- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Aynen.bugin çarşıya pazara çıktım içim açıldı.Eczane teknisyeniyim kuzum. Valla markete bile gitsem seviniyorum artik
vallahı bır yerle anlaşcak gıbıyız haber beklıyorum olursa başlarım yaaa yazı pek beklemem zaten kuzumYaza kadar iyice kilo verirsen ve oğluş da biraz daha büyür tekrar işe başlarsın.B
Masallah canim. Benim esimde demez cunku dese karsiligini alir bende ona sen kendi kafana bak keltos derimhos simdi sac ektiriyo onuda diyemem artik
yok ben doğuma zorla ayırdı devlet 9 aylık oldu ogluş 10 aydır evde sayılırım... sevıyorum ya ev benlık değil... ogluş olunca ev hanımı oldum ama sahalara gerı donecegım fit bir hatun olarak hehehehBen 3 senedir evdeyimondan once 5 senedir calisiyodum ayni yerde. Cocuj yokken bende oyleydim valla oh calis gez toz
Merhaba iyi akşamlar. Bugün çok yoğun bi gündü. Toto mun üzerine oturmadim. Önce yediklerimi yazayım.
SABAH 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 zeytin
ARA 2 kaşık haşlanmış mısır
AKŞAM 2dilim palamut salata
Aksam erken yemistim. Maalesef az önce kendime yenildim. 3 kaşık da erişte yedim çocuklar inkinden. Aslında hiç ekmek yemiyorum normalde ama saati biraz gec oldu.
SU 4 litre
SPOR öğlen çıktık akşam geldik çarşı pazar .bol yürüyüş diyelim. Geldim hemen yemek hazırladım çocukları yıkadım ütü yaptım çamaşır katlayip yerleştirdi m.vs vs cook yorgunum. Bugünkü böyle. Yarın hafta ici daha rahat olurum inşallah.
geçmiş olsun huzurum ihmal etme salgın var ben 10 tane totoşa iğne yedım bılıyorsun muck kıyamamKızlar benim bogazım cok kötü cpcuklar hasta bir de ben pertim bi duzelmedi su ahvalimiz de ya bizim
Cok kotuydu bugunki hikayesi falanEvet simdi actim bende ilham veriyor izlemek nereden ne hallere geliyorlar ya
Gecmis olsun cnm insallah biseler yemissindirMerhaba arkadaşlar
esperenzaa Huzurvermeyolunda
Bugünkü menü
Kahvaltı
4-5zeytin
Bir kaç dilim salatalık
Bir iki dilim domates
Peynir
Sucuklu yumurta
Bir kaç gündür keyifsizim, bugün iyice hasta hissediyorum kendimi. Akşam yemeği yemek canım istemedi, iştahım yok. Biraz taze fasulye ve yoğurt yiyebilirim.
Su henüz tamamlanmadi, yatasiya kadar 2800 olur.800-900 bitki çayı
Spor şimdilik yok, kendimi iyi hissedersem ki yarış var zar zor yapicam, ter atar belki daha da iyi olurum.
Umraniye ve kcekmece cok zit yerdelerBen küçükçekmece taraflarında olcam
yaptiriyo valla ben kaslarimi aldirmiyorum adam kdndine bakiyoLatte 100 kalori max üstelik bugün akşam yemeği yokkız o cilt bakımı yaptırıyosa senin altta kalmaman lazın valla annen bakarsa eceye yada bakıcı tutarsan hemen çalış
Afiyet olsun cnm keske karniyarik yemesen kizartma ya ondanBugunku menum
Sabah gec uyandik o yuzden kahvalti ogle yemegi bir arada oldu
Ogle. 1 kase menemen, 1 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi , sekersiz cay
Ara. 1 bardak taze sikma portakal suyu 1 avuc cig badem
Aksam. 2 adet karniyarik, 1 kase yogurt, salata 1 dilim ekmek
Su . 2lt oldu bugun
Spor 2 saat hizli tempo yuruyus
Cok kotuydu kadinin hayat hikayesiBen bu bölümü izlemiştim artık geceleri izliyorum içimdeki canavarlar falan
Napalim canim zayiflamaya calisiyorzAy selamsız sabahsız geldim gibi oldu
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Gecmis olsun cnm. Bnmde esim hasta yakinda cocujlarada bulasir beklemedeyimKızlar benim bogazım cok kötü cpcuklar hasta bir de ben pertim bi duzelmedi su ahvalimiz de ya bizim
Senin gibi olabilsem keske. Cabuk yaslanirim ben boyle giderseİyi bir komşunun olması büyük şans.
Canım kaç kiloydun ve hedef kilon kaçtı? Yazdıysan da atlamışım
Tatlı sevmeyen tombiş seni görene kadar hiç görmemiştimKeşke ben de sevmedeydim
ahahahahaçok iyi tanımışsın,böyle rahat ve geniş olunca dünya harika bir yere dönüşüyor En çok taktığım şey oğlum olur ki onda bile oldukça rahat bi anneyim En sevdiğim laf da olur olur o da olur’dur sonra amann canım sağolsun’dur
Azıcık rahat olun bakın herşey çok da
Ece de biraz büyüyünce tekrar işe başlarsın canım
Ahh ahh cocuklu annelerin kaderiAynen.bugin çarşıya pazara çıktım içim açıldı.
toplam puani bence sen bize birakma ben hesaplarim eksik hesaplarimSABAH: kıymalı yumurta 2 yumurtalı + 5 yesıl 5 siyah zeytın + avuç içinden az buyuk karışık peynır+ 1 domates + 1 salatalık + roka +hindi füme 1 dilim +maydanoz+ 3bardak çay
1 bardak maden suyu
1 duble turk kahvesi
AKSAM: 2 kabak + 1 tatlı kaşığı z.yagı ıle kavurdum baharatladım + 1 kase ev yogurdu
1 fincan Turk kahvesi
1 bardak beyaz çay
SU : 3 LT ve 1 LT limonlu yesıl cay soğuk
SPOR : plates bantla kol çalışması 5 hareket = 20x5=100 hakreket 100/5*3= 60 poınt
2 set 3 mıll =270 poınt
1.5 saat voleybol = bu çok puan herhalde hesaplamayı bılmıyorum J
1 saatte ütü yaptım anamm geberıyom
toplam puanı siz yazıverın
15/04/18 PAZAR
Eeristeyi gormeyeydi bu gozleeerrrrrrrMerhaba iyi akşamlar. Bugün çok yoğun bi gündü. Toto mun üzerine oturmadim. Önce yediklerimi yazayım.
SABAH 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 zeytin
ARA 2 kaşık haşlanmış mısır
AKŞAM 2dilim palamut salata
Aksam erken yemistim. Maalesef az önce kendime yenildim. 3 kaşık da erişte yedim çocuklar inkinden. Aslında hiç ekmek yemiyorum normalde ama saati biraz gec oldu.
SU 4 litre
SPOR öğlen çıktık akşam geldik çarşı pazar .bol yürüyüş diyelim. Geldim hemen yemek hazırladım çocukları yıkadım ütü yaptım çamaşır katlayip yerleştirdi m.vs vs cook yorgunum. Bugünkü böyle. Yarın hafta ici daha rahat olurum inşallah.
insallah canim beraber basariczzz❤o açıgı kapatıyor sıra sende kuzumyapıcaksın ben sana ınanıyorum tatlış rakıbım
Merhaba arkadaşlar
esperenzaa Huzurvermeyolunda
Bugünkü menü
Kahvaltı
4-5zeytin
Bir kaç dilim salatalık
Bir iki dilim domates
Peynir
Sucuklu yumurta
Bir kaç gündür keyifsizim, bugün iyice hasta hissediyorum kendimi. Akşam yemeği yemek canım istemedi, iştahım yok. Biraz taze fasulye ve yoğurt yiyebilirim.
Su henüz tamamlanmadi, yatasiya kadar 2800 olur.800-900 bitki çayı
Spor şimdilik yok, kendimi iyi hissedersem ki yarış var zar zor yapicam, ter atar belki daha da iyi olurum.
anacım yedıgım cipslerin aborcubur kavrulmuş kuruyemişlerin haddı hesabı yokken böyle olmam çok normal kuzum dev ciplerı yıyordum koca legen mısır patlaması vb.. şuan nokta koymuyorum agzıma ben şok kendıme vallaTatlı sevmeyen tombiş seni görene kadar hiç görmemiştimKeşke ben de sevmedeydim
insallah canim. Meslegin ne?yok ben doğuma zorla ayırdı devlet 9 aylık oldu ogluş 10 aydır evde sayılırım... sevıyorum ya ev benlık değil... ogluş olunca ev hanımı oldum ama sahalara gerı donecegım fit bir hatun olarak heheheh
Hay yasa. Bakalim bidahaki ay nasil olcak olculerinKanguru_ canım şu ölçülerim
Göğüs 88
Bel 77
Kalça 100
Kol 25 ama ben kol çalışmıyorum hiç.
Ben bir de göbek ölçtüm valla 87 o da
Şimdi de spora kaçayım
hangi siteden aldin canim gule gule giyİki gündür alışveriş yapıp duruyorum.Az önce kendime yeni ciciler aldım gelselerde giysem
Bugunku menum
Sabah gec uyandik o yuzden kahvalti ogle yemegi bir arada oldu
Ogle. 1 kase menemen, 1 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi , sekersiz cay
Ara. 1 bardak taze sikma portakal suyu 1 avuc cig badem
Aksam. 2 adet karniyarik, 1 kase yogurt, salata 1 dilim ekmek
Su . 2lt oldu bugun
Spor 2 saat hizli tempo yuruyus
Teşekkür ederim.Sefa merveden yaptım alışveriş.İlk kez alıyorum bu siteden.Deniycem bakalım.insallah canim. Meslegin ne?
Hay yasa. Bakalim bidahaki ay nasil olcak olculerin
hangi siteden aldin canim gule gule giy
toplam puani bence sen bize birakma ben hesaplarim eksik hesaplarim
yapıcaz tabı yarında tartı var haydı bakalım nolcak yarın kuzuminsallah canim beraber basariczzz❤
makina ressamıyım ben üretim planlama sorumlusuyuminsallah canim. Meslegin ne?
Sefamerveden ben aldim bikac bise. Hosuma gitti gorundugu gibi geliyo ayni. Kucuk ev aletlerinide mi netten aldijTeşekkür ederim.Sefa merveden yaptım alışveriş.İlk kez alıyorum bu siteden.Deniycem bakalım.
Dünde küçük ev aletlerimin hepsini aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?