Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SABAH: kıymalı yumurta 2 yumurtalı + 5 yesıl 5 siyah zeytın + avuç içinden az buyuk karışık peynır+ 1 domates + 1 salatalık + roka +hindi füme 1 dilim +maydanoz+ 3bardak çay

1 bardak maden suyu

1 duble turk kahvesi

AKSAM: 2 kabak + 1 tatlı kaşığı z.yagı ıle kavurdum baharatladım + 1 kase ev yogurdu

1 fincan Turk kahvesi

1 bardak beyaz çay

SU : 3 LT ve 1 LT limonlu yesıl cay soğuk

SPOR : plates bantla kol çalışması 5 hareket = 20x5=100 hakreket 100/5*3= 60 poınt
2 set 3 mıll =270 poınt
1.5 saat voleybol = bu çok puan herhalde hesaplamayı bılmıyorum J

1 saatte ütü yaptım anamm geberıyom

toplam puanı siz yazıverın

15/04/18 PAZAR

Merhaba iyi akşamlar. Bugün çok yoğun bi gündü. Toto mun üzerine oturmadim. Önce yediklerimi yazayım.
SABAH 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 zeytin
ARA 2 kaşık haşlanmış mısır
AKŞAM 2dilim palamut salata
Aksam erken yemistim. Maalesef az önce kendime yenildim. 3 kaşık da erişte yedim çocuklar inkinden. Aslında hiç ekmek yemiyorum normalde ama saati biraz gec oldu.
SU 4 litre
SPOR öğlen çıktık akşam geldik çarşı pazar .bol yürüyüş diyelim. Geldim hemen yemek hazırladım çocukları yıkadım ütü yaptım çamaşır katlayip yerleştirdi m.vs vs cook yorgunum. Bugünkü böyle. Yarın hafta ici daha rahat olurum inşallah.

Masallah canim. Benim esimde demez cunku dese karsiligini alir bende ona sen kendi kafana bak keltos derim hos simdi sac ektiriyo onuda diyemem artik

o açıgı kapatıyor sıra sende kuzum yapıcaksın ben sana ınanıyorum tatlış rakıbım

Ben 3 senedir evdeyim ondan once 5 senedir calisiyodum ayni yerde. Cocuj yokken bende oyleydim valla oh calis gez toz
yok ben doğuma zorla ayırdı devlet 9 aylık oldu ogluş 10 aydır evde sayılırım... sevıyorum ya ev benlık değil... ogluş olunca ev hanımı oldum ama sahalara gerı donecegım fit bir hatun olarak heheheh

kuzummmm mısır ve erışte sabahta az yemıssın... sabah kuvvetlı yesen öğlen ve akşam hafıf yıyeceklerde gecıstırırsın... muck afıyet olsun

Evet simdi actim bende ilham veriyor izlemek nereden ne hallere geliyorlar ya
Cok kotuydu bugunki hikayesi falan ne hayatlar var. Cok sukur Yarabbiiimm
Gecmis olsun cnm insallah biseler yemissindir
Ben küçükçekmece taraflarında olcam
Umraniye ve kcekmece cok zit yerdeler
Latte 100 kalori max üstelik bugün akşam yemeği yok kız o cilt bakımı yaptırıyosa senin altta kalmaman lazın valla annen bakarsa eceye yada bakıcı tutarsan hemen çalış
yaptiriyo valla ben kaslarimi aldirmiyorum adam kdndine bakiyo annem ikisine birden bakamaz canim ece bana yapisik emiyo hala birakamam onu. Zaman ne gosterir onu bilemem

Afiyet olsun cnm keske karniyarik yemesen kizartma ya ondan puanini hesaplasana
Ben bu bölümü izlemiştim artık geceleri izliyorum içimdeki canavarlar falan
Cok kotuydu kadinin hayat hikayesi
Ay selamsız sabahsız geldim gibi oldu
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Napalim canim zayiflamaya calisiyorz
Kızlar benim bogazım cok kötü cpcuklar hasta bir de ben pertim bi duzelmedi su ahvalimiz de ya bizim
Gecmis olsun cnm. Bnmde esim hasta yakinda cocujlarada bulasir beklemedeyim
Senin gibi olabilsem keske. Cabuk yaslanirim ben boyle giderse
Aynen.bugin çarşıya pazara çıktım içim açıldı.
Ahh ahh cocuklu annelerin kaderi
toplam puani bence sen bize birakma ben hesaplarim eksik hesaplarim

Eeristeyi gormeyeydi bu gozleeerrrrrrr
o açıgı kapatıyor sıra sende kuzum yapıcaksın ben sana ınanıyorum tatlış rakıbım
insallah canim beraber basariczzz❤

kuzum adaşım neyın var kıyamam gecmış olsun duş al uyu bence sen dinlen guzelce yemeden de olmaz kı azcık yeseydın elden ayaktan dusme sonra

Tatlı sevmeyen tombiş seni görene kadar hiç görmemiştim Keşke ben de sevmedeydim
anacım yedıgım cipslerin aborcubur kavrulmuş kuruyemişlerin haddı hesabı yokken böyle olmam çok normal kuzum dev ciplerı yıyordum koca legen mısır patlaması vb.. şuan nokta koymuyorum agzıma ben şok kendıme valla

yok ben doğuma zorla ayırdı devlet 9 aylık oldu ogluş 10 aydır evde sayılırım... sevıyorum ya ev benlık değil... ogluş olunca ev hanımı oldum ama sahalara gerı donecegım fit bir hatun olarak heheheh
insallah canim. Meslegin ne?

Kanguru_ canım şu ölçülerim
Göğüs 88
Bel 77
Kalça 100
Kol 25 ama ben kol çalışmıyorum hiç.
Ben bir de göbek ölçtüm valla 87 o da
Şimdi de spora kaçayım
Hay yasa. Bakalim bidahaki ay nasil olcak olculerin
İki gündür alışveriş yapıp duruyorum.Az önce kendime yeni ciciler aldım gelselerde giysem
hangi siteden aldin canim gule gule giy

afiyet olsun canım... 1 bardak sıkma portakal kaç portakaldan olusuyor dıyetlrde genelde meyve onerılmez serbest olan dıyetlerde ıse 1 adet kuzum... bırde aksam ekmek ve karnıyarık yagda kızaran bır yemek olmuş aksam menun kalorısı bakımından baya yuksek olmuş kuzum

insallah canim. Meslegin ne?

Hay yasa. Bakalim bidahaki ay nasil olcak olculerin
hangi siteden aldin canim gule gule giy
Teşekkür ederim.Sefa merveden yaptım alışveriş.İlk kez alıyorum bu siteden.Deniycem bakalım.
Dünde küçük ev aletlerimin hepsini aldım.

Teşekkür ederim.Sefa merveden yaptım alışveriş.İlk kez alıyorum bu siteden.Deniycem bakalım.
Dünde küçük ev aletlerimin hepsini aldım.
Sefamerveden ben aldim bikac bise. Hosuma gitti gorundugu gibi geliyo ayni. Kucuk ev aletlerinide mi netten aldij

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…