Ozaman kendin hesaplakız gunah bana popomdan soluk alıyorum ayol geberdım bugun valla
yapıcaz tabı yarında tartı var haydı bakalım nolcak yarın kuzum
makina ressamıyım ben üretim planlama sorumlusuyum
portakal suyunu disarda ictim kac portakal oluyordur bilmiyorum ama brn evde siktigimda orta boy 3 portakaldan filan cikiyor. Boyle dusununce haklisin olmamis. Karniyarik da bitmedi gitti valla bugun sondu esimde patlican yemeklerini pek sevmediginden zebil olmasin diye ben yedim. Birdaha yaparsam da oturtma yaparim kizartmadan bu son olsunafiyet olsun canım... 1 bardak sıkma portakal kaç portakaldan olusuyor dıyetlrde genelde meyve onerılmez serbest olan dıyetlerde ıse 1 adet kuzum... bırde aksam ekmek ve karnıyarık yagda kızaran bır yemek olmuş aksam menun kalorısı bakımından baya yuksek olmuş kuzum
Ozaman kendin hesapla
Ben bidahaki cumaya kadar tartilmcam cnm 15vgun tartilmicam dedim cnkuhergun tartilan ben icin bu bir devrim niteliginde :)
portakal suyunu disarda ictim kac portakal oluyordur bilmiyorum ama brn evde siktigimda orta boy 3 portakaldan filan cikiyor. Boyle dusununce haklisin olmamis. Karniyarik da bitmedi gitti valla bugun sondu esimde patlican yemeklerini pek sevmediginden zebil olmasin diye ben yedim. Birdaha yaparsam da oturtma yaparim kizartmadan bu son olsun
Yok canım onları Karacadan aldım kampanyalıydı.Sefamerveden ben aldim bikac bise. Hosuma gitti gorundugu gibi geliyo ayni. Kucuk ev aletlerinide mi netten aldij
Haklısın canım. Sabah az değildi aslında da acik havada parkta kızım mısır istedi.onun küçük kasiklariyla 2 kaşık kalanını yedim. Akşam da işte çocuklara yedirirken yemisim malesef. Bi an unutuyorum diyette olduğumu alışamadım daha.kuzummmm mısır ve erıştesabahta az yemıssın... sabah kuvvetlı yesen öğlen ve akşam hafıf yıyeceklerde gecıstırırsın... muck afıyet olsun
Tabi sen yap sporları kas olsun biz löp löp et olsunYaza kadar iyice kilo verirsen ve oğluş da biraz daha büyür tekrar işe başlarsın.B
Ye iç afiyet olsun canım.Löp löp et olsun
iyiyiz teşekkür ederiz sen nasılsın canım?
canım yaaa çok çok geçmiş olsun.kızın hasta olmasaydı biraz dinlenebilirdin daha çabuk iyileşirdin.Mümkün mertebe dinlenmeye çalış canım.
Tamam canımcım mezuroyu bulursam yapcemKizlaaarr yarin sabah herkes olculerini yazsin! Son uyarimdir! Sari karti gosteririmfattylamb94 @Huzurvermeyolunda S smygnc esperenzaa @fitcivciv gitsinkilolar01 becezey unuttugum biri varsa siz etiketleyin lutfen
Haklısın canım. Sabah az değildi aslında da acik havada parkta kızım mısır istedi.onun küçük kasiklariyla 2 kaşık kalanını yedim. Akşam da işte çocuklara yedirirken yemisim malesef. Bi an unutuyorum diyette olduğumu alışamadım daha.
karatayda 2 ogun vardi galiba emzirdigim icin sikinti olur mu diye dusunuyorum aclik tokluk durumu nasil. Sen ne zmandir yapiyorsun zorlandin miben dıyete alışana kadar oturdum ınternetten hafıf neler yıyebılırım onları kurcaladım... sonra burdakı hatunlar karatay dıyetını onerdı onu arastırdım bıraz benım aklıma yattı memnunum zırt pırt ara ogun yok oglen felan ugrasmıyorum bı bak ıstersen canım sende... unutma evdekı şişe yağ ne kadar gec bıterse o kadar saglıklı beslenıyorusn demektır
karatayda 2 ogun vardi galiba emzirdigim icin sikinti olur mu diye dusunuyorum aclik tokluk durumu nasil. Sen ne zmandir yapiyorsun zorlandin mi
memnun oldum canim :) grubumuz bayaga enerjiktir bazen hepimiz depresyon modunada girsekesperenzaa sagolsun hic o moda girmez kendisi dunya yansa fazla takmayacak tiplerden oldugundan hep enerjik hep pozitif o bizi oyle zamanlarda toparliyo sagolsun :) ( esprenzacim nasil yag cektim basarmismiyim )
Hadi bakem gorem seni
tmm sende tuzlu biseler yeseydin ozaman
İnşallah canım kUzulardan fırsat buldukçaHosgeldinn canim iyi ettin allahim evlatlarini sana bagislasin... he burasi karnaval havasinda katil sende kaptanjicimm kqbul ederse
Anaaammm adayken mi böyleİnşallah yedirtiriz.Lokmalarımı sayıyor hain
Yok canım koca adayı kişisi kendileri
Yok daha eşim değil Allah izin verip babamda verirse Eylül başında koca kişisi olacak
Canım ya kaç yaşındasın?o ipleri almalısın biran önceİlk günden beri ipler onun elinde yazık bana çok acıdım şimdi kendime
demeeeEczane teknisyeniyim kuzum. Valla markete bile gitsem seviniyorum artik
bulursun bulursun... hem bak psıkolojık olarak da eglencelı burası alınganlıga felan bırebır kafanı dagıtırsınİnşallah canım kUzulardan fırsat buldukça
35 yaşındayım canım.esperenzaa öğretilen bir şeyse az bana da öğret nolur nolur nolur ben de bu aralar daha bi alıngan ve kırılganım, lohusalıktan mıdır nedir
İnşallah canım kUzulardan fırsat buldukça
Anaaammm adayken mi böylecık cık bence bu konuyu hemen ele almalıyız
Canım ya kaç yaşındasın?o ipleri almalısın biran önce
demeeeiki çocukla ben de mi öyle olacam ki
Kizlaaaarrrr bu hafta 12. Takimla yarisiyoruz listedekilere cok is dusuyor onlari gecmemiz lazim :) arada bi tepsi borekle ziyarerlerine gidelim
karatayda 2 ogun vardi galiba emzirdigim icin sikinti olur mu diye dusunuyorum aclik tokluk durumu nasil. Sen ne zmandir yapiyorsun zorlandin mi
Teşekkür ederim çok iyi fikir. Öyle dolaba yazı yazsam eşim dalga geçer de elime işaret koycam.senın rakıbın kım burda onun nıck aklından cıkartma bırde marker kalemle elıne mınık bır ısaret koy yemege uzandıgım elıme mınık haktan yazdım cunku ben oglum ıcın yapıyorum sonra baktım kı ben bana zararlı hıcbırseye uzanmıyorum... bırde sabah kalkar kalkmaz gardrop aynasına yazı yazdım onu okuyorum
çiğdem bugunde dıyettesın ve sen başarıcaksın dıye... tavsıye ederım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?