Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Portakal suyu yerine ayran ya da süt daha iyi olabilir canım.bi de su az sanki
Kızlar benim bogazım cok kötü cpcuklar hasta bir de ben pertim bi duzelmedi su ahvalimiz de ya bizim
Rabbim şifa versin tez zamanda canım
Evet çok şükür, bu devirde bulmak zor komşuyu
Kahveyi çok seviyoruz anlaşılan
Kizlaaaarrrr bu hafta 12. Takimla yarisiyoruz listedekilere cok is dusuyor onlari gecmemiz lazim :) arada bi tepsi borekle ziyarerlerine gidelim
Aaa sadece börek ayıp olur, tatlı yedirelim tatlı konuşalım
Yürüme kısımlarını koca kişisinin üstünde yaparsan iki kat kalori yakacağına eminim
bulursun bulursun... hem bak psıkolojık olarak da eglencelı burası alınganlıga felan bırebır kafanı dagıtırsın
Buluyorum da bi mesajı yazmak için on kere giriyorum ama başardım bak yine
35 yaşındayım canım.
Sadece bana karşı kilo takıntısı yok herkese böyle.Kilolu gördüğünde dayanamıyor.
Yeri geldiğinde alıyorum ben ipleri elime.
sadece kilo konusunda mı böyle?bence höd diyebilecek yaştasınMotive edeceğine sinir etmesin yoksa tüm takımı toplayıp basarız düğünü

uwww haydı bakalım nıye oyle karar aldın kuzum
Hergun tartiliyodum cnku canim kendime ceza verdim hergun tartilinca zor oluyo 100 gr arti gorsem modum dusuyodu. Bende hadtaya cunaya kdr tartilmama karari aldim :)
Kaptanim olculerimi yarin sabahtan bildiririm
Tamam canim :)
ay bu erkekler hep ayni. Benim esimde oyle diyo bazen oleyim falan deme bidaha dugun dernek ugrasamam diyo aman dikkat et cnm ayagini fazla kaldirma ozaman
Yok canım onları Karacadan aldım kampanyalıydı.
Gule gule kullan canim
Tabi sen yap sporları kas olsun biz löp löp et olsun

Tamam canımcım mezuroyu bulursam yapcem
Ev ne durumda canim :)
karatayda 2 ogun vardi galiba emzirdigim icin sikinti olur mu diye dusunuyorum aclik tokluk durumu nasil. Sen ne zmandir yapiyorsun zorlandin mi
Bebis kac aylik cok kucukse ara ogunden vazgecme
yazin kolayda kisin hep evdesin sagolsun ruzgar kisin burnunu disari cikarsa hasta oluyo
mantı yapem ben
Yap yap goturelim yesinler
tmm baklava falanda yapalim

Menün artık çok iyi afiyet olsun canım :)

Ben de gergin tartılıyorum ama moral bozmamaya çalışıyorum, artı eksi görünce sebebini araştırmaya çalışıyorum
Kışın tek çocukla bile zordu zaten tahmin edemiyorum ikiyi

Bu arada hangi mesajdaydı bulamadım hedef kilomu sormuştunuz ki sormadan yazmalıydım aslında unutmuşum.kısa süreli hedefim 60, asıl hedefim 55

Ben de gergin tartılıyorum ama moral bozmamaya çalışıyorum, artı eksi görünce sebebini araştırmaya çalışıyorum
Kışın tek çocukla bile zordu zaten tahmin edemiyorum ikiyi
Bence hergun tartilma psikolojim bozuldu benim hergun tartilmakdan. Aetik gece yatarken bile sabah olsunda bi tartilim diyodum

2 3 sene zor olcak annesi sonra tutar elinden cikarsin :)

Bu arada hangi mesajdaydı bulamadım hedef kilomu sormuştunuz ki sormadan yazmalıydım aslında unutmuşum.kısa süreli hedefim 60, asıl hedefim 55

Bence hergun tartilma psikolojim bozuldu benim hergun tartilmakdan. Aetik gece yatarken bile sabah olsunda bi tartilim diyodum

2 3 sene zor olcak annesi sonra tutar elinden cikarsin :)
Tartılmayınca ipin ucunu kaçıracakmışım gibi geliyor, hatta yatarken bile tartılıyorum.o zaman kaptan sözü dinleyip iki hafta tartı gününde tartılayım,sonuca göre devamını belirlerim
Bu arada bucüt ölçülerini yazacak mıyız?bi arkadaşın yazdığını gördüm de
İnşallah bakalım, az büyüsünler de

En guzeli haftada 2 defa tartilmak bencede oyle yap :) evet cnm yarin sabah olculerini yazarsan iyi olur gogus bel basen sag sol kol

Kızlar spora kimi etiketlicem esperenzaa
Bir de rakibem tabi ki fitcivciv

300 ip 60 p
200 bölgesel 120 p
Leslie 3 mil 225 p
405 p

Menüm
Geç kahvaltı 10:30
Peynir zeytin salatalık domates az biraz simit
Açık havadaydı kendimi tutabildiğim kadar tuttum

Akşam -17:30
2 karnıyarık
Ve cacık

Bitki çayı
Su 1/5 lt anca oldu bugün

Bugünkü menum
Uyanınca Limonlu su

Kahvalti 11:00
Sebzeli 1 yumurtali omlet
Maydanoz+dere otu
1 dilim ekmek

Ara
4-5 yeşil erik
3 yenidunya

Akşam 19:00
1 kepce sehriye corbasi
Yogurtlu pancar salatasi
avuç büyüklüğünde gogus eti

2.5 litre su
1 kupa yeşil çay

Spor
45 dk leslie 135 puan
500 ip 100 puan
100 jumpingjack 60 puan
10 dk kardiyo 50 puan
50 duvar sınavı 30 puan
50 mekik 30 puan
50 bacakhareketı 30 puan
Toplam 435 puan

Kanguru_ esperenzaa S smygnc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…