- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Portakal suyu yerine ayran ya da süt daha iyi olabilir canım.bi de su az sankiBugunku menum
Sabah gec uyandik o yuzden kahvalti ogle yemegi bir arada oldu
Ogle. 1 kase menemen, 1 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi , sekersiz cay
Ara. 1 bardak taze sikma portakal suyu 1 avuc cig badem
Aksam. 2 adet karniyarik, 1 kase yogurt, salata 1 dilim ekmek
Su . 2lt oldu bugun
Spor 2 saat hizli tempo yuruyus
Rabbim şifa versin tez zamanda canımKızlar benim bogazım cok kötü cpcuklar hasta bir de ben pertim bi duzelmedi su ahvalimiz de ya bizim
Evet çok şükür, bu devirde bulmak zor komşuyuİyi bir komşunun olması büyük şans.
Canım kaç kiloydun ve hedef kilon kaçtı? Yazdıysan da atlamışım
Tatlı sevmeyen tombiş seni görene kadar hiç görmemiştimKeşke ben de sevmedeydim
ahahahahaçok iyi tanımışsın,böyle rahat ve geniş olunca dünya harika bir yere dönüşüyor En çok taktığım şey oğlum olur ki onda bile oldukça rahat bi anneyim En sevdiğim laf da olur olur o da olur’dur sonra amann canım sağolsun’dur
Azıcık rahat olun bakın herşey çok da
Ece de biraz büyüyünce tekrar işe başlarsın canım
Kahveyi çok seviyoruz anlaşılanSABAH: kıymalı yumurta 2 yumurtalı + 5 yesıl 5 siyah zeytın + avuç içinden az buyuk karışık peynır+ 1 domates + 1 salatalık + roka +hindi füme 1 dilim +maydanoz+ 3bardak çay
1 bardak maden suyu
1 duble turk kahvesi
AKSAM: 2 kabak + 1 tatlı kaşığı z.yagı ıle kavurdum baharatladım + 1 kase ev yogurdu
1 fincan Turk kahvesi
1 bardak beyaz çay
SU : 3 LT ve 1 LT limonlu yesıl cay soğuk
SPOR : plates bantla kol çalışması 5 hareket = 20x5=100 hakreket 100/5*3= 60 poınt
2 set 3 mıll =270 poınt
1.5 saat voleybol = bu çok puan herhalde hesaplamayı bılmıyorum J
1 saatte ütü yaptım anamm geberıyom
toplam puanı siz yazıverın
15/04/18 PAZAR
Aaa sadece börek ayıp olur, tatlı yedirelim tatlı konuşalımKizlaaaarrrr bu hafta 12. Takimla yarisiyoruz listedekilere cok is dusuyor onlari gecmemiz lazim :) arada bi tepsi borekle ziyarerlerine gidelim
Yürüme kısımlarını koca kişisinin üstünde yaparsan iki kat kalori yakacağına eminimyahu ben fazla yaparsam sakatlarım zaten 3 mıll de 4 kez bacak çekerken düştüm kocam bayıldım sanmış ayyyy gulmekten oldum uzuldunmu kocam dıyorum bu saatte yenı hatun nerde bulcam cenaze ısı felan zor işler ugrastırma dıyo bana
Buluyorum da bi mesajı yazmak için on kere giriyorum ama başardım bak yinebulursun bulursun... hem bak psıkolojık olarak da eglencelı burası alınganlıga felan bırebır kafanı dagıtırsın
sadece kilo konusunda mı böyle?bence höd diyebilecek yaştasın35 yaşındayım canım.
Sadece bana karşı kilo takıntısı yok herkese böyle.Kilolu gördüğünde dayanamıyor.
Yeri geldiğinde alıyorum ben ipleri elime.