- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Eliptikin diğer adıymışUzay yuruyusu nedir acep merak ettim
Sporum
Kanguru_ esperenzaa @Huzurvermeyolunda
1035 bölgesel hareketler 621 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 636 puan
Hepinize iyi geceler
Eliptikin diğer adıymışBen de yeni öğrendim hava atıyordum kız
arada mars jupiter fln firlar kendiniAllah allah bende diyom ne afilli afilli isimlerevde uzay mekigim varmis haberim yok
Tamamdır canım hallettim onu. Bence e bu haftasonu diğerlerine göre daha iyiydi. Bekleyin beni Cuma günü.Kanguru_ beni takıma almasın da göreyim. Ortalamayı tutturacak bu sefer
e tamam yanlis mi dedik135 yapioo iste dogru hesaplamisim
aboooowew o neydi giSporum
Kanguru_ esperenzaa @Huzurvermeyolunda
1035 bölgesel hareketler 621 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 636 puan
Hepinize iyi geceler
Çook haklısın canımmmNerdesin sen niye beni gormuyorsun küsüyorummmözledim hihhhh
Bencede adam elden gidecek baksanaay bu erkekler hep ayni. Benim esimde oyle diyo bazen oleyim falan deme bidaha dugun dernek ugrasamam diyo aman dikkat et cnm ayagini fazla kaldirma ozaman
kiz markete zor gidiom hejehrarada mars jupiter fln firlar kendini
Bencede adam elden gidecek baksanapicaklarim
kiz markete zor gidiom hejehr
Hafta sonu öyle oluyor valla haklisin kuzum lafım saka... oglusta ananeyleydi bugun biz kocisle ask yssadik.... benim voleybol kac point yahuuu bosuna mi paraladim kendimi 500 bari olsunÇook haklısın canımmmSporu gündüz az yaptım,onu tamamladım az önce
Bir de benim oğlum maalesef hiç uykuyu seven bi çocuk değil ,aşırı anneci:)) 11’de zor uyuttumsabah 7 dedi mi uyanır.
Gündüz de bazen 30-45 dk arası uyur.
Tüm oyunlarında da mutlaka beni babasını ister
Hafta sonu koşturması,eşim 3-4 gün olmuyor hafta içi biraz aile saadeti derken az girebildim canım ,bebişim atomm karıncam
arada mars jupiter fln firlar kendini
menun diger haftasonlarina gore guzrl ama ornek bi menu degil malesef. Simit karniyarik h.ici hic kacamak yapma yuzden 0.9 u gecsin listeye almazsam namerdim
e tamam yanlis mi dedik
aboooowew o neydi gibem sana dun demedim mi spor yapma yasak diye
Harikasin canim
500 cok banane oynamasaydim baksaydin ilk sayfadaki puanlama seysine ordan bse yapsaysinHafta sonu öyle oluyor valla haklisin kuzum lafım saka... oglusta ananeyleydi bugun biz kocisle ask yssadik.... benim voleybol kac point yahuuu bosuna mi paraladim kendimi 500 bari olsunKanguru_
Valla ben benim cigdemi cekirdek gibi citliyorumDaha önce de dedim tekrar ediyorum:
Bu Çiğdem’ler bir harika dostum
Çiğdem’ler rakiplerini çiğdem gibi çitleyecek diye çok korkuyorum
Valla ben benim cigdemi cekirdek gibi citliyorum
Elifim valla bak listeyi tek tek gider alırım mekik dokurum 10000 adim haneye islerimadam niyeti belli etmis ona gore
Gitme kuzucum sen yerinden kalkma otur ara tlfnla getirsinler istediklerini ne diye kalkip taaaa markete gidip kendini yoruyosun
5 puan neyine yetmiyomedgic26 Voleybol diyor 500 point istiyor Düşünelim kaç point olsun voleybol bi puan belirleyelim.Kızcağız o kadar oynamış
Hiiic gerek yok hem fitigin var senin hareker etme yat dinlen "DElifim valla bak listeyi tek tek gider alırım mekik dokurum 10000 adim haneye islerim
500 cok banane oynamasaydim baksaydin ilk sayfadaki puanlama seysine ordan bse yapsaysin500 cok hocam kabul edemem itirazim var mahkemeye veririm seni suc duyurusunda bulunurum
Hahahaha5 puan neyine yetmiyofazla bile
Hiiic gerek yok hem fitigin var senin hareker etme yat dinlen "D
Yenilikci bir ruha sahibim oynadim pisman değilim listeyi genisletin yahuuu daha gece sporu var onuda ekleyin Hahahaha
Ask olsun uyma elife yaa akilli kuzum benim yapistir bi 500 pointHahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?