Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah allah bende diyom ne afilli afilli isimler evde uzay mekigim varmis haberim yok
arada mars jupiter fln firlar kendini

Tamamdır canım hallettim onu. Bence e bu haftasonu diğerlerine göre daha iyiydi. Bekleyin beni Cuma günü. Kanguru_ beni takıma almasın da göreyim. Ortalamayı tutturacak bu sefer
menun diger haftasonlarina gore guzrl ama ornek bi menu degil malesef. Simit karniyarik h.ici hic kacamak yapma yuzden 0.9 u gecsin listeye almazsam namerdim
135 yapioo iste dogru hesaplamisim
e tamam yanlis mi dedik

Sporum
Kanguru_ esperenzaa @Huzurvermeyolunda
1035 bölgesel hareketler 621 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 636 puan
Hepinize iyi geceler
aboooowew o neydi gi bem sana dun demedim mi spor yapma yasak diye
Harikasin canim

Nerdesin sen niye beni gormuyorsun küsüyorummm özledim hihhhh
Çook haklısın canımmmSporu gündüz az yaptım,onu tamamladım az önce
Bir de benim oğlum maalesef hiç uykuyu seven bi çocuk değil ,aşırı anneci:)) 11’de zor uyuttumsabah 7 dedi mi uyanır.
Gündüz de bazen 30-45 dk arası uyur.
Tüm oyunlarında da mutlaka beni babasını ister
Hafta sonu koşturması,eşim 3-4 gün olmuyor hafta içi biraz aile saadeti derken az girebildim canım ,bebişim atomm karıncam

Hafta sonu öyle oluyor valla haklisin kuzum lafım saka... oglusta ananeyleydi bugun biz kocisle ask yssadik.... benim voleybol kac point yahuuu bosuna mi paraladim kendimi 500 bari olsun Kanguru_

Daha önce de dedim tekrar ediyorum:
Bu Çiğdem’ler bir harika dostum

Çiğdem’ler rakiplerini çiğdem gibi çitleyecek diye çok korkuyorum

Hafta sonu öyle oluyor valla haklisin kuzum lafım saka... oglusta ananeyleydi bugun biz kocisle ask yssadik.... benim voleybol kac point yahuuu bosuna mi paraladim kendimi 500 bari olsun Kanguru_
500 cok banane oynamasaydim baksaydin ilk sayfadaki puanlama seysine ordan bse yapsaysin 500 cok hocam kabul edemem itirazim var mahkemeye veririm seni suc duyurusunda bulunurum

adam niyeti belli etmis ona gore
Gitme kuzucum sen yerinden kalkma otur ara tlfnla getirsinler istediklerini ne diye kalkip taaaa markete gidip kendini yoruyosun
Elifim valla bak listeyi tek tek gider alırım mekik dokurum 10000 adim haneye islerim

500 cok banane oynamasaydim baksaydin ilk sayfadaki puanlama seysine ordan bse yapsaysin 500 cok hocam kabul edemem itirazim var mahkemeye veririm seni suc duyurusunda bulunurum

Yenilikci bir ruha sahibim oynadim pisman değilim listeyi genisletin yahuuu daha gece sporu var onuda ekleyin Hahahaha

Yenilikci bir ruha sahibim oynadim pisman değilim listeyi genisletin yahuuu daha gece sporu var onuda ekleyin Hahahaha

+18 ibaremi koyup yazıyorum
HahahahaAl benim kafadan biri dahaAyol ona puanlar yetmezEsas puanı da bize değil eşlerimize yazmak zorundayız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…