Gece sporuYenilikci bir ruha sahibim oynadim pisman değilim listeyi genisletin yahuuu daha gece sporu var onuda ekleyin Hahahaha
voleybol ziplamali bi spor ip atlamanin 5 tanesi 3 puan ayni zamanda eller caliyiyo bolgeselde sayilir kollar falan onada 5 puan desek 7 puan ordan yola cikarak dakkasi 7 puan desek 630 puan yapar 1.5 saatiHahahaha
+18 ibaremi koyup yazıyorumHahahahaAl benim kafadan biri daha Ayol ona puanlar yetmez Esas puanı da bize değil eşlerimize yazmak zorundayız bence
Tamam tamam ben 630 hesapladim ama sen 500 diyosan oyle olsunAsk olsun uyma elife yaa akilli kuzum benim yapistir bi 500 point
Fitik olmasa citlerdin sen beni bekle
KralsinGece sporutobe tobeeeee bizim gibi saygili seviyeli insanlara soylencek seymi bu esra damlar simdi bekar olmasina ragmen biraz sapiktirda
Aaa oda bir saglikli yasam hareketi bence Hahahaha
voleybol ziplamali bi spor ip atlamanin 5 tanesi 3 puan ayni zamanda eller caliyiyo bolgeselde sayilir kollar falan onada 5 puan desek 7 puan ordan yola cikarak dakkasi 7 puan desek 630 puan yapar 1.5 saatinasil hesapladim ama
Aboooooo buralar yaniyiii+18 ibaremi koyup yazıyorumHahahahaAl benim kafadan biri daha Ayol ona puanlar yetmez Esas puanı da bize değil eşlerimize yazmak zorundayız bence
Saat 12’yi geçti çoluğu çocuğu uyuttukAboooooo buralar yaniyiii
ben hic bilmem oyle seyler cok ayip
sen bugun beni fena citledin kuzu voleybol fln oynama bodaha bak cok sinirlendim
kocalari uyandirmayalim daSaat 12’yi geçti çoluğu çocuğu uyuttukNe ayıbı kız ayıp yatakta olur derler Yatak dışının ayıbı yokmuş
Telden giriyorum canimSakince pc den uzaklas derin nefes al sogul su icÇiğdem vurdu golllllll oldu Hahahaha
Dimi kiz bazen cok terlerici ve yorucu bi spor olabiliyoDuruma göre degisebilir benceese gorede tabi Hahahaha
Kız benim durumum vahimkocalari uyandirmayalim da
Yap yap canim ben ne yapsam ki? Bi dusuneyimTelden giriyorum canimama simdi bursan tlfnu firlatsam kafana gelir yani o derece sinirlendim yarin 3000 ip atlayip 1000 bolgesel yapip 20 dk cardio yapip 10 dkk kosmazmiyim beeenn
Yap kız yarın, baksana çiğdem koptu gidiyorTelden giriyorum canimama simdi bursan tlfnu firlatsam kafana gelir yani o derece sinirlendim yarin 3000 ip atlayip 1000 bolgesel yapip 20 dk cardio yapip 10 dkk kosmazmiyim beeenn
Aynen de saka bir yana oglus bizim sık uyaniyor kanki olduk kocisle HahahahaDimi kiz bazen cok terlerici ve yorucu bi spor olabiliyo
vaaay vaahh yazik sanaKız benim durumum vahimAdam günlerce yoktu,geldiği gün regl oldum Uyandırsam kimseye faydası yok
Yazık gariban bari uykusunu alsın
Yap kız yarın, baksana çiğdem koptu gidiyor
mumkunse hicbise yapma otur dinlen bugun yeterince spor yapmissin zaten aman be otur yerine bak sinirlendim haYap yap canim ben ne yapsam ki? Bi dusuneyim
Ben onu bi baglicam gemici dugumuyle kimildayamicakYap kız yarın, baksana çiğdem koptu gidiyor
bizde bi ara oyleydik.Aynen de saka bir yana oglus bizim sık uyaniyor kanki olduk kocisle Hahahaha
Nasıl oldu canım eşin?vaaay vaahh yazik sanabizimkide karantina bolgesinde tek basina yatiyo bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?