Hastaneye gitti serum falan tartilar 10 tanr igne vermisler biraz daha iyi ama onun derdi carsmba gunu sac ekimi baslicak ya yapmazlarsa ilac kullaniyorum diyr diyip duruyoNasıl oldu canım eşin?
Ayy ikimizin de kocalardan bize iş çıkmaz,hiç bi puan alamayız belki 3’ün birini alırız@medgic26 oradan da bikaç bin point alıp fark atabilir kız
Aaaa buldum valla dinlemeyim en iyisimumkunse hicbise yapma otur dinlen bugun yeterince spor yapmissin zaten aman be otur yerine bak sinirlendim ha
Ben onu bi baglicam gemici dugumuyle kimildayamicak
bizde bi ara oyleydik
Gidiyorum ben isim var gece sporunaNasıl oldu canım eşin?
Ayy ikimizin de kocalardan bize iş çıkmaz,hiç bi puan alamayız belki 3’ün birini alırız@medgic26 oradan da bikaç bin point alıp fark atabilir kız
Hastaneye gitti serum falan tartilar 10 tanr igne vermisler biraz daha iyi ama onun derdi carsmba gunu sac ekimi baslicak ya yapmazlarsa ilac kullaniyorum diyr diyip duruyohic istemiyorum ektirmesini dedim eger begenmezsrm bosarim seni diye degisik olcak bakalim
Onun puani yok ama ekstra kalori yakimi icin faydalanabilir medgic
Aaaa buldum valla dinlemeyim en iyisi
yakalayamazkiiii
yapacak birsey yok hallederim ben
Gidiyorum ben isim var gece sporuna
Sanmiyorum ama esim korkuyo isteEtkiliyor mu saci ???
Süprizim buyuk olucak yarin elifimmm
Ayy sen de eşinin kafasında saç bırakmadın mı kızHastaneye gitti serum falan tartilar 10 tanr igne vermisler biraz daha iyi ama onun derdi carsmba gunu sac ekimi baslicak ya yapmazlarsa ilac kullaniyorum diyr diyip duruyohic istemiyorum ektirmesini dedim eger begenmezsrm bosarim seni diye degisik olcak bakalim
Onun puani yok ama ekstra kalori yakimi icin faydalanabilir medgic
Adam ozenmis inşallah istedigi gibi olir canimSanmiyorum ama esim korkuyo iste
Geçmiş olsun canim ihmal etmeyin aman... bol bol bal zencefil karabiber limon yap brn onunla atlattimArkadaslar ben de cocuklarda cok kötüyüz kızım atesi düsmüyo oglan öksürükten boguluyo benim bogazımda su bile icecek yer yok siskinlikten bakacak kimsemşz de yok birkac gun cok giremeyebilirim kaptanım ve kaltanyardomcılarım kusura bakmayınız litfen
Çok geçmiş olsun canımArkadaslar ben de cocuklarda cok kötüyüz kızım atesi düsmüyo oglan öksürükten boguluyo benim bogazımda su bile icecek yer yok siskinlikten bakacak kimsemşz de yok birkac gun cok giremeyebilirim kaptanım ve kaltanyardomcılarım kusura bakmayınız litfen
Ayy sen de eşinin kafasında saç bırakmadın mı kızBenim eşimin de sırma saçları sizlere ömür
Benimki de ektirmek istiyor,bence sorun yok ama çim adam gibi olursan çok gülerim dedim diye cesareti kırıldı sanırım
Senin süslü yaptırsın da yorum ve tavsiye alalım
Bak tansyonum 20 sekerim 1500 oldu sus kiz susSüprizim buyuk olucak yarin elifimmm
Birakmadim valla ruzgar bazen sevgililik resimlerimizi fln goryyo anne babamin burda saclari varmis diyoAyy sen de eşinin kafasında saç bırakmadın mı kızBenim eşimin de sırma saçları sizlere ömür
Benimki de ektirmek istiyor,bence sorun yok ama çim adam gibi olursan çok gülerim dedim diye cesareti kırıldı sanırım
Senin süslü yaptırsın da yorum ve tavsiye alalım
ah canimmm cok gecmis olsun keske yakininda olsamda yardima gelsemArkadaslar ben de cocuklarda cok kötüyüz kızım atesi düsmüyo oglan öksürükten boguluyo benim bogazımda su bile icecek yer yok siskinlikten bakacak kimsemşz de yok birkac gun cok giremeyebilirim kaptanım ve kaltanyardomcılarım kusura bakmayınız litfen
insallah cnmAdam ozenmis inşallah istedigi gibi olir canim
Bana supriz yapmaIyi geceler tatlı rüyalar sizi seviyorumesperenzaa ve Kanguru_ yarin süpriz geliyoo kuzuma elifime bekle pointlerimi
Canımm öyle kaynana gibi konuşma.Seninle ne alakası var.Çocuk bu hasta oluyor öyle öyle büyüyorlar.Duaedin bize ya bu kızın hastalıgı hiç bitmiyo her ay hasta ne yapacagımı sasırdım ben kendimi soeumşu tutıyorum bakamıyorum heralde ben diye((
İyi geceler canım.Ben de uyuyacaktım ki uykusuz oğlum uyandıBende yatiyorum canlar hadi iyi geceler sabah gorusuruz hoscakalin sevgiyle kalin
İyi geceler canım.Iyi geceler tatlı rüyalar sizi seviyorumesperenzaa ve Kanguru_ yarin süpriz geliyoo kuzuma elifime bekle pointlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?