İyi akşamlar kızlar.Bugün işlerim yoğundu yazamadım.Şimdi de spor salonundayım.19.30 da plates başlıycak bugün deniycem belime sıkıntı vermiyorsa yapacağım.
Evi boyatcaz tadilat isleri fln var ustten ustten yapiyorum zatwn
Arkadasa yemege gitcez cnm karnimi doyurdum guzelce kacamak yapmim diye cok az yiyip gerisini cocuklara yedirneyi dusunuyorum
Afiyetler olsun kuzummm@Rzgreceesperenzaa cgdmk
SABAH: 2 yumurta haşlama + 4 yesıl 4 siyah zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates +marul + 5 badem +5 fındık +2 cevız + 2 bardak cay
1 fincan duble turk kahvesi
1 bardak beyaz çay
AKSAM:1 kase beyaz peynırlı salata + soda
1 fincan Turk kahvesi
yarım litre soğuk yeşil çay
SU : 4 LT Yuzerken yuttuklarımla 5 lt olmuştur aslında hahahah
SPOR : plates bantla kol çalışması 5 hareket = 20x5=100 hakreket 100/5*3= 60 poınt
3 mıll x 2 set =270 poınt
15000 adımcık :) (1000) 15x 15= 225 poınt
20 dk eliptik :4x20=80 poınt
1 saat kulvar yuzme : 4x60=240 poınt
toplam :875 poınt tüh ya 1000 yapamadık
15/04/18 PAZARTESİ
Afiyetler olsun kuzummm
Çözdün sen karatayi süper
Hala pek iyi değilim kuzum yaa. Ev de feci durumda. Yarina daha iyi olurum inşallahadaşım nasılsın bugun ?
Estağfurullah kuzum, iş sende bitiyor. Ben sadece yön gösterdim. Gerisini sen hallettinsagol adaşım.... sayende kuzum! yemek yapmaktan kurtuldum kız allah senden razı olsun vallahı tuttugun pırlanta olsun bol kratlı kuzummm
evet canım sor zahmet olmaSa aklımda bukunsun benim deTam bilmiyorum cnm istersen sorarim
e et cnm burda kalmaya karar verdik
sen toparlarsin cmm :)
Harşkasıj sumeyye tam gaz devaö spora bir hafta oldu muİyi akşamlar kızlar.Bugün işlerim yoğundu yazamadım.Şimdi de spor salonundayım.19.30 da plates başlıycak bugün deniycem belime sıkıntı vermiyorsa yapacağım.
Senin menünü sporunu görğnce cok mutlu oluyrm biliyormusun harşka sonuclar almıs incelöiş guzelleşmiş kendiyle guru duyan bir hanımı anlatıyor cunki bana@Rzgreceesperenzaa cgdmk
SABAH: 2 yumurta haşlama + 4 yesıl 4 siyah zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates +marul + 5 badem +5 fındık +2 cevız + 2 bardak cay
1 fincan duble turk kahvesi
1 bardak beyaz çay
AKSAM:1 kase beyaz peynırlı salata + soda
1 fincan Turk kahvesi
yarım litre soğuk yeşil çay
SU : 4 LT Yuzerken yuttuklarımla 5 lt olmuştur aslında hahahah
SPOR : plates bantla kol çalışması 5 hareket = 20x5=100 hakreket 100/5*3= 60 poınt
3 mıll x 2 set =270 poınt
15000 adımcık :) (1000) 15x 15= 225 poınt
20 dk eliptik :4x20=80 poınt
1 saat kulvar yuzme : 4x60=240 poınt
toplam :875 poınt tüh ya 1000 yapamadık
15/04/18 PAZARTESİ
aynen benim evde cok fenaydı iki gundur pişir yedir hiçbirseye dokunma camamsırlara bulasıklara dagınıklıga doydul bugun cpcuk uyududa az topladım valla öldğm totom yeni gördü yerHala pek iyi değilim kuzum yaa. Ev de feci durumda. Yarina daha iyi olurum inşallah
Aynen canım, bebeğin camasirlari yıkanacak, giyecek bişeyi kalmadı, toparlayıp yıkayamadim. Makineyi şimdi calistiricam artık, kalanları da yarın hallederim inşallah. Ev işleri zaten hiç bitmiyor bi de böyle hasta olunca hepten kötü oluyor.evet canım sor zahmet olmaSa aklımda bukunsun benim de
Harşkasıj sumeyye tam gaz devaö spora bir hafta oldu mu
Senin menünü sporunu görğnce cok mutlu oluyrm biliyormusun harşka sonuclar almıs incelöiş guzelleşmiş kendiyle guru duyan bir hanımı anlatıyor cunki bana
aynen benim evde cok fenaydı iki gundur pişir yedir hiçbirseye dokunma camamsırlara bulasıklara dagınıklıga doydul bugun cpcuk uyududa az topladım valla öldğm totom yeni gördü yer
Canımcım ölüyorum ama kollarım ve bacaklarım bende değilevet canım sor zahmet olmaSa aklımda bukunsun benim de
Harşkasıj sumeyye tam gaz devaö spora bir hafta oldu mu
Senin menünü sporunu görğnce cok mutlu oluyrm biliyormusun harşka sonuclar almıs incelöiş guzelleşmiş kendiyle guru duyan bir hanımı anlatıyor cunki bana
aynen benim evde cok fenaydı iki gundur pişir yedir hiçbirseye dokunma camamsırlara bulasıklara dagınıklıga doydul bugun cpcuk uyududa az topladım valla öldğm totom yeni gördü yer
Günaydın canım.Nasılsın?
Ev hala berbat sadece koridor ve mutfağın yerleri yapıldı. Ustalar çok pis çalışıyo ya nefret ettim geçen hafta yeni aldığım kazağımın üstüne sıva dökmüşler sinir krizi geçirdimüstelik şimdilik hiç işlerinin olmadığı oda da olan kazak. Mutfağı yapan adam diyoki fayanslar olduktan sonra ben ölçü alıyorum. Ulan ne alaka max 15 mm olan fayansı telafi edemiyor musun ? Edemiyorsan bile 15 mm aşşağıda ya da yukarda olan fayansın sana ne zararı olacak ?
mAŞaLLAH KIZ BU SPOR NE BÖYLE sadece cumartesi cumartesi pazar mı?
Sabah
4 köfte
2 3 dilim peynir
1 avuç patates kızartması
şekersiz çay
Öğlen
2 tuzlu kraker yuvarlak kurabiye gibi de çözemedim
Akşam
1 köfte
ara
süt
1 litre su
Akşam hiç yemicektim de eşim razı gelmedi
20 dakika bisiklet binme
100 defa ip atlama
Sabah tartı 65 benim Çarsambadan buyana 1 kilom gitmiş
Benim rakibemin maşallahı varmış :)
hatuncuklar
cuma :109.1
bugun :108.6
fark 500 grmkilo vermek benım ısım alkışlayın şu garıbımı heheheheheh esperenzaa @Rzgrece
Bugünki menüm
Aç karnına ılık limonlu su
Sabah (8.10)
1 h.yumurta
Biber
Peynir
5 zeytin
2 dlm çavdar ekmeği
Öğlen (12.45)
5 yk tavuk sote
4 yk ıspanak yoğurtlaması
Akşam (17.50)
Karışık peynirli yeşil salata
Ara (21.00)
1/2 sb kefir
3 k.kayısı
Sıvılar : 2,5 lt su, 1 kupa y.çay
@Rzgrece veAhSen_2504
Sporlarım
45 dakika plates ( @Rzgrece ,esperenzaa , fattylamb94 adet puanı var ama ben kaç tane yaptığımı sayamadım Dakika olarak puanlasak olmaz mı?)
15 dakika koşu bandı
7 dakika uzay yürüyüşü
10 mekik
8 tane alet kol,bacak için 8x20 = 160 adet
40 ip atlama
Ve ayrıca 9400 adım
Puanlarımı hesaplayamadım.
Kolum kanadım kırıldı duş aldım uzandım.Sanırım birazdan sızarım
1.55 canımBnede diyorum bu ölçüler beni andırıyor sende 65 kg mişsin boy kaç acaba
Boşuna anne olunca anlarsın demiyorlarmışKesinlikle canim buyuyorlar ama nasil iste anne olmak cok zormuş
iki dünyadan bir dünya kuruncaYasadikca ogreniyorsun kuzum bu evlilik çok degisik bir dunya
Efendim canım mola verdim beyaz cayini iciyorum sen ne yapıyorsun
Estağfurullah kuzum, iş sende bitiyor. Ben sadece yön gösterdim. Gerisini sen hallettin
Hala pek iyi değilim kuzum yaa. Ev de feci durumda. Yarina daha iyi olurum inşallah
ya utandım vallahı çok sagol kuzum yemınle o kadar mutluyum kı ıyıkı geldımde tanıdım sızı sayenızde topladım kendımı Allah hepınızden razı olsunSenin menünü sporunu görğnce cok mutlu oluyrm biliyormusun harşka sonuclar almıs incelöiş guzelleşmiş kendiyle guru duyan bir hanımı anlatıyor cunki bana
tesekkur ederım canımmmm muckkkHarikasin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?