Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menum
Sabah limonlu su

Kahvalti 11:00
2 y.k. lor
1 domates
4 zeytin
Maydanoz+dere otu

Ara 15:00
Sade türk kahvesi

Akşam 20:00
5-6 köfte
Salata içine 2 tane ceviz
1 kase ev yogurdu
1 dilim ekmek

Sıvılar
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak zencefil cayi

Spor
60 dk leslie*180 puan
200 hulahop*200 puan
100 jumpingjack*60 puan
100 bacak hareketelri*60 puan
50 duvar sınavı*30 puan
50 mekik*30 puan
50 lastikle gogus h.*30 puan
60 saniye plank*20 puan
Toplam: 530 puan

@Rzgrece esperenzaa S smygnc

afıyet olsun ahsenım vucuduna kurban ne guzel spor yapmıssın

Bugunku menum;
Kahvalti.3 adet haslanmis yumurtadan bol soganli ve baharatli salata (annemle ikimiz yedik) 1dilim peynir, 7 adet siyah zeytin, 1.5 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi, 2 bardak sekersiz cay

Ara. 1 kucuk muz

Aksam.1 tabak yumurtali ispanak kavurmasi, 1 tane minik biber dolmasi, 1 kase yogurt, Salata 1 dilim tam bugday ekmegi

Su. 2.5 lt olmustur

Spor. 20+20=40 dk eliptik 160 point
50 dk hizli tempo yuruyus 125 point
Toplam 285 puan
Spor puanim umarim dogrudur

Ne kadar cok spor yapiyorsunuz genel olarak masallah diyim sizlerin menu ve spor listelerini gorunce cok imreniyorum

Allah yardımcınız olsun kuzum tadilat çok zor 1 ay olacak mutfak yok evde mutfaksiz ev bir hiç

Kız 10 gün hiç bişey değil ki bizim 2 ay sürecek. 10 günün nasil gectigini anlamazsın

Ooo sizinki bayaymis Allah yardımcınız olsun kuzum..
Ramazan olmadan yapıp birtirsek çok iyi olur

Benn geldim nihayet
Bugün anne oğul çok gezdik çok dolandık,benim pilim bitti oğlum hâlâ cin gibiydi.
Napıyonuz genjler

Hoş geldin takımın GÜLÜ⚘

Menüm
09:30 limonlu su
10:00 2haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,bol yeşillik,domates ,salatalık,6-7 tane çiğ badem,ince bir dilim ananas yeşil çay,
13:00 Şekersiz duble Türk Kahvesi
17:00 Bir kupa filtre kahve
19:00 2-3 kaşık enginar,kereviz ve salatalıktan yapılmış bol cacık,salata ve 4 kaşık menemem
20:00 Yeşil çay
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor yok
14.000 civarı adım var

Çok gezince yemek yapamadım dünden kalan az enginar vardı,eşim de menemen yaptı ben de cacık yapabildim .ve doğal olarak menü bi karışık oldu

Hoşgeldin erken uyumuştur bebiş yorulduysa
Aslında hergün çok yoruluyor,yaz kış saatlerce parka gider,her gece yıkanır üstüne krem masaj ama uyku dedin mi yok uyumazEsnemekten ağzı yırtılır anne biz seninle bugün futbol oynamadık der tam uyuyacakken
Uykuyu sevmeyen çocuk yapmışım
Hoşbuldum cınımmm nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…