- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Menüm
09:30 limonlu su
10:00 2haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,bol yeşillik,domates ,salatalık,6-7 tane çiğ badem,ince bir dilim ananas yeşil çay,
13:00 Şekersiz duble Türk Kahvesi
17:00 Bir kupa filtre kahve
19:00 2-3 kaşık enginar,kereviz ve salatalıktan yapılmış bol cacık,salata ve 4 kaşık menemem
20:00 Yeşil çay
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor yok
14.000 civarı adım var
Çok gezince yemek yapamadımdünden kalan az enginar vardı,eşim de menemen yaptı ben de cacık yapabildim .ve doğal olarak menü bi karışık oldu
Bebişim gözümün nuru bi denem maşallah sanaOoo sizinki bayaymis Allah yardımcınız olsun kuzum..
Ramazan olmadan yapıp birtirsek çok iyi olur
Hoş geldin takımın GÜLÜ⚘
Aşure gibi menüAfiyet olsun canım azcuk karışık amma güzel menü
Yaptır kız çok bişey yaptırmıcaksin heraldeOoo sizinki bayaymis Allah yardımcınız olsun kuzum..
Ramazan olmadan yapıp birtirsek çok iyi olur
Hoş geldin takımın GÜLÜ⚘
Afiyet olsun esperanzem harika menünMenüm
10:00 2haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,bol yeşillik,domates ,salatalık,6-7 tane çiğ badem,ince bir dilim ananas yeşil çay,
19:00 2-3 kaşık enginar,kereviz ve salatalıktan yapılmış bol cacık,salata ve 4 kaşık menemem
Spor yok
14.000 civarı adım var
Çok gezince yemek yapamadımdünden kalan az enginar vardı,eşim de menemen yaptı ben de cacık yapabildim .ve doğal olarak menü bi karışık oldu
Afiyet,sağlık sıhhat ve de bol bol süt olsun.Hayırlı geceler çıtırlar
Sabah: iki haşlanmış yumurta, çeyrek tost, marul, 4ceviz, 13 yeşil zeytin, 2 minik dilim beyaz peynir, 2tk bal (kahvaltıyı 11.30da yaptım)
Ara (15.00)
Bir kupa tarçınlı süt, 2 tane kestane şekeri
Akşam(17.30) iki tabak bamya (ohh çok mutluyum, özlemişim) bir kase yoğurt, marul bolca, bir tane de çiğköfte
Çayın yanında(8 gibi) (asıl beni bunlar yoldan çıkarıyor): halka tatlısı vardı çıtır çıtır, eskiden olsa iki halka yerdim şimdi minik bi ısırık aldım nefsim körlensin diyebir tane gofret,kuru üzüm ve badem ama az az
Ha bir de bi tane minik muz
Spor olarak da yarı kırkımız çıktı, minnak kızımla benim banyo Faslımız vardı sayılır mı
Okula işe başlasın görür o uyumamayıAslında hergün çok yoruluyor,yaz kış saatlerce parka gider,her gece yıkanır üstüne krem masaj ama uyku dedin mi yok uyumazEsnemekten ağzı yırtılır anne biz seninle bugün futbol oynamadık der tam uyuyacakken
Uykuyu sevmeyen çocuk yapmışım
Hoşbuldum cınımmm nasılsın?
Sen neler yapıyorsun bebik?Yaptır kız çok bişey yaptırmıcaksin heralde
Afiyet olsun esperanzem harika menün
Okula gitmeye çok hevesliOkula işe başlasın görür o uyumamayıçok iyiyim anneme kavuştum
Bebişim gözümün nuru bi denem maşallah sana
Nasılsın kuzum iyi misin?
Spora başlamana o kadar çok mutlu oldum ki
Darısı Esra’nın başına
Aşure gibi menü
Eşim bizden önce evdeydi biz fink atıyorduk oğlumla,O siz dışarda yiyip ben başımın çaresine bakarım deyince,vicdanım elvermedi eve döndük karışık bir menü çıktı
Oğlumla bugün çok eğlendik yorulduk iyi bi gün oldu.
Yaptır kız çok bişey yaptırmıcaksin heralde
Afiyet olsun esperanzem harika menün
Teşekkür ederim canım
Vallahi şuan hertarafim yanıyo ben pert
biber dolmasıBugunku menum;
Kahvalti.3 adet haslanmis yumurtadan bol soganli ve baharatli salata (annemle ikimiz yedik) 1dilim peynir, 7 adet siyah zeytin, 1.5 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi, 2 bardak sekersiz cay
Ara. 1 kucuk muz
Aksam.1 tabak yumurtali ispanak kavurmasi, 1 tane minik biber dolmasi, 1 kase yogurt, Salata 1 dilim tam bugday ekmegi
Su. 2.5 lt olmustur
Spor. 20+20=40 dk eliptik 160 point
50 dk hizli tempo yuruyus 125 point
Toplam 285 puan
Spor puanim umarim dogrudur
hastaneden yenı geldım... dr agzıma ettı kocamda eve gelınceye kadar kızdı ... ılk defa esımı aglarken gordum
yenı mesajda yazdım kuzum durumuHayırdır kuzum geçmiş olsun insallah önemli bişey yoktur
Oyyyy canımmm çok çok geçmiş olsun,çok özür dilerim tatlım biraz da benim hatamArkadaşlar SON DAKIKA gelışmesı ıle yanınızdayım... gozum karardı evın merdıvenlerınden yuvarlandım aşağıyatansıyonum dusmuş 6-8 geldı hastaneye gıttık... 2 serum taktılar yaptıgım spor benı halsız bırakmıs şiddetli baş dönmesi yaşadım. dr ne yaptın bugun dedı bende anlattım... spor çok aşırı olmuş dedı...yedıklerıme oranla çok fazla dedı.... kg ma gore zamanla arttırmam gerekıyormuş... agzıma s.çtı kocamda eve gelene kadar agzıma ettı... ılk defa esımı aglarken gordum.. sevıyo benı ya :) neyse suan ıyıyım ama bas donmem ara ara olmaya başladı.. kocam yarısınız ne ıse bırakıyorsun dedı.. spor hocası bulalım onunla goruselım kendı bıldıgıne yapma beraber karar verın dedı... yemın ettırdı... ben yarıştan çekılıyorum mecburen... Kanguru_ esperenzaa haberınız olsun kuzular... elıfe başka bırını verın ıstersenız. kocam burdan da cık dıye tutturdu neysekı ıkna ettım... suan ıyıyım
yenı mesajda yazdım kuzum durumu
Coookkk geçmiş olsun canım yaa. Dikkat et kendineArkadaşlar SON DAKIKA gelışmesı ıle yanınızdayım... gozum karardı evın merdıvenlerınden yuvarlandım aşağıyatansıyonum dusmuş 6-8 geldı hastaneye gıttık... 2 serum taktılar yaptıgım spor benı halsız bırakmıs şiddetli baş dönmesi yaşadım. dr ne yaptın bugun dedı bende anlattım... spor çok aşırı olmuş dedı...yedıklerıme oranla çok fazla dedı.... kg ma gore zamanla arttırmam gerekıyormuş... agzıma s.çtı kocamda eve gelene kadar agzıma ettı... ılk defa esımı aglarken gordum.. sevıyo benı ya :) neyse suan ıyıyım ama bas donmem ara ara olmaya başladı.. kocam yarısınız ne ıse bırakıyorsun dedı.. spor hocası bulalım onunla goruselım kendı bıldıgıne yapma beraber karar verın dedı... yemın ettırdı... ben yarıştan çekılıyorum mecburen... Kanguru_ esperenzaa haberınız olsun kuzular... elıfe başka bırını verın ıstersenız. kocam burdan da cık dıye tutturdu neysekı ıkna ettım... suan ıyıyım
Gecmis olsun canimKanguru_ kahvaltı yapmadım. Akşam da bi kase mercimek çorbası, yarım küçük kase yoğurt, on kadar zeytin.
İştahsızlık devam ediyor, bunları da ilaç icebilmek için yedim.
Kanguru_ esperenzaa cgdmk
SABAH: 2 yumurta haşlama + 4 yesıl 4 siyah zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates +marul + 5 badem +5 fındık +2 cevız + 2 bardak cay
1 fincan duble turk kahvesi
1 bardak beyaz çay
AKSAM:1 kase beyaz peynırlı salata + soda
1 fincan Turk kahvesi
yarım litre soğuk yeşil çay
SU : 4 LT Yuzerken yuttuklarımla 5 lt olmuştur aslında hahahah
SPOR : plates bantla kol çalışması 5 hareket = 20x5=100 hakreket 100/5*3= 60 poınt
3 mıll x 2 set =270 poınt
15000 adımcık :) (1000) 15x 15= 225 poınt
20 dk eliptik :4x20=80 poınt
1 saat kulvar yuzme : 4x60=240 poınt
toplam :875 poınt tüh ya 1000 yapamadık
15/04/18 PAZARTESİ
Yarin sorarim cnmevet canım sor zahmet olmaSa aklımda bukunsun benim de
Harşkasıj sumeyye tam gaz devaö spora bir hafta oldu mu
Senin menünü sporunu görğnce cok mutlu oluyrm biliyormusun harşka sonuclar almıs incelöiş guzelleşmiş kendiyle guru duyan bir hanımı anlatıyor cunki bana
aynen benim evde cok fenaydı iki gundur pişir yedir hiçbirseye dokunma camamsırlara bulasıklara dagınıklıga doydul bugun cpcuk uyududa az topladım valla öldğm totom yeni gördü yer
Afoyet olsun kuzumIyi akşamlar menü mu yazayım
SABAH peynirli yumurta (2 tane kirdim oglumla yedik 1.5 ini ben yemisimdir) domates salatalık
ÖĞLE 4 kaşık türlü 1 kase yoğurt
AKSAM tam buğday lavasa sarılı ev yapımı tavuk tantuni 1.5 barda k ayran
SU 5 litre
SPOR aksama kadar temizlik yaptım ve 1 saat yürüyüş başka bişey yaparsam yazarım.
Afiyet olsun cnmBugünki menüm
Aç karnına ılık limonlu su
Sabah (8.10)
1 h.yumurta
Biber
Peynir
5 zeytin
2 dlm çavdar ekmeği
Öğlen (12.45)
5 yk tavuk sote
4 yk ıspanak yoğurtlaması
Akşam (17.50)
Karışık peynirli yeşil salata
Ara (21.00)
1/2 sb kefir
3 k.kayısı
Sıvılar : 2,5 lt su, 1 kupa y.çay
Kanguru_ ve AhSen_2504
Tmm cnm
Heh iste buuu supersinnnBugünkü menum
Sabah limonlu su
Kahvalti 11:00
2 y.k. lor
1 domates
4 zeytin
Maydanoz+dere otu
Ara 15:00
Sade türk kahvesi
Akşam 20:00
5-6 köfte
Salata içine 2 tane ceviz
1 kase ev yogurdu
1 dilim ekmek
Sıvılar
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak zencefil cayi
Spor
60 dk leslie*180 puan
200 hulahop*200 puan
100 jumpingjack*60 puan
100 bacak hareketelri*60 puan
50 duvar sınavı*30 puan
50 mekik*30 puan
50 lastikle gogus h.*30 puan
60 saniye plank*20 puan
Toplam: 530 puan
Kanguru_ esperenzaa @smygnc
Afiyet plsun cnmBugunku menum;
Kahvalti.3 adet haslanmis yumurtadan bol soganli ve baharatli salata (annemle ikimiz yedik) 1dilim peynir, 7 adet siyah zeytin, 1.5 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi, 2 bardak sekersiz cay
Ara. 1 kucuk muz
Aksam.1 tabak yumurtali ispanak kavurmasi, 1 tane minik biber dolmasi, 1 kase yogurt, Salata 1 dilim tam bugday ekmegi
Su. 2.5 lt olmustur
Spor. 20+20=40 dk eliptik 160 point
50 dk hizli tempo yuruyus 125 point
Toplam 285 puan
Spor puanim umarim dogrudur
Afiyet olsun cnmMenüm
Spor yok
14.000 civarı adım var
Hayırlı geceler çıtırlar
Sabah: iki haşlanmış yumurta, çeyrek tost, marul, 4ceviz, 13 yeşil zeytin, 2 minik dilim beyaz peynir, 2tk bal (kahvaltıyı 11.30da yaptım)
Ara (15.00)
Bir kupa tarçınlı süt, 2 tane kestane şekeri
Akşam(17.30) iki tabak bamya (ohh çok mutluyum, özlemişim) bir kase yoğurt, marul bolca, bir tane de çiğköfte
Çayın yanında(8 gibi) (asıl beni bunlar yoldan çıkarıyor): halka tatlısı vardı çıtır çıtır, eskiden olsa iki halka yerdim şimdi minik bi ısırık aldım nefsim körlensin diyebir tane gofret,kuru üzüm ve badem ama az az
Ha bir de bi tane minik muz
Spor olarak da yarı kırkımız çıktı, minnak kızımla benim banyo Faslımız vardı sayılır mı
hastaneden yenı geldım... dr agzıma ettı kocamda eve gelınceye kadar kızdı ... ılk defa esımı aglarken gordum
sana inanmiyorum. Neden okdr yuklendin kendine. Bende gordugumde cok fazla dedim. Cok cok gecmis olsun. Iyiki biterin kirilmadi. Yarismadan cekilcem derken takimdan mk ayrilcaksin yoksa spor yarismasindan mi? Ay sen en az 2 3 gun spor yapma zaten. Sonrada bi hoca bul yada sadece leslie yap cok fazla olmus ciddenArkadaşlar SON DAKIKA gelışmesı ıle yanınızdayım... gozum karardı evın merdıvenlerınden yuvarlandım aşağıyatansıyonum dusmuş 6-8 geldı hastaneye gıttık... 2 serum taktılar yaptıgım spor benı halsız bırakmıs şiddetli baş dönmesi yaşadım. dr ne yaptın bugun dedı bende anlattım... spor çok aşırı olmuş dedı...yedıklerıme oranla çok fazla dedı.... kg ma gore zamanla arttırmam gerekıyormuş... agzıma s.çtı kocamda eve gelene kadar agzıma ettı... ılk defa esımı aglarken gordum.. sevıyo benı ya :) neyse suan ıyıyım ama bas donmem ara ara olmaya başladı.. kocam yarısınız ne ıse bırakıyorsun dedı.. spor hocası bulalım onunla goruselım kendı bıldıgıne yapma beraber karar verın dedı... yemın ettırdı... ben yarıştan çekılıyorum mecburen... Kanguru_ esperenzaa haberınız olsun kuzular... elıfe başka bırını verın ıstersenız. kocam burdan da cık dıye tutturdu neysekı ıkna ettım... suan ıyıyım
Canım sen nasıl oldun? Minik de hastaydı sanırım iyi mi şimdi? Öksürüyor çok demiştin inşallah alerjik değildir?Benim oğlum da biraz akerjiktir ve bu havalar mahveder biziCoookkk geçmiş olsun canım yaa. Dikkat et kendine
Denemedim hiç canım, faydalarına bakayım bi, bir de emzirirken içilip içilmediğineevet severım lımon sıkarım zaten portakal çiçeği olanından ıcıyorum guzel oluyoruuu
Afiyet olsunBugünkü menum
Sabah limonlu su
Kahvalti 11:00
2 y.k. lor
1 domates
4 zeytin
Maydanoz+dere otu
Ara 15:00
Sade türk kahvesi
Akşam 20:00
5-6 köfte
Salata içine 2 tane ceviz
1 kase ev yogurdu
1 dilim ekmek
Sıvılar
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak zencefil cayi
Spor
60 dk leslie*180 puan
200 hulahop*200 puan
100 jumpingjack*60 puan
100 bacak hareketelri*60 puan
50 duvar sınavı*30 puan
50 mekik*30 puan
50 lastikle gogus h.*30 puan
60 saniye plank*20 puan
Toplam: 530 puan
Kanguru_ esperenzaa @smygnc
Analara yazık yavBenn geldim nihayet
Bugün anne oğul çok gezdik çok dolandık,benim pilim bitti oğlum hâlâ cin gibiydi.
Napıyonuz genjler
Amin canım teşekkür ederimAfiyet,sağlık sıhhat ve de bol bol süt olsun.
Çok güzel menün ama işte bir ısırık tatlı,gofret vs biraz bozmuş
Hurma,kuru kayısı, vs ile biraz tatlı isteğini köreltmeye çalışsan sanki daha iyi olur kuzum
Kuru üzüm ve badem iyi aslında ama saatleri geç sanki.
Nasıl bebiş huzurlu,bol uykul bir bebiştir inşallah:))
canın çok geçmiş olsun, aman diyeyim dikkat et kendineArkadaşlar SON DAKIKA gelışmesı ıle yanınızdayım... gozum karardı evın merdıvenlerınden yuvarlandım aşağıyatansıyonum dusmuş 6-8 geldı hastaneye gıttık... 2 serum taktılar yaptıgım spor benı halsız bırakmıs şiddetli baş dönmesi yaşadım. dr ne yaptın bugun dedı bende anlattım... spor çok aşırı olmuş dedı...yedıklerıme oranla çok fazla dedı.... kg ma gore zamanla arttırmam gerekıyormuş... agzıma s.çtı kocamda eve gelene kadar agzıma ettı... ılk defa esımı aglarken gordum.. sevıyo benı ya :) neyse suan ıyıyım ama bas donmem ara ara olmaya başladı.. kocam yarısınız ne ıse bırakıyorsun dedı.. spor hocası bulalım onunla goruselım kendı bıldıgıne yapma beraber karar verın dedı... yemın ettırdı... ben yarıştan çekılıyorum mecburen... Kanguru_ esperenzaa haberınız olsun kuzular... elıfe başka bırını verın ıstersenız. kocam burdan da cık dıye tutturdu neysekı ıkna ettım... suan ıyıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?