Resmen 2 3 gundur ne soylesem batiyo ya sinir krizi gecirdin resmen cocuklae uyandi bagirisima. Internetin sfresini amcasinada vermisti onlarda belli bi ucret veriyodu karsiliginda sifreyi fln degisti bende sordum amcanlara vermicenmi sifreyi diye yok kapattim dicem dedi. E gorcekler ayip olcak dedim ya ben sana vermicem diyorum daha niye usteliyosun huzur ver artik bi basladi sok oldum. Bende dedim ya kac fundur ne soylesem batiyo sana yemin ederim daha seninle muhatap olmicam dedim. Olursan insan degilsin huzurum yok ya eve gelmek istemiyoem diye birsuru saydirdi gitti yatti. Morelimi bozdu aksam aksam. Yarin aglayarak gelir basim cok agriyo diye yuzune bakarsam adiyin
Esim geldi sagolsun 2 kurusluk keyfimin icine etti morelim sifir sifir sifir. Kel kafa insallah yarin sac ekimi olma z olursada kirpi gibi cikar saclarin insallah tip8n kayar
Kötü olmuş canım.Acaba sana söylemediği bir sıkıntısı mı var işte yada ailesi ilgili.Bu şekilde patlamış sanaResmen 2 3 gundur ne soylesem batiyo ya sinir krizi gecirdin resmen cocuklae uyandi bagirisima. Internetin sfresini amcasinada vermisti onlarda belli bi ucret veriyodu karsiliginda sifreyi fln degisti bende sordum amcanlara vermicenmi sifreyi diye yok kapattim dicem dedi. E gorcekler ayip olcak dedim ya ben sana vermicem diyorum daha niye usteliyosun huzur ver artik bi basladi sok oldum. Bende dedim ya kac fundur ne soylesem batiyo sana yemin ederim daha seninle muhatap olmicam dedim. Olursan insan degilsin huzurum yok ya eve gelmek istemiyoem diye birsuru saydirdi gitti yatti. Morelimi bozdu aksam aksam. Yarin aglayarak gelir basim cok agriyo diye yuzune bakarsam adiyin
Inanki bilmiyorum nasilsin desem batiyo adamaupppps ! dur hele kuzum hayır olsun ınsallah neden boyle bırsey yaşadınız kı ?
Ne tatlısın kız senbi daha abur cubur yemeden önce buraya yaz,biz seni yediğine yiyeceğine pişman edelim de bu eziyetleri çekme canım
4 bardak su da çok olmuş yawVur dedik öldürdün
Yok bi sikintisi hatta keyfi yerinde sac ektircek heycanli. Sac ektircek olmasa gider 1 hafta annemde kalirdim ama sikdi gitsem abartcak ben operasyon gecirdim sen kactin gittin dicek. Evde bi kosede sus esyasi gibi durucam yemekte yapmcam ona huzur bulsunKötü olmuş canım.Acaba sana söylemediği bir sıkıntısı mı var işte yada ailesi ilgili.Bu şekilde patlamış sana
Evet ilk canım teşekkürler sağol
Esim geldi sagolsun 2 kurusluk keyfimin icine etti morelim sifir sifir sifir. Kel kafa insallah yarin sac ekimi olma z olursada kirpi gibi cikar saclarin insallah tip8n kayar
elif nolmus bu adama regli gelmiş onun gerginliğinş yasayan kadınlar gibi bu ne asabiyet gelmiş gece gece beyineResmen 2 3 gundur ne soylesem batiyo ya sinir krizi gecirdin resmen cocuklae uyandi bagirisima. Internetin sfresini amcasinada vermisti onlarda belli bi ucret veriyodu karsiliginda sifreyi fln degisti bende sordum amcanlara vermicenmi sifreyi diye yok kapattim dicem dedi. E gorcekler ayip olcak dedim ya ben sana vermicem diyorum daha niye usteliyosun huzur ver artik bi basladi sok oldum. Bende dedim ya kac fundur ne soylesem batiyo sana yemin ederim daha seninle muhatap olmicam dedim. Olursan insan degilsin huzurum yok ya eve gelmek istemiyoem diye birsuru saydirdi gitti yatti. Morelimi bozdu aksam aksam. Yarin aglayarak gelir basim cok agriyo diye yuzune bakarsam adiyin
Inanki bilmiyorum nasilsin desem batiyo adama
Elif ve Esra bana vicdan yaptırdınız kalktım çamaşır topladım katladım astım o Arada ip atlar gibi zıpladım yerimde koştum. Sonra 4 bardak su içtim. Gece tuvalettte uyurum artık:)
Aynen oyle ya regl degil lohusa depresyonu bu daha agirelif nolmus bu adama regli gelmiş onun gerginliğinş yasayan kadınlar gibi bu ne asabiyet gelmiş gece gece beyine
yok sinirlenecegi bisey degil kac gundur aynim hatta dun gittigimiz yerdede aynisini yapip resmen beni sikayet etti. Cok konusuyomusum cok israrciymisim vs vs. Yakin arkadas olduklari icin bse demedim hatta eve gelincede uzatmadm sadece mesafeli durdum konusmadim. Derdi benimle yanidışarıda bırseye sınırlenmıstır tatlım... öfkeyle kalkma hemen bı anla dınle... problemlı degıl anladıgım kadarıyla evlılıgın nazı gecmıstır sana patlamıştır.
Yok bi sikintisi hatta keyfi yerinde sac ektircek heycanli. Sac ektircek olmasa gider 1 hafta annemde kalirdim ama sikdi gitsem abartcak ben operasyon gecirdim sen kactin gittin dicek. Evde bi kosede sus esyasi gibi durucam yemekte yapmcam ona huzur bulsun
Merhaba hatunlar. Bugün çok yogundum kendi çapımda spor yaptım. Şimdi dizi izliyorum reklam arasında geldim. Menü yazayım
SABAH dünkü tavuk tantuni kalmıştı isittim onu yedim 1 bardak ayranla
ARA 1 muz 1 kahve
ARA 1 elma
AKŞAM 1kase tarhana çorbası 4 kaşık kozlenmis patlıcan salatası
SU 3 litre
SPOR evim benim stadyum un çok yakınında. Çocuğu bebek arabasina attım 1.5 saat öğle 1 saat akşam çok tempolu şekilde yürüdüm ama çok iyi geldi. Bi daha her gün yapmaya çalışıcam inşallah bakalım.
Ekiliyomus cnm gidecek yarin. Bi gunluk degil ki 2 3 gundur hatta dahada fazla olmustur .Sakinim zaten konusmicam ozur dileyene kadar. Isterse by pass olsun bi bardak su vermem bu durumdaStres yapmış olamaz mı? Ekilcekti hasta oldu ekilemedi diye.
Sakin ol bakalım ne yapacak
Aynen oyle ya regl degil lohusa depresyonu bu daha agir
yok sinirlenecegi bisey degil kac gundur aynim hatta dun gittigimiz yerdede aynisini yapip resmen beni sikayet etti. Cok konusuyomusum cok israrciymisim vs vs. Yakin arkadas olduklari icin bse demedim hatta eve gelincede uzatmadm sadece mesafeli durdum konusmadim. Derdi benimle yani
kız baypas da 2 gun sırf serum zaten ıstemez su felanEkiliyomus cnm gidecek yarin. Bi gunluk degil ki 2 3 gundur hatta dahada fazla olmustur .Sakinim zaten konusmicam ozur dileyene kadar. Isterse by pass olsun bi bardak su vermem bu durumda
Sabah
1 yunurtwdan biberli onlet
7 zeytn
Avuc içi peynit
Dkmatrs slatalık biber maydonoz
Oglen
Soslu fıstık yedim olmamalıydı dimi o fıstıklardan evde olunca dayanamıyorum bidaha almicaö ya antepfıstıgo alayım onun yerine dimi kızlar
Aksam
Bol semiz otu salatası
Bşr tabak Etli patates yemegi patatesleri yenmedi
Arkadaşlar
Hamile olduğumu öğrendiğim için aranıza katılamadan ayrılmak durumunda kaldım.
Bebişten sonra görüşmek üzere
Dun aksam yaptim elestirimi. Sadece ev konusunda israrciyim. Ramazan gelmeden tadilat bitsin diye bi kac defa soyledim. Ama fazla ustelemedim. Sac ektirme olayi cikinca acmadim konusinu simdi olmaz diye. Baska bi konuda israrci degilim hatta buyuk bi cogunluk esime karsi cok sabirli ve ilimli oldugimu dusunur cunku kendisi surahi hanmdan hallice huysuz. Bak dun modemi degistirirken dedim ki neden degistiyosun guzel cekiyodu ona bile neler soyledi offf cok soru soruyosun sorma bunaltma vs. Ama eve geldiginden beri agzimi acip sordugum tek oydu. Hosgeldin bile dememistim. Ne yapmaya calisiyo anlamadimpekı kuzum öz eleştırı yap bakalım bı dusun gercekten onun dedıgı gıbı mı yapıyorsun?? ısrarcı ve cok mu konusuyorsun? sen o sekılde yaklastıgn ıcın mı bu denlı sacma sapan dellenıyor? hem ne olursa olsun kımseye senı sıkayet etmemelı alsın senı karsısına derdı neyse soylesın... bagrmak kaçmak azarlamak çözum degıl
Teşekkür ederim. Allah razı olsunayy ne guzel haber ıcımız açıldı yahu tebrık ederım canımmm
Bu haftanın en kötülerine mesaj,su,spor,menü takibini vereceğim zaten
Tam senlik birini bulacağım kız,bi çiğdemimiz daha var
O da iyi spor yapıyor yagözünü seveyim @cgdmk yı da gözünle spordan diskalifiye etme ha
Başka da çiğdem yok,bulamazık da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?