Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

upppps ! dur hele kuzum hayır olsun ınsallah neden boyle bırsey yaşadınız kı ?

Esim geldi sagolsun 2 kurusluk keyfimin icine etti morelim sifir sifir sifir. Kel kafa insallah yarin sac ekimi olma z olursada kirpi gibi cikar saclarin insallah tip8n kayar

deme kuzum oyle tovbe de bırımız ateşken bırımız su olmamız lazım... sınırlenme tatlım

Kötü olmuş canım.Acaba sana söylemediği bir sıkıntısı mı var işte yada ailesi ilgili.Bu şekilde patlamış sana

Kötü olmuş canım.Acaba sana söylemediği bir sıkıntısı mı var işte yada ailesi ilgili.Bu şekilde patlamış sana
Yok bi sikintisi hatta keyfi yerinde sac ektircek heycanli. Sac ektircek olmasa gider 1 hafta annemde kalirdim ama sikdi gitsem abartcak ben operasyon gecirdim sen kactin gittin dicek. Evde bi kosede sus esyasi gibi durucam yemekte yapmcam ona huzur bulsun

Evet ilk canım teşekkürler sağol

Esim geldi sagolsun 2 kurusluk keyfimin icine etti morelim sifir sifir sifir. Kel kafa insallah yarin sac ekimi olma z olursada kirpi gibi cikar saclarin insallah tip8n kayar

elif nolmus bu adama regli gelmiş onun gerginliğinş yasayan kadınlar gibi bu ne asabiyet gelmiş gece gece beyine

Inanki bilmiyorum nasilsin desem batiyo adama

dışarıda bırseye sınırlenmıstır tatlım... öfkeyle kalkma hemen bı anla dınle... problemlı degıl anladıgım kadarıyla evlılıgın nazı gecmıstır sana patlamıştır.

elif nolmus bu adama regli gelmiş onun gerginliğinş yasayan kadınlar gibi bu ne asabiyet gelmiş gece gece beyine
Aynen oyle ya regl degil lohusa depresyonu bu daha agir
dışarıda bırseye sınırlenmıstır tatlım... öfkeyle kalkma hemen bı anla dınle... problemlı degıl anladıgım kadarıyla evlılıgın nazı gecmıstır sana patlamıştır.
yok sinirlenecegi bisey degil kac gundur aynim hatta dun gittigimiz yerdede aynisini yapip resmen beni sikayet etti. Cok konusuyomusum cok israrciymisim vs vs. Yakin arkadas olduklari icin bse demedim hatta eve gelincede uzatmadm sadece mesafeli durdum konusmadim. Derdi benimle yani

Stres yapmış olamaz mı? Ekilcekti hasta oldu ekilemedi diye.
Sakin ol bakalım ne yapacak

afıyet olsun canım... sabah kahvaltılık olarak yapsaydın eger oglen 2 tane meyveya saldırmazdın tatlım...

Stres yapmış olamaz mı? Ekilcekti hasta oldu ekilemedi diye.
Sakin ol bakalım ne yapacak
Ekiliyomus cnm gidecek yarin. Bi gunluk degil ki 2 3 gundur hatta dahada fazla olmustur .Sakinim zaten konusmicam ozur dileyene kadar. Isterse by pass olsun bi bardak su vermem bu durumda

pekı kuzum öz eleştırı yap bakalım bı dusun gercekten onun dedıgı gıbı mı yapıyorsun?? ısrarcı ve cok mu konusuyorsun? sen o sekılde yaklastıgn ıcın mı bu denlı sacma sapan dellenıyor? hem ne olursa olsun kımseye senı sıkayet etmemelı alsın senı karsısına derdı neyse soylesın... bagrmak kaçmak azarlamak çözum degıl

Ekiliyomus cnm gidecek yarin. Bi gunluk degil ki 2 3 gundur hatta dahada fazla olmustur .Sakinim zaten konusmicam ozur dileyene kadar. Isterse by pass olsun bi bardak su vermem bu durumda
kız baypas da 2 gun sırf serum zaten ıstemez su felan hehehe sende kendını fıtılleme bı sakın ol yaa

bakma begenmeye tıkladıgıma begenmedım kuzum soslu fıstık okuduguma ınanamıyorum ! çok uzuldum şuan

Dun aksam yaptim elestirimi. Sadece ev konusunda israrciyim. Ramazan gelmeden tadilat bitsin diye bi kac defa soyledim. Ama fazla ustelemedim. Sac ektirme olayi cikinca acmadim konusinu simdi olmaz diye. Baska bi konuda israrci degilim hatta buyuk bi cogunluk esime karsi cok sabirli ve ilimli oldugimu dusunur cunku kendisi surahi hanmdan hallice huysuz. Bak dun modemi degistirirken dedim ki neden degistiyosun guzel cekiyodu ona bile neler soyledi offf cok soru soruyosun sorma bunaltma vs. Ama eve geldiginden beri agzimi acip sordugum tek oydu. Hosgeldin bile dememistim. Ne yapmaya calisiyo anlamadim

iyi hadı yabancıya gıtmedın Kanguru_ ah bebem yok tabı bızden başka ıyı bakın bıze hhehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…