- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
neyın cezası bu ? kuzum
Dun aksam yaptim elestirimi. Sadece ev konusunda israrciyim. Ramazan gelmeden tadilat bitsin diye bi kac defa soyledim. Ama fazla ustelemedim. Sac ektirme olayi cikinca acmadim konusinu simdi olmaz diye. Baska bi konuda israrci degilim hatta buyuk bi cogunluk esime karsi cok sabirli ve ilimli oldugimu dusunur cunku kendisi surahi hanmdan hallice huysuz. Bak dun modemi degistirirken dedim ki neden degistiyosun guzel cekiyodu ona bile neler soyledi offf cok soru soruyosun sorma bunaltma vs. Ama eve geldiginden beri agzimi acip sordugum tek oydu. Hosgeldin bile dememistim. Ne yapmaya calisiyo anlamadim
Çayın yanında püsküt yedi ,ben de ağzından burnundan getiriyorum
Sustum zaten. Yemin ettimm inadimi da bilir en gec 2 gun sonra laf atar siritir hic muhatabim degil ozaman bende aynisini ona dicem offf bi huzur ver cok konusma dicem. Oyle yapim madem agzija laf verminsus o zaman arkadasım ona karsı yokmuş gıbı davran ama sen yıne yemegını felan yap ona homurdanması ıcın fırsat verme... onu yapmadın zaten bu olmamıs felan dıyemesın ıcınde patlsın sınırı
aynen öğlenle ara yapmasanda olurmustu kuzum afıyet olsunMenum
Sabah 10.30
3 koy yumurtasi
Peynir
2 biber
Cay
Ara 13.0
1 elma
Ogle 14
1 yk bulgur pilavi
Aksam 17.0
1 tabak karnabahsr
Su 2.5 lt
Spor 15 dk cardio
100 bolgesel
Toplam 135 puan
Daha yapamam halim yok hastami olcam nezaten rakibimde yok
Sustum zaten. Yemin ettimm inadimi da bilir en gec 2 gun sonra laf atar siritir hic muhatabim degil ozaman bende aynisini ona dicem offf bi huzur ver cok konusma dicem. Oyle yapim madem agzija laf vermin
Sağol canımmmŞifa olsun inşallah kuzum
kesınlıkle sana bulaşcak bırsey bulamasın... başka seylerle mesgul ol.. seslensın umursama dıbıne gelınce yapıstır lafıdinsizin hakkından ımansız modu heheheh
Boğazlarım dışında bugün iyiyim çok şükür sağol canımNasilsin cnm iyi oldun mu biraz daha
Kızlar bugün sabah
Kışlık domates biberi kaynattım
Peynir 2 çeşit ceviz 1 dlm çavdar ekmek
Öğlen Türk kahvesi fındık badem ceviz
Arada 1 şişe maden suyu
Akşam karnabahar kısır ve ayran
21:00 çayla 2 3 bisküvi
Spor
Yarım saat aerobik 90p
150 bölgesel 90p
Toplam 180
Su 1.5 anca olmuştur olmamıştır yarın telafi edeceğim.
Afiyet olsun kuzum bende gömdum sarımsagı valla kocişede yedırdım heheheheMenüm
09:30 Limonlu su
10:30 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin domates salatalık,1ince dilim ananas ve yeşil çay
13:00 Şeketsiz duble Türk Kahvesi
17:00 Yeşil çay
19:00 Haşlama et,sarımsaklı yoğurtlu kereviz,bol salata,yeşil soğan
Su:2,5 lt
Spor bitmedi daga
*bugün sarımsak soğan yedim leş gibi kokuyorumEşim gidecek birazdan onun rahatlığı ile yedim
İstemsizce güldüm canım,kusura bakma ama bedduan çok sevimli geldi yaEsim geldi sagolsun 2 kurusluk keyfimin icine etti morelim sifir sifir sifir. Kel kafa insallah yarin sac ekimi olma z olursada kirpi gibi cikar saclarin insallah tip8n kayar
Yapma böyle canım,ayıp etmiş eşin.başka şeylerin hırsını senden çıkarmış.Resmen 2 3 gundur ne soylesem batiyo ya sinir krizi gecirdin resmen cocuklae uyandi bagirisima. Internetin sfresini amcasinada vermisti onlarda belli bi ucret veriyodu karsiliginda sifreyi fln degisti bende sordum amcanlara vermicenmi sifreyi diye yok kapattim dicem dedi. E gorcekler ayip olcak dedim ya ben sana vermicem diyorum daha niye usteliyosun huzur ver artik bi basladi sok oldum. Bende dedim ya kac fundur ne soylesem batiyo sana yemin ederim daha seninle muhatap olmicam dedim. Olursan insan degilsin huzurum yok ya eve gelmek istemiyoem diye birsuru saydirdi gitti yatti. Morelimi bozdu aksam aksam. Yarin aglayarak gelir basim cok agriyo diye yuzune bakarsam adiyin
Sakinleş canım,pişman olurYok bi sikintisi hatta keyfi yerinde sac ektircek heycanli. Sac ektircek olmasa gider 1 hafta annemde kalirdim ama sikdi gitsem abartcak ben operasyon gecirdim sen kactin gittin dicek. Evde bi kosede sus esyasi gibi durucam yemekte yapmcam ona huzur bulsun
Eşinin haklı tarafı yok canım,onu aklamaya çalışmıyorum ama sakin ol biraz,sakinleşince de güzel güzel konuş neymiş derdi anlamaya çalış.Dun aksam yaptim elestirimi. Sadece ev konusunda israrciyim. Ramazan gelmeden tadilat bitsin diye bi kac defa soyledim. Ama fazla ustelemedim. Sac ektirme olayi cikinca acmadim konusinu simdi olmaz diye. Baska bi konuda israrci degilim hatta buyuk bi cogunluk esime karsi cok sabirli ve ilimli oldugimu dusunur cunku kendisi surahi hanmdan hallice huysuz. Bak dun modemi degistirirken dedim ki neden degistiyosun guzel cekiyodu ona bile neler soyledi offf cok soru soruyosun sorma bunaltma vs. Ama eve geldiginden beri agzimi acip sordugum tek oydu. Hosgeldin bile dememistim. Ne yapmaya calisiyo anlamadim
Bak ne buldum
sac ekiminden sonra cok bas agrisi oluyomus buda cok mizmiz kesin basim agriyo napsam ne icsem diye yanascak hic duymcam
Gördüm ,görmez olaydımaz bıle olmuş acımak yok artık... huzur da soslu fıstıgı gömmüş görmedın mı kuzum
Yok canim konusmaya calistim ama tersliyo onun anladigi dilden konuscam bende. Kacan kovalanir. Abladim ki bizimki kovalamayi cok seviyoİstemsizce güldüm canım,kusura bakma ama bedduan çok sevimli geldi ya
Yapma böyle canım,ayıp etmiş eşin.başka şeylerin hırsını senden çıkarmış.
Sakinleş canım,pişman olur
Eşinin haklı tarafı yok canım,onu aklamaya çalışmıyorum ama sakin ol biraz,sakinleşince de güzel güzel konuş neymiş derdi anlamaya çalış.
İyi akşamlar güzeller
Bugün ki menüm
Sabah (8.10)
1 sahanda yumurta
Peynir
1 domates
2 y.biber
2 dlm ç.ekmeği
Öğle(12.20)
Yoğurtlu semizotu
4 yk tavuk sote
Ara (14.50)
2 k.kayısı
Akşam (19.20)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
3 adet küçük muska şeklinde efelik sarması
Ara (21.00)
1/2 sb kefir
Sıvılar: 3 lt yakın su, 1 kupa y.çay,1 kupa sade granül kahve
Kanguru_ , @AhSen_yarim
Acaba bas agrisi ilaci isteyince ishal yapici bisemi versemallahım kocaman adam bunlar ama ıste rakamlar buyuyor beyınler huylar aynı malesef koca bebe bunlar
Bravo kız,bu sinirinin arasında iyi bulmuşsunBak ne buldum
hahahahaGördüm ,görmez olaydımHuzurun 750 ip cezası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?