Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sus o zaman arkadasım ona karsı yokmuş gıbı davran ama sen yıne yemegını felan yap ona homurdanması ıcın fırsat verme... onu yapmadın zaten bu olmamıs felan dıyemesın ıcınde patlsın sınırı

Sustum zaten. Yemin ettimm inadimi da bilir en gec 2 gun sonra laf atar siritir hic muhatabim degil ozaman bende aynisini ona dicem offf bi huzur ver cok konusma dicem. Oyle yapim madem agzija laf vermin

Menum
Sabah 10.30
3 koy yumurtasi
Peynir
2 biber
Cay

Ara 13.0
1 elma

Ogle 14
1 yk bulgur pilavi

Aksam 17.0
1 tabak karnabahsr

Su 2.5 lt
Spor 15 dk cardio
100 bolgesel
Toplam 135 puan
Daha yapamam halim yok hastami olcam ne zaten rakibimde yok
aynen öğlenle ara yapmasanda olurmustu kuzum afıyet olsun

Sustum zaten. Yemin ettimm inadimi da bilir en gec 2 gun sonra laf atar siritir hic muhatabim degil ozaman bende aynisini ona dicem offf bi huzur ver cok konusma dicem. Oyle yapim madem agzija laf vermin

kesınlıkle sana bulaşcak bırsey bulamasın... başka seylerle mesgul ol.. seslensın umursama dıbıne gelınce yapıstır lafı dinsizin hakkından ımansız modu heheheh

kesınlıkle sana bulaşcak bırsey bulamasın... başka seylerle mesgul ol.. seslensın umursama dıbıne gelınce yapıstır lafı dinsizin hakkından ımansız modu heheheh
sac ekiminden sonra cok bas agrisi oluyomus buda cok mizmiz kesin basim agriyo napsam ne icsem diye yanascak hic duymcam

abowww 9 da bırde bıskuvı yapma be kuzum...

Afiyet olsun kuzum bende gömdum sarımsagı valla kocişede yedırdım hehehehe

Esim geldi sagolsun 2 kurusluk keyfimin icine etti morelim sifir sifir sifir. Kel kafa insallah yarin sac ekimi olma z olursada kirpi gibi cikar saclarin insallah tip8n kayar
İstemsizce güldüm canım,kusura bakma ama bedduan çok sevimli geldi ya
Yapma böyle canım,ayıp etmiş eşin.başka şeylerin hırsını senden çıkarmış.
Sakinleş canım,pişman olur
Eşinin haklı tarafı yok canım,onu aklamaya çalışmıyorum ama sakin ol biraz,sakinleşince de güzel güzel konuş neymiş derdi anlamaya çalış.

Yok canim konusmaya calistim ama tersliyo onun anladigi dilden konuscam bende. Kacan kovalanir. Abladim ki bizimki kovalamayi cok seviyo

Afiyet olsun canım sen dıyetısyenle yapıyorsun lıstenı demı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…