Bos kullah mi yedinSabah derken 11 deydi. Tam buğday lavas vardı yanında. Ay et olsun ben her an yerim yani.bi de yazmayı unuttum şimdi eşim dondurma yedi ben de nefsim korelsin diye 1 boş külah yedim. Sacmasapan biseydi işte.
Canım hayırlı olsun cok sevindim ilk bebegin miArkadaşlar
Hamile olduğumu öğrendiğim için aranıza katılamadan ayrılmak durumunda kaldım.
Bebişten sonra görüşmek üzere
Kuzucuk nasil oldu canimSabah
1 yunurtwdan biberli onlet
7 zeytn
Avuc içi peynit
Dkmatrs slatalık biber maydonoz
Oglen
Soslu fıstık yedim olmamalıydı dimi o fıstıklardan evde olunca dayanamıyorum bidaha almicaö ya antepfıstıgo alayım onun yerine dimi kızlar
Aksam
Bol semiz otu salatası
Bşr tabak Etli patates yemegi patatesleri yenmedi
Cok sukur cankm sabahtan beri atesi cıkmadı ama hala yerlerde yatmak istiyor kız sıcaga hiö gelemşyor ya yangın ayse derdi anam o hesapKuzucuk nasil oldu canim
Bu diyet kırıcı eşlerin kafasını kırmak gerekSabah derken 11 deydi. Tam buğday lavas vardı yanında. Ay et olsun ben her an yerim yani.bi de yazmayı unuttum şimdi eşim dondurma yedi ben de nefsim korelsin diye 1 boş külah yedim. Sacmasapan biseydi işte.
Huzurcum nasilsin napuyosun tugce hamile deilmiydi hala buralarda mi takiliyorBunarada bizim biTugceilker vardı ne yapıyor ne alemde iyileşyinmi tatlım nasılsın
Afiyet olsun canım,o soslu fıstıklar da löp löp et olmasın diye 750 ip atlarsın di mi?Sabah
1 yunurtwdan biberli onlet
7 zeytn
Avuc içi peynit
Dkmatrs slatalık biber maydonoz
Oglen
Soslu fıstık yedim olmamalıydı dimi o fıstıklardan evde olunca dayanamıyorum bidaha almicaö ya antepfıstıgo alayım onun yerine dimi kızlar
Aksam
Bol semiz otu salatası
Bşr tabak Etli patates yemegi patatesleri yenmedi
Evet ilk canım teşekkürler sağolCanım hayırlı olsun cok sevindim ilk bebegin mi
Kız öğlen kuş kadar yemişsin keşke onu yemeseydinde tam karatay olsaydıMenum
Sabah 10.30
3 koy yumurtasi
Peynir
2 biber
Cay
Ara 13.0
1 elma
Ogle 14
1 yk bulgur pilavi
Aksam 17.0
1 tabak karnabahsr
Su 2.5 lt
Spor 15 dk cardio
100 bolgesel
Toplam 135 puan
Daha yapamam halim yok hastami olcam nezaten rakibimde yok
Her zaman ki gibi çok iyisinAçlarda bugun
17/04/18 SALI
SABAH: 2 yumurta haşlama + 5 yesıl 5 siyah zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates +maydanoz+acıtere+salatalık+biber + 5 badem +5 fındık +1 cevız
1 fincan duble turk kahvesi
1 şişe maden suyu
AKSAM: karnıahar haşladım +yoğurt+ dereotu+ sarımsakdan oluşan uydurma salata yaptım küt miğdeye
1 fincan Yeşil çay
1 fincan duble turk kahvesi
SU : 3,5 LT
SPOR :8600 adım sadece
misafirim gelcek çıkıyorum gıdınce gelırım kuzularım muckkkk muckkkk
Sabah ekmek çok fazla onun dışında harikasın bu hafta sporla birleşince baya güzel eksi gelecek heraldeİyi akşamlar güzeller
Bugün ki menüm
Sabah (8.10)
1 sahanda yumurta
Peynir
1 domates
2 y.biber
2 dlm ç.ekmeği
Öğle(12.20)
Yoğurtlu semizotu
4 yk tavuk sote
Ara (14.50)
2 k.kayısı
Akşam (19.20)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
3 adet küçük muska şeklinde efelik sarması
Ara (21.00)
1/2 sb kefir
Sıvılar: 3 lt yakın su, 1 kupa y.çay,1 kupa sade granül kahve
Kanguru_ , @AhSen_yarim
2 dilim ekmek ve patates birazcık fazla olmuş ama az yemişsinBugunku menum
Kahvalti. 1 adet haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim ekmek, sekersiz cay
Ogle. 1 tabak yumurtali ispanak kavurma, 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, 1 dilim ekmek, sekersiz cay
Ara. 1 buyuk fincan kahve, 1 adet muz
Aksam. 2 kepce unsuz ezogelin corbasi, 4 kasik etli patates yemegi (eti cogunluktaydi) 1 kase yogurt, salata
Su. 3 lt civari
Spor 20×20=40 dk eliptik 160 puan
10×10=100 bacak egzersiz hareketi 60 puan
10×10=100 basen egzersiz hareketi 60 puan
10×2=20 mekik 12 puan
Toplam 292 puan
Dogru hesaplamis miyim boyle mi olacak?
2 3 bisküvi 2 lokmada biten bişey için niye sporunu çöpe atıyosunKızlar bugün sabah
Kışlık domates biberi kaynattım
Peynir 2 çeşit ceviz 1 dlm çavdar ekmek
Öğlen Türk kahvesi fındık badem ceviz
Arada 1 şişe maden suyu
Akşam karnabahar kısır ve ayran
21:00 çayla 2 3 bisküvi
Spor
Yarım saat aerobik 90p
150 bölgesel 90p
Toplam 180
Su 1.5 anca olmuştur olmamıştır yarın telafi edeceğim.
anlatmaya gerek yok görüyorsunuzMenüm
09:30 Limonlu su
10:30 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin domates salatalık,1ince dilim ananas ve yeşil çay
13:00 Şeketsiz duble Türk Kahvesi
17:00 Yeşil çay
19:00 Haşlama et,sarımsaklı yoğurtlu kereviz,bol salata,yeşil soğan
Su:2,5 lt
Spor bitmedi daga
*bugün sarımsak soğan yedim leş gibi kokuyorumEşim gidecek birazdan onun rahatlığı ile yedim
Hafif atlatmışsın afiyet olsunMerhaba hatunlar. Bugün çok yogundum kendi çapımda spor yaptım. Şimdi dizi izliyorum reklam arasında geldim. Menü yazayım
SABAH dünkü tavuk tantuni kalmıştı isittim onu yedim 1 bardak ayranla
ARA 1 muz 1 kahve
ARA 1 elma
AKŞAM 1kase tarhana çorbası 4 kaşık kozlenmis patlıcan salatası
SU 3 litre
SPOR evim benim stadyum un çok yakınında. Çocuğu bebek arabasina attım 1.5 saat öğle 1 saat akşam çok tempolu şekilde yürüdüm ama çok iyi geldi. Bi daha her gün yapmaya çalışıcam inşallah bakalım.
Tutayım canım ayıpsınAma disli olsun taammi gaza geliyodummedgic26 gaza getiriyodu beni ne guzel gitti yuvarlandi rakibem.
Haftaya spor listesinifattylamb94 tutsun.belki bu sayede spor yapar
Esracım aslında 2 dlmin toplamı 1 dlm tost ekmeği boyutunda.Birde sabah kahvaltım 2 dlm.Kız öğlen kuş kadar yemişsin keşke onu yemeseydinde tam karatay olsaydı
Her zaman ki gibi çok iyisin
Sabah ekmek çok fazla onun dışında harikasın bu hafta sporla birleşince baya güzel eksi gelecek heralde
2 dilim ekmek ve patates birazcık fazla olmuş ama az yemişsin
2 3 bisküvi 2 lokmada biten bişey için niye sporunu çöpe atıyosun
anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Hafif atlatmışsın afiyet olsun
Ne tatlısın kız senElif ve Esra bana vicdan yaptırdınız kalktım çamaşır topladım katladım astım o Arada ip atlar gibi zıpladım yerimde koştum. Sonra 4 bardak su içtim. Gece tuvalettte uyurum artık:)
Hayr olsun canım.Esim geldi sagolsun 2 kurusluk keyfimin icine etti morelim sifir sifir sifir. Kel kafa insallah yarin sac ekimi olma z olursada kirpi gibi cikar saclarin insallah tip8n kayar
Resmen 2 3 gundur ne soylesem batiyo ya sinir krizi gecirdin resmen cocuklae uyandi bagirisima. Internetin sfresini amcasinada vermisti onlarda belli bi ucret veriyodu karsiliginda sifreyi fln degisti bende sordum amcanlara vermicenmi sifreyi diye yok kapattim dicem dedi. E gorcekler ayip olcak dedim ya ben sana vermicem diyorum daha niye usteliyosun huzur ver artik bi basladi sok oldum. Bende dedim ya kac fundur ne soylesem batiyo sana yemin ederim daha seninle muhatap olmicam dedim. Olursan insan degilsin huzurum yok ya eve gelmek istemiyoem diye birsuru saydirdi gitti yatti. Morelimi bozdu aksam aksam. Yarin aglayarak gelir basim cok agriyo diye yuzune bakarsam adiyinHayr olsun canım.
sagol canımcım yemıyoz vallaAfiyet olsun bidenem :)
koca bebeAfiyet olsunn bebikim
sayenızde kuzum muck sagolHer zaman ki gibi çok iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?