Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah derken 11 deydi. Tam buğday lavas vardı yanında. Ay et olsun ben her an yerim yani.bi de yazmayı unuttum şimdi eşim dondurma yedi ben de nefsim korelsin diye 1 boş külah yedim. Sacmasapan biseydi işte.
Bos kullah mi yedin ay kiyamam sana yaa allah seni napmasin cok guldum kiz

Kuzucuk nasil oldu canim

Sabah derken 11 deydi. Tam buğday lavas vardı yanında. Ay et olsun ben her an yerim yani.bi de yazmayı unuttum şimdi eşim dondurma yedi ben de nefsim korelsin diye 1 boş külah yedim. Sacmasapan biseydi işte.
Bu diyet kırıcı eşlerin kafasını kırmak gerekBenim ki de karşımda olmadık şeyler yer,bazen de aşerir resmen
Tavuk pek yemem ben ama kırmızı et ve balığı çok severim.

Afiyet olsun canım,o soslu fıstıklar da löp löp et olmasın diye 750 ip atlarsın di mi?
Yarın uyanır uyanmaz beş dakikada halledersin cezanı
Şükür minik iyileşiyor artık,ailecek toparlanırsınız canım.

Elif ve Esra bana vicdan yaptırdınız kalktım çamaşır topladım katladım astım o Arada ip atlar gibi zıpladım yerimde koştum. Sonra 4 bardak su içtim. Gece tuvalettte uyurum artık:)

Menum
Sabah 10.30
3 koy yumurtasi
Peynir
2 biber
Cay

Ara 13.0
1 elma

Ogle 14
1 yk bulgur pilavi

Aksam 17.0
1 tabak karnabahsr

Su 2.5 lt
Spor 15 dk cardio
100 bolgesel
Toplam 135 puan
Daha yapamam halim yok hastami olcam ne zaten rakibimde yok
Kız öğlen kuş kadar yemişsin keşke onu yemeseydinde tam karatay olsaydı
Her zaman ki gibi çok iyisin
Sabah ekmek çok fazla onun dışında harikasın bu hafta sporla birleşince baya güzel eksi gelecek heralde
2 dilim ekmek ve patates birazcık fazla olmuş ama az yemişsin
2 3 bisküvi 2 lokmada biten bişey için niye sporunu çöpe atıyosun
anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Hafif atlatmışsın afiyet olsun

Esracım aslında 2 dlmin toplamı 1 dlm tost ekmeği boyutunda.Birde sabah kahvaltım 2 dlm.
Ayrıca inşallah bir fark olur bu hafta.Bugün tüm vücudum sızlıyor.

Elif ve Esra bana vicdan yaptırdınız kalktım çamaşır topladım katladım astım o Arada ip atlar gibi zıpladım yerimde koştum. Sonra 4 bardak su içtim. Gece tuvalettte uyurum artık:)
Ne tatlısın kız sen bi daha abur cubur yemeden önce buraya yaz,biz seni yediğine yiyeceğine pişman edelim de bu eziyetleri çekme canım
4 bardak su da çok olmuş yawVur dedik öldürdün

Hayr olsun canım.
Resmen 2 3 gundur ne soylesem batiyo ya sinir krizi gecirdin resmen cocuklae uyandi bagirisima. Internetin sfresini amcasinada vermisti onlarda belli bi ucret veriyodu karsiliginda sifreyi fln degisti bende sordum amcanlara vermicenmi sifreyi diye yok kapattim dicem dedi. E gorcekler ayip olcak dedim ya ben sana vermicem diyorum daha niye usteliyosun huzur ver artik bi basladi sok oldum. Bende dedim ya kac fundur ne soylesem batiyo sana yemin ederim daha seninle muhatap olmicam dedim. Olursan insan degilsin huzurum yok ya eve gelmek istemiyoem diye birsuru saydirdi gitti yatti. Morelimi bozdu aksam aksam. Yarin aglayarak gelir basim cok agriyo diye yuzune bakarsam adiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…