- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
O iki üç bisküvi nedir kuzumKızlar bugün sabah
Kışlık domates biberi kaynattım
Peynir 2 çeşit ceviz 1 dlm çavdar ekmek
Öğlen Türk kahvesi fındık badem ceviz
Arada 1 şişe maden suyu
Akşam karnabahar kısır ve ayran
21:00 çayla 2 3 bisküvi
Spor
Yarım saat aerobik 90p
150 bölgesel 90p
Toplam 180
Su 1.5 anca olmuştur olmamıştır yarın telafi edeceğim.
Afiyet olsun canım.Merhaba hatunlar. Bugün çok yogundum kendi çapımda spor yaptım. Şimdi dizi izliyorum reklam arasında geldim. Menü yazayım
SABAH dünkü tavuk tantuni kalmıştı isittim onu yedim 1 bardak ayranla
ARA 1 muz 1 kahve
ARA 1 elma
AKŞAM 1kase tarhana çorbası 4 kaşık kozlenmis patlıcan salatası
SU 3 litre
SPOR evim benim stadyum un çok yakınında. Çocuğu bebek arabasina attım 1.5 saat öğle 1 saat akşam çok tempolu şekilde yürüdüm ama çok iyi geldi. Bi daha her gün yapmaya çalışıcam inşallah bakalım.
Biskuviyi gorene kadar heh boyle giderse listeye aliriz dedim ama bi baktim yine kacamakKızlar bugün sabah
Kışlık domates biberi kaynattım
Peynir 2 çeşit ceviz 1 dlm çavdar ekmek
Öğlen Türk kahvesi fındık badem ceviz
Arada 1 şişe maden suyu
Akşam karnabahar kısır ve ayran
21:00 çayla 2 3 bisküvi
Spor
Yarım saat aerobik 90p
150 bölgesel 90p
Toplam 180
Su 1.5 anca olmuştur olmamıştır yarın telafi edeceğim.
Afiyet olsun canim bitanem nese kaynagimMenüm
09:30 Limonlu su
10:30 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin domates salatalık,1ince dilim ananas ve yeşil çay
13:00 Şeketsiz duble Türk Kahvesi
17:00 Yeşil çay
19:00 Haşlama et,sarımsaklı yoğurtlu kereviz,bol salata,yeşil soğan
Su:2,5 lt
Spor bitmedi daga
*bugün sarımsak soğan yedim leş gibi kokuyorumEşim gidecek birazdan onun rahatlığı ile yedim
afiyet olsun cnm spor cok guzel olmus.Merhaba hatunlar. Bugün çok yogundum kendi çapımda spor yaptım. Şimdi dizi izliyorum reklam arasında geldim. Menü yazayım
SABAH dünkü tavuk tantuni kalmıştı isittim onu yedim 1 bardak ayranla
ARA 1 muz 1 kahve
ARA 1 elma
AKŞAM 1kase tarhana çorbası 4 kaşık kozlenmis patlıcan salatası
SU 3 litre
SPOR evim benim stadyum un çok yakınında. Çocuğu bebek arabasina attım 1.5 saat öğle 1 saat akşam çok tempolu şekilde yürüdüm ama çok iyi geldi. Bi daha her gün yapmaya çalışıcam inşallah bakalım.
2 3 bisküvi için 500 ip mi? Sen bana hiç acımıyorsun esraaa
O iki üç bisküvi nedir kuzumHem de gece gece.
Yatmadan bir iki bardak daha su iç bari.
500 ip atlama cezası geldi
Ya kalori olarak az ama rzgrece (adını biliyordum unuttum). Benim insülin direncim var galiba. Aşamıyorum onu. Bir de spora güveniyorum.Biskuviyi gorene kadar heh boyle giderse listeye aliriz dedim ama bi baktim yine kacamaksuda cok az. Surekli yarin telafi edecegini dusunuyoruz ama yarin yine ayni
.
Kalori olarak az olabilir ama saglikli mi ? Bak aksama kadar cok guzel yemissin. Sonra 2 3 biskuviyle bozmussun. Zatwn az bi kilon var kendini biraz siksan 1 ayda hedefe ulasicaksin. Spora guvenmemen lazim. Yediginden fazla yakcaksin ki zayiflayasin :) adim elif cnmYa kalori olarak az ama rzgrece (adını biliyordum unuttum). Benim insülin direncim var galiba. Aşamıyorum onu. Bir de spora güveniyorum.
Dur ben yatana kadar 0.5 lt su içeyim
Canım benim de insülin direncim vardı.Yeme düzenim değişince direncim kırıldı şimdi daha iyiyim.Ya kalori olarak az ama rzgrece (adını biliyordum unuttum). Benim insülin direncim var galiba. Aşamıyorum onu. Bir de spora güveniyorum.
Dur ben yatana kadar 0.5 lt su içeyim
Gözümün nuru,bi denem canımmm teşekkür ederimBiskuviyi gorene kadar heh boyle giderse listeye aliriz dedim ama bi baktim yine kacamaksuda cok az. Surekli yarin telafi edecegini dusunuyoruz ama yarin yine ayni
Afiyet olsun canim bitanem nese kaynagim
afiyet olsun cnm spor cok guzel olmus.
Afiyet olsun canım,menün de sporun da çok iyiMenum
Sabah 10.30
3 koy yumurtasi
Peynir
2 biber
Cay
Ara 13.0
1 elma
Ogle 14
1 yk bulgur pilavi
Aksam 17.0
1 tabak karnabahsr
Su 2.5 lt
Spor 15 dk cardio
100 bolgesel
Toplam 135 puan
Daha yapamam halim yok hastami olcam nezaten rakibimde yok
Ama disli olsun taammi gaza geliyodumAfiyet olsun canım,menün de sporun da çok iyi
Bu cuma sana göre yeni rakip ayarlayacağım
Cuma akşam spor sonuçlarını açıklarım sonra hemen yeni rakipleri belirlerim.
Elif’i gaza getirecek birini düşünüyorum ben de canımsen ne yapıon bakalım.. bizim elife kımı vercen dusundun mumerak ettım
Açlarda bugun
17/04/18 SALI
SABAH: 2 yumurta haşlama + 5 yesıl 5 siyah zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates +maydanoz+acıtere+salatalık+biber + 5 badem +5 fındık +1 cevız
1 fincan duble turk kahvesi
1 şişe maden suyu
AKSAM: karnıahar haşladım +yoğurt+ dereotu+ sarımsakdan oluşan uydurma salata yaptım küt miğdeye
1 fincan Yeşil çay
1 fincan duble turk kahvesi
SU : 3,5 LT
SPOR :8600 adım sadece
misafirim gelcek çıkıyorum gıdınce gelırım kuzularım muckkkk muckkkk
Bu haftanın en kötülerine mesaj,su,spor,menü takibini vereceğim zatenAma disli olsun taammi gaza geliyodummedgic26 gaza getiriyodu beni ne guzel gitti yuvarlandi rakibem.
Haftaya spor listesinifattylamb94 tutsun.belki bu sayede spor yapar
Afiyet olsun canım.
Sabah sabah tavuk nasıl yedin kızYanında dürüm ekmek bişey var mıydı?
Menün gayet güzel aslında.
Spor da şahane .Varsa öyle bir imkanın bol bol çık yürü.Hem sana hem bebişe iyi gelir.
Sabah derken 11 deydi. Tam buğday lavas vardı yanında. Ay et olsun ben her an yerim yani.bi de yazmayı unuttum şimdi eşim dondurma yedi ben de nefsim korelsin diye 1 boş külah yedim. Sacmasapan biseydi işte.Afiyet olsun canım.
Sabah sabah tavuk nasıl yedin kızYanında dürüm ekmek bişey var mıydı?
Menün gayet güzel aslında.
Spor da şahane .Varsa öyle bir imkanın bol bol çık yürü.Hem sana hem bebişe iyi gelir.
Ay yok rakibime gozum gibi bakicam artikBu haftanın en kötülerine mesaj,su,spor,menü takibini vereceğim zaten
Tam senlik birini bulacağım kız,bi çiğdemimiz daha var
O da iyi spor yapıyor yagözünü seveyim cgdmk yı da gözünle spordan diskalifiye etme ha
Başka da çiğdem yok,bulamazık da
ayy hayirli olsun canim ❤❤❤Arkadaşlar
Hamile olduğumu öğrendiğim için aranıza katılamadan ayrılmak durumunda kaldım.
Bebişten sonra görüşmek üzere
Canımmm sağlıkla sıhhatle mutlulukla dünyaya gelir inşallah.Arkadaşlar
Hamile olduğumu öğrendiğim için aranıza katılamadan ayrılmak durumunda kaldım.
Bebişten sonra görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?