Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne güzel işte canım ah benimde hayırlı sağlıklı bir oğluşum olsa
Orası öyle tabi canın kusura bakma Rabbim verecek inşallah size de en hayırlı sekilde evlatlarinizi. Ben hep dua ederim Rabbim isteyenlerin kucaklarini hep doldursun diye. binlerce sukur varlıklarına. Ben bi anlık işte öfkeyle öyle yazdım.

Gunaydinlarr sabah sabah ne cok gecmis birikmis ama iyi guldurdunuz :)) ben simdi tekrar yatiyorum kizimi uyutmusken firsati degerlendireyim. Ogleye gorusuruz

Yaz canım tabiki bişi yok onda ben güzel tarafından bak diye söyledim sadece Hem ben burdakilerin güzel dualarına talibim

Ya o Karatay i söyle düzgün ce anlatan bi link var mı verebileceginiz kitabını mi illa almak gerekir. Onu da alırım da gaza gelip alıp okumadigim 10 tane en az kitabim var utanıyorum artikadamdan kitap istemeye
Face kullanıyorsan, orda bir kaç sağlam grup var. Adını söylemek yasak sanırım. Onlara katıl.

Günaydın kızlar.
Ben bugün çok yoğunum.Büyük bir etkinlik var hemde Vali Beyli-Rektör Hocalı Yönetim Kurulu var.Tutuştum kızlar saat 8 den bu yana 5 bin küsür adım oldu.
İnşallah kokteylde zıvanadan çıkıp yemem.

90 inince geri alicam seni
Hadi ozaman cabuk ol ifadeni alim
biz yokken çok konuşuyorlar yaa. Ben de önce yarım saat okuyorum sonra yazıyorum
grceleri cosuyoruz valla
afiyet olsun cnm :) cok guzrl mrnudr sporda

odemdir belki cnm hergun tartilma :)

aaaayyy sakiiinnn. Yoksa nisaninda sisko olursun o elbiselerin icinde guzel durmazsin yime

Gunaydin kizlar tartildim tartilmaz olaydim 77 ciktim tam 4.300 almisim ikisi koftr kewinde diger ikisi icin siki yapmam lazm diyetimi neyse bu hafta karataya yakin besleneyim de hemen gitsin od3mlerim

Kızlar günaydını eşimin dersi yok bugün kahvaltıda simit var, benim oğlan çok sever deummamak için bi ısırık alırım, öğleden sonrada komşuya kırk uçurmaya gideceğiz ya dikkatli olmam lazım

Hadi ozaman cabuk ol ifadeni alim

grceleri cosuyoruz valla
afiyet olsun cnm :) cok guzrl mrnudr sporda

odemdir belki cnm hergun tartilma :)

aaaayyy sakiiinnn. Yoksa nisaninda sisko olursun o elbiselerin icinde guzel durmazsin yime
Oyyyy daha nişan kıyafetine girmek vardı dimi?Ben zayıfladığımı hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…