- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Orası öyle tabi canın kusura bakma Rabbim verecek inşallah size de en hayırlı sekilde evlatlarinizi. Ben hep dua ederim Rabbim isteyenlerin kucaklarini hep doldursun diye. binlerce sukur varlıklarına. Ben bi anlık işte öfkeyle öyle yazdım.Ne güzel işte canım ah benimde hayırlı sağlıklı bir oğluşum olsa
Ya o Karatay i söyle düzgün ce anlatan bi link var mı verebileceginiz kitabını mi illa almak gerekir. Onu da alırım da gaza gelip alıp okumadigim 10 tane en az kitabim var utanıyorum artikadamdan kitap istemeyeCanan hocayı dinle, pişman olmazsın
Orası öyle tabi canın kusura bakma Rabbim verecek inşallah size de en hayırlı sekilde evlatlarinizi. Ben hep dua ederim Rabbim isteyenlerin kucaklarini hep doldursun diye. binlerce sukur varlıklarına. Ben bi anlık işte öfkeyle öyle yazdım.
Face kullanıyorsan, orda bir kaç sağlam grup var. Adını söylemek yasak sanırım. Onlara katıl.Ya o Karatay i söyle düzgün ce anlatan bi link var mı verebileceginiz kitabını mi illa almak gerekir. Onu da alırım da gaza gelip alıp okumadigim 10 tane en az kitabim var utanıyorum artikadamdan kitap istemeye
artık havalarda geç kararıyor ya ben de nerdeyse o saatlere kalıyorum. Daha erken gibi geliyor. 6 6:30Okudum canım benimde bir sıkıntım var ama spora gittim akşam yemeği saat 7 ye kaldı geç değil mi
Oh iyi uykularGunaydinlarrsabah sabah ne cok gecmis birikmis ama iyi guldurdunuz :)) ben simdi tekrar yatiyorum kizimi uyutmusken firsati degerlendireyim. Ogleye gorusuruz
Hadi ozaman cabuk ol ifadeni alim90 inince geri alicam seni
grceleri cosuyoruz vallabiz yokken çok konuşuyorlar yaa. Ben de önce yarım saat okuyorum sonra yazıyorum
afiyet olsun cnm :) cok guzrl mrnudr spordaSabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğlen
1 kase yoğurt
6 7 kaşık yeşil mercimek
ara
3 4 fınfık 5 6 kuru üzüm
şekersiz çay
akşam
domates
5 6 kaşık yeşil mercimek
su 2 lt geçmiştir hem ılık su içtim hemde portakallı limonlu detoks su
spor yaptım 40 dk yürüyüş 10 dk spor aletlerine bindim
Karnım gurulduyordu ben açlık hissediyorum ya özellikle geceleri@kolera88 @esperenzaa @medgic26
odemdir belki cnm hergun tartilma :)Oyy hatunlar sabah baya bi arti gördüm neden böyle oldu ki ekmek hiç yemiyordum hadi olsun diye 2 tam buğday lavas yedim sadece. Hemen 600 gram fazla çıkmış. Toparlamam lazım bunu. Ben cumaya 79lari görmeyi beklerken şu halime bak.sabah 2 yumurta 2 kaşık lor yedim sadece. 2 gun protein ağırlıklı besleyelim bari.
aaaayyy sakiiinnn. Yoksa nisaninda sisko olursunGünaydın kızlar.
Ben bugün çok yoğunum.Büyük bir etkinlik var hemde Vali Beyli-Rektör Hocalı Yönetim Kurulu var.Tutuştum kızlar saat 8 den bu yana 5 bin küsür adım oldu.
İnşallah kokteylde zıvanadan çıkıp yemem.
Burda biz bizeyiz verebilirsin :)Face kullanıyorsan, orda bir kaç sağlam grup var. Adını söylemek yasak sanırım. Onlara katıl.
Yoğurt yok mu yanındaArkadaşlar öğlen mercimek çorbası ve börek var ne yapayim neyden ne kadar yemeliyim
Simitten çeyrek yiyebilirsin aslında ama misafirlikte hiç yememen gerekirKızlar günaydını eşimin dersi yok bugün kahvaltıda simit var, benim oğlan çok sever de ummamak için bi ısırık alırım, öğleden sonrada komşuya kırk uçurmaya gideceğiz ya dikkatli olmam lazım
Yoğurt yok mu yanında
Yoğurt yok mu yanında
Oyyyy daha nişan kıyafetine girmek vardı dimi?Ben zayıfladığımı hiç anlamıyorumHadi ozaman cabuk ol ifadeni alim
grceleri cosuyoruz valla
afiyet olsun cnm :) cok guzrl mrnudr sporda
odemdir belki cnm hergun tartilma :)
aaaayyy sakiiinnn. Yoksa nisaninda sisko olursuno elbiselerin icinde guzel durmazsin yime
günaydın tatlım.Akşam okudum da yazamadım bişey. Yapıyorlar bazen öyle öküzlükler malesef. herkesin imhihanı farklı napacan bu erkekler böyle. naptın var mı bi gelişme.Gunaydin fistiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?