- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
bana özelden yazsna merak ettim bi bakayım.Face kullanıyorsan, orda bir kaç sağlam grup var. Adını söylemek yasak sanırım. Onlara katıl.
Bir izin magduru dahaGunaydin kizlar tartildim tartilmaz olaydim 77 ciktim tam4.300 almisim ikisi koftr kewinde diger ikisi icin siki yapmam lazm diyetimi neyse bu hafta karataya yakin besleneyim de hemen gitsin od3mlerim
ay aman dikkattttKızlar günaydını eşimin dersi yok bugün kahvaltıda simit var, benim oğlan çok sever de ummamak için bi ısırık alırım, öğleden sonrada komşuya kırk uçurmaya gideceğiz ya dikkatli olmam lazım
ama zayifladin cnm dusunsene 100 lu kilolardan dustunOyyyy daha nişan kıyafetine girmek vardı dimi?Ben zayıfladığımı hiç anlamıyorum
Yok cnm sabah ise gitti zaten gormedim :)günaydın tatlım.Akşam okudum da yazamadım bişey. Yapıyorlar bazen öyle öküzlükler malesef. herkesin imhihanı farklı napacan bu erkekler böyle. naptın var mı bi gelişme.
Benim başımda varya bitane öküz sevindirmiyor bileBir izin magduru daha2 3 hafta dikkat edersen listeye girersin canim
ay aman dikkatttt
ama zayifladin cnm dusunsene 100 lu kilolardan dustun
1 kase çorba bol bol salata yoğurtfitcivciv
Yok bebeğim sakın yeme böreģin diyette yeri asla yok kalori bombası. Ustelik anlık mutluluk verecek sadece ağzındayken sonra tadı gidecek. E zaten tadını biliyosun yeme lütfenBörek yok yani bol bol börek deseydin ne olurduhadi beni motive et yemek istiyorum ya
Sevgili öküzüm pardon sevgilimkimki o
Yok bebeğim sakın yeme böreģin diyette yeri asla yok kalori bombası. Ustelik anlık mutluluk verecek sadece ağzındayken sonra tadı gidecek. E zaten tadını biliyosun yeme lütfen
Ahhh ahhh yorulmam miÇiğdem sen ne kadar erken kalkmışsın böyle.. Yorulmadın mı
Ya bide ben de mi Karatay a gelsem acabamedgic26 sen Karatay cisin dimi. Menülerini kopya cekicem haberin olsun
Bu kadar yorucuysa biz hiç başlamayalımAhhh ahhh yorulmam migece sporu bu kolay mi oluyor hahahahah tovbe yaaa
Gece gelin kuzum fena kopuyozbiz yokken çok konuşuyorlar yaa. Ben de önce yarım saat okuyorum sonra yazıyorum
YIYECEMMM SENİ BEKLE NE KALDI SANKI 19 KG HAHAHAHAHadi ozaman cabuk ol
Civcivim en cok bunmenunu begendim afiyet olsun kg ver guzel gzuel sporda iyi maşallah yapacaksin ben sana inaniyorumSabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğlen
1 kase yoğurt
6 7 kaşık yeşil mercimek
ara
3 4 fınfık 5 6 kuru üzüm
şekersiz çay
akşam
domates
5 6 kaşık yeşil mercimek
su 2 lt geçmiştir hem ılık su içtim hemde portakallı limonlu detoks su
spor yaptım 40 dk yürüyüş 10 dk spor aletlerine bindim
Karnım gurulduyordu ben açlık hissediyorum ya özellikle geceleri@kolera88 @esperenzaa medgic26
Hehehehe uykucu sirine gunaydin basilsin bugün kuzum
Yani onu yemeyi bile aklından geçirdiysen diyete tam odaklanamamışsın demekNasılda mis kokuyor evet tadini biliyorum yememeliyim cuma ya ne kaldı şurda canım
Aaa olur mu öyle şey ben meraktan ölüyorum başlamamak ne demek
Kızz bende enerji falan yok nasıl olacaksaAaa olur mu öyle şey ben meraktan ölüyorum başlamamak ne demekneyseki senin az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?