Kesin öyledir kuzum şunun şurasında 4 ay sonra benim de başlayacak gece sporlarıAaaa spor iyidirhahahaha gece daha etkili kilo veriliyor ondan yani hahaha
Civcivim en cok bunmenunu begendim afiyet olsun kg ver guzel gzuel sporda iyi maşallah yapacaksin ben sana inaniyorum
Yani onu yemeyi bile aklından geçirdiysen diyete tam odaklanamamışsın demeküstelik seçenek çok salata yoğurt çorba herşey var
Aaaa az kalmış kuzum haydi bakalım çok kg verme bakalım birdenKesin öyledir kuzum şunun şurasında 4 ay sonra benim de başlayacak gece sporları
O an bi enerji gelir sana lastik kız gibi olursunKızz bende enerji falan yok nasıl olacaksa
En gec 8e kadar agzina kilit vur kuzum bi iki gunden birsey olmaz ama listen cok duzelmis bravoo muckkAma spor yapcam diye akşam yemek geçe kaldı 7 yedi buçuk gibi
Olmaz öyle hamur işi kesinlikle yasak çünkü 3 yadağida iceriyorHem geçirdim hem geçirmedim
Nabıyonuz be ya
Olmaz öyle hamur işi kesinlikle yasak çünkü 3 yadağida iceriyor
En gec 8e kadar agzina kilit vur kuzum bi iki gunden birsey olmaz ama listen cok duzelmis bravoo muckk
Bütün menülerin böyle olsa ne güzel olurSabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğlen
1 kase yoğurt
6 7 kaşık yeşil mercimek
ara
3 4 fınfık 5 6 kuru üzüm
şekersiz çay
akşam
domates
5 6 kaşık yeşil mercimek
su 2 lt geçmiştir hem ılık su içtim hemde portakallı limonlu detoks su
spor yaptım 40 dk yürüyüş 10 dk spor aletlerine bindim
Karnım gurulduyordu ben açlık hissediyorum ya özellikle geceleri@kolera88 esperenzaa medgic26
2-3 bisküviye o kadar çok ceza veren vicdansızı esefle kınıyorumBenim Pazar menüme benziyor canım. Hiç bir sıkıntı Yok menüde. Sporda yapmışsın ne güzel. Dün ben 2 3 bisküviden 500 ip cezası aldım ya..
yediklerinde sıkıntı yoksa; uykusuzluk yada aşırı harwOyy hatunlar sabah baya bi arti gördüm neden böyle oldu ki ekmek hiç yemiyordum hadi olsun diye 2 tam buğday lavas yedim sadece. Hemen 600 gram fazla çıkmış. Toparlamam lazım bunu. Ben cumaya 79lari görmeyi beklerken şu halime bak.sabah 2 yumurta 2 kaşık lor yedim sadece. 2 gun protein ağırlıklı besleyelim bari.
Ben yıllardır hep 19:00’da yerim akşam yemeğini ve bi sıkıntu olmuyor.Okudum canım benimde bir sıkıntım var ama spora gittim akşam yemeği saat 7 ye kaldı geç değil mi
Bitir kafanda hic yeme gerek mi var bilmiyormusun kuzum tadini felan hele ki suan hic dusunme unut canimkORUMAYA GEÇİNCE YERİZ ARTIK
Zamanla kuculur daha yeni geldin kac gun oldu diyete baslayaliEn geç 6 ,30 du benim hadi eve gitmeden yürüyüş yapayım dedim . Ama açlık hissediyorum mide küçülür inş
Kızın uyumuşken uyu dinlen canımGunaydinlarrsabah sabah ne cok gecmis birikmis ama iyi guldurdunuz :)) ben simdi tekrar yatiyorum kizimi uyutmusken firsati degerlendireyim. Ogleye gorusuruz
Günaydın kızlar.
Ben bugün çok yoğunum.Büyük bir etkinlik var hemde Vali Beyli-Rektör Hocalı Yönetim Kurulu var.Tutuştum kızlar saat 8 den bu yana 5 bin küsür adım oldu.
İnşallah kokteylde zıvanadan çıkıp yemem.
Günaydın canım,yerleşik kilo olmadığı için hemen verirsinGunaydin kizlar tartildim tartilmaz olaydim 77 ciktim tam4.300 almisim ikisi koftr kewinde diger ikisi icin siki yapmam lazm diyetimi neyse bu hafta karataya yakin besleneyim de hemen gitsin od3mlerim
Daha korumaya çok var o yüzden hayalini bile kurmakORUMAYA GEÇİNCE YERİZ ARTIK
Bütün menülerin böyle olsa ne güzel olurspor da yavaş yavaş artarsa çok güzel kilo verirsin canım.
2-3 bisküviye o kadar çok ceza veren vicdansızı esefle kınıyorum
yediklerinde sıkıntı yoksa; uykusuzluk yada aşırı harw
Ben yıllardır hep 19:00’da yerim akşam yemeğini ve bi sıkıntu olmuyor.
Daha korumaya çok var o yüzden hayalini bile kurmakorumada da haftada 1 gün ödül öğünün olur onda yiyebilirsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?