Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bütün menülerin böyle olsa ne güzel olur spor da yavaş yavaş artarsa çok güzel kilo verirsin canım.
Benim Pazar menüme benziyor canım. Hiç bir sıkıntı Yok menüde. Sporda yapmışsın ne güzel. Dün ben 2 3 bisküviden 500 ip cezası aldım ya..
2-3 bisküviye o kadar çok ceza veren vicdansızı esefle kınıyorum
yediklerinde sıkıntı yoksa; uykusuzluk yada aşırı harw
Okudum canım benimde bir sıkıntım var ama spora gittim akşam yemeği saat 7 ye kaldı geç değil mi
Ben yıllardır hep 19:00’da yerim akşam yemeğini ve bi sıkıntu olmuyor.

Gunaydinlarr sabah sabah ne cok gecmis birikmis ama iyi guldurdunuz :)) ben simdi tekrar yatiyorum kizimi uyutmusken firsati degerlendireyim. Ogleye gorusuruz
Kızın uyumuşken uyu dinlen canım
Günaydın kızlar.

Gunaydin kizlar tartildim tartilmaz olaydim 77 ciktim tam 4.300 almisim ikisi koftr kewinde diger ikisi icin siki yapmam lazm diyetimi neyse bu hafta karataya yakin besleneyim de hemen gitsin od3mlerim
Günaydın canım,yerleşik kilo olmadığı için hemen verirsin yavaş yavaş spor bekliyoruz senden de

Sanki hiç kilo veremicem gibi geliyo neden öyle ben bu kiloyu hemen almadım zamanla aldım hemen gitsin istiyorum..
Bugün maydonozlu detoks suyu yaptım
Akşam da süt almayı planlıyorum tarçınlı sütte tatlı iştahını kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…