Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım bundan sonra sporum hiç eksik olmaz ama arada kacamaklarim oluyo onun önüne geçmem lazım kendimi tutamıyorum
Ahsenim kuzumm canımmm bu hafta yeniden geri dönüş yaptığın için kaçamaklara ceza gelmedi ama haftaya acıtırım kaslarını,yakarım yağlarını

İnşallah onuda düzeltirim çünkü Sporlarım heba oluyo şuan bile karın kasım kollarım inanılmaz agriyo spor yapmaktan
Ilk zamanlar oyle oluyo. Iste o agrilari bosa cekme bosver hepsinin tadini biliyosun zaten hic gerek yok. Biz sen8nle bu yaza fit girecektik. Bari onumuzdrki yazin fit olalim

Ahsenim kuzumm canımmm bu hafta yeniden geri dönüş yaptığın için kaçamaklara ceza gelmedi ama haftaya acıtırım kaslarını,yakarım yağlarını

Oy oy oyy öpeyrum yanaklarından

Ceza almiycamki almiycamki çünküü kaçamak denen nanet şeysini yapmicam

Ben spor yaptigim gun cok iyi oluyorum ya. Cok iyi geliyo bana :) sence yarin tartilim mi yoksa haftaya cumayimi beklim. Gecen ctesi 84.9 kiloydum
Haftayı bekle canım15 gün demiştin ya ,sık dişini biraz hem haftaya cgdmk ile kapışacaksınız ya harika sporlar gelir bu da harika eksilmelere sebep olur.bi bakmışsın hopp listedesin.
Takma tartının sana kaç dediğini sen sakin sakin sporunu yap,temiz ve sağlıklı beslen gerisi gelir

Yok ya bir yere gştmicem ben koruma konusunda kendşme hiç guvenmiyorum pyuzden yine sporlarımla menülerimle burda olcam gitmem gidemem siz benim dostlarım oldunuz artık sadece listeyi etkileyip yaramaz kız olmam

yaaa 6 ay mı gecmesi lazım illaa ya kişi kilo aldıysaa geri dönmek istşyorsaa cok tırstım suan daaa inş almam kilo

Yazayım valla kız hepinizin hakkı emegi var üstümdee

Tamam ozmn haftayi bekliyorum :) zaten artik tartiyi pek takmiyorum 84 kilo olmama ragmen incelmisim herkes zayiflamissin diyo ama ben aksine kilo aldim

Ilk zamanlar oyle oluyo. Iste o agrilari bosa cekme bosver hepsinin tadini biliyosun zaten hic gerek yok. Biz sen8nle bu yaza fit girecektik. Bari onumuzdrki yazin fit olalim

Tüm planlarım alt üst oldu izne cikmasaydim hedefime yaklaşmıştim kendime okadar kızıyorum ki neden bukadar zaman kaybettim 2 ay sonra düğün var ben ne giyicem derdine dustum simdiden, çünkü üstüme bişey güzel durmuyo
Evet bu yaz fit olucak tık olmadı ama olucak başka yolu yok bunu ya olucak ya olucak

Oy oy oyy öpeyrum yanaklarından

Ceza almiycamki almiycamki çünküü kaçamak denen nanet şeysini yapmicam
Alma kuzum ceza,içim kan ağlaya ağlaya ceza vermek zorunda kalırım(
Dönüşünün ilk haftası uyum sağlama süreci oluyor ,alışma evresini atlattın bidenem bundan sonrası daha kolay.sadece inan ve hayal et.
Öperimmmm seni gül yanaklarındann

Malesef oyle canim. Ama sen sadece listede olmicaksin yine her hsfta bildirim yapar menu spor paylasirsan kilo almazsin.
Yaz kiz yaz okuyalim bizde guzel guzel. Senden sonra esperenzaa mezun olur oda yazacak mezuniyet yazisi. Bizden bahsedin bol bol reklam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…