Ben spor yaptigim gun cok iyi oluyorum ya. Cok iyi geliyo bana :) sence yarin tartilim mi yoksa haftaya cumayimi beklim. Gecen ctesi 84.9 kiloydumMaşallahhh
Kapışın da kasıp kavurun ortalığı
ahsenim kusum iste sen busunsporlarin harika. Geri dondun nihayet
Onuda yaparsin sen canim okadar spor yapip ter dokuyosun emeklerine yazik etmeTeşekkür ederim canım bundan sonra sporum hiç eksik olmaz ama arada kacamaklarim oluyo onun önüne geçmem lazım kendimi tutamıyorum
Ben iyiyim artıkTamam canım
Bağlantı sorunu tek bende mi var diyordum? Sende de mi var canım?Aynı mesaj iki kez geldi de.
Kanguru_ bomba gibidir ,sen iyileştin mi tam olarak bari?
Hosgeldin hemsirem :) biz iyiz cok sukur sen nasilsinMrb arkadaslar nasilsiniz
Ahsenim kuzumm canımmm bu hafta yeniden geri dönüş yaptığın için kaçamaklara ceza gelmedi ama haftaya acıtırım kaslarını,yakarım yağlarınıTeşekkür ederim canım bundan sonra sporum hiç eksik olmaz ama arada kacamaklarim oluyo onun önüne geçmem lazım kendimi tutamıyorum
Onuda yaparsin sen canim okadar spor yapip ter dokuyosun emeklerine yazik etme
Sen nasılsın kuzum asıl? Mezun olabiliyor musun,yoksa izine mi ayrılacaksın? İzne ayrılan kilo alıyor ya biraz sıkıp mezun olsan bence daha iyi olur?Mrb arkadaslar nasilsiniz
MaşallahhBen iyiyim artık
Evet bağlantı sorunu var
Ilk zamanlar oyle oluyo. Iste o agrilari bosa cekme bosver hepsinin tadini biliyosun zaten hic gerek yok. Biz sen8nle bu yaza fit girecektik. Bari onumuzdrki yazin fit olalimİnşallah onuda düzeltirim çünkü Sporlarım heba oluyo şuan bile karın kasım kollarım inanılmaz agriyo spor yapmaktan
Ahsenim kuzumm canımmm bu hafta yeniden geri dönüş yaptığın için kaçamaklara ceza gelmedi ama haftaya acıtırım kaslarını,yakarım yağlarını
Haftayı bekle canımBen spor yaptigim gun cok iyi oluyorum ya. Cok iyi geliyo bana :) sence yarin tartilim mi yoksa haftaya cumayimi beklim. Gecen ctesi 84.9 kiloydum
Yok ya bir yere gştmicem ben koruma konusunda kendşme hiç guvenmiyorum pyuzden yine sporlarımla menülerimle burda olcam gitmem gidemem siz benim dostlarım oldunuz artıkAfiyet olsun canım,bu hafta hastalık sebebi ile spor pek yapamadın ama haftaya bomba ataklar bekliyorum senden
offf kabızlık çok kötü ya( spor zamanla bağırsak düzeni bile sağlıyor canım.probiyotiklerin de işe yaraması için biraz zaman gerekiyor canım.
teşekkürler kuzum ben de alıp okuyayım.benimki kitap delisi zaten,çok kitap okuruz senin tavsiye ettiklerini de ekleriz kitaplığa
Hayırlısı olsun canım o zaman:) çok arayı açma özlerim ki çok
Afiyet olsun tatlım
Menün şahane ,sporun da öyle
yaaa 6 ay mı gecmesi lazım illaa ya kişi kilo aldıysaa geri dönmek istşyorsaa cok tırstım suan daaa inş almam kiloAnladim canim alirim ozaman netten mi aldin
afiyet olsun cnm hemen bitki cayi ihlamur fln ic
yaa okurken neden gozlerim doldutamam canim mezun olmak istiyosan olm tabiki korumak icin burda ol zaten birakmayizki mezuniyetten 6 ay sonra tekrar yarisa kstilabilirsin canim ama gerek olacagini sanmiyorum sen 3 ayda hedefe ulastin korrsun kilonu mezuniyet yazisi yazcan mi yaz be bizde okuyup gururlanalim
Afiyet olsun cankm
yine iyi toparlanisdin canim sfiyet olsun
Ahh tabiki kuzum buyuk bir heycanla seni bekliyorm bugun belim agrimadi ama dinlendkm yarin icin
ahsenim kusum iste sen busunsporlarin harika. Geri dondun nihayet
Tamam ozmn haftayi bekliyorum :) zaten artik tartiyi pek takmiyorum 84 kilo olmama ragmen incelmisimHaftayı bekle canım15 gün demiştin ya ,sık dişini biraz hem haftaya cgdmk ile kapışacaksınız ya harika sporlar gelir bu da harika eksilmelere sebep olur.bi bakmışsın hopp listedesin.
Takma tartının sana kaç dediğini sen sakin sakin sporunu yap,temiz ve sağlıklı beslen gerisi gelir
Ilk zamanlar oyle oluyo. Iste o agrilari bosa cekme bosver hepsinin tadini biliyosun zaten hic gerek yok. Biz sen8nle bu yaza fit girecektik. Bari onumuzdrki yazin fit olalim
Alma kuzum ceza,içim kan ağlaya ağlaya ceza vermek zorunda kalırımOy oy oyy öpeyrum yanaklarından
Ceza almiycamki almiycamki çünküü kaçamak denen nanet şeysini yapmicam
Malesef oyle canim. Ama sen sadece listede olmicaksin yine her hsfta bildirim yapar menu spor paylasirsan kilo almazsin.Yok ya bir yere gştmicem ben koruma konusunda kendşme hiç guvenmiyorum pyuzden yine sporlarımla menülerimle burda olcam gitmem gidemem siz benim dostlarım oldunuz artıksadece listeyi etkileyip yaramaz kız olmam
yaaa 6 ay mı gecmesi lazım illaa ya kişi kilo aldıysaa geri dönmek istşyorsaa cok tırstım suan daaa inş almam kilo
Yazayım valla kız hepinizin hakkı emegi var üstümdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?