Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayirdir insallah

kız akşam esım geldı eve halsız boyle yemek yedık felan az uzandı dedım ustunu orteyım anam adam yanıoo 39 olmuş ateş oglanı anneme bıraktım geldım esımı aldım hastaneye otoparkta adam tepeme çıkıyordu bı onla kavga - demesın mı aldım plakayı bu burda kalmıycak dedım malmısın burdayım ıste napacaksın gel gorelım felan neyse serum müşade odası kaldık yenı geldık oglanı aldım annemden maması uykusu adama çorba ıcırdım onu uyuttum daha yenı popom koltuk gordu esperenzaa

gorcez tabi canim ister 2 ay ister 2 sene olsun mutlaka mezun olucaz:)
Inşallah. Bugün menu yazmaya yüzüm yok.sacmasapan bişey yedim hiç gerek yokken. Kendimden nefret ettim artık şu irsdesizligimden yani bi 6 ay disimi siksam bu iş bitecek ama bende sorun.
Instagramda bi yazı okumuştum yememek için yemin veriyordu. Bakalım bi de şu 2 ogunu denicem.

Ay çok geçmiş olsun.

Canımmm geçmiş olsun.Eşin şimdi iyi mi bari?
Takım resmen takır takır nazardan dökülüyor

Evet ya inş dengelerim de eski filden bozma halime geri dönmem zira simdi böyle ortaokul bebesi halime dönmüşken koca karı olmayı gözüm kesmiyor yazık edemem emekcillerime :)
Valla hiç gitmeye niyetşm yok ben de cok sevşyorum burayı sizleri gece muhabbetilerine gelirim gız hşç gelemesem bile

Bi de bizim evde ip atlayacak yer yokmuş ki her yerde tavana lambalara çarpıyor canım sıkıldı. Yarın bi de balkonda denerim.
Canım ipsiz atla sorun olmaz benim tavanı görsen hayret edersin ama cok rahat oluyor stlaya atlaya alısıyorsun zorlamadan basla 50-100 git bşraz

Allah şimdiden kabul etsin canım.
Şimdi yiyip yatsan sanki daha iyi gibi. Hem uykusuzluk ödemin de olmaz.Ama yarın iftara kadar zor olur dersen yatıp sahura uyanmayı tercih et canım.
yok ya aclık beni cok etkilemiyor da susuzluk fena oluyor olmadı bşr ara gözüm kapalı su icmeye kalkarım nasılda 123455748 kez uyanıyprum süte cise derken su da iciverşrim :)

Oyy biz de görecek miyiz o mezuniyet i gerçi bu pisbogazlikla benim zor.
Görürsün görürsün aybalam niye göremeyesin ki şstedikten sonra hersey olur saglıgımız yerşnde ola yeterki

Lokmalarımı saydı pis mendeburlar diye de ekle kız
Kessssin yazacagımmmmm

Bugün geçti,gitti.onu düşünüp de ahlanıp vahlanmak sana fayda sağlamaz canım.
Bir de ne yersen ye,menünü mutlaka yaz ki, menü yazmak zorunda olacağın için kaçamakların azalır.

Ay canim cok gecmis olsun. Kisa zmnda tolarlar insallahm bebisi cok yaklastirma babasina onada gecmesin. Adami yordun yordun hasta ettin
Seni de karın kaslarımla dövücem
ahhh eb korktugum

yaz bakim hele ne yedin ?

Canım cok gecmiş olsun bu aksam benimkidr heyheyliysi ates mide bulantısı halsizlik heryerim agrıyor diyip mızmız ız valla hiç cekilmiyor cocuktan beterdi sinşr etti beni gece gece sunu ye yok bunu iç yok ancak ıh ıh mıh mıh deliriyorum boyle ya bi söz dinle barş de iyileş dimi vercen zopayı

Ay ne bileyim ipsiz de kendimi kandirmis gibi geliyordu. Ozendim ip aldım kendime olmadı. Sagolsun esim de abuk sabuk lambalar almis hepsi sarkik.yarin tekrar deniycem çok sağol.

Sabah : 2 yumurtayı baharatla cırptım yagsız tava... peynır 8 zeytın maydanoz acıtere 1 dal taze sogan ( bılerek yedım susatsın dıye bugun evdeydım ev serın susamam dıye )
akşama kadar kahve su çay maden suyu
Akşam: zeytınygaglı kıymalı taze fasulye 2 yemek kaşıgı ve 3 yemek kasıgı yogurt...7 diş taze sarımsak soda...
3.5 LT su 8600 adım ve 3mıll 45 dk

Çamsşırlar var asayım da yarına kurusun.Yarın bakıcıya ütületemezsem benim üstüme yıkılacakTutmatyın lafa beni

Ay ne bileyim ipsiz de kendimi kandirmis gibi geliyordu. Ozendim ip aldım kendime olmadı. Sagolsun esim de abuk sabuk lambalar almis hepsi sarkik.yarin tekrar deniycem çok sağol.
Yok ya bosver hiç ugrasma onla insanı sinşr edşyo eline dolan ayagına dolan 100 yapcakken 10 yapıyosun onun yzuunden

Bunlarin hepsi ayni ya benimkide beni sinir etti. Sac ektirdigi icin su seyehat yastiklari varya onlarda yatmasi lazim 3 gun yatarken diyoki ben bunda yatamiyorum sirt ustu yatamiyorum belim sgriyo ne zmn bitcek bu cile uyuyamiyorum saydida saydim bende dedim ulan ben 2 tane sezeryan oldum senin kadar mizmizlanmadim bi sus sanki ben dedim sac ektir diye dedim. Anca sustu sabah yine baslar

Ah anamm sen bu sarımsakla das gibi olun bir dahaki yaza kadar bisey olmaz kız

Ay canim cok gecmis olsun. Kisa zmnda tolarlar insallahm bebisi cok yaklastirma babasina onada gecmesin. Adami yordun yordun hasta ettin
he kız bu gece spor yok dıye 3 mıl yapmıstım oglen ıyıkı yapmısım

ben evlenmeden dedım mızmız koca ıstemem dıye valla bakmam dedım oda mızmızlanmaz şukur bunaltmaz zorla goturdum yatayım gecer dedı hatta... ama zor oyle adamla ugraşmak kendı halıne bırakcan.. benım arkadasın kocası resmen yaşlılar gıbı ınlıoo ıhhh ıhhhh ayyy daglara taşlara

Afiyrt olsun canim okdr sarimsak niye yedin kiz masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…