- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Evet ya 6.tqkım söyleydi böyleydi ben böyle takım böyle kaptqn böyle dostluk görmedim iğneden ipliğe cevşrdiler beni :))Malesef oyle canim. Ama sen sadece listede olmicaksin yine her hsfta bildirim yapar menu spor paylasirsan kilo almazsin.
Yaz kiz yaz okuyalim bizde guzel guzel. Senden sonraesperenzaa mezun olur oda yazacak mezuniyet yazisi. Bizden bahsedin bol bol reklam olsun
Yaramazlık arada yaptın ama bi sor niye yaptın? Duygusal açlığına yenildiğin için yapmıştın.3 ayın emeğine yazık etmemek ve başladığın noktaya geri dönmemek için yaramazlık yapmazsın,yaptığında da ertesi gün menü ve sporla dengelersin canım.Yok ya bir yere gştmicem ben koruma konusunda kendşme hiç guvenmiyorum pyuzden yine sporlarımla menülerimle burda olcam gitmem gidemem siz benim dostlarım oldunuz artıksadece listeyi etkileyip yaramaz kız olmam
yaaa 6 ay mı gecmesi lazım illaa ya kişi kilo aldıysaa geri dönmek istşyorsaa cok tırstım suan daaa inş almam kilo
Yazayım valla kız hepinizin hakkı emegi var üstümdee
Evet ya 6.tqkım söyleydi böyleydi ben böyle takım böyle kaptqn böyle dostluk görmedim iğneden ipliğe cevşrdiler beni :))
Farketmez cnm biraz gec vakit tartilirsin sorun olmazm keyfin nasil isterse oyle yapBu arada yarın oruc tutqcagım ben ama simdi yiyipmi yatsaam yoksa gece mi kalksam nendersinşz tartı icin hangisi iyi olur gencler
Allah şimdiden kabul etsin canım.Bu arada yarın oruc tutqcagım ben ama simdi yiyipmi yatsaam yoksa gece mi kalksam nendersinşz tartı icin hangisi iyi olur gencler
Isinmadan mi denedin canimm oyle yaptiysan agrin olurMerhaba hanımlar. Anca gelebildim. Bugün akşam baya gezdik yürüdük.migrosta atlama ipi ve pilates lastiği varmış onları aldım. Milleti uyuttum. Biraz denedim. Sirtimdan bacagimdan et kesildi her yanim ağrıyor. Kein biseyleri yanlış yaptım.
Oyy biz de görecek miyiz o mezuniyet i gerçi bu pisbogazlikla benim zor.Malesef oyle canim. Ama sen sadece listede olmicaksin yine her hsfta bildirim yapar menu spor paylasirsan kilo almazsin.
Yaz kiz yaz okuyalim bizde guzel guzel. Senden sonraesperenzaa mezun olur oda yazacak mezuniyet yazisi. Bizden bahsedin bol bol reklam olsun
Kız balkondan düşme bi deBi de bizim evde ip atlayacak yer yokmuş ki her yerde tavana lambalara çarpıyor canım sıkıldı. Yarın bi de balkonda denerim.
anası kılıklı gelemıyo sıkıntıya alan daralında fırladı geldıBenimkinin hiç doğacağı yoktu ,rahatı yerindeydi anlaşılanNe bir kasılma,ne bir sancı yaşadım.
Senin oğlunun da pek bir acelesi varmış
ahh sorma neler geldı basıma yaaaa
Yok kız balkon camla kapalı.Kız balkondan düşme bi de
İpsiz ip atlamayı dene.İp atlar gibi yaparak bol bol sek canım
geldım kuzum geldım nelerle ugrastım vallamedgic26 gece kusum nerelerdesin
gorcez tabi canim ister 2 ay ister 2 sene olsun mutlaka mezun olucaz:)Oyy biz de görecek miyiz o mezuniyet i gerçi bu pisbogazlikla benim zor.
Hayirdir insallahgeldım kuzum geldım nelerle ugrastım valla
neden 30 dk kı ben cok bılıyorum 1 saat felan yapanları ama zor bı alet alısmak bıraz zaman alıor ben daha randımanlı çalışamıyorum orda sımdılık tozunu alıyorum duzenlıBen de betten baktım da biraz günlük en fazla yarım saat kullanılabilirmiş, tüm kasları da çalıştırıyormuş.benim bundan sonra iki çocukla spor zor gibi ya acaba alsam mı diye düşündüm karar da veremedim
Mezuniyet yazımda takımı çok pis gömücemMalesef oyle canim. Ama sen sadece listede olmicaksin yine her hsfta bildirim yapar menu spor paylasirsan kilo almazsin.
Ohh iyi cok sukur bana bise demicen :Mezuniyet yazımda takımı çok pis gömücemHele o fattylamb94 ve @AhSen_yarim i mahvedicem
Ben mezun olana kadar kilo vererek gözüme girdiniz ,girdiniz yoksa yandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?