Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba hanımlar. Anca gelebildim. Bugün akşam baya gezdik yürüdük.migrosta atlama ipi ve pilates lastiği varmış onları aldım. Milleti uyuttum. Biraz denedim. Sirtimdan bacagimdan et kesildi her yanim ağrıyor. Kein biseyleri yanlış yaptım.

Evet ya 6.tqkım söyleydi böyleydi ben böyle takım böyle kaptqn böyle dostluk görmedim iğneden ipliğe cevşrdiler beni :))

Bu arada yarın oruc tutqcagım ben ama simdi yiyipmi yatsaam yoksa gece mi kalksam nendersinşz tartı icin hangisi iyi olur gencler

Yaramazlık arada yaptın ama bi sor niye yaptın? Duygusal açlığına yenildiğin için yapmıştın.3 ayın emeğine yazık etmemek ve başladığın noktaya geri dönmemek için yaramazlık yapmazsın,yaptığında da ertesi gün menü ve sporla dengelersin canım.
Gitme zaten ,buralara kök salalım. Seviyoruz kız seni,

Minik kızın nasıl oldu canım?

Bu arada yarın oruc tutqcagım ben ama simdi yiyipmi yatsaam yoksa gece mi kalksam nendersinşz tartı icin hangisi iyi olur gencler
Allah şimdiden kabul etsin canım.
Şimdi yiyip yatsan sanki daha iyi gibi. Hem uykusuzluk ödemin de olmaz.Ama yarın iftara kadar zor olur dersen yatıp sahura uyanmayı tercih et canım.

Isinmadan mi denedin canimm oyle yaptiysan agrin olur

Oyy biz de görecek miyiz o mezuniyet i gerçi bu pisbogazlikla benim zor.

neden 30 dk kı ben cok bılıyorum 1 saat felan yapanları ama zor bı alet alısmak bıraz zaman alıor ben daha randımanlı çalışamıyorum orda sımdılık tozunu alıyorum duzenlı

Mezuniyet yazımda takımı çok pis gömücemHele o fattylamb94 ve @AhSen_yarim i mahvedicem
Ben mezun olana kadar kilo vererek gözüme girdiniz ,girdiniz yoksa yandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…