- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Dimi bi de çocuk var benim 1 yaşında emekleyip geliyo. Ona çarpar diye de korkuyorum. En iyisi dediğin gibi yapayım.Yok ya bosver hiç ugrasma onla insanı sinşr edşyo eline dolan ayagına dolan 100 yapcakken 10 yapıyosun onun yzuunden
çok sevom kızz soğan sarımsak anam leş gibi kokacam vallaAh anamm sen bu sarımsakla das gibi olun bir dahaki yaza kadar bisey olmaz kız
Neden sen asiyosun ki yarin sabah bakiciya astir ertesi gun toplayip utulesin yazik sana yprulmaÇamsşırlar var asayım da yarına kurusun.Yarın bakıcıya ütületemezsem benim üstüme yıkılacakTutmatyın lafa beni
sagol canımss taze sarımsak sevıom kız benAfiyrt olsun canim okdr sarimsak niye yedin kizmasallah
ne bakıcısı kızÇamsşırlar var asayım da yarına kurusun.Yarın bakıcıya ütületemezsem benim üstüme yıkılacakTutmatyın lafa beni
Bugün kendimi nasıl tuttum şaşırdım. Çok merak ediyorum şu anda yarınki kilomu. 54 bari olsam. Ama burası için yemedim Esra. Yarın yine listeye giremem diye korktum. İstemedim. İyiki varsınız, hepinizBugün geçti,gitti.onu düşünüp de ahlanıp vahlanmak sana fayda sağlamaz canım.
Bir de ne yersen ye,menünü mutlaka yaz ki, menü yazmak zorunda olacağın için kaçamakların azalır.
Ya hmm şey ih mih. Dün biri apartmanda poğaça yapmış kokutmus kızımın da canı çekti. Onlara pogaca yaptım bi de kek.sabrettim sabrettim artık aksam çocuğa yedirirken bi de baktım ativermisim ağzıma. 1 poğaça 1 ısırık da kek yedim.Ay canim cok gecmis olsun. Kisa zmnda tolarlar insallahm bebisi cok yaklastirma babasina onada gecmesin. Adami yordun yordun hasta ettin
ahhh eb korktugum
yaz bakim hele ne yedin ?
Aynen aynen iste haata olmaz olmaz oldumu da böyle yansın dunya cok afedersin totomda ayı bagırıyo iki cpcukla bşr de bunjn nazı niyazıhe kız bu gece spor yok dıye 3 mıl yapmıstım oglen ıyıkı yapmısım
ben evlenmeden dedım mızmız koca ıstemem dıye valla bakmam dedım oda mızmızlanmaz şukur bunaltmaz zorla goturdum yatayım gecer dedı hatta... ama zor oyle adamla ugraşmak kendı halıne bırakcan.. benım arkadasın kocası resmen yaşlılar gıbı ınlıoo ıhhh ıhhhh ayyy daglara taşlara
evet bencede öyle yap canım cok daha iyiDimi bi de çocuk var benim 1 yaşında emekleyip geliyo. Ona çarpar diye de korkuyorum. En iyisi dediğin gibi yapayım.
aa sen bilmiyormusunne bakıcısı kız
Maşallah çok güzel bir menü. Inşallah yarın çok güzel bi eksi görürsün canımSabah : 2 yumurtayı baharatla cırptım yagsız tava... peynır 8 zeytın maydanoz acıtere 1 dal taze sogan ( bılerek yedım susatsın dıye bugun evdeydım ev serın susamam dıye)
akşama kadar kahve su çay maden suyu
Akşam: zeytınygaglı kıymalı taze fasulye 2 yemek kaşıgı ve 3 yemek kasıgı yogurt...7 diş taze sarımsaksoda...
3.5 LT su 8600 adım ve 3mıll 45 dk
görmezden gel 3 maymun en temızı yada o hasta olunca sen ondan daha cok hasta olmuş gibi mızmızlan çivi çiviyi sökerAynen aynen iste haata olmaz olmaz oldumu da böyle yansın dunya cok afedersin totomda ayı bagırıyo iki cpcukla bşr de bunjn nazı niyazı
bende umıtlıyım kuzum sabah ola hayır olaMaşallah çok güzel bir menü. Inşallah yarın çok güzel bi eksi görürsün canım
yuhhhhhhh !Ya hmm şey ih mih. Dün biri apartmanda poğaça yapmış kokutmus kızımın da canı çekti. Onlara pogaca yaptım bi de kek.sabrettim sabrettim artık aksam çocuğa yedirirken bi de baktım ativermisim ağzıma. 1 poğaça 1 ısırık da kek yedim.
bilmiyordummm canımmmAynen aynen iste haata olmaz olmaz oldumu da böyle yansın dunya cok afedersin totomda ayı bagırıyo iki cpcukla bşr de bunjn nazı niyazı
evet bencede öyle yap canım cok daha iyi
aa sen bilmiyormusunesperenzaa buraların kontesi bebaaam
Yaa ama ben daha yeniyim.
sagol canımss taze sarımsak sevıom kız benkokar mokar tok tutar zayıflatsın dedım hahaha
valla bende yok cnku ysrin tartilmicam ama sizler icin cok heycanliyim insallah dereceye girerizyarın mübarek cuma varmı heyecan tartılar ne dıyecek bakalım
SeniYa hmm şey ih mih. Dün biri apartmanda poğaça yapmış kokutmus kızımın da canı çekti. Onlara pogaca yaptım bi de kek.sabrettim sabrettim artık aksam çocuğa yedirirken bi de baktım ativermisim ağzıma. 1 poğaça 1 ısırık da kek yedim.
13.00 a kadar yapsan iyi olur cnmYyarin en geç kaca kadar bildirim yapıyoruz
Yaa ama ben daha yeniyim.Vurmayin kirbaci sordunuz da öyle yazdım. Hem 45 dakika Leslie 15 dakika da pilates yaptım bu hazin olaydan sonra. [/QUOT
şöyle düşün kuzum 8.5 kg yuruyorsun yaktıgın kalorı 1 tane cıkolataya bedel sence degermı o kadar acıya ?? ayrıca aksam yemıssın o daha kotu dırek vucut onu depoladı... en az 2 yag karısık yaptın un var vb... kendınee uzulmelısın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?