Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün geçti,gitti.onu düşünüp de ahlanıp vahlanmak sana fayda sağlamaz canım.
Bir de ne yersen ye,menünü mutlaka yaz ki, menü yazmak zorunda olacağın için kaçamakların azalır.
Bugün kendimi nasıl tuttum şaşırdım. Çok merak ediyorum şu anda yarınki kilomu. 54 bari olsam. Ama burası için yemedim Esra. Yarın yine listeye giremem diye korktum. İstemedim. İyiki varsınız, hepiniz

Ay canim cok gecmis olsun. Kisa zmnda tolarlar insallahm bebisi cok yaklastirma babasina onada gecmesin. Adami yordun yordun hasta ettin
ahhh eb korktugum

yaz bakim hele ne yedin ?
Ya hmm şey ih mih. Dün biri apartmanda poğaça yapmış kokutmus kızımın da canı çekti. Onlara pogaca yaptım bi de kek.sabrettim sabrettim artık aksam çocuğa yedirirken bi de baktım ativermisim ağzıma. 1 poğaça 1 ısırık da kek yedim.

Aynen aynen iste haata olmaz olmaz oldumu da böyle yansın dunya cok afedersin totomda ayı bagırıyo iki cpcukla bşr de bunjn nazı niyazı

Dimi bi de çocuk var benim 1 yaşında emekleyip geliyo. Ona çarpar diye de korkuyorum. En iyisi dediğin gibi yapayım.
evet bencede öyle yap canım cok daha iyi

ne bakıcısı kız
aa sen bilmiyormusun esperenzaa buraların kontesi bebaaam

Maşallah çok güzel bir menü. Inşallah yarın çok güzel bi eksi görürsün canım

sagol canımss taze sarımsak sevıom kız ben kokar mokar tok tutar zayıflatsın dedım hahaha
dogal antibiyotik. aslinda her sabah bitane hap gibi yutmak lazim. Brnde hatirladigim zmnlar bitane hupletim

yarın mübarek cuma varmı heyecan tartılar ne dıyecek bakalım
valla bende yok cnku ysrin tartilmicam ama sizler icin cok heycanliyim insallah dereceye gireriz

Seni esperenzaa nin sefkatli kollarina birakiyorum kuzum
Yyarin en geç kaca kadar bildirim yapıyoruz
13.00 a kadar yapsan iyi olur cnm

Ben yatıyorum hanımlar .baya yoruldum. Bi de haftasonu yatılı misafirim var temizlik hazırlık falan yapıcam güç toplamam lazım.

Ben uyumaya gidiyorum hanimlar. Sabah gorusuruz. Kendinjze iyi bakin. En son cikan ortaligi toplasin silsin supursun gorusuruuuuuukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…