Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende alıcam marka verın bana kuzu yaaa

kusum kg kactı senın boyunuda yaz bı bakalım

Kolarem canımmmm çok iyi canım,tebrkler.Listede olduğunda daha da iyi olur ayrıca listede olduğun için kaçamaklarına ceza daha ağır olur bilesin
İnanmıyorum yaaa. Neyse olsun dikkat edicem bundan sonra. Ya senin adın Esra değil mi? Değilse ben neden sana Esra diyorum?

Evet canm ben de istiyoum spor yarısmasını

Boyum 1.60 kilomu şuan bilmiyorum en son 74ü gördüm şimdi tartilmaya korkuyorum
çok çok kılon yok ama sankı şevkın yok gıbı cumlelerınden oyle anlıyorum... oflama poflama bugun yenı bır gun bısmıllah de başla tekrardan hızlıca guvenle azımla hayatım yaparsın ben sana çok ınanıyorumm

Düzen olmayınca yapmak çok zor daha doğrusu motivasyon düşüyo yoksa çok azimli insan sartlar ne olursa olsun yapar da

Hahaha Çiğdem’ler sıkı rakip valla.
Haftaya gözüne @AhSen_yarim e dik bence
Hmmm @AhSen_yarim olabilir onunda ifadesini alirim
bende seni dost sanmisyim tuuuu yaziklar olsun sana. Gittin rakibime gaz verdin
Cınımmm geçen hafta yatışla geçti, bu hafta kork benden
canimm sen hamlamissindir o yuzden ben simdi cardioyu 10 dkk dan 20 dkk ya cikardim bolgeselden bahsetmiyorum bile

Düzen olmayınca yapmak çok zor daha doğrusu motivasyon düşüyo yoksa çok azimli insan sartlar ne olursa olsun yapar da
hepızın gunluk yasantısında problemler cıkaılıyor o bızım hedefımızın onune gecmemesı lazım... bunu beynımıze sokmamız lazım tatlım zor oluyor ama başarması daha guzel

Minik kusum hic kilolu gozukmuyosun bugun duruma attigin fotoya baktim dedim hic 74 kilo durmuyo. Demekki sen 60 62 fln olsan 55 gibidurcaksin azcik gayret canim ben inaniyorum sen spora baslayinca gidecek kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…