guvenıyorum kuzum sanaMerak etme guzummm öcünü alicam
Zaten artık mazeretim olursa beni hastanelerden toplarsınızHadi canım inşallah.
Bu defa mazeret dinlemiyorum
Biliyorum kiiiCanım adım sayar kullan,attığın adımlar spor puanı olarak sayılıyor.Ev işlerinin de puanı az olsa da biraz puanı var.
Bu hafta katılamam dersen de sorun değil ama misafir vardı kaçamak oldu deme bana ,acımam basarım cezayı bilesin
deme kız oyle allah korusunZaten artık mazeretim olursa beni hastanelerden toplarsınız
Canım adım sayar kullan,attığın adımlar spor puanı olarak sayılıyor.Ev işlerinin de puanı az olsa da biraz puanı var.
Bu hafta katılamam dersen de sorun değil ama misafir vardı kaçamak oldu deme bana ,acımam basarım cezayı bilesin
Ama öyle çiğdem çok abarttım artık kilom beni rahatsız etmeye başladı sağlık olarakta etkiliyor. Fazla kilo demek poliskitik over demek troid demek şeker tansiyon kollestrol her türlü hastalığın kaynaği demekdeme kız oyle allah korusun
kusum kg kactı senın boyunuda yaz bı bakalımAma öyle çiğdem çok abarttım artık kilom beni rahatsız etmeye başladı sağlık olarakta etkiliyor. Fazla kilo demek poliskitik over demek troid demek şeker tansiyon kollestrol her türlü hastalığın kaynaği demek
İnanmıyorum yaaa. Neyse olsun dikkat edicem bundan sonra. Ya senin adın Esra değil mi? Değilse ben neden sana Esra diyorum?Kolarem canımmmm çok iyi canım,tebrkler.Listede olduğunda daha da iyi olur ayrıca listede olduğun için kaçamaklarına ceza daha ağır olur bilesin
Boyum 1.60 kilomu şuan bilmiyorum en son 74ü gördüm şimdi tartilmaya korkuyorumkusum kg kactı senın boyunuda yaz bı bakalım
Benim adım Esra espernzanin adı esperenzaİnanmıyorum yaaa. Neyse olsun dikkat edicem bundan sonra. Ya senin adın Esra değil mi? Değilse ben neden sana Esra diyorum?
Benim adım Esra espernzanin adı esperenza
Olur olur öyle şeyler daha yeni tanışıyoruzBen de diyorum 2 Esra var diye.. ay inanmıyorum kendime
Evet canm ben de istiyoum spor yarısmasınıTamam canım birazdan yaparım
Geçen haftanın sonuçlarını da akşam açıklarım.
O zaman bugünkü sporları önümüzdeki kapışmaya dahil edeyim.Geçen hafta biraz ısınma turu gibi olsun.
Sağlık sorunu yaratabilecek sanırım tekmedgic26 var ve @yolcukardelen de çok yeni anne olduğu için spor listesine almıyırum.
Var mı itirazı olan
Huzurvermeyolunda tatlım izinlisin ama spor yarışmasına dahil misin canım?
çok çok kılon yok ama sankı şevkın yok gıbı cumlelerınden oyle anlıyorum... oflama poflama bugun yenı bır gun bısmıllah de başla tekrardan hızlıca guvenle azımla hayatım yaparsın ben sana çok ınanıyorummBoyum 1.60 kilomu şuan bilmiyorum en son 74ü gördüm şimdi tartilmaya korkuyorum
Düzen olmayınca yapmak çok zor daha doğrusu motivasyon düşüyo yoksa çok azimli insan sartlar ne olursa olsun yapar daçok çok kılon yok ama sankı şevkın yok gıbı cumlelerınden oyle anlıyorum... oflama poflama bugun yenı bır gun bısmıllah de başla tekrardan hızlıca guvenle azımla hayatım yaparsın ben sana çok ınanıyorumm
Hmmm @AhSen_yarim olabilir onunda ifadesini alirimHahahaÇiğdem’ler sıkı rakip valla.
Haftaya gözüne @AhSen_yarim e dik bence
çidomm sıkı bas @cgdmk
canimm sen hamlamissindir o yuzdenCınımmm geçen hafta yatışla geçti, bu hafta kork benden
hepızın gunluk yasantısında problemler cıkaılıyor o bızım hedefımızın onune gecmemesı lazım... bunu beynımıze sokmamız lazım tatlım zor oluyor ama başarması daha guzelDüzen olmayınca yapmak çok zor daha doğrusu motivasyon düşüyo yoksa çok azimli insan sartlar ne olursa olsun yapar da
bende senı sevıyorum kuzum....bende seni dost sanmisyim tuuuu yaziklar olsun sana. Gittin rakibime gaz verdin
Minik kusum hic kilolu gozukmuyosun bugun duruma attigin fotoya baktim dedim hic 74 kilo durmuyo. Demekki sen 60 62 fln olsan 55 gibidurcaksin azcik gayret canim ben inaniyorum sen spora baslayinca gidecek kilolarDüzen olmayınca yapmak çok zor daha doğrusu motivasyon düşüyo yoksa çok azimli insan sartlar ne olursa olsun yapar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?