tesekkur ederim canim.Canım ben 1,5 lt lik şişeyle dolaşıyorum evde desemHa ona da üşeniyorsan her odaya bi yarımlık şişe koy, akşama kadar hepsini bitir Yarın kontrol ediciiimmm ona göre 3 içebilme ihtimalini sevdim
oyy kaptanım geçmiş olsun, sen biZe lazımsın dikkat et kendine
Bu arada takımın demirbaşlarındanesperenzaa kocası gelince unuttu bizi
Hepimizin yavrusunu korusun ailesine bagislasin Rabbim kuzum evet pis hazir mama icti durdu heheSağmak çok zahmetli canım zaten, şıpa bilememiş ağzının tadınırabbim hayırlı evlat etsin, acısını göstermesin, sie bağışlasın
Karatayin temeli olan ketojenik diyetinin bi altı canım düşük karbonhidrat diyeti. Karbonhidrat hesapliyorsun kalori sayar gibi ama bunun puanları var. Mesela 0-20 puan ketojenik, 20-60 puan düşük karbonhidrat diyeti. Ben 15-25 arası tutmaya çalışıyorum. (Ketojeniğin daha detayı var tabi) ayrıca böyle beslenirken de karatayin leptinini çalıştırıyorum ve karataya uygun yiyecekler yiyorum ve çoğu zaman da bunlarla beraber 21 günlük şeker oruçları yapıyorum.Nasilmis bu diyet kuzum?
Ben şok ben cahilKaratayin temeli olan ketojenik diyetinin bi altı canım düşük karbonhidrat diyeti. Karbonhidrat hesapliyorsun kalori sayar gibi ama bunun puanları var. Mesela 0-20 puan ketojenik, 20-60 puan düşük karbonhidrat diyeti. Ben 15-25 arası tutmaya çalışıyorum. (Ketojeniğin daha detayı var tabi) ayrıca böyle beslenirken de karatayin leptinini çalıştırıyorum ve karataya uygun yiyecekler yiyorum ve çoğu zaman da bunlarla beraber 21 günlük şeker oruçları yapıyorum.
Karatay kahvaltısında tb ekmeği yok canım yani hiç ekmek yokAz daha unutuyordum
Sabah klasik Karatay kahvaltım: omlet, zeytin,peynir,ceviz, tb ekmeği, marul.
11 gibiydi kahvaltı
15.30 muz
17.30 sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcansarımsak yedim ya çok çok mutluyum.gaz olacak yavruma diye yiyemiyordum.
Sonrasında 1 bardak Rezene çayı içtim.
22 gibi bi fincan süt.
Suyu her zaman unutuyorum yazmayı ama en az 3 lt tarçınlı ya da tarçınsız su içiyorum sütüm için
Karataya yeni başladın canım belki zorlanabilirsin. Ama illa denemek istersen düşük karbonhidrat diyeti diye arat, puanlarını bulursun. Önce onlara göre ye ve karatay tabi. Sonrasında ilerlemek istersen yardımcı olurum. Puan için ebru akina bakBen şok ben cahilbunun detayi nerde sakli acep bi bodoslama dalayim
Zavallı komşular
Amin canım aminHepimizin yavrusunu korusun ailesine bagislasin Rabbim kuzum evet pis hazir mama icti durdu hehe
heeKaratay kahvaltısında tb ekmeği yok canım yani hiç ekmek yok
1 hafta senin diyet listeni not edim bakalim kıyaslama yaparim kuzum cok sagolllKarataya yeni başladın canım belki zorlanabilirsin. Ama illa denemek istersen düşük karbonhidrat diyeti diye arat, puanlarını bulursun. Önce onlara göre ye ve karatay tabi. Sonrasında ilerlemek istersen yardımcı olurum. Puan için ebru akina bak
Simdi herseyi veriyorum valla yesin birsey olmazAmin canım aminah ah eşşek sıpaları iki gün sonra neler yiyor neler var ya
İyi geceler canım, bu arada coookkk geçmiş olsun. Dikkat et, boşver yarışı. Sen bize lazımsın, belini incitip kenara cekilmeyesinBen yatiyorum kizlar. Yarin gec gelirim malum kahvaltiydi fln kocis evde :) sojra temizlik yapcam ztn ptesi misafirim var bu belle nasil yapcaksam..m
Iyi geceler
Zavallı komşular
Amin canım aminah ah eşşek sıpaları iki gün sonra neler yiyor neler var ya
heesadece kahvaltıya ben ekledim onu ladıncağız duysa kalpten gider amma
Yiyor mu yaa maaşallah, benimki 11 aylık tarhana çorbasından başka bişey yemiyor. Yiyorsa tadımlık bir kaç yiyor, bırakıyor.Simdi herseyi veriyorum valla yesin birsey olmaz
İyi heceler KaptanımBen yatiyorum kizlar. Yarin gec gelirim malum kahvaltiydi fln kocis evde :) sojra temizlik yapcam ztn ptesi misafirim var bu belle nasil yapcaksam..m
Iyi geceler
yok yok aklımdan geçen abur cuburdu.benim minik danam iki yıl emdi , ne verdiysem de yedi aça şimdi şeker çikolata dondurma diye can atıyorSimdi herseyi veriyorum valla yesin birsey olmaz
Ah canım soylemislerdir belki aslında baya aktiftim ama 3 günlük yatılı misafir im var şu an giremiyorum ama sahalara donucem. Bekle beni.
Ya şu resmine bayıldımBen yatiyorum kizlar. Yarin gec gelirim malum kahvaltiydi fln kocis evde :) sojra temizlik yapcam ztn ptesi misafirim var bu belle nasil yapcaksam..m
Iyi geceler
:)Ben şok ben cahilbunun detayi nerde sakli acep bi bodoslama dalayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?