Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tesekkur ederim canim. esperenzaa nin isleri vardir canim

Nasilmis bu diyet kuzum?
Karatayin temeli olan ketojenik diyetinin bi altı canım düşük karbonhidrat diyeti. Karbonhidrat hesapliyorsun kalori sayar gibi ama bunun puanları var. Mesela 0-20 puan ketojenik, 20-60 puan düşük karbonhidrat diyeti. Ben 15-25 arası tutmaya çalışıyorum. (Ketojeniğin daha detayı var tabi) ayrıca böyle beslenirken de karatayin leptinini çalıştırıyorum ve karataya uygun yiyecekler yiyorum ve çoğu zaman da bunlarla beraber 21 günlük şeker oruçları yapıyorum.

Ben şok ben cahil bunun detayi nerde sakli acep bi bodoslama dalayim

Karatay kahvaltısında tb ekmeği yok canım yani hiç ekmek yok

Ben şok ben cahil bunun detayi nerde sakli acep bi bodoslama dalayim
Karataya yeni başladın canım belki zorlanabilirsin. Ama illa denemek istersen düşük karbonhidrat diyeti diye arat, puanlarını bulursun. Önce onlara göre ye ve karatay tabi. Sonrasında ilerlemek istersen yardımcı olurum. Puan için ebru akina bak

tesekkur ederim canim. esperenzaa nin isleri vardir canim
Zavallı komşular
Hepimizin yavrusunu korusun ailesine bagislasin Rabbim kuzum evet pis hazir mama icti durdu hehe
Amin canım amin ah ah eşşek sıpaları iki gün sonra neler yiyor neler var ya
Karatay kahvaltısında tb ekmeği yok canım yani hiç ekmek yok
heesadece kahvaltıya ben ekledim onuladıncağız duysa kalpten gider amma

1 hafta senin diyet listeni not edim bakalim kıyaslama yaparim kuzum cok sagolll

Ben yatiyorum kizlar. Yarin gec gelirim malum kahvaltiydi fln kocis evde :) sojra temizlik yapcam ztn ptesi misafirim var bu belle nasil yapcaksam..m
Iyi geceler
İyi geceler canım, bu arada coookkk geçmiş olsun. Dikkat et, boşver yarışı. Sen bize lazımsın, belini incitip kenara cekilmeyesin

Buhunki menum
Kahvalti 10.00
1 yumurta yarim kk peunir iko zeytin yarim cavdar ekmegi

Oglen 13.00
50 gr ladar haslama tavuk 1 brk ayran

Aksam 19.50
9 adet cilek baskada bisey yiyemedim oluyorum acimdan catkapi misafir geldi oyuzden

2 lt su
1.30 dk normal tempo yuruyus 90p
20 dk hizli tempo yuruyus 50p
Ya4im saat oryantel 60p
Toplam 200 puan
Kanguru_ esperenzaa yarin bolgeselede basliycam kizlar ve suyumu artiricam

Ben yatiyorum kizlar. Yarin gec gelirim malum kahvaltiydi fln kocis evde :) sojra temizlik yapcam ztn ptesi misafirim var bu belle nasil yapcaksam..m
Iyi geceler
İyi heceler Kaptanım
Simdi herseyi veriyorum valla yesin birsey olmaz
yok yok aklımdan geçen abur cuburdu.benim minik danam iki yıl emdi , ne verdiysem de yedi aça şimdi şeker çikolata dondurma diye can atıyor

Günaydın arkadaslar guzel bir pazar gunu diliyorum herkese
Kanguru_ esinle cocugunla yeni bitecek saclarınızla guzel bşr pazar gecirirsinşz inş
fattylamb94 esra naber balım dugun nasıl gecti özlemişsimisinşz ist u bir bogaz havası almadan gştme sakın b. Düzü ist sayılmaz

esperenzaa kızz beyin geldi bizi unuttun saskın asıkkk

S smygnc ohh sumeyyye gez yavrum gez kuzum bolbol deniz havası aldın iyi artık super enerjilerle döneceksin evine. İyi gelmiştir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…