Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yiyor mu yaa maaşallah, benimki 11 aylık tarhana çorbasından başka bişey yemiyor. Yiyorsa tadımlık bir kaç yiyor, bırakıyor.
Yiyor yiyor en son sucuklu Kurufasulye yedi hehehe kuzum benim minnak sipam... alistir yohurt corba dene herseyii... illaki deniyorsundur da daha cok ugrastin mi teslim oluyorlar

İyi heceler Kaptanım
yok yok aklımdan geçen abur cuburdu.benim minik danam iki yıl emdi , ne verdiysem de yedi aça şimdi şeker çikolata dondurma diye can atıyor
Yoook onlardan vermiyorum hic... vermeyide dusunmiyorum kavga dovus ne yapariz bilmem

Ben de gideyimde iki börekli korumalı kahvaltımı yapayım
Kız sen börek mi yedin? Malum sebepten hafta sonu bakamadım diye iyi cozutmuşuzAnnen gelecekti anlıyorum canım ama iki dilim börek nedir yaw Bir dilim neyine yetmiyordu he de bakayum
500 ip atlarsın ceza olarak değil mi

Günaydın kuzum.Dün deniz havası bugün Emirgan Lale Festivali.Vapur bekliyorum.İstanbulda olsaydım sürekli gezerdim.Mevlam herşeyi ne güzel ayarlıyor.Şükürler olsun.

Özellikle sporla ilgili olan arkadaşlara bi sorum olacak. Ben dün 2500 bölgesel hareket yapınca bugün +700 gördüm. Ben kendimce sıkı spor yapınca böyle oluyorum. İki üç hafta düzenli spor yapınca da eksi görmedim, sabit kaldım. Bıraktım hastalikla beraber tabi -1500 gördüm 5 günde. Şimdi yine başladım dün ve +700. Bence tesadüf değil sanki, spor bende +görmeme sebep oluyor. Sizce neden?

Yiyor mu yaa maaşallah, benimki 11 aylık tarhana çorbasından başka bişey yemiyor. Yiyorsa tadımlık bir kaç yiyor, bırakıyor.
alistir canim nasil alisirsa oyle gidiyolar kofte fln yap zorlada olsa yedir bi sure sonra pes ediyolar

aksam cok kotu olmus canim

Ya şu resmine bayıldım
kessskr benim ossaa
tesekkur ederim canim sanada ailenle iyi pazarlar :)

cok fazla spor yaptigindan oluyodur canim. Azalt sporu hergun leslie 5k yap bak eksi goreceksin bir gunde vucudunu dinlendir bisey yapma

Bu hafta öyle yapayım çok yuklenmeyeyim, bugün de yapmaya çalışırım dünkü kadar. İzinden dönünce spor yarışlarına katılmam olmazsa, kendimce yaparım biseyler. Bi de sana şunu sormak istiyorum, izne mutlaka cuma ayrılmam gerekiyor mantıken değil mi? Oyleyse bu cuma ayrilirim. Yollarda ve memlekette elimden geldiğince dikkat ederim ama eksi goremeyebilirim. Çok dikkat etmem lazım ki memleketten gelince çok uzatmadan tekrar listeye girmek istiyorum.

Evet cnm giremiyorum eskisi kadar hem iki cocuktan hemde ev tasima drumum oldu biraz uzun surdu o arada burdanda izne ayrildim yeni dondum eylul anneleri nasillar hersey yolundadr insallah kaan eve cikmis sanirim cok sevindim son duru nebiliyormusun
bizde cok sevindik kaana rabbim korudu onu ailesine bagisladi bildigm kadaryla tüm bebişlerimz cok iyi emeklemeler başlamus bazilarnda diş cogunn cikti oyle bu arada yeni eviniz hayırli olsn canm 2 cocukla zor oluyodr eminim biz bir taneyle zorlaniyoruz

Evet cnm cuma ayrilman lazim cuma gunu izine cikmak istiyor diye yazariz. Izindede fazla abartmazsan donuste hmm listeye girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…