Yiyor yiyor en son sucuklu Kurufasulye yedi hehehe kuzum benim minnak sipam... alistir yohurt corba dene herseyii... illaki deniyorsundur da daha cok ugrastin mi teslim oluyorlarYiyor mu yaa maaşallah, benimki 11 aylık tarhana çorbasından başka bişey yemiyor. Yiyorsa tadımlık bir kaç yiyor, bırakıyor.
Yoook onlardan vermiyorum hic... vermeyide dusunmiyorum kavga dovus ne yapariz bilmemİyi heceler Kaptanım
yok yok aklımdan geçen abur cuburdu.benim minik danam iki yıl emdi , ne verdiysem de yedi aça şimdi şeker çikolata dondurma diye can atıyor
Gunaydin kuşum muckkkGünaydınlar herkese
Kız sen börek mi yedin? MalumBen de gideyimde iki börekli korumalı kahvaltımı yapayım
Kocişle aşk bi harika yawGunaydin herkese ben bugun buralarda degilim kocisimle ask yasiycaz heheheherkese mutlu pazarlar
Günaydın kuzum.Dün deniz havası bugün Emirgan Lale Festivali.Vapur bekliyorum.İstanbulda olsaydım sürekli gezerdim.Mevlam herşeyi ne güzel ayarlıyor.Şükürler olsun.Günaydın arkadaslar guzel bir pazar gunu diliyorum herkese
Kanguru_ esinle cocugunla yeni bitecek saclarınızla guzel bşr pazar gecirirsinşz inş
@fattylamb94 esra naber balım dugun nasıl gecti özlemişsimisinşz ist u bir bogaz havası almadan gştme sakın b. Düzü ist sayılmaz
esperenzaa kızz beyin geldi bizi unuttun saskın asıkkk
S smygnc ohh sumeyyye gez yavrum gez kuzum bolbol deniz havası aldın iyi artık super enerjilerle döneceksin evine. İyi gelmiştir sana
Ojhhj deymeyin kuzumun keyfineeKocişle aşk bi harika yaw
Yarın da kocacuum evde hayat bana çook güzel
İyi eğlenceler tatlımm
alistir canim nasil alisirsa oyle gidiyolar kofte fln yap zorlada olsa yedir bi sure sonra pes ediyolarYiyor mu yaa maaşallah, benimki 11 aylık tarhana çorbasından başka bişey yemiyor. Yiyorsa tadımlık bir kaç yiyor, bırakıyor.
aksam cok kotu olmus canimBuhunki menum
Kahvalti 10.00
1 yumurta yarim kk peunir iko zeytin yarim cavdar ekmegi
Oglen 13.00
50 gr ladar haslama tavuk 1 brk ayran
Aksam 19.50
9 adet cilek baskada bisey yiyemedim oluyorum acimdan catkapi misafir geldi oyuzden
2 lt su
1.30 dk normal tempo yuruyus 90p
20 dk hizli tempo yuruyus 50p
Ya4im saat oryantel 60p
Toplam 200 puan
Kanguru_ esperenzaa yarin bolgeselede basliycam kizlar ve suyumu artiricam
Ya şu resmine bayıldım
tesekkur ederim canim sanada ailenle iyi pazarlar :)Günaydın arkadaslar guzel bir pazar gunu diliyorum herkese
Kanguru_ esinle cocugunla yeni bitecek saclarınızla guzel bşr pazar gecirirsinşz inş
@fattylamb94 esra naber balım dugun nasıl gecti özlemişsimisinşz ist u bir bogaz havası almadan gştme sakın b. Düzü ist sayılmaz
esperenzaa kızz beyin geldi bizi unuttun saskın asıkkk
S smygnc ohh sumeyyye gez yavrum gez kuzum bolbol deniz havası aldın iyi artık super enerjilerle döneceksin evine. İyi gelmiştir sana
cok fazla spor yaptigindan oluyodur canim. Azalt sporu hergun leslie 5k yap bak eksi goreceksinÖzellikle sporla ilgili olan arkadaşlara bi sorum olacak. Ben dün 2500 bölgesel hareket yapınca bugün +700 gördüm. Ben kendimce sıkı spor yapınca böyle oluyorum. İki üç hafta düzenli spor yapınca da eksi görmedim, sabit kaldım. Bıraktım hastalikla beraber tabi -1500 gördüm 5 günde. Şimdi yine başladım dün ve +700. Bence tesadüf değil sanki, spor bende +görmeme sebep oluyor. Sizce neden?
Bu hafta öyle yapayım çok yuklenmeyeyim, bugün de yapmaya çalışırım dünkü kadar. İzinden dönünce spor yarışlarına katılmam olmazsa, kendimce yaparım biseyler. Bi de sana şunu sormak istiyorum, izne mutlaka cuma ayrılmam gerekiyor mantıken değil mi? Oyleyse bu cuma ayrilirim. Yollarda ve memlekette elimden geldiğince dikkat ederim ama eksi goremeyebilirim. Çok dikkat etmem lazım ki memleketten gelince çok uzatmadan tekrar listeye girmek istiyorum.alistir canim nasil alisirsa oyle gidiyolar kofte fln yap zorlada olsa yedir bi sure sonra pes ediyolar
aksam cok kotu olmus canim
kessskr benim ossaa
tesekkur ederim canim sanada ailenle iyi pazarlar :)
cok fazla spor yaptigindan oluyodur canim. Azalt sporu hergun leslie 5k yap bak eksi goreceksinbir gunde vucudunu dinlendir bisey yapma
bizde cok sevindik kaana rabbim korudu onu ailesine bagisladi bildigm kadaryla tüm bebişlerimz cok iyi emeklemeler başlamus bazilarnda diş cogunn cikti oyle bu arada yeni eviniz hayırli olsn canm 2 cocukla zor oluyodr eminim biz bir taneyle zorlaniyoruzEvet cnm giremiyorum eskisi kadar hem iki cocuktan hemde ev tasima drumum oldu biraz uzun surdu o arada burdanda izne ayrildim yeni dondum eylul anneleri nasillar hersey yolundadr insallah kaan eve cikmis sanirim cok sevindim son duru nebiliyormusun
Evet cnm cuma ayrilman lazim cuma gunu izine cikmak istiyor diye yazariz. Izindede fazla abartmazsan donuste hmm listeye girersinBu hafta öyle yapayım çok yuklenmeyeyim, bugün de yapmaya çalışırım dünkü kadar. İzinden dönünce spor yarışlarına katılmam olmazsa, kendimce yaparım biseyler. Bi de sana şunu sormak istiyorum, izne mutlaka cuma ayrılmam gerekiyor mantıken değil mi? Oyleyse bu cuma ayrilirim. Yollarda ve memlkette elimden geldiğince dikkat ederim ama eksi goremeyebilirim. Çok dikkat etmem lazım ki memlekettenen gelince çok uzatmadan tekrar listeye girmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?