45 dk surdu aksam meyvesi kuzum 3mill yapaydim bu kadar terlemezdim essekim benim...Yiyor mu yaa maaşallah, benimki 11 aylık tarhana çorbasından başka bişey yemiyor. Yiyorsa tadımlık bir kaç yiyor, bırakıyor.
Odemmi oluyorki kuzum anlamadim vallaÖzellikle sporla ilgili olan arkadaşlara bi sorum olacak. Ben dün 2500 bölgesel hareket yapınca bugün +700 gördüm. Ben kendimce sıkı spor yapınca böyle oluyorum. İki üç hafta düzenli spor yapınca da eksi görmedim, sabit kaldım. Bıraktım hastalikla beraber tabi -1500 gördüm 5 günde. Şimdi yine başladım dün ve +700. Bence tesadüf değil sanki, spor bende +görmeme sebep oluyor. Sizce neden?
Kusum kolay gelsin muckkkBgn herkes gezmelerde ben kakilmista tenizlik yapcamsizr iyi gezmeler bana kolay gelsin. Arada ugrarim
Mutlu pazarlarr
Bugün de buraya pek bakamam ama döndüğümde geçmiş yapıp tek tek ifadenizi alacağım
Öpüyorummm
Arkadaslar merhabaa aksaö yemegimle karsınızdayım saglık akıyor
Sabah 9.30
3 kurulayısı
1.5 haslanmıs yumurta
2 ceviz
Bir avuc peynir
5 zeytin
2 bardak sekersiz cay
Aksam 17.00
6 köfte
1 kepce lahana corbası
2 ymk kasıgı havuclu yogurt
Boool bol salata
İnşallah canımEvet cnm cuma ayrilman lazim cuma gunu izine cikmak istiyor diye yazariz. Izindede fazla abartmazsan donuste hmm listeye girersin
Ben de anlamadım kiOdemmi oluyorki kuzum anlamadim valla
Spor sonrasi kas sisiyor diye biliyorum da be kadar dogru bilememBen de anlamadım ki
Bugünkü menüm
Kahvaltı
Yeşil Soğanlı yumurta
Biraz peynir
domates salatalık
10 kadar zeytin
Akşam
Bir tabak yoğurtlu kabak
2400 su
600 bitki çayı
@Rzgrece
Sağol canım. Ispanaklı yumurta gibi aynı. Doğra, pişsin, üzerine yumurta. Ama yumurtası az olunca daha lezzetli oluyor bizceAfiyet olsun canim yesil soganli yumurtayi nasil yapiyorsun
Özellikle akşam çok güzelBugunku menum
Kahvalti. 5 kasik kadar mayonezsiz havuc tarator, 3 catal patatesli yumurta, 1 kk peynir, 3 siyah zeytin, 1 salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi
Aksam. 1 porsiyon izgara kofte, salata, 1 bardak ayran
Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek
Su. 2.5 lt civari
Spor. 45 dk eliptik 180 p
60 tane mekik 36 p
90 dk hizli tempo yuruyus 225 p
50 adet ip atlama 10 p
100 adet bolgesel 60 p
Toplam.511 puan
fattylamb94 @kolera88
Mrb brnde grubunuza uye olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?