Afiyet olsun kuzum :)
Lahmacun yicektim Cumartesi günü buraya yazmasaydım bu küçük kaçamak bence
Bende seni seviyorum ondan bi kadar pesindeykmGörmeden sevdiğim şimdilik tombişim ilerde fitişim
Yaaa agliycamm ya bu benim wc problemime yok mu cagre kayisi harici yiyemiyorum onu
Allaaah esperenzaa beni öldürecek bacım ben sana nasıl yetişecemBugunku menum
Kahvalti. 5 kasik kadar mayonezsiz havuc tarator, 3 catal patatesli yumurta, 1 kk peynir, 3 siyah zeytin, 1 salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi
Aksam. 1 porsiyon izgara kofte, salata, 1 bardak ayran
Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek
Su. 2.5 lt civari
Spor. 45 dk eliptik 180 p
60 tane mekik 36 p
90 dk hizli tempo yuruyus 225 p
50 adet ip atlama 10 p
100 adet bolgesel 60 p
Toplam.511 puan
@fattylamb94 @kolera88
Teşekkür ederim canım. Su içmeye başladım bile. Ama kilom çok kötütabiki ılık su birebir ödem atmaya arada limonda koy süper atarsın
Kuru inciri nasil yapıcam kuşumKayısı yiyemiyorsan suda beklet suyunu iç canım ama kuru incirde çok sık wc ye çıkarıyo bende öyle en azından
Teşekkür ederim canım. Su içmeye başladım bile. Ama kilom çok kötü
Cuma: 54
Pazartesi: 55
Neyseki bildirim değil toparlarım ben. Oruçla birlikte hallederim
Gunaydın arkadaslar nasılsınız.. nasıl gidiyor ben bi gecmiş yapayım bakalıM neler konusulmus bildirim yaptınızmı
Maşallahhhhn
günaydın canım:) bebişe de geçmiş olsun.bildirim biraz gecikse sorun olmaz tatlımGunaydin herkese mutlu haftalar. Bu gece saat 5 de uyuyabildim bebisim gece uyumadi 3 saatlik uykuyla duruyorum birazdan yine yatacagim kahvalti yapmadim uyaninca kilo bildirimi yapsam sorun olmaz dimi
lahmacun krakerden çok çok daha iyi.keşke bir lahmacun yeseydinLahmacun yicektim Cumartesi günü buraya yazmasaydım bu küçük kaçamak bence
sakın bırakma peşini canım:) fit civciv kaçamağa meyilliahhh ahhh kaçamak kaçamak getirir kuzummm omrumu yiyecen sen benim ama basarcaksin ensendeyim
probiyotik yoğurt mayala canım,kefir de olur.spor yapıyorsun inan zamanla spor da bağırsak hareketliliği sağlar.Yaaa agliycamm ya bu benim wc problemime yok mu cagre kayisi harici yiyemiyorum onu
@Rzgrece misafirimiz varrr .... hosgeldin canimm 1m sayfadaki kuralları oku canimm
Gunaydın arkadaslar nasılsınız.. nasıl gidiyor ben bi gecmiş yapayım bakalıM neler konusulmus bildirim yaptınızmı
Günaydınnn
Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan
Ennn sevdiğim bayram kutlu olsun
Kilo bildirimini unutmuşum yaw
Yedim içtim tartılmayı unuttum
tek kelimeyle harikasin kuzum
Misafirimiz başka takima gitti kuzum
Günaydın canım
Günaydın ohbeeee eperenzam gelmiş tabi kocisin geldi unuttun bizi
Günaydınnnn canımıniçitek kelimeyle harikasin kuzum
Misafirimiz başka takima gitti kuzum
Günaydın canım
Günaydın ohbeeee eperenzam gelmiş tabi kocisin geldi unuttun bizi
Günaydınnnn canımıniçihaklısın biraz öyle oldu
Koca hasta olduacaba neden ?
Yarın gece gider cuma gece 1-2 gibi gelir.
Part time evlilik yaşıyoruz
Nasılsın bebikim
kabak kereviz gibi sebzeleri de tuketebilirsin onlarda cok etkiliyorYaaa agliycamm ya bu benim wc problemime yok mu cagre kayisi harici yiyemiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?