- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Günaydın canımKızlar günaydın.gece uyumadı bizim kız, sabah da oğlan uyumadı.tartıldım, sabitim.uyuyup tekrar tartılsam düşerdi ama dün yemeyi erken bırakmıştım aç yatmıştım zaten, sabah da limonlu duyumu içmeyi düşünemeden atıştırdım bi şeyler.yumurta bile yiyemedim gerisini siz düşünün
Bir de... arkadaşımın oğlu trafik kazası geçirdi, yoğun bakımda.liseye başlamıştı daha bu yıl, dua eder misiniz?eşim sabahtan Kayseri’ye gitti, yanlarında olmak için.27 günlük bebekle gidemedim ben
Kızlar günaydın.gece uyumadı bizim kız, sabah da oğlan uyumadı.tartıldım, sabitim.uyuyup tekrar tartılsam düşerdi ama dün yemeyi erken bırakmıştım aç yatmıştım zaten, sabah da limonlu duyumu içmeyi düşünemeden atıştırdım bi şeyler.yumurta bile yiyemedim gerisini siz düşünün
Bir de... arkadaşımın oğlu trafik kazası geçirdi, yoğun bakımda.liseye başlamıştı daha bu yıl, dua eder misiniz?eşim sabahtan Kayseri’ye gitti, yanlarında olmak için.27 günlük bebekle gidemedim ben
Ben biraz hasta gibiydim ben toparladım ama mikrobu adama verdimÇok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur...
Part timeneki o
İyim canım kahvaltı yaptım evi toplayıp hazırlanıp 23 nisan törenine gidiciz çocuklarla
Napiyon kızCanım tebrik ederimm cok guzel
kabak kereviz gibi sebzeleri de tuketebilirsin onlarda cok etkiliyor
Ben biraz hasta gibiydim ben toparladım ama mikrobu adama verdim
Yarı zamanlı karı kocayız artık
Kolay gelsin tatlışımm
Maşallahhhhn
günaydın canım:) bebişe de geçmiş olsun.bildirim biraz gecikse sorun olmaz tatlım
Biraz
lahmacun krakerden çok çok daha iyi.keşke bir lahmacun yeseydin
sakın bırakma peşini canım:) fit civciv kaçamağa meyilli
probiyotik yoğurt mayala canım,kefir de olur.spor yapıyorsun inan zamanla spor da bağırsak hareketliliği sağlar.
Sabah aç karnına zeytinyağı içebilirsin,karatayda bol zeytinyağı serbest biliyorsun canımsoğuk sıkım doğal olsun iç canım şifa olur.
Teşekkür edeerim canımTekrar geçmiş olsun süte taze zerdecal koy ver tum mikrobu kırar.
Yarı zamanlimi Allah iyiligiini versin
Bozma moralini yavaş yavaş daha güzel menüler gelir canım.paketli gıda tüketmek yerine bol yeşillikli bir lahmacun daha iyidir.Keşke lahmacun yeseydim ne zaman öğrencem bu yiyecek işlerini yaa
Günaydın canım
Minik neden uyumadı ki? İyidir inşallah.
Arkadaşının oğluna da Allah acil şifalar versin.Ölüm kimseye yakışmaz ama gencecik delikanlılara hiç yakışmıyor.direnie de ayağa kalkar biran önce inşallah.Anne ve babasının durumunu düşünemiyorum bile
amin kızlar, teşekkür ederimGünaydın canim
Off çok üzüldüm rabbim şifa versin dualarımız onunla
Teşekkür edeerim canım
Allah hepimizin iyiliğini versin kuzu
Hafta sonu çok bakamadım buraya,nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ve spor canım?
Bildirim de yapmadın gibi.
İnşallah eksilmen vardır bebikim
Oyy uyusun da büyüsün kuzuamin kızlar, teşekkür ederim
esperenzaa canım dün öğlen yıkamıştım malum yıkanınca iyi uyuyorlar ya tüm gün uyuyunca gece uyumadı.normalde akşam yıkıyordum gece uyusun diye
Baş ağrısı da fena yaBeslenmem iyi bebişim ama dun spor yapamadım cok siddetli bas agrim vardi gun boyu yattim bugün baya yaparım ve tartida 300 gr eksideyim yazmayı unuttum da
Canlarım bi de mikser alıcimm benimki işimi görmez oldu gayrıStandlı mı alsam bilemedim bi de memnun olduğunuz bi ürün var mı
Geçmiş olsun kuzum, migren değildir inşallah .300gr da çok iyiBeslenmem iyi bebişim ama dun spor yapamadım cok siddetli bas agrim vardi gun boyu yattim bugün baya yaparım ve tartida 300 gr eksideyim yazmayı unuttum da
uyumaz mıydıOyy uyusun da büyüsün kuzu
Ben hergece akşam 8’de yıkardum uyusun diyeçok iyi gelirdi oğluma hatta cin gibi olurdu,uyumazdı
Selam grup sessiz ıssız bu gün. Sen napıyorsun İstanbul bitti miSelamm canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?