Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım
Minik neden uyumadı ki? İyidir inşallah.
Arkadaşının oğluna da Allah acil şifalar versin.Ölüm kimseye yakışmaz ama gencecik delikanlılara hiç yakışmıyor.direnie de ayağa kalkar biran önce inşallah.Anne ve babasının durumunu düşünemiyorum bile

Günaydın canim
Off çok üzüldüm rabbim şifa versin dualarımız onunla

Çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur...
Part time neki o
İyim canım kahvaltı yaptım evi toplayıp hazırlanıp 23 nisan törenine gidiciz çocuklarla
Ben biraz hasta gibiydim ben toparladım ama mikrobu adama verdim
Yarı zamanlı karı kocayız artık
Kolay gelsin tatlışımm

Keşke lahmacun yeseydim ne zaman öğrencem bu yiyecek işlerini yaa

Tekrar geçmiş olsun süte taze zerdecal koy ver tum mikrobu kırar.

Yarı zamanlimi Allah iyiligiini versin
Teşekkür edeerim canım
Allah hepimizin iyiliğini versin kuzu
Hafta sonu çok bakamadım buraya,nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ve spor canım?
Bildirim de yapmadın gibi.
İnşallah eksilmen vardır bebikim

Günaydın canim
Off çok üzüldüm rabbim şifa versin dualarımız onunla
amin kızlar, teşekkür ederim
esperenzaa canım dün öğlen yıkamıştım malum yıkanınca iyi uyuyorlar ya tüm gün uyuyunca gece uyumadı.normalde akşam yıkıyordum gece uyusun diye

Canlarım bi de mikser alıcimm benimki işimi görmez oldu gayrı Standlı mı alsam bilemedim bi de memnun olduğunuz bi ürün var mı

Teşekkür edeerim canım
Allah hepimizin iyiliğini versin kuzu
Hafta sonu çok bakamadım buraya,nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ve spor canım?
Bildirim de yapmadın gibi.
İnşallah eksilmen vardır bebikim

Beslenmem iyi bebişim ama dun spor yapamadım cok siddetli bas agrim vardi gun boyu yattim bugün baya yaparım ve tartida 300 gr eksideyim yazmayı unuttum da

amin kızlar, teşekkür ederim
esperenzaa canım dün öğlen yıkamıştım malum yıkanınca iyi uyuyorlar ya tüm gün uyuyunca gece uyumadı.normalde akşam yıkıyordum gece uyusun diye
Oyy uyusun da büyüsün kuzu
Ben hergece akşam 8’de yıkardum uyusun diye çok iyi gelirdi oğluma hatta cin gibi olurdu,uyumazdı

Canlarım bi de mikser alıcimm benimki işimi görmez oldu gayrı Standlı mı alsam bilemedim bi de memnun olduğunuz bi ürün var mı

Canım ben mutfakta yer kaplayan hiçbir şeyi sevmediğim için standlı almayı düşünmedim.
Bende tefalin rondo,blender ve mikserinden oluşan tefal aktivflow denen bir modeli var.küçük ve her yere sığıyor ve işimi görüyor.memnunum da.

Azıcık iş yapayımhalıları yıkamaya vereceğim,adamlar almaya gelmeden toplayayım bari
Muhtemelen 2-3 saate geri dönerim

Cuma gunu 75.7 kg
Bugun 76.3 kg
Fark +600

Neden boyle oldu anlamadim moralim bozuldu regl haftasindayim etkisi olurmu bilmem sporda yapiyorum eksi gormem gerekirken artidayim

Beslenmem iyi bebişim ama dun spor yapamadım cok siddetli bas agrim vardi gun boyu yattim bugün baya yaparım ve tartida 300 gr eksideyim yazmayı unuttum da
Geçmiş olsun kuzum, migren değildir inşallah .300gr da çok iyi
Oyy uyusun da büyüsün kuzu
Ben hergece akşam 8’de yıkardum uyusun diye çok iyi gelirdi oğluma hatta cin gibi olurdu,uyumazdı
uyumaz mıydı banyoya rağmen uyumuyorsa anasını kıskanıyordur yavrucakbabamla bakışacağına bana baksın deyordur zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…