Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bitti bitti çok şükür bugün evimdeyim diyetimin ilk günü uzun zamandır yapmadığım için çok zor geçiyo sen nasılsın nasıl gidiyo
Başladın mı sende? Bize katılıyor Musun artık? Ben de İstanbul’dan geldim. Ödem atmaya çalışıyorum. Baya bi şişlik hissediyorum.

Geçmiş olsun kuzum, migren değildir inşallah .300gr da çok iyi
uyumaz mıydı banyoya rağmen uyumuyorsa anasını kıskanıyordur yavrucakbabamla bakışacağına bana baksın deyordur zarar
Ne yaptıysam uyumazdı,ki hâlâ az uyur.kıskançlıktan olsaydu keşke şimdi baba 3-4 gün yok hiç olmazsa 3-4 gün uyurdum
Selam grup sessiz ıssız bu gün. Sen napıyorsun İstanbul bitti mi
kız görmezden gelme,ne yedin ne içtin onu bi söylesene kuzum

Bitti bitti çok şükür bugün evimdeyim diyetimin ilk günü uzun zamandır yapmadığım için çok zor geçiyo sen nasılsın nasıl gidiyo
Bu akşamdan itibaren hergün düzenli menü bekliyorum senden?
İlk gün zorlanıyor insan biliyorsun, sonrası daha kolay .

Ne yaptıysam uyumazdı,ki hâlâ az uyur.kıskançlıktan olsaydu keşke şimdi baba 3-4 gün yok hiç olmazsa 3-4 gün uyurdum

kız görmezden gelme,ne yedin ne içtin onu bi söylesene kuzum
Kız Yok görmezden gelmedim. İlk gün bol kuruyemişle balık yedim. Çok güzeldi balık.
2. Gün de 1 dlm pizza, akşama da et sote çorba salata.
Kahvaltılar klasik zaten. Abartmadım gerçekten. Ama su içmedim, tuvalet sıkıntı olur diye. Eve geldiğimden beri sürekli su içiyorum.

Gayet iyi beslenmişsin senden kaçamaklardan korkuyordum
Yolun da ödemi var ya.Biraz dinlenip bol su içerek atarsın ödemini canım
Nereleri gezdin canım?

Adaları gezdik çok güzeldi. Bir de kadıköy moda tarafları. Sen İstanbul’da mıydın canım?
Evet canım 22 yıldır istanbul’da yaşıyorum. Adalar için en güzel mevsimde gelmişsiniz.Çok güzeldir adalar.Ben de bayılırım adalara hatta arada 2-3 günlüğüne gidip kalmayı çok severim
Kadıköy de kalabalık olmasına rağmen güzeldir.
İyi gelmiştir bol bol enerji depolamışsındır. Sen neredeydin?

Spor Listesi

20 Nisan Cuma

• medgic26 - 255 puan
  • rzgrece - 705 puan
  • cgdmk - 55 puan
  • yolcukardelen - 20 puan
  • huzurvermeyolunda - 842 puan
  • smygnc - 80 puan
  • fitcivciv - 92 puan
21 Nisan Cumartesi
  • kolera88 - 200 puan
  • smygnc - 290 puan
  • medgic26 - 380 puan
  • Eccom - 295 puan
  • cgdmk - 1500 puan
  • beczey - 343,5 puan
  • Ahsen_yaRim - 460 puan
  • NGY - 200 puan
  • fitcivciv - 80 puan
22 Nisan Pazar
  • medgic26 - 470 puan
  • beczey - 511 puan
  • cgdmk - 1215 puan
  • fitcivciv - 60 puan
Kızlar lütfen sporlarınız tam olarak bittiğinde hepsini bir arada yazarak ve hangi günün sporu olduğunu belirterek beni etiketleyin.

Bu akşamdan itibaren hergün düzenli menü bekliyorum senden?
İlk gün zorlanıyor insan biliyorsun, sonrası daha kolay .
Paylaşcam artık tamamen başladim diyete başa sarmak istemiyorum. 76 kiloyum 1 ay boyunca tartılmayı düşünmüyorum.
Esperenzacım senin sporlarını göremedim

Sabah
yarım dilim ekmek
az peynir
tavada yumurta

ara
kuru incir

öğlen
1 ,5 bardak ayran
5 6 kaşık kuru fasulye
az turşu

ara
2 kuru incir

akşam
tarçınlı süti çicem, ette var kalan yarın netleştiririm unutuyorum yazayım böyle

su 2 lt geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…