Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ paylaşım alanında mezun üyenin dönüşü ile ilgili bir oylama var canım müsait olduğun zaman bakarsın.
Nasıl oldun iyi misin?
hemen bakim bugun daha iyim. Sabahtan beri temizlik yapiyorum bide komsular kavga etti onlarla ugrastim cocuklari disari cikardim geldik yikadim ikisinide simdi mutfaga gircem sukurki misafirler yarin gelcek

Dun ablama gittm hastaydi musait olup menumu paylasamadm hemen paylasim
Kahvalti 11:00 2 haslams yumurta 1 dilim ekmek 2 bardak cay
Ara : limonlu soda
Aksam yemegi 18:00 6 yk pilav kuzu kavurma
Spor yok sadece 30 dk yurudum

Canim emzirmiyomusun ? Ogle yemegi neden yok. Keske oglen saglikli seyler yiyp aksam pilav yemeseydin. Su miktarin nedir

Canim emzirmiyomusun ? Ogle yemegi neden yok. Keske oglen saglikli seyler yiyp aksam pilav yemeseydin. Su miktarin nedir
emziriyorum canm ben hic ogle yemegi yemem zaten kahvaltm ogleni buluyo akşamda erken yedigm icn ogle yemegini atliyorm su 10 12 bardak iciyorum 2litreyi geciyo yani artk ek gidaya gectgmz icin oglum sadece emmiyo ondn rahatm ve sütüm guzel canm azalma falam yok

Merhaba arkadaşlar
Bugün yoğun bir gündü, gelemedim.
Sabah kızımı bayrama götürdüm, etkinliği vardı, hemen geldik pikniğe gittik.. yeni geldik, ortalığı toplamadan bi bakayım dedim. Kilo bildirimi yapamadim ama tartildim.
Cuma 61.4
Bugün 62.0
Hala sporun etkisini yaşıyorum +600 ile.
Bu hafta sporu az yapicam. Cumaya + istemiyorum.
Menü
Kahvaltı aceleyle yapamadım
İkindi gibi mangal salata yedim
Akşam yemiycem zaten de tokum.
Az spor yaparsam yazarım gece.
Sonra yine uğrarım
Bu ara cigdemcim güzel gidiyorsun maaşallah

Bugnde mi kilo bildirimi var ki

Napiyon kız 2 böreğe bi ceza vermiştim ne oldu o iş
İyi misin, annenlerle aile saadeti nasıl gidiyor
bebegim dün regl oldum yapamadım bugun de yapamam zıpladıkca bana bişey oliy malum
Canlarım bi de mikser alıcimm benimki işimi görmez oldu gayrı Standlı mı alsam bilemedim bi de memnun olduğunuz bi ürün var mı
cqnıım benimki de bpzulmustu bir ara boshunkini aldım cok memnunun hem sessiz calısıyor em kuvvetli cok iyi cıktı

İyiydi çokkkkca gezdim dün 17.000 bin küsür adım atmışım.Bıraksalar halada gezerdim
col guzel dimi nensıcak ne spguk heryer rengarenk sumeyye cok guzel gezmisin enerji motive tavan olmustur kacamak varmı kacamak

hemen bakim bugun daha iyim. Sabahtan beri temizlik yapiyorum bide komsular kavga etti onlarla ugrastim cocuklari disari cikardim geldik yikadim ikisinide simdi mutfaga gircem sukurki misafirler yarin gelcek
Oo dünyann isini yapmıssın kuzum valla helal sanaa ben de misafirlikteyim kazasız belasız atlattık cok sukur

pilav cısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…