Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım sabah yok aksam yok bence aksam ypgurt salata da olsa yemelisin bsnce

bende en son cuma tartilmstm simdi yine bi tartilaym dedim
Cuma 79.0
Bugn 78.6 cikti cok mu kotu acaba

Evet tekrar diyete dönüyorum bozmamak üzere. Detoks suyu yaptın mı ödemi ancak öyle atarsın
esraaa hoşgeldin aramızaa nasılsın moral olarak dönüyorsun artık tamamen sahalara ama spor ile zaten öenülerin cok guzeldi senin

bende en son cuma tartilmstm simdi yine bi tartilaym dedim
Cuma 79.0
Bugn 78.6 cikti cok mu kotu acaba
cok mu kötü derken canım 2 gunde 400 gram veemişssin niye kötü olsun

esraaa hoşgeldin aramızaa nasılsın moral olarak dönüyorsun artık tamamen sahalara ama spor ile zaten öenülerin cok guzeldi senin

galiba benim sık sık tartilmamam gerekiyo cunku 2 gunu saymiym rakamlari gorunce ve benim icn 2 gun 2 ay gibiydi artk haftada bir tartilsm daha iyi ben gorunce buyuk fark gorup motive olurum

Ben Ankara’dayım canım. Sana bir de tuzla da hiç balık yedin mi diye sorsam. Kadıköy de çok güzeldi yaa. İstanbul’u çok seviyorum ama yaşayamam. Eşim trafikte çok sinirlidir

fattylamb94 leslie 5k 225
7000 adım 105
Toplam 325 bugünlük bu kadar

Menü
Sabah
1 yumurtayla sucuk, peynir zeytin domates salatalık

12:00
1 avuç kuru üzüm

13:00
Yaprak sarma 10 tane kadar

15:00
2 avuç kuruyemiş

17:00
Tavuklu salata

400 bitki çayı, 1.5 lt su

becezey

Hoşbuldum huzurcum iyiyim tabiki ilk gün çok zorlandım sen nasılsın bugün gezdiniz mi kuzularla :)

Sabah... az oeynir 5 zeytin 5 badem 5 findik migde bulantım var zor yedim
Aksam izgara tavuk kofte domates salatalik
Aralarda sıvılar cay kahve su
3 lt su
Spor yok adetim yaklasiyor agrim var esperenzaa @Rzgrece
Kuzular adetim yaklaşıyor oylr olunca listeye girecekmiyim girmeyecekmiyim

Dun ablama gittm hastaydi musait olup menumu paylasamadm hemen paylasim
Kahvalti 11:00 2 haslams yumurta 1 dilim ekmek 2 bardak cay
Ara : limonlu soda
Aksam yemegi 18:00 6 yk pilav kuzu kavurma
Spor yok sadece 30 dk yurudum
Canım menün kötü sende farkındasındîr. Sabah peynir zeytin yeşillik kuruyemiş yemelisin. Sağlıklı yağları alabileceğin en güzel öğün kahvaltı. O yüzden mutlaka kuruyemişi eksik etme sofrandan. Ayrıca herşeyi tam yazarsan daha iyi olur. Mesela sabah yediğin ekmek tam buğday ekmeği mi kepekli ekmek mi bunu belirtmen gerekir. Diyette pilavın yeri yok ona değinmiyorum bile esperenzaa cezanı keser zaten görünce

Sporun ilk günleri artı gelmen çok normal ödem yapıyor neden olduğunu bilmesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…