- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
canım sabah yok aksam yok bence aksam ypgurt salata da olsa yemelisin bsnceMerhaba arkadaşlar
Bugün yoğun bir gündü, gelemedim.
Sabah kızımı bayrama götürdüm, etkinliği vardı, hemen geldik pikniğe gittik.. yeni geldik, ortalığı toplamadan bi bakayım dedim. Kilo bildirimi yapamadim ama tartildim.
Cuma 61.4
Bugün 62.0
Hala sporun etkisini yaşıyorum +600 ile.
Bu hafta sporu az yapicam. Cumaya + istemiyorum.
Menü
Kahvaltı aceleyle yapamadım
İkindi gibi mangal salata yedim
Akşam yemiycem zaten de tokum.
Az spor yaparsam yazarım gece.
Sonra yine uğrarım
Bu ara cigdemcim güzel gidiyorsun maaşallah
bende en son cuma tartilmstm simdi yine bi tartilaym dedimbebegim dün regl oldum yapamadım bugun de yapamam zıpladıkca bana bişey oliy malum
cqnıım benimki de bpzulmustu bir ara boshunkini aldım cok memnunun hem sessiz calısıyor em kuvvetli cok iyi cıktı
col guzel dimi nensıcak ne spguk heryer rengarenk sumeyye cok guzel gezmisin enerji motive tavan olmustur kacamak varmı kacamak
Oo dünyann isini yapmıssın kuzum valla helal sanaa ben de misafirlikteyim kazasız belasız atlattık cok sukur
pilav cısss
esraaa hoşgeldin aramızaa nasılsın moral olarak dönüyorsun artık tamamen sahalara ama spor ile zaten öenülerin cok guzeldi seninEvet tekrar diyete dönüyorum bozmamak üzere. Detoks suyu yaptın mı ödemi ancak öyle atarsın
cok mu kötü derken canım 2 gunde 400 gram veemişssin niye kötü olsunbende en son cuma tartilmstm simdi yine bi tartilaym dedim
Cuma 79.0
Bugn 78.6 cikti cok mu kotu acaba
galiba benim sık sık tartilmamam gerekiyo cunku 2 gunu saymiym rakamlari gorunce ve benim icn 2 gun 2 ay gibiydi artk haftada bir tartilsm daha iyi ben gorunce buyuk fark gorup motive olurumesraaa hoşgeldin aramızaa nasılsın moral olarak dönüyorsun artık tamamen sahalara ama spor ile zaten öenülerin cok guzeldi senin
cok mu kötü derken canım 2 gunde 400 gram veemişssin niye kötü olsun
Ptesi de kontrol ve tedbir amaçlı bildiriyoruz canımBugnde mi kilo bildirimi var ki
Tokum canımcanım sabah yok aksam yok bence aksam ypgurt salata da olsa yemelisin bsnce
İyi bence iki gündebende en son cuma tartilmstm simdi yine bi tartilaym dedim
Cuma 79.0
Bugn 78.6 cikti cok mu kotu acaba
Ben Ankara’dayım canım. Sana bir de tuzla da hiç balık yedin mi diye sorsam. Kadıköy de çok güzeldi yaa. İstanbul’u çok seviyorum ama yaşayamam. Eşim trafikte çok sinirlidirEvet canım 22 yıldır istanbul’da yaşıyorum. Adalar için en güzel mevsimde gelmişsiniz.Çok güzeldir adalar.Ben de bayılırım adalara hatta arada 2-3 günlüğüne gidip kalmayı çok severim
Kadıköy de kalabalık olmasına rağmen güzeldir.
İyi gelmiştir bol bol enerji depolamışsındır. Sen neredeydin?
Bi fayton turu 75 tl idi, şok oldum. Tam kafa dinlemelik yerAdaları bende gezdim canım güzel ama inanılmaz pahalı
canım mikser blendır olan mıcqnıım benimki de bpzulmustu bir ara boshunkini aldım cok memnunun hem sessiz calısıyor em kuvvetli cok iyi cıktı
Hımm saatini bekirtmemişsin gec yediysen toksundur canım afiyet olsun ozaman ne diyimTokum canım
3 civarı canımHımm saatini bekirtmemişsin gec yediysen toksundur canım afiyet olsun ozaman ne diyim
Canım tebrik ederimm cok guzel
kabak kereviz gibi sebzeleri de tuketebilirsin onlarda cok etkiliyor
Teşekkür ederim canim muckharikasin kuzum
Sagol tatlim benim muckkMaşallahhhhn
Hoşbuldum huzurcum iyiyim tabiki ilk gün çok zorlandım sen nasılsın bugün gezdiniz mi kuzularla :)esraaa hoşgeldin aramızaa nasılsın moral olarak dönüyorsun artık tamamen sahalara ama spor ile zaten öenülerin cok guzeldi senin
cok mu kötü derken canım 2 gunde 400 gram veemişssin niye kötü olsun
Canım menün kötü sende farkındasındîr. Sabah peynir zeytin yeşillik kuruyemiş yemelisin. Sağlıklı yağları alabileceğin en güzel öğün kahvaltı. O yüzden mutlaka kuruyemişi eksik etme sofrandan. Ayrıca herşeyi tam yazarsan daha iyi olur. Mesela sabah yediğin ekmek tam buğday ekmeği mi kepekli ekmek mi bunu belirtmen gerekir. Diyette pilavın yeri yok ona değinmiyorum bileDun ablama gittm hastaydi musait olup menumu paylasamadm hemen paylasim
Kahvalti 11:00 2 haslams yumurta 1 dilim ekmek 2 bardak cay
Ara : limonlu soda
Aksam yemegi 18:00 6 yk pilav kuzu kavurma
Spor yok sadece 30 dk yurudum
Sporun ilk günleri artı gelmen çok normal ödem yapıyor neden olduğunu bilmesemdeMerhaba arkadaşlar
Bugün yoğun bir gündü, gelemedim.
Sabah kızımı bayrama götürdüm, etkinliği vardı, hemen geldik pikniğe gittik.. yeni geldik, ortalığı toplamadan bi bakayım dedim. Kilo bildirimi yapamadim ama tartildim.
Cuma 61.4
Bugün 62.0
Hala sporun etkisini yaşıyorum +600 ile.
Bu hafta sporu az yapicam. Cumaya + istemiyorum.
Menü
Kahvaltı aceleyle yapamadım
İkindi gibi mangal salata yedim
Akşam yemiycem zaten de tokum.
Az spor yaparsam yazarım gece.
Sonra yine uğrarım
Bu ara cigdemcim güzel gidiyorsun maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?