Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum huzurcum iyiyim tabiki ilk gün çok zorlandım sen nasılsın bugün gezdiniz mi kuzularla :)
Ay yok ya gezemedik esrqcım dun gece bu cılgın ergenler 2 de uyanıp 5 te yatınca abş kardes hepimi oglene kdr uyuduk uyannca da yemek ekmek az oyun deeken oglen uykusuna yattılar gece duGun yatmayınca sacma bigun gecti kalkınca misaifrlik söZümüz vardı orya gittik gezemedik yani pek zaten heryer cok kalabalıkmıs hiç giremedim o klabalıga

İlk gün zor gecer hatta ilk hafta ama sonra toparlarsın ay balam ben sana guveniyorum

Öğlen ve arada kalori patlaması yaşamışsın sarmadan 400 kalori, kuruyemişten de 600 kalori almışsın

Menün güzel çiğdemcim afiyet olsun

Hı uyku düzeni olmayınca biraz kötü olmuş ama olsun misafirlikte gezme sayılır

bence bi defaliga mahsus ceza verilmemeli cunku bunu bilmiyodm gercktn

Sanirim o iyi giden Çiğdem benim sagol kuzum cumaya kadar yapma bakalim spor ne olacak o kadar spora arti görmen sok gercekten ki azcik yiyorsun kuşum

Dun ablama gittm hastaydi musait olup menumu paylasamadm hemen paylasim
Kahvalti 11:00 2 haslams yumurta 1 dilim ekmek 2 bardak cay
Ara : limonlu soda
Aksam yemegi 18:00 6 yk pilav kuzu kavurma
Spor yok sadece 30 dk yurudum
Akşamın cok agir olmus canım afiyet olsun

İkimizden başka çiğdem mi var
Evet canım bu hafta daha az yapicam bakalım nasıl olacak
Benle eslesirsen hic yapma hatta yada spor sen ne yapiyorsan 2 ye bolelim benim adet yaklasiyor yapamıyorum ben bel agrimdan kopuyor resmen

Benle eslesirsen hic yapma hatta yada spor sen ne yapiyorsan 2 ye bolelim benim adet yaklasiyor yapamıyorum ben bel agrimdan kopuyor resmen
Bu hafta azaltıp sonraki iki hafta yapmicam zaten, izne de ayrılıyorum memlekete gideceğimden. Hem ben rakipsizim, rakibim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…