- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ay yok ya gezemedik esrqcım dun gece bu cılgın ergenler 2 de uyanıp 5 te yatınca abş kardes hepimi oglene kdr uyuduk uyannca da yemek ekmek az oyun deeken oglen uykusuna yattılar gece duGun yatmayınca sacma bigun gecti kalkınca misaifrlik söZümüz vardı orya gittik gezemedik yani pek zaten heryer cok kalabalıkmıs hiç giremedim o klabalıgaHoşbuldum huzurcum iyiyim tabiki ilk gün çok zorlandım sen nasılsın bugün gezdiniz mi kuzularla :)
Öğlen ve arada kalori patlaması yaşamışsın sarmadan 400 kalori, kuruyemişten de 600 kalori almışsınfattylamb94 leslie 5k 225
7000 adım 105
Toplam 325 bugünlük bu kadar
Menü
Sabah
1 yumurtayla sucuk, peynir zeytin domates salatalık
12:00
1 avuç kuru üzüm
13:00
Yaprak sarma 10 tane kadar
15:00
2 avuç kuruyemiş
17:00
Tavuklu salata
400 bitki çayı, 1.5 lt su
@becezey
Menün güzel çiğdemcim afiyet olsunSabah... az oeynir 5 zeytin 5 badem 5 findik migde bulantım var zor yedim
Aksam izgara tavuk kofte domates salatalik
Aralarda sıvılar cay kahve su
3 lt su
Spor yok adetim yaklasiyor agrim varesperenzaa @Rzgrece
Kuzular adetim yaklaşıyor oylr olunca listeye girecekmiyim girmeyecekmiyim
Hı uyku düzeni olmayınca biraz kötü olmuş ama olsun misafirlikte gezme sayılırAy yok ya gezemedik esrqcım dun gece bu cılgın ergenler 2 de uyanıp 5 te yatınca abş kardes hepimi oglene kdr uyuduk uyannca da yemek ekmek az oyun deeken oglen uykusuna yattılar gece duGun yatmayınca sacma bigun gecti kalkınca misaifrlik söZümüz vardı orya gittik gezemedik yani pek zaten heryer cok kalabalıkmıs hiç giremedim o klabalıga
İlk gün zor gecer hatta ilk hafta ama sonra toparlarsın ay balam ben sana guveniyorum
bence bi defaliga mahsus ceza verilmemeli cunku bunu bilmiyodm gercktnCanım menün kötü sende farkındasındîr. Sabah peynir zeytin yeşillik kuruyemiş yemelisin. Sağlıklı yağları alabileceğin en güzel öğün kahvaltı. O yüzden mutlaka kuruyemişi eksik etme sofrandan. Ayrıca herşeyi tam yazarsan daha iyi olur. Mesela sabah yediğin ekmek tam buğday ekmeği mi kepekli ekmek mi bunu belirtmen gerekir. Diyette pilavın yeri yok ona değinmiyorum bileesperenzaa cezanı keser zaten görünce
Sagol kuzum benimmMenün güzel çiğdemcim afiyet olsun
Sanirim o iyi giden Çiğdem benimMerhaba arkadaşlar
Bugün yoğun bir gündü, gelemedim.
Sabah kızımı bayrama götürdüm, etkinliği vardı, hemen geldik pikniğe gittik.. yeni geldik, ortalığı toplamadan bi bakayım dedim. Kilo bildirimi yapamadim ama tartildim.
Cuma 61.4
Bugün 62.0
Hala sporun etkisini yaşıyorum +600 ile.
Bu hafta sporu az yapicam. Cumaya + istemiyorum.
Menü
Kahvaltı aceleyle yapamadım
İkindi gibi mangal salata yedim
Akşam yemiycem zaten de tokum.
Az spor yaparsam yazarım gece.
Sonra yine uğrarım
Bu ara cigdemcim güzel gidiyorsun maaşallah
Akşamın cok agir olmus canım afiyet olsunDun ablama gittm hastaydi musait olup menumu paylasamadm hemen paylasim
Kahvalti 11:00 2 haslams yumurta 1 dilim ekmek 2 bardak cay
Ara : limonlu soda
Aksam yemegi 18:00 6 yk pilav kuzu kavurma
Spor yok sadece 30 dk yurudum
İkimizden başka çiğdem mi varSanirim o iyi giden Çiğdem benimsagol kuzum cumaya kadar yapma bakalim spor ne olacak o kadar spora arti görmen sok gercekten ki azcik yiyorsun kuşum
Benle eslesirsen hic yapma hattaİkimizden başka çiğdem mi var
Evet canım bu hafta daha az yapicam bakalım nasıl olacak
Bu hafta azaltıp sonraki iki hafta yapmicam zaten, izne de ayrılıyorum memlekete gideceğimden. Hem ben rakipsizim, rakibim yokBenle eslesirsen hic yapma hattayada spor sen ne yapiyorsan 2 ye bolelim benim adet yaklasiyor yapamıyorum ben bel agrimdan kopuyor resmen
Ahhh cidomm bu elif sultan yokmu kacti gittimi yaaa @RzgreceBu hafta azaltıp sonraki iki hafta yapmicam zaten, izne de ayrılıyorum memlekete gideceğimden. Hem ben rakipsizim, rakibim yok
Bana da rakip dayanmıyorAhhh cidomm bu elif sultan yokmu kacti gittimi yaaa @Rzgrece
Benimde fitigim var... ne olacak boylr bilmemBana da rakip dayanmıyor
Huzur mezun oldu, Elif'in fıtığı var
Yok canım bence devam ediyorsun yine diyetine azami dikkat edipBurdan yetkililere sesleniyorum !! Adet doneminde ne oluyor?liste disi mi kaliyorsun nasil oluyoru bi deyin hele... magdurum magdurumda magdurumesperenzaa @Rzgrece fattylamb94
Olabilir canım, fıtık önemli. Vücuduna iyice yük bindirme.Benimde fitigim var... ne olacak boylr bilmemaz spor yapin kuduruyoo 90 a inene kadar yapmasammiki diyorum az vucudum hafifler hem kemikler rahatlar
Canım ceza derken spor cezası. Sonuçta bugün diyete uygun beslenmemişsin onu dengelemek için spor yapman gerekiyobence bi defaliga mahsus ceza verilmemeli cunku bunu bilmiyodm gercktn
Birazcık artı çıkabiliyoruz canım yapabilecek bir şey yokBurdan yetkililere sesleniyorum !! Adet doneminde ne oluyor?liste disi mi kaliyorsun nasil oluyoru bi deyin hele... magdurum magdurumda magdurumesperenzaa @Rzgrece fattylamb94
Valla niyetim o yonde kuzum bakalim nolcak mayis 5 dr kontrolum varOlabilir canım, fıtık önemli. Vücuduna iyice yük bindirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?