Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
10.00
1 dilim peynir
4 zeytin
1 domates
(Yumurtayı haşlarken çatlamıştı ben de sinirlendim bir daha haşlamadım o yüzden az oldu kahvaltım)

15.00
4 y.kaşığı zeytinyağlı kabak yemeği
3 y.kaşığı yoğurt

17.30
5 y.kaşığı öğleden kalan kabak yemeği
3 y.kaşığı yoğurt

Su 1.5 lt şimdi 1 şişe daha içerim. Spor yok. Heralde ilk günüm diye çok halsiz düştüm kızlar

Kanguru_ esperenzaa

E bişe yememişsin ondan bu halsizlik.

Bugnki menüm
Kahvalti 10:30 2 tane pogaca 2 cay 2 lokma visne receli
Ara bir avuc cekirdek 1 fincan nescafe 1 dondurma
Akşam yemegi 19:00 1 porsiyon ispanak yemegi 1 kase yogurt bolca kivircik
12 bardak su
1 soda
1 saat tempolu yürüyüş fattylamb94

Canım böyle menü olmaz ki diyetle uzaktan yakından alakası yok

Canım böyle menü olmaz ki diyetle uzaktan yakından alakası yok
pogaca recel dondurma fazla olms gercekten kendimi toparlamam lazm zamnla beslenmemi duzene sokacagima eminim siz bana yanlis olanlari soyledikce hayatmdn cikaricam onlari ki zayiflayana kadar bu hafta cumaya kadar bunun telafisini yapicam kacamak yok artk

Aşırı derecede karbonhidrat alıyosun canım diyet için demiyorum sağlığına zarar verir Allah korusun. Sabahları 1 dilim t.buğday ekmeği yesen yeter karbonhidrat olarak

Ayy benim de en sinir oldugum sey yumurtamın catlamıs olması bir de kayısı kıvamını tutturamamamk her sabah sitres yapıyorum ya resssmen

Kızz seni yerler burdaa bu ne özgüven bu menüyü yazdın sen

Ayy benim de en sinir oldugum sey yumurtamın catlamıs olması bir de kayısı kıvamını tutturamamamk her sabah sitres yapıyorum ya resssmen

Kızz seni yerler burdaa bu ne özgüven bu menüyü yazdın sen
sen gel bana sor bu menu benim icn o kadar az ki bende gogsumu gere gere yazdm tabi yeni geldigm icn misafir sayilirm arkadslar pek topa tutmazlar beni

Ogle. 2 yumurta ile sahan yumurta, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi, sekersiz cay

Ara. 1 bardak sut, 3 adet hurma

Aksam. 1 kepce yogurt corbasi, 7 8 parca beyti kebabi (2 tanesini yufkalariyla yedim digerlerininkini ayirdim) yogurt, salata

Su. 2 lt oldu bugun

Spor. 450 ip atlama 90 puan
60 adet mekik 36 puan
100 adet bolgesel 60 puan

Toplam 186 puan

fattylamb94 @kolera88

Bugun tum gun uyur uyanik sersem gibi dolastim. Veeee kizimin disleri goruldu bi kac gune cikacak damagi iyice kabarmis baya beyazlamis dokununca hissediliyor. Dun geceki nobetimiz ondandi demekki. Insallah bugun guzel bir uykus cekeriz cok halsiz ve bitkin hissediyorum. Birde ip asiri derecede yordu beni eliptikte bu kadar zorlanmamistim. 450 nin hepsini tek seferde cekmedim tabiki 100 50 75 filan parca parca atlayabildim zamanla sizin tempoya yetisebilirim sanirim. Neyse cok konustum :)) kizim uyumusken oyalanmadan bende yatiyorum herkese iyi geceler tatli ruyalar

canm gozun aydn darisi basimiza kay aylik bebisin bizmde kabarms cikti cikacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…