Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim iki günlük yazmadığım sporum var yarın detaylı yazarım şimdi hesap kitap yapacak kıvamda değilim de:)
Afiyet olsun.menün git gide daha iyi oluyor.kahvaltıyı daha sağlam yaparsan senin için iyi olur.
hemen bakim bugun daha iyim. Sabahtan beri temizlik yapiyorum bide komsular kavga etti onlarla ugrastim cocuklari disari cikardim geldik yikadim ikisinide simdi mutfaga gircem sukurki misafirler yarin gelcek
En son komşu kavgasını alt komşumla ederken çok yakından görmüştüm,2,5 sene oldu

Hoşbuldummm canımmm
Kız özledim seni yav
Nasıl geçti ilk günün kuzum
Ben de özledim valla ara ara baktım buralara ama sevgilim kızdı bırak telefonu sanki hergün görüşüyoruz da dedi. Ben de ama spor listesi bende takip etmem lazım diyince şöyle bi baktı ilk günüm çok zor geçti ama acıkmayı özlemişim yarın da canımın içi bitanecik adetim gelirse değmeyin keyfime

Ben de doya doya 3 gün aile saadeti yaşadım Bebek görmeye gittik,yumuk yumuk minik bi bebiş sevdim.
bugün de 23 nisan dolayısıyla bizim haylazı eğlendirmekten helak olduk
Oyyy sevdicekle aşk tazelediniz ha iyi gelmiştir sana.

Benimde canım bebek sevmek istiyor ya nasıl masum oluyolar 23 nisan en en sevdiğim bayram bu kadar güzel bi bayram daha yok oğluşunun bayramı kutlu olsun yine gitti mi senin kociş

Günaydııın kızlaar ben bu hafta listeye girmiyorum diye hiiç girmedim siteye
Bu süreçte devam ediyorum tabii toparladım kendimi, biraz sporda bir sıkıntı var zaman ayıramadım gezmekten
98,6 sabahki rakamım, pazartesi günü diye sabaha uyandım ama işe geldiğimde farkettim salı ollduğunu

Iyiyim çok yoğun ve yorgunum bu aralar sen nasılsın

İyiyim çok şüküür canım yuvarlanıp gidiyoruz

herderdedeva spor yarışmasına dahil misin?

Kuzucum yeni gördüm vallahi yarışmayı önümüzdeki hafta olursa yarışma banko bende varıııım

yarım dilim ekmek
az peynir
tavada yumurta

ara
kuru incir

öğlen
1 ,5 bardak ayran
5 6 kaşık kuru fasulye
az turşu

ara
2 kuru incir
1 ceviz

akşam
tarçınlı süt içtim sadece şaka gibi ama açlık hissetmedim yememek daha mı iyi ne

120defa ip atladım
130 defa bölgesel hareket göbek egzersizi ama cayır cayır yanıyo karnım düğünler var 3 4 ay sonra göbeğim düzleşir inş bayag egzersizin faydasıyla

suda 2 litreyi geçmiştir dün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…