- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Canım benim iki günlük yazmadığım sporum var yarın detaylı yazarımSpor Listesi
20 Nisan Cuma
21 Nisan Cumartesi
- medgic26 - 255 puan
- rzgrece - 705 puan
- cgdmk - 55 puan
- yolcukardelen - 20 puan
- huzurvermeyolunda - 842 puan
- smygnc - 80 puan
- fitcivciv - 92 puan
22 Nisan Pazar
- kolera88 - 200 puan
- smygnc - 290 puan
- medgic26 - 380 puan
- Eccom - 295 puan
- cgdmk - 1500 puan
- beczey - 343,5 puan
- Ahsen_yaRim - 460 puan
- NGY - 200 puan
- fitcivciv - 80 puan
Kızlar lütfen sporlarınız tam olarak bittiğinde hepsini bir arada yazarak ve hangi günün sporu olduğunu belirterek beni etiketleyin.
- medgic26 - 470 puan
- beczey - 511 puan
- cgdmk - 1215 puan
- fitcivciv - 60 puan
Afiyet olsun.menün git gide daha iyi oluyor.kahvaltıyı daha sağlam yaparsan senin için iyi olur.yarım dilim ekmek
az peynir
tavada yumurta
ara
kuru incir
öğlen
1 ,5 bardak ayran
5 6 kaşık kuru fasulye
az turşu
ara
2 kuru incir
akşam
tarçınlı süti çicem, ette var kalan yarın netleştiririm unutuyorum yazayım böyle
su 2 lt geçmiştir
En son komşu kavgasını alt komşumla ederken çok yakından görmüştüm,2,5 sene olduhemen bakim bugun daha iyim. Sabahtan beri temizlik yapiyorum bide komsular kavga etti onlarla ugrastim cocuklari disari cikardim geldik yikadim ikisinide simdi mutfaga gircem sukurki misafirler yarin gelcek
Hoşbuldummm canımmm
Ben de özledim valla ara ara baktım buralara ama sevgilim kızdı bırak telefonu sanki hergün görüşüyoruz da dedi. Ben de ama spor listesi bende takip etmem lazım diyince şöyle bi baktıHoşbuldummm canımmm
Kız özledim seni yav
Nasıl geçti ilk günün kuzum
Ben de doya doya 3 gün aile saadeti yaşadımBen de özledim valla ara ara baktım buralara ama sevgilim kızdı bırak telefonu sanki hergün görüşüyoruz da dedi. Ben de ama spor listesi bende takip etmem lazım diyince şöyle bi baktıilk günüm çok zor geçti ama acıkmayı özlemişim yarın da canımın içi bitanecik adetim gelirse değmeyin keyfime
Benimde canım bebek sevmek istiyor ya nasıl masum oluyolarBen de doya doya 3 gün aile saadeti yaşadımBebek görmeye gittik,yumuk yumuk minik bi bebiş sevdim.
bugün de 23 nisan dolayısıyla bizim haylazı eğlendirmekten helak olduk
Oyyy sevdicekle aşk tazelediniz haiyi gelmiştir sana.
Geçmiş olsun umarım hasar vermemeştirKızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Kızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Iyiyim çok yoğun ve yorgunum bu aralar sen nasılsın
DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi @fattylamb94 etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @Rzgrece —->.cgdmk
2- @AhSen_yarim —-> @esperenzaa
3- @smygnc -> @Huzurvermeyolunda
4-fitcivciv ——> @gitsinkilolar01
5- @becezey -> @kolera88
6- @NGY ————> @fattylamb94
herderdedeva ——> @Eccoomm ( ikinize de uygunsa siz de biribirinizin rakibi olabilirsiniz.
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE PAYLAŞILMALIDIR.PUAN YAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!
Herhangi bir sorunuz varsa yada atladığım kişi varsa beni etiketleyerek sormanızı rica ederim
DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi @fattylamb94 etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @Rzgrece —->. @cgdmk
2- @AhSen_yarim —-> @esperenzaa
3- @smygnc -> @Huzurvermeyolunda
4-fitcivciv ——> @gitsinkilolar01
5- @becezey -> @kolera88
6- @NGY ————> @fattylamb94
herderdedeva ——> @Eccoomm ( ikinize de uygunsa siz de biribirinizin rakibi olabilirsiniz.
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .PUAN YAZILMAYANBİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!
Herhangi bir sorunuz varsa yada atladığım kişi varsa beni etiketleyerek sormanızı rica ederim
Kocaelinde nasıl bir yere gitmek istiyorsun?Şehir içi mi gezmeyi planlıyorsun?
Sagol canim. Yıkılan evler ve 13 yaralı olduğu söyleniyordu gece facede. İnşallah daha fazlası yoktur. Artcilar oluyor işte 3 buyukluklerinde.Canim gecmis olsun allahim korusun sizleri varmi devami haberlerde pek göremedim
Ayy kurban olurum... aman girmeyin evlere felan cocuklada zorSagol canim. Yıkılan evler ve 13 yaralı olduğu söyleniyordu gece facede. İnşallah daha fazlası yoktur. Artcilar oluyor işte 3 buyukluklerinde.
Kız benim nüfusa kayıtlı olduğum yer kocaelibence o kadar kalkıp gitmeye değer bi şehir değil genel olarak beton yığını. Bursaya gelin Bursa güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?