Yahu hatun Günaydın oglen ile aksam arasini kaldirsanda aksam erken yesen olmuyormu?yarım dilim ekmek
az peynir
tavada yumurta
ara
kuru incir
öğlen
1 ,5 bardak ayran
5 6 kaşık kuru fasulye
az turşu
ara
2 kuru incir
1 ceviz
akşam
tarçınlı süt içtim sadece şaka gibi ama açlık hissetmedim yememek daha mı iyi ne
120defa ip atladım
130 defa bölgesel hareket göbek egzersizi ama cayır cayır yanıyo karnım düğünler var 3 4 ay sonra göbeğim düzleşir inş bayag egzersizin faydasıyla
suda 2 litreyi geçmiştir dün..
Günaydııın kızlaar ben bu hafta listeye girmiyorum diye hiiç girmedim siteye
Bu süreçte devam ediyorum tabii toparladım kendimi, biraz sporda bir sıkıntı var zaman ayıramadım gezmekten
98,6 sabahki rakamım, pazartesi günü diye sabaha uyandım ama işe geldiğimde farkettim salı ollduğunu
Sağol canım yıkılan evler varmış ama çok şükür can kaybı yok, 13 yaralı vardı gece facedeki yazılanlara göreGeçmiş olsun umarım hasar vermemeştir
Hadi bakam hoplayin ziplayin beni yormayin
DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi @fattylamb94 etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @Rzgrece —->. @cgdmk
2- @AhSen_yarim —-> @esperenzaa
3- @smygnc -> @Huzurvermeyolunda
4-fitcivciv ——> @gitsinkilolar01
5- @becezey -> @kolera88
6- @NGY ————> @fattylamb94
herderdedeva ——> @Eccoomm ( ikinize de uygunsa siz de biribirinizin rakibi olabilirsiniz.
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .PUAN YAZILMAYANBİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!
Herhangi bir sorunuz varsa yada atladığım kişi varsa beni etiketleyerek sormanızı rica ederim
Yahu hatun Günaydın oglen ile aksam arasini kaldirsanda aksam erken yesen olmuyormu?
Evdeyiz kuzumm sadece kızımı okula göndermedim.Ayy kurban olurum... aman girmeyin evlere felan cocuklada zor
Seninle kg lar yakinmis birbirine arkadasim benim ilk hedef 99yillar once hedefim 99 olacagini bileydim yermiydimm vayy bana
En son paylastigin menude oglen yemeginden sonra ara yapmissin ya aksam da hicbirsey yememissin.. diyorum ki o ara yerine aksam hafif birseyler yeseydin ac yatmamis olurdun :)Anlamadım fitişim
Allaha emanet kuzum bak o kadar spor yaptın sehrinin dengesini bozdun :)Evdeyiz kuzumm sadece kızımı okula göndermedim.
120.50 ile basladim kk ya geldigimde 112 dim suan 107 canim illaki gidecekler rabbim yardimcimiz olsunBen 113 ile başladım, KK'ya başladığımda 110'düm işte yavaş yavaş gidecekler inşallah :)
En son paylastigin menude oglen yemeginden sonra ara yapmissin ya aksam da hicbirsey yememissin.. diyorum ki o ara yerine aksam hafif birseyler yeseydin ac yatmamis olurdun :)
Menün güzel afiyet olsun akşam nasıl acıkmıyorsunyarım dilim ekmek
az peynir
tavada yumurta
ara
kuru incir
öğlen
1 ,5 bardak ayran
5 6 kaşık kuru fasulye
az turşu
ara
2 kuru incir
1 ceviz
akşam
tarçınlı süt içtim sadece şaka gibi ama açlık hissetmedim yememek daha mı iyi ne
120defa ip atladım
130 defa bölgesel hareket göbek egzersizi ama cayır cayır yanıyo karnım düğünler var 3 4 ay sonra göbeğim düzleşir inş bayag egzersizin faydasıyla
suda 2 litreyi geçmiştir dün..
Oo baya ciddi bi deprem olmuş yıkılan evler varsaSagol canim. Yıkılan evler ve 13 yaralı olduğu söyleniyordu gece facede. İnşallah daha fazlası yoktur. Artcilar oluyor işte 3 buyukluklerinde.
Eşin yerleşti mi usta birliğineİyiyim çok şüküür canım yuvarlanıp gidiyoruz
Kuzucum yeni gördüm vallahi yarışmayı önümüzdeki hafta olursa yarışma banko bende varıııım
Teşekkür ederim koleracım. Allah kabul etsin şimdiden oruçlarınıfattylamb94 eline sağlık ne güzel hazırlıyorsun listeyi. bundan sonra ben yokum, 4 gün Allahın izniyle oruç tutmayı planlıyrum. Spora da gidemeyeceğim, evde de yapamayacağım. anca olsa olsa ip atlarım uyumasam o da..
Amin canım. Teşekkür ederim.Teşekkür ederim koleracım. Allah kabul etsin şimdiden oruçlarını
Menün güzel afiyet olsun akşam nasıl acıkmıyorsunbu arada spora beni etiketlersen iyi olur gözümden kaçanları saymam çünkü
Oo baya ciddi bi deprem olmuş yıkılan evler varsa
fattylamb94 eline sağlık ne güzel hazırlıyorsun listeyi. bundan sonra ben yokum, 4 gün Allahın izniyle oruç tutmayı planlıyrum. Spora da gidemeyeceğim, evde de yapamayacağım. anca olsa olsa ip atlarım uyumasam o da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?