Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canm gozun aydn darisi basimiza kay aylik bebisin bizmde kabarms cikti cikacak ama
9 aylik canim insallah agrisiz sikintisiz cikarir seninki de
Kızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5

Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Cok gecmis olsun canim
Allah kabul etsin oruclarini simdiden. Tabi bu durum bana yarar arayi acmak lazim :)))

Aynı ben o yumurta illa kayısı kıvamında olacak
evet ya kayısınkn tadı bi baska oluyor peynirle vs bana karatay kahvaltısını sevdren en önwmli faktör bence

Kızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5

Uykudan uyandırdı
Canıım gecmiş olsun allah öuhafaza eylesin hepinizi tüm ülkemizi

Sagol canim. Yıkılan evler ve 13 yaralı olduğu söyleniyordu gece facede. İnşallah daha fazlası yoktur. Artcilar oluyor işte 3 buyukluklerinde.
İnş ciddi degildir durumları canım

Seninle kg lar yakinmis birbirine arkadasim benim ilk hedef 99 yillar once hedefim 99 olacagini bileydim yermiydimm vayy bana
Demi ya insan sim dilkat edince anlıyor ben kendime ne yapmışım diye

Bende tutmak istiyorum ama günler çok uzun ya
Canım ramazana hazırlık oluyor ben de duramam diyordum da oruclu olunca baska bşr dirayet geliyor insana siyetteyken olan o ikide bir yeme hissi kayboluyor nefsimiz köreliyor baya gel hep berabwr tutalım bende baslicam 3-4 gin sonra

Baya bi uzun canım ya, ramazana hazırlık diyelim işte. 3 hafta sonra da ramazan nasip olursa.
becezey valla sen zaten beni katladın, sana yetişemem çok zor benim artık.. En iyisi bırakayım dedim.
. Canım allah kabul etsin bende baslicam 3-4 gine beraber tutarız

Sağol canım amin inşallah.

Merhaba arkadslar ben bu gruba adepte olamadm grubumu degistrecegm herkese cok tesekkur ederm insallah herkes diledigi kiloya cabucak iner hepinzdn allah razi olsn kendinize iyi bakn fattylamb94

Ben Ankara’dayım canım. Sana bir de tuzla da hiç balık yedin mi diye sorsam. Kadıköy de çok güzeldi yaa. İstanbul’u çok seviyorum ama yaşayamam. Eşim trafikte çok sinirlidir
İstanbul’un birçok yerinde balık yemiş biri olarak,tuzlada hiç yemediğimi farkettim ki ben balık delisiyimdir.Her hafta en az birkez evde yada dışarda yeriz.En sevdiklerim de kumkapı, samatya, anadolu kavağı.
İstanbul güzel ama yorucu bir şehir.
Ankaraya da çok gelmişliğim vardır ama tipik istanbul sever olarak ankarayı sevemedim.Ayazı bile sevmemem için yetti
Sabah... az oeynir 5 zeytin 5 badem 5 findik migde bulantım var zor yedim
Aksam izgara tavuk kofte domates salatalik
Aralarda sıvılar cay kahve su
3 lt su
Spor yok adetim yaklasiyor agrim var esperenzaa @Rzgrece
Kuzular adetim yaklaşıyor oylr olunca listeye girecekmiyim girmeyecekmiyim
canım benim sen artık listedesin girdin mum gibi erimeden çıkamazsın kuzum
Kızlarrr depremmmm
Allah korusun canım.çocuklar siz hepiniz iyisiniz değil mi?
İyi sallandık 5.5

Uykudan uyandırdı
Canım çok geçmiş olsun.99 depremini istanbulda yaşamış biri olarak korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Günaydııın kızlaar ben bu hafta listeye girmiyorum diye hiiç girmedim siteye

Harika bir eksilme canım.Tebrikler

Selam kizlaaarrr
Ayy inanirmisiniz isim yeni bitti cok yoruldum detayli temizlik yaptim bisaha ramazana girmeden yaparsam yeter heralde. Yarinida bi atlatsam insallah
Hadi geçmiş olsun canım darısı başıma
Kızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5

Uykudan uyandırdı
Allah korusun kuzum çok çok geçmiş olsun
Hiç kaçamak yapmadan bayrama kadar sabredersem 58 i tuturcam gibi Rüyamda diyeti bozuyordum çikolatar yedim durdum
rüyada çikolata yemek diyeti bozar ama
Aaa aklıma gelmişken ben sana bi kaç kere yazdım kilolarımız yakın kapışalım mo diye görmedin mi yoksa tınlamadın mo de hele

Sağol canım iyiyiz çok şükür

Bu hafta spor biraz düşüşte canım.sağlık sorunları ,geziler derken biraz çekişmeli olmadı gibi.haftaya listeyi hazırlarken bu önerini dikkate alacağım tatlım

Unutmuşumdur cevap yazmayı canım senin kilon kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…