9 aylik canim insallah agrisiz sikintisiz cikarir seninki decanm gozun aydn darisi basimiza kay aylik bebisin bizmde kabarms cikti cikacak ama
Cok gecmis olsun canimKızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Allah kabul etsin oruclarini simdiden. Tabi bu durum bana yarar arayi acmak lazim :)))fattylamb94 eline sağlık ne güzel hazırlıyorsun listeyi. bundan sonra ben yokum, 4 gün Allahın izniyle oruç tutmayı planlıyrum. Spora da gidemeyeceğim, evde de yapamayacağım. anca olsa olsa ip atlarım uyumasam o da..
Baya bi uzun canım ya, ramazana hazırlık diyelim işte. 3 hafta sonra da ramazan nasip olursa.Bende tutmak istiyorum ama günler çok uzun ya
evet ya kayısınkn tadı bi baska oluyor peynirle vs bana karatay kahvaltısını sevdren en önwmli faktör benceAynı ben o yumurta illa kayısı kıvamında olacak
Canıım gecmiş olsun allah öuhafaza eylesin hepinizi tüm ülkemiziKızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
İnş ciddi degildir durumları canımSagol canim. Yıkılan evler ve 13 yaralı olduğu söyleniyordu gece facede. İnşallah daha fazlası yoktur. Artcilar oluyor işte 3 buyukluklerinde.
Demi ya insan sim dilkat edince anlıyor ben kendime ne yapmışım diyeSeninle kg lar yakinmis birbirine arkadasim benim ilk hedef 99yillar once hedefim 99 olacagini bileydim yermiydimm vayy bana
Canım ramazana hazırlık oluyor ben de duramam diyordum da oruclu olunca baska bşr dirayet geliyor insana siyetteyken olan o ikide bir yeme hissi kayboluyor nefsimiz köreliyor baya gel hep berabwr tutalımBende tutmak istiyorum ama günler çok uzun ya
. Canım allah kabul etsin bende baslicam 3-4 gine beraber tutarızBaya bi uzun canım ya, ramazana hazırlık diyelim işte. 3 hafta sonra da ramazan nasip olursa.
becezey valla sen zaten beni katladın, sana yetişemem çok zor benim artık.. En iyisi bırakayım dedim.
Sağol canım amin inşallah.evet ya kayısınkn tadı bi baska oluyor peynirle vs bana karatay kahvaltısını sevdren en önwmli faktör bence
Canıım gecmiş olsun allah öuhafaza eylesin hepinizi tüm ülkemizi
İnş ciddi degildir durumları canım
Demi ya insan sim dilkat edince anlıyor ben kendime ne yapmışım diye
Canım ramazana hazırlık oluyor ben de duramam diyordum da oruclu olunca baska bşr dirayet geliyor insana siyetteyken olan o ikide bir yeme hissi kayboluyor nefsimiz köreliyor baya gel hep berabwr tutalımbende baslicam 3-4 gin sonra
. Canım allah kabul etsin bende baslicam 3-4 gine beraber tutarız
Ama o an çok acıkmıştım hem akşam acıkmadım şaka gibi ama gerçek
Iste simdi geri donme vakti genclige dinamiklige yapamadigim birsuru seye adim adim....Demi ya insan sim dilkat edince anlıyor ben kendime ne yapmışım diye
Yolun açık olsun canım bol eksilerMerhaba arkadslar ben bu gruba adepte olamadm grubumu degistrecegm herkese cok tesekkur ederm insallah herkes diledigi kiloya cabucak iner hepinzdn allah razi olsn kendinize iyi baknfattylamb94
İstanbul’un birçok yerinde balık yemiş biri olarak,tuzlada hiç yemediğimi farkettim ki ben balık delisiyimdir.Her hafta en az birkez evde yada dışarda yeriz.En sevdiklerim de kumkapı, samatya, anadolu kavağı.Ben Ankara’dayım canım. Sana bir de tuzla da hiç balık yedin mi diye sorsam. Kadıköy de çok güzeldi yaa. İstanbul’u çok seviyorum ama yaşayamam. Eşim trafikte çok sinirlidir
Sabah... az oeynir 5 zeytin 5 badem 5 findik migde bulantım var zor yedim
canım benim sen artık listedesinAksam izgara tavuk kofte domates salatalik
Aralarda sıvılar cay kahve su
3 lt su
Spor yok adetim yaklasiyor agrim varesperenzaa @Rzgrece
Kuzular adetim yaklaşıyor oylr olunca listeye girecekmiyim girmeyecekmiyim
Allah korusun canım.çocuklar siz hepiniz iyisiniz değil mi?Kızlarrr depremmmm
Canım çok geçmiş olsun.99 depremini istanbulda yaşamış biri olarak korkunuzu çok iyi anlıyorum.İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
Günaydııın kızlaar ben bu hafta listeye girmiyorum diye hiiç girmedim siteye
Bu süreçte devam ediyorum tabii toparladım kendimi, biraz sporda bir sıkıntı var zaman ayıramadım gezmekten
98,6 sabahki rakamım, pazartesi günü diye sabaha uyandım ama işe geldiğimde farkettim salı ollduğunu
Hadi geçmiş olsun canım darısı başımaSelam kizlaaarrr
Ayy inanirmisiniz isim yeni bitticok yoruldum detayli temizlik yaptim bisaha ramazana girmeden yaparsam yeter heralde. Yarinida bi atlatsam insallah
Allah korusun kuzum çok çok geçmiş olsunKızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
rüyada çikolata yemek diyeti bozar amaHiç kaçamak yapmadan bayrama kadar sabredersem 58 i tuturcam gibiRüyamda diyeti bozuyordum çikolatar yedim durdum
Sağol canım iyiyiz çok şükürİstanbul’un birçok yerinde balık yemiş biri olarak,tuzlada hiç yemediğimi farkettim ki ben balık delisiyimdir.Her hafta en az birkez evde yada dışarda yeriz.En sevdiklerim de kumkapı, samatya, anadolu kavağı.
İstanbul güzel ama yorucu bir şehir.
Ankaraya da çok gelmişliğim vardır ama tipik istanbul sever olarak ankarayı sevemedim.Ayazı bile sevmemem için yetti
canım benim sen artık listedesingirdin mum gibi erimeden çıkamazsın kuzum
Allah korusun canım.çocuklar siz hepiniz iyisiniz değil mi?
Canım çok geçmiş olsun.99 depremini istanbulda yaşamış biri olarak korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Harika bir eksilme canım.Tebrikler
Sağol canımHadi geçmiş olsun canım darısı başıma
Allah korusun kuzum çok çok geçmiş olsun
rüyada çikolata yemek diyeti bozar ama
Aaa aklıma gelmişken ben sana bi kaç kere yazdım kilolarımız yakın kapışalım mo diye görmedin mi yoksa tınlamadın mo de hele
Bu hafta spor biraz düşüşte canım.sağlık sorunları ,geziler derken biraz çekişmeli olmadı gibi.haftaya listeyi hazırlarken bu önerini dikkate alacağım tatlımHadi geçmiş olsun canım darısı başıma
Aaa aklıma gelmişken ben sana bi kaç kere yazdım kilolarımız yakın kapışalım mo diye görmedin mi yoksa tınlamadın mo de hele
Hadi geçmiş olsun canım darısı başıma
Nasil oluyor diye bir sorayim dedimcanım benim sen artık listedesingirdin mum gibi erimeden çıkamazsın kuzum
Iyiyim tatlim sen nerelerdesin yahu ??elifimde yok agliyordum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?