Herkese gunaydin
Hoşgeldin canımMerhabalar kizlar takiminiza katılmak istiyorum sizcede uygunsa ihtiyac varmis sanirim ?
Bekliyorum ben safak 3Ay bu arada bende hala tık yok kızlar var mı sizde gelisme
Ben iyiyim canım bende yazamıyorum pek annemler burda diyet modu off malesef elimden geidgince dikkatetmeye calısıyorum ama cok zor geciyoe cumartesi gidiyorlar eski duzene girivem inş sen nasıslın nasıl gidiyor iş hayatına alıştın iyice dimi diywt nasıl gidiyor mezun oluyormusun bu hftaMerhablar arkadaslar masilsiniz
Ay ne guzel vermissin masallah darisi bana olsun iki gundur cok kotuyum biraz kacirdim yeme isini bugunden itibaren toparlamaya calisicam.Günaydın canım sabah tartıltım dayanamadım tam 64 tüm 15 günde hemen hemen 2 kilo vercem nerdeyse
bende de hala birsey yok emzirdigim icin duzenli olmuyor zaten her ay bir hafta ileri ata ata gidiyoruz o da daha kotu oluyor sisiyor her yanimAy bu arada bende hala tık yok kızlar var mı sizde gelisme
Babamla sevgilim hakkında konuşacağız.Annem ön konuşmayı yapmış.Birazcık aksidir de kendisi
Sumeyyecim cok sevindim gözün aydın ne gşyceksin c.tesi aksamı heycan doruktadır simdi ah ahh ne guzel zamanlardı ya özendim kız simdi sana benim esimde tir tir titrerdi bizimkiler karsısında simdi ayaklarınınuzatıp anneme annee ayagım cok agrıyor masaj yapsana diyorKızlar korktuğum gibi olmadıCumartesi akşamı gelsin tanışalım dedi
Ay emzirmekten de düzensiz olabilir mi o hiç aklıma gelmedi bak. 4 defa oldum doğumdan sonra ama hep 2 gün önceydi. Hatta uygulama yükledim ona göre 5 gün geçti.Ay ne guzel vermissin masallah darisi bana olsun iki gundur cok kotuyum biraz kacirdim yeme isini bugunden itibaren toparlamaya calisicam.
bende de hala birsey yok emzirdigim icin duzenli olmuyor zaten her ay bir hafta ileri ata ata gidiyoruz o da daha kotu oluyor sisiyor her yanim
Valla alisiyorum benimki kotuma gibi oldu bazen abartiyom bazrn koruyorum dengeliyorum bu hafta olmazsa haftaya kesin mezunum oh senin adina sevindim keske benim annemde gelse tadini cikar sen mezun oldun demiBen iyiyim canım bende yazamıyorum pek annemler burda diyet modu off malesef elimden geidgince dikkatetmeye calısıyorum ama cok zor geciyoe cumartesi gidiyorlar eski duzene girivem inş sen nasıslın nasıl gidiyor iş hayatına alıştın iyice dimi diywt nasıl gidiyor mezun oluyormusun bu hfta
emzirme etkiliyor diye biliyorum bende dogumdan sonra 5 ay adet olmadim 6. Ay olmaya basladim ve henuz hic duzenli gitmiyor normalde hep gunu gunune giderdi ama sen yinede takio et baska birsey olmasinAy emzirmekten de düzensiz olabilir mi o hiç aklıma gelmedi bak. 4 defa oldum doğumdan sonra ama hep 2 gün önceydi. Hatta uygulama yükledim ona göre 5 gün geçti.
Ben de ondan korkuyorum ya.emzirme etkiliyor diye biliyorum bende dogumdan sonra 5 ay adet olmadim 6. Ay olmaya basladim ve henuz hic duzenli gitmiyor normalde hep gunu gunune giderdi ama sen yinede takio et baska birsey olmasin
Hayirlisi olsun canim bi kac gun daha gecerse vbir test yap olmadi icinde kusku kallmaz en azindanBen de ondan korkuyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?