Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhablar arkadaslar masilsiniz
Ben iyiyim canım bende yazamıyorum pek annemler burda diyet modu off malesef elimden geidgince dikkatetmeye calısıyorum ama cok zor geciyoe cumartesi gidiyorlar eski duzene girivem inş sen nasıslın nasıl gidiyor iş hayatına alıştın iyice dimi diywt nasıl gidiyor mezun oluyormusun bu hfta

Günaydın canım sabah tartıltım dayanamadım tam 64 tüm 15 günde hemen hemen 2 kilo vercem nerdeyse
Ay ne guzel vermissin masallah darisi bana olsun iki gundur cok kotuyum biraz kacirdim yeme isini bugunden itibaren toparlamaya calisicam.
Ay bu arada bende hala tık yok kızlar var mı sizde gelisme
bende de hala birsey yok emzirdigim icin duzenli olmuyor zaten her ay bir hafta ileri ata ata gidiyoruz o da daha kotu oluyor sisiyor her yanim

Babamla sevgilim hakkında konuşacağız.Annem ön konuşmayı yapmış.Birazcık aksidir de kendisi

Kızlar korktuğum gibi olmadıCumartesi akşamı gelsin tanışalım dedi
Sumeyyecim cok sevindim gözün aydın ne gşyceksin c.tesi aksamı heycan doruktadır simdi ah ahh ne guzel zamanlardı ya özendim kız simdi sana benim esimde tir tir titrerdi bizimkiler karsısında simdi ayaklarınınuzatıp anneme annee ayagım cok agrıyor masaj yapsana diyor

Heeey kaptancım elifcim @Rzgrece nerelerdesin sen ya bir ara isyan bayragını cektin gittin daha gelmemişsin niye böyle yapıyorsun ya burda hepimiz bazdn ipin ucunu kacırıypruz hatta gecen menüşeri begenmedigin kacamaklar oldugu icin fırcaladın ya hepimizi baska takıma gitmenizi rica edicem diye seni de böyle iyi bi fırcaya ihtiyacın var yapma böyle sşsman bir kadın olmak yada olmamak biziö tercihimiz yapabiliriz istersek emin ol ki toparlan kendine gel her yeni gün yeni bir bsslangıc unutma

Ay emzirmekten de düzensiz olabilir mi o hiç aklıma gelmedi bak. 4 defa oldum doğumdan sonra ama hep 2 gün önceydi. Hatta uygulama yükledim ona göre 5 gün geçti.

Valla alisiyorum benimki kotuma gibi oldu bazen abartiyom bazrn koruyorum dengeliyorum bu hafta olmazsa haftaya kesin mezunum oh senin adina sevindim keske benim annemde gelse tadini cikar sen mezun oldun demi

Ay emzirmekten de düzensiz olabilir mi o hiç aklıma gelmedi bak. 4 defa oldum doğumdan sonra ama hep 2 gün önceydi. Hatta uygulama yükledim ona göre 5 gün geçti.
emzirme etkiliyor diye biliyorum bende dogumdan sonra 5 ay adet olmadim 6. Ay olmaya basladim ve henuz hic duzenli gitmiyor normalde hep gunu gunune giderdi ama sen yinede takio et baska birsey olmasin

Sürekli bayramda gezdiğimizi düşünüyorum eşimle , herkes ne kadar zayıflamışsın fitcivciv diyor diye hayal edip kaçamak yapmıyorum. Akşam eşime puding yaptım tatmadım, iş yerinde revani var tatmadım Allahım nazar değmeden bu azimle gideyim inş 2 ay kadar daha , 55 olamasamda 57 bari olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…