Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hahahaha
Zaten karabatak gibi kaybolmandan tahmin etmeliydik yeni fikirlerin olacağını.
Kız o dilini tutamayan esra kaç gün banlandı
esra sanirim bi hafta fln yoktur cnku bayaga bi banlandi. Diyorum kiza bdv ye bakma diye

Merakla bekliyoruz canım hoşgeldin
Bugün yokum ben de buralarda, misafirim var akşama.muhtemelen yarın da var.dün de tüm gün dışardaydık, dinlenemedim
Kolay gelsin canim :)

Toplam yediklerine baktığımızda sen yemek yememişsin az kalıp arada abur cubura yüklenmişsin canım.
Sabah çok kuvvetli bir kahvaltı yapmış olsan kaçamakların da olmaz aslında.
Babanın iş yerine evden bişeyler hazırlayıp götürebilsen iyi olur aslında.
Aralarda çok acıkırsan bir avuç çiğ kuru yemiş,1 meyve yiyebilirsin.
Yeşil çay,kahve içebilirsin canım.
Zamanla daha iyi olur.

evet evden hazırlayıp götürmem gerek bu hafta sonu market ve pazar alışverişini ona göre ayarlamaya çalışacağım bakalım..
diyet yapma fikri kendimi oruçlu gibi hissettiriyor
aynı zamanda bugün çikolatayı 21 gün yememeye karar verdim..
kahve ve çayı şekersiz içiyorum onda sorun yok ama kahve yanına çikolata aşeriyorum resmen zamanla oda düzelecek..
bugün sporum var umarım yarın tartıda değişiklik görürüm bakalım heycanlandım şimdiden

Şeker bağımlılık,insanın yedikçe yiyesi geliyor.Ben tatlıya müthiş düşkün bir insandım.Çok uzun süredir şeker tüketmediğim için alıştım artık ve canım da istemiyor.21 gün şekersiz devam edersen sendeki müthiş değişimi farketmemen imkansız olur.
Dışarıda temiz ve sağlıklı beslenemiyorsak evden hazırlayıp götürmek en akıllıcası canım.
Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin,gazan mübarek olsun canım

teşekkür ederimmm
inanıyorum başaracağımmm

hmmmmm. Korktugum gibi olmamis :) bal tereyag var ama gormedim. Ama bulgur pilavi 1 tabak derken insallah o cay tabagidir :) su nekadr ictin

teşekkür ederimmm
inanıyorum başaracağımmm
Rica ederim tatlım
En önemli kısmı inanç zaten.İnandıktan sonra mutlaka başarırsın canım.
Mümkün olduğu kadar burada aktif olup,sohbete katılırsan zamanla buradaki kişilerle gönül bağın oluşuyof ve bu da çok iyi geliyor.

Kızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?

Evet hanimlarr..
Kaptaniniz yine yeni fikirlerle geldi. :)
Yenilikldr iyidir motivasyon saglar

- Yarindan itibaren 3 kisiye saglikli bir yemek tarifi bulup yapmasini ve yapim asamalarinin fotograflarini bize atmasini isteyecegim.

- Spor yaparken terliyoruz degil mi ? Ustumuzdeki tsihrt terliyor. Bundan sonra yaptiginiz sporlari yazarken, spor yaparken ustunuzde olan thsirtun fotografini da atacaksiniz. Bu sayede hem ne kadar ter attiginizi gorur hemde motive oluruz
- Kacamaklar sonucunda esperenzaanin verdigi cezalari uygulamadan once 3 tane corap fotografi atacaksiniz. Espenrezaa birini sececek ve sporu onunla yapacaksiniz. Yaparken bize ayaklarinizin 5 sn videosunu cekip atacaksiniz.

esperenzaa S smygnc cgdmk medgic26 @yolcukardelen @kolera88 gitsinkilolar01 Huzurvermeyolunda fitcivciv
@AhSen_yarim becezey

Allonsy nasılsın kuzum? Nasıl gidiyor sahada hayat ve diyetin nasıl,kilo verdin mi canım

Oyy yavrum. Bende şimdi öğle molası bitmeden şuraya 2 dk bakmaya gelmiştim. Görür görmez mutlu oldum. Saha yorucu ama güzel. Diyet burda daha kolay. Sürekli koşuşturmaca. Kilo yavaş yavaş da olsa verdim. Sizde ne var ne yok bakalım? Bazen bakıyorum haftalık sonuçlara. Özlendiniz...

Hosgeldin canim :) ne zaman bitiyor saha isi. Muhabbetini ozledik yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…