hoşbuldummm inşallahhhHosgeldin canim. Hedefe fazla bi kilon yok hemen verir istedigin kiloya dusersin :)
Hahahaha
Zaten karabatak gibi kaybolmandan tahmin etmeliydik yeni fikirlerin olacağını.
Kız o dilini tutamayan esra kaç gün banlandı
Kolay gelsin canim :)Merakla bekliyoruz canım hoşgeldin
Bugün yokum ben de buralarda, misafirim var akşama.muhtemelen yarın da var.dün de tüm gün dışardaydık, dinlenemedim
Toplam yediklerine baktığımızda sen yemek yememişsin az kalıp arada abur cubura yüklenmişsin canım.evet evet
spora yeni başladım 1 hafta oldu daha
bende 30 yaşımdayım boyuma göre kilom fazla
ilk hedefim 58 hamile kaldığımdaki kilom 4 yaşında oğlum hala 6 kg veremedim 26 kilo almıştım..
mativasyon insan açlığınıda bastırıyor..
o zaman dünkü kaçamak dolusu yediklerimi yazayım ben
SABAH : yulaf süt ve kuru meyve karışımı
ara: 20 ad leblebi 1 tane kuru incir
öğle : 1 tane probis 1 parça çikolata
ara espresso bir bardak süt içine tarçın
akşam :yağsız terbiyesiz mercimek çorbası 2 kaşık erişte
ara tarçınlı süt
iş yeri babamın yemek bulunduğum yerde esnaf lokantası var ve yemekleri midemi ağrıtıyor
genelde tost lahmacun vs cantık yiyorduk bu ara böyle es geçiyorum yemek olaylarını..
buna bir çözüm bulmam gerek
su 2 litreyi geçtim
Toplam yediklerine baktığımızda sen yemek yememişsin az kalıp arada abur cubura yüklenmişsin canım.
Sabah çok kuvvetli bir kahvaltı yapmış olsan kaçamakların da olmaz aslında.
Babanın iş yerine evden bişeyler hazırlayıp götürebilsen iyi olur aslında.
Aralarda çok acıkırsan bir avuç çiğ kuru yemiş,1 meyve yiyebilirsin.
Yeşil çay,kahve içebilirsin canım.
Zamanla daha iyi olur.
Şeker bağımlılık,insanın yedikçe yiyesi geliyor.Ben tatlıya müthiş düşkün bir insandım.Çok uzun süredir şeker tüketmediğim için alıştım artık ve canım da istemiyor.21 gün şekersiz devam edersen sendeki müthiş değişimi farketmemen imkansız olur.evet evden hazırlayıp götürmem gerek bu hafta sonu market ve pazar alışverişini ona göre ayarlamaya çalışacağım bakalım..
diyet yapma fikri kendimi oruçlu gibi hissettiriyor
aynı zamanda bugün çikolatayı 21 gün yememeye karar verdim..
kahve ve çayı şekersiz içiyorum onda sorun yok ama kahve yanına çikolata aşeriyorum resmen zamanla oda düzelecek..
bugün sporum var umarım yarın tartıda değişiklik görürüm bakalım heycanlandım şimdiden
Oruç tutacaktı diye hatırlıyorumGiremedigim gunlerde en cok merak ettigim sey @kolera88 nin menuleri oldu
teşekkür ederimmmŞeker bağımlılık,insanın yedikçe yiyesi geliyor.Ben tatlıya müthiş düşkün bir insandım.Çok uzun süredir şeker tüketmediğim için alıştım artık ve canım da istemiyor.21 gün şekersiz devam edersen sendeki müthiş değişimi farketmemen imkansız olur.
Dışarıda temiz ve sağlıklı beslenemiyorsak evden hazırlayıp götürmek en akıllıcası canım.
Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin,gazan mübarek olsun canım
hmmmmm. Korktugum gibi olmamis :) bal tereyag var ama gormedim. Ama bulgur pilavi 1 tabak derken insallah o cay tabagidir :) su nekadr ictinGece 03:30
1 yumurtayla peynirli omlet
Zeytin domates salatalık ceviz 1 çtl tereyağ bal
Akşam 19:45
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Patlıcan yemeği
1 tabak bulgur pilavı
Salata yoğurt
İnsanın önce gözü doymalı.
Rica ederim tatlımteşekkür ederimmm
inanıyorum başaracağımmm
Teşekkür ederim. İyiyim. O kadar enerjiniz yüksek ve samimiki daha da iyi olacak galiba
Kiz sen nasi anliyon birinin cevirimici oldugunu yaa
Hosgeldin canim :) ne zaman bitiyor saha isi. Muhabbetini ozledik yahu :)Oyy yavrum. Bende şimdi öğle molası bitmeden şuraya 2 dk bakmaya gelmiştim. Görür görmez mutlu oldum. Saha yorucu ama güzel. Diyet burda daha kolay. Sürekli koşuşturmaca. Kilo yavaş yavaş da olsa verdim.Sizde ne var ne yok bakalım? Bazen bakıyorum haftalık sonuçlara. Özlendiniz...
Kayisi cayi deniyorum bakalim nolacak kuzum yaaaaCanımmm kuzummm,nasılsın pek giremedim buraya ama aklım sizlerdydş
Nasılsın bidenem?Bağırsak sorunun halloldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?