Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harikasınnnn canımmmAile saadetinin bol bol keyfini çıkar kuzum aile iken kilonu koruyabilsen bile büyük başarı canım

Canım çok teşekkür ederim.Heyecan yok gibi bende daha çok endişe var.Babam ters Bizimki de düz değil nasıl olacak bilmiyorum.Babam daha bi görecek araştıracak o zaman tamam derse rahatlıycam.Senin eşin titriyormuş bizimki çok rahat.Ne çekineceğim diyor verirse verir vermesse alır kaçarım diyor.

Canımmm kuzummm,nasılsın pek giremedim buraya ama aklım sizlerdydş
Nasılsın bidenem?Bağırsak sorunun halloldu mu?

Canımm hayırlı uğurlu olur inşallah.Çok güzel heyecanlar bunlar.
Eş adayın da alem adam
Baban tabi ki iyice araştıracak sonra karar verecek.
İnşallah herşey iyi gider.

Yarınn mübarek cuma
Bu akşamı hafif atlatın olur mu kuzucuklarım
Fasulye,nohut,et vs gibi besinler geç sindirildiği için yarına şişkinlik yapabilir mümkün olduğu kadar yememeye çalışın.
Akşamı sebze yemeği,yoğurt salata ile yaparsanız daha iyi olur.
Akşam öğününü de mümkün olduğu kadar erken yapın canlarım

selamlar
Kanguru_ esperenzaa fattylamb94 grubunuza katılmak istiyorum

güncel kilom 64,2
hedef kilom 58,2

haftada 3 gün spora gidiyorum

kuraları okudum :)

lütfen benide alın aranızaa
Hoşgeldin canım Hedef kilona az bir kilon varmış,spora da gidiyormuşsun beslenmene de dikkat ettin mi çok güzel kilo verirsin canım
Bu akşam menünü toplu olarak yazarsan beslenme şeklini görür ona göre yorumlar yaparız.
Ben 38 yaşındayım,bi oğlum var hedefime de az kaldı ama burayı sevdiğim için bırakmayı düşünmüyorum.
Burada menü paylaşmak ve sohbete katılmak çok iyi motivasyon sağlıyor canım.

Tekrar selamlar canım.Hedef kilonu ve başlangıç kilonu yazar mısın? Yazdıysan da ben görmemiş olabilirim
Allah bağışlasın evlatlarını

Günaydın canım sabah tartıltım dayanamadım tam 64 tüm 15 günde hemen hemen 2 kilo vercem nerdeyse
Beni geçmişsin ühüüü
Tavuk ve yoğurt çorbası düşünmüştüm ama sadece çorba mo içeyimtavuk da yapar mı?
Bu arada hoş geldin canım

hoşgeldin canım

Selam kizlar. Nasilsiniz.?
Islerimi halledip geldim. Kusura bakmayin biraz bos biraktim. Telafi ederim inanin ve gelirken size yeni fikirler getirdim :) bu hafta uygulamaya koyucaz insallah
Hahahaha
Zaten karabatak gibi kaybolmandan tahmin etmeliydik yeni fikirlerin olacağını.
Kız o dilini tutamayan esra kaç gün banlandı

Selam kizlar. Nasilsiniz.?
Islerimi halledip geldim. Kusura bakmayin biraz bos biraktim. Telafi ederim inanin ve gelirken size yeni fikirler getirdim :) bu hafta uygulamaya koyucaz insallah
Merakla bekliyoruz canım hoşgeldin
Bugün yokum ben de buralarda, misafirim var akşama.muhtemelen yarın da var.dün de tüm gün dışardaydık, dinlenemedim

Beni geçmişsin ühüüü

Tavuk ve yoğurt çorbası düşünmüştüm ama sadece çorba mo içeyimtavuk da yapar mı?
Bu arada hoş geldin canım

hoşgeldin canım
Canım çorba emzirdiğin için sana az gelebilir.Tavuk kızartma değildir diye düşünerek biraz yiyebilirsin canım diyorum.
Nasılsın canım,çocuklar nasıl?

evet evet
spora yeni başladım 1 hafta oldu daha
bende 30 yaşımdayım boyuma göre kilom fazla
ilk hedefim 58 hamile kaldığımdaki kilom 4 yaşında oğlum hala 6 kg veremedim 26 kilo almıştım..
mativasyon insan açlığınıda bastırıyor..

o zaman dünkü kaçamak dolusu yediklerimi yazayım ben

SABAH : yulaf süt ve kuru meyve karışımı
ara: 20 ad leblebi 1 tane kuru incir

öğle : 1 tane probis 1 parça çikolata

ara espresso bir bardak süt içine tarçın

akşam :yağsız terbiyesiz mercimek çorbası 2 kaşık erişte

ara tarçınlı süt

iş yeri babamın yemek bulunduğum yerde esnaf lokantası var ve yemekleri midemi ağrıtıyor
genelde tost lahmacun vs cantık yiyorduk bu ara böyle es geçiyorum yemek olaylarını..
buna bir çözüm bulmam gerek

su 2 litreyi geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…