- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canımmm biraz işlerim vardı, pek giremedim haklısınızgünaydın herkese. Hakkaten ne oldu bunlara yaa. neKanguru_ var ne esperenzaa .
İşleri var demkki kızlar. Gelince ifadelerini alalım.
Harikasınnnn canımmmNasılsınız sevgili arkadaslar iyimisiniz ben yine görünüp kaybolmus gibi oluyorum kusura bakmayın c.tesiye kadar pek fazla giremiyorum dun yaptıgım sporları yazayım
4750 ip
50 kol
930 puan S smygncesperenzaa fattylamb94
Canım çok teşekkür ederim.Heyecan yok gibi bende daha çok endişe var.Babam ters Bizimki de düz değil nasıl olacak bilmiyorum.Babam daha bi görecek araştıracak o zaman tamam derse rahatlıycam.Senin eşin titriyormuş bizimki çok rahat.Ne çekineceğim diyor verirse verir vermesse alır kaçarım diyor.Sumeyyecim cok sevindim gözün aydın ne gşyceksin c.tesi aksamı heycan doruktadır simdi ah ahh ne guzel zamanlardı ya özendim kız simdi sana benim esimde tir tir titrerdi bizimkiler karsısında simdi ayaklarınınuzatıp anneme annee ayagım cok agrıyor masaj yapsana diyor
Canımmm kuzummm,nasılsın pek giremedim buraya ama aklım sizlerdydşSabah: 2 yumurta 8 zeyto peynir domates biber roka tere maydanoz 1 cay bardagi finduk badem 1 fincan sallama cay
Aksama kadar cay kahve soda
Aksam: ispanakli yumurta yoğurt
Yumurtlamam lazim organik yumurta pahali
3 lt su spor yokesperenzaa Kanguru_ öptüm kuslarim
Canımm hayırlı uğurlu olur inşallah.Çok güzel heyecanlar bunlar.Canım çok teşekkür ederim.Heyecan yok gibi bende daha çok endişe var.Babam ters Bizimki de düz değil nasıl olacak bilmiyorum.Babam daha bi görecek araştıracak o zaman tamam derse rahatlıycam.Senin eşin titriyormuş bizimki çok rahat.Ne çekineceğim diyor verirse verir vermesse alır kaçarım diyor.
Hoşgeldin tatlım.Merhabalar kizlar takiminiza katılmak istiyorum sizcede uygunsa ihtiyac varmis sanirim ?
Hoşgeldin canımselamlar
Kanguru_ esperenzaa fattylamb94 grubunuza katılmak istiyorum
güncel kilom 64,2
hedef kilom 58,2
haftada 3 gün spora gidiyorum
kuraları okudum :)
lütfen benide alın aranızaa
Tekrar selamlar canım.Hedef kilonu ve başlangıç kilonu yazar mısın? Yazdıysan da ben görmemiş olabilirimÖncelikle hoşgördüm. İlk sayfayı okudum ve kabul ettim kızlar.Kendimi kısaca tanıtayım sizlere... Özel bir okulda öğretmenim. 2 çocuk annesiyim. Yüksek lisans yapmaya çalışıyorum. Hiç bir zaman çıtır bir hatun olmadım.Ama hafif etine dolgun cinsinden olduğum (60-65) söylenirdi. Üniversite -evlilik -farklı bir şehir-çocuk-iş-ev-annemin kaybı hepsi peşpeşe bikaç yıl içinde gerçekleşti. Tabi ben de 65 70 75... Yemek değilde duygularımı yiyorum sanki. Üzüldüğümde mutlu olduğumda.... Normalde hacıyatmaz gibiyim. Her darbede daha hızlı kalkarım. Ama konu yemek olunca bir süre istikrarlı devam ediyor sonra ansızın bi duygu değişiminde kendimi atıştırırken buluyorum.
Hosgeldin canim. Hedefe fazla bi kilon yok hemen verir istedigin kiloya dusersin :)selamlar
güncel kilom 64,2
hedef kilom 58,00
boyumda 1,58
Beni geçmişsin ühüüüGünaydın canım sabah tartıltım dayanamadım tam 64 tüm 15 günde hemen hemen 2 kilo vercem nerdeyse
Tavuk ve yoğurt çorbası düşünmüştüm ama sadece çorba mo içeyimtavuk da yapar mı?Yarınn mübarek cuma
Bu akşamı hafif atlatın olur mu kuzucuklarım
Fasulye,nohut,et vs gibi besinler geç sindirildiği için yarına şişkinlik yapabilir mümkün olduğu kadar yememeye çalışın.
Akşamı sebze yemeği,yoğurt salata ile yaparsanız daha iyi olur.
Akşam öğününü de mümkün olduğu kadar erken yapın canlarım
hoşgeldin canımselamlar
güncel kilom 64,2
hedef kilom 58,00
boyumda 1,58
HahahahaSelam kizlar. Nasilsiniz.?
Islerimi halledip geldim. Kusura bakmayin biraz bos biraktim. Telafi ederim inaninve gelirken size yeni fikirler getirdim :) bu hafta uygulamaya koyucaz insallah
Merakla bekliyoruz canım hoşgeldinSelam kizlar. Nasilsiniz.?
Islerimi halledip geldim. Kusura bakmayin biraz bos biraktim. Telafi ederim inaninve gelirken size yeni fikirler getirdim :) bu hafta uygulamaya koyucaz insallah
Canım çorba emzirdiğin için sana az gelebilir.Tavuk kızartma değildir diye düşünerek biraz yiyebilirsin canım diyorum.
Beni geçmişsin ühüüü
Tavuk ve yoğurt çorbası düşünmüştüm ama sadece çorba mo içeyimtavuk da yapar mı?
Bu arada hoş geldin canım
hoşgeldin canım
evet evetHoşgeldin canımHedef kilona az bir kilon varmış,spora da gidiyormuşsun beslenmene de dikkat ettin mi çok güzel kilo verirsin canım
Bu akşam menünü toplu olarak yazarsan beslenme şeklini görür ona göre yorumlar yaparız.
Ben 38 yaşındayım,bi oğlum var hedefime de az kaldı ama burayı sevdiğim için bırakmayı düşünmüyorum.
Burada menü paylaşmak ve sohbete katılmak çok iyi motivasyon sağlıyor canım.
hoşbuldummm
Beni geçmişsin ühüüü
Tavuk ve yoğurt çorbası düşünmüştüm ama sadece çorba mo içeyimtavuk da yapar mı?
Bu arada hoş geldin canım
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?