@Huzurvermeyolunda canim ailen geldi ama galiba diyetten uzaklastinyapma kuzum okdr cektigin zahmeti hic etme
medgic26 cankus nasilsin :)
cgdmk kuzum rakibim +lar gitmistir insallah
@smygnc en heycanli zamanllar :) insallah tatlilikla halledrrsiniz tnaisma isini
Hosgeldin canim :) ne zaman bitiyor saha isi. Muhabbetini ozledik yahu :)
Abooo bu ne kizzzEvet hanimlarr..@AhSen_yarim @becezey
Kaptaniniz yine yeni fikirlerle geldi. :)
Yenilikldr iyidir motivasyon saglar
- Yarindan itibaren 3 kisiye saglikli bir yemek tarifi bulup yapmasini ve yapim asamalarinin fotograflarini bize atmasini isteyecegim.
- Spor yaparken terliyoruz degil mi ? Ustumuzdeki tsihrt terliyor. Bundan sonra yaptiginiz sporlari yazarken, spor yaparken ustunuzde olan thsirtun fotografini da atacaksiniz. Bu sayede hem ne kadar ter attiginizi gorur hemde motive oluruz
- Kacamaklar sonucunda esperenzaanin verdigi cezalari uygulamadan once 3 tane corap fotografi atacaksiniz. Espenrezaa birini sececek ve sporu onunla yapacaksiniz. Yaparken bize ayaklarinizin 5 sn videosunu cekip atacaksiniz.
esperenzaa @smygnc cgdmk medgic26 @yolcukardelen @kolera88 gitsinkilolar01 @Huzurvermeyolunda @fitcivciv
Alkolluykenmi buluyon allasen bunlariEvet hanimlarr..@AhSen_yarim @becezey
- Yarindan itibaren 3 kisiye saglikli bir yemek tarifi bulup yapmasini ve yapim asamalarinin fotograflarini bize atmasini isteyecegim.
- Spor yaparken terliyoruz degil mi ? Ustumuzdeki tsihrt terliyor. Bundan sonra yaptiginiz sporlari yazarken, spor yaparken ustunuzde olan thsirtun fotografini da atacaksiniz. Bu sayede hem ne kadar ter attiginizi gorur hemde motive oluruz
- Kacamaklar sonucunda esperenzaanin verdigi cezalari uygulamadan once 3 tane corap fotografi atacaksiniz. Espenrezaa birini sececek ve sporu onunla yapacaksiniz. Yaparken bize ayaklarinizin 5 sn videosunu cekip atacaksiniz.
esperenzaa @smygnc cgdmk medgic26 @yolcukardelen @kolera88 gitsinkilolar01 @Huzurvermeyolunda @fitcivciv
Bende iyim cnm dondum cok sukur :) amaaann bana gerek kalmadi cnm esim hslletti sorunu :)Ben iyiyim de sen nasilsin asil nerdesin? Seninuzene 2 tane cakamadin mi suratınin ortasina bebegim
insallah cnm. Kilo vermene cok sevindimAy bende sizin muhabbetlerinizi özledim. Gece sayfalarca konuşmanızı, sabah onları okumayı. 2 ay daha kaldı. Sonra yine buralara dönüyorum inşallah :)
Ohhh sevindim hosgelsin canimmm benimmmende iyim cnm dondum cok sukur :) amaaann bana gerek kalmadi cnm esim hslletti sorunu :)
ama gun icije yayarsan fazla ise yaramaz ki :) tabiri caizse popondan ter akcak ki ise yarasinAbooo bu ne kizzz
Terlemeyi sporda bile sevmeyen ben çok zorlanicam bu kurallarla
Ben ter atmak yani zayıflamak değil de şekil almak için yapıyordum sporu, gün içine yaya yaya
nie kiz leslie de yapmiyon mu :) bende sana gorev veririm yemek yaparsinAlkolluykenmi buluyon allasen bunlarihehejeh heyy allahim yaaa... spor 90 kgya kadar yapmiycam vucudun hafiflemesi lazim... hic kacamak yapmiyorum esperenzam bana ceza veremiycek ehhh benlik birsey yokmus coook tatlisin cooook
Kalp kalbe karşıymış,tam da aklımdan geçiyordun ne yaptı Allonsy’miz diye.Yazayım dedim hopp sen de online oldunOyy yavrum. Bende şimdi öğle molası bitmeden şuraya 2 dk bakmaya gelmiştim. Görür görmez mutlu oldum. Saha yorucu ama güzel. Diyet burda daha kolay. Sürekli koşuşturmaca. Kilo yavaş yavaş da olsa verdim.Sizde ne var ne yok bakalım? Bazen bakıyorum haftalık sonuçlara. Özlendiniz...
canım çevrimiçi olup olmadığını bilmeden yazdımKiz sen nasi anliyon birinin cevirimici oldugunu yaa
Giremedigim gunlerde en cok merak ettigim sey @kolera88 nin menuleri oldu
Yapmıyorum canim 2-3 gun oldu cok agri yapıyor sonrasinda hele ertesi sabah ayaklarim basmiyo yere o kadar aciyoo oglanin arkasindan kosamiyorumama gun icije yayarsan fazla ise yaramaz ki :) tabiri caizse popondan ter akcak ki ise yarasin
nie kiz leslie de yapmiyon mu :) bende sana gorev veririm yemek yaparsin
Ay ben de tirstim bu kurallardan kız çok ağır değil mi yemek kolay da sporu ben bazen pijamayla bile yapiyorumEvet hanimlarr..@AhSen_yarim @becezey
Biraz daha aktif olup zamanla daha iyi tanışırsak daha da iyi olur canım.Teşekkür ederim. İyiyim. O kadar enerjiniz yüksek ve samimiki daha da iyi olacak galiba
Gorme gorme bosverGiremedigim gunlerde en cok merak ettigim sey @kolera88 nin menuleri oldu
Gitti canım, bugün hepsini vermiş bulunmaktayım@Huzurvermeyolunda canim ailen geldi ama galiba diyetten uzaklastinyapma kuzum okdr cektigin zahmeti hic etme
medgic26 cankus nasilsin :)
cgdmk kuzum rakibim +lar gitmistir insallah
@smygnc en heycanli zamanllar :) insallah tatlilikla halledrrsiniz tnaisma isini
İyiyim canım. Sizleri merak ettik. Siz de iyisinizdir inşallah, hoşgeldiniz @Rzgrece ile
bi kac defa rasgeldi boyle anam fal bakiyon mu senKalp kalbe karşıymış,tam da aklımdan geçiyordun ne yaptı Allonsy’miz diye.Yazayım dedim hopp sen de online oldun
Kolay gelsin canım,sen zayıflamayı beyninde oturttuğun için düzenin değişse de başaracağına inancım tam.
Özledim ben de canımm
canım çevrimiçi olup olmadığını bilmeden yazdımbiraz hislerim kuvvetlidir kokunuzu alıyorum hahaha
Ay okdt kotumu hemen bulmam lazimboşver merak etme, başına dert alma
Anladim cnm ozaman yapma bayramdab snra baslarsinY
Yapmıyorum canim 2-3 gun oldu cok agri yapıyor sonrasinda hele ertesi sabah ayaklarim basmiyo yere o kadar aciyoo oglanin arkasindan kosamiyorum
Ay ben de tirstim bu kurallardan kız çok ağır değil mi yemek kolay da sporu ben bazen pijamayla bile yapiyorum
Aaaaa okdr kotumu yaaaaGorme gorme bosverdelirme durduk yere
ohh supersin canimmGitti canım, bugün hepsini vermiş bulunmaktayım
Yarına da 300-400 eksildim mi
Benim en büyük ve belki de tek halayim sağlıktan sonra tabi, kiyafetlerin üstüme yapışmaması s-m bedenlerin. Yaklaşık 5-6 yıldır x-xl dan kurtuluyorum yavaş yavaş. M tam otursa da oluyor, rahatsız etmiyor.36 bedeni görür müyüm 55 e düşünce bilemiyorum ama cooookk isterimKızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?
İyiyim canımİyiyim canım. Sizleri merak ettik. Siz de iyisinizdir inşallah, hoşgeldiniz @Rzgrece ile
Valla icimi okudun kusum bende oyle diyordum kendi kendime hatta yüzmeye yazılayim felan dedim hayirlisi artikAnladim cnm ozaman yapma bayramdab snra baslarsin
Nazik popomdan ter akmasın yahuama gun icije yayarsan fazla ise yaramaz ki :) tabiri caizse popondan ter akcak ki ise yarasin
nie kiz leslie de yapmiyon mu :) bende sana gorev veririm yemek yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?