Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben iyiyim de sen nasilsin asil nerdesin? Seninuzene 2 tane cakamadin mi suratınin ortasina bebegim

Abooo bu ne kizzz
Terlemeyi sporda bile sevmeyen ben çok zorlanicam bu kurallarla
Ben ter atmak yani zayıflamak değil de şekil almak için yapıyordum sporu, gün içine yaya yaya

Alkolluykenmi buluyon allasen bunlari hehejeh heyy allahim yaaa... spor 90 kgya kadar yapmiycam vucudun hafiflemesi lazim... hic kacamak yapmiyorum esperenzam bana ceza veremiycek ehhh benlik birsey yokmus coook tatlisin cooook

Ben iyiyim de sen nasilsin asil nerdesin? Seninuzene 2 tane cakamadin mi suratınin ortasina bebegim
Bende iyim cnm dondum cok sukur :) amaaann bana gerek kalmadi cnm esim hslletti sorunu :)
  • Ay bende sizin muhabbetlerinizi özledim. Gece sayfalarca konuşmanızı, sabah onları okumayı. 2 ay daha kaldı. Sonra yine buralara dönüyorum inşallah :)
    insallah cnm. Kilo vermene cok sevindim

Abooo bu ne kizzz
Terlemeyi sporda bile sevmeyen ben çok zorlanicam bu kurallarla
Ben ter atmak yani zayıflamak değil de şekil almak için yapıyordum sporu, gün içine yaya yaya
ama gun icije yayarsan fazla ise yaramaz ki :) tabiri caizse popondan ter akcak ki ise yarasin

Alkolluykenmi buluyon allasen bunlari hehejeh heyy allahim yaaa... spor 90 kgya kadar yapmiycam vucudun hafiflemesi lazim... hic kacamak yapmiyorum esperenzam bana ceza veremiycek ehhh benlik birsey yokmus coook tatlisin cooook
nie kiz leslie de yapmiyon mu :) bende sana gorev veririm yemek yaparsin

Kalp kalbe karşıymış,tam da aklımdan geçiyordun ne yaptı Allonsy’miz diye.Yazayım dedim hopp sen de online oldun
Kolay gelsin canım,sen zayıflamayı beyninde oturttuğun için düzenin değişse de başaracağına inancım tam.
Özledim ben de canımm
Kiz sen nasi anliyon birinin cevirimici oldugunu yaa
canım çevrimiçi olup olmadığını bilmeden yazdım biraz hislerim kuvvetlidir kokunuzu alıyorum hahaha

Y
ama gun icije yayarsan fazla ise yaramaz ki :) tabiri caizse popondan ter akcak ki ise yarasin

nie kiz leslie de yapmiyon mu :) bende sana gorev veririm yemek yaparsin
Yapmıyorum canim 2-3 gun oldu cok agri yapıyor sonrasinda hele ertesi sabah ayaklarim basmiyo yere o kadar aciyoo oglanin arkasindan kosamiyorum

Ay ben de tirstim bu kurallardan kız çok ağır değil mi yemek kolay da sporu ben bazen pijamayla bile yapiyorum

bi kac defa rasgeldi boyle anam fal bakiyon mu sen

boşver merak etme, başına dert alma
Ay okdt kotumu hemen bulmam lazim
Y

Yapmıyorum canim 2-3 gun oldu cok agri yapıyor sonrasinda hele ertesi sabah ayaklarim basmiyo yere o kadar aciyoo oglanin arkasindan kosamiyorum
Anladim cnm ozaman yapma bayramdab snra baslarsin
Ay ben de tirstim bu kurallardan kız çok ağır değil mi yemek kolay da sporu ben bazen pijamayla bile yapiyorum
ustune renkli dar bise giy ysparken sonra fotosunu bize at :) altinda ne oldugu onmli degil
Gorme gorme bosver delirme durduk yere
Aaaaa okdr kotumu yaaaa
Gitti canım, bugün hepsini vermiş bulunmaktayım
Yarına da 300-400 eksildim mi
ohh supersin canimm

Kızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?
Benim en büyük ve belki de tek halayim sağlıktan sonra tabi, kiyafetlerin üstüme yapışmaması s-m bedenlerin. Yaklaşık 5-6 yıldır x-xl dan kurtuluyorum yavaş yavaş. M tam otursa da oluyor, rahatsız etmiyor.36 bedeni görür müyüm 55 e düşünce bilemiyorum ama cooookk isterim

İyiyim canım. Sizleri merak ettik. Siz de iyisinizdir inşallah, hoşgeldiniz @Rzgrece ile
İyiyim canım
Eşim biraz hastaydı ya onun bakımı bitirdi beni bebiş kokusu özledim diyordum ama bebek kokusu yerine bebiş bakımı yaptım sayılır
Koskoca adam bildiğin 0-6 ay bebesi olduBi emzirmediğim kaldı, onu da versem hayır demezdi eminim
Bi çeşit lohusaydım şükür iyileşti de paçayı kurtardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…