Kizzz bende mi anlatayim ayyy gözlerim doldu yine :) oglum icin beni şişman anne bilmesini istemiyorum... illaki kilolu resimlerimi görücek ama ben gururla senin icin zayıfladim diycem... birde oglumub ilk dogum gununde baba anne cocuk kombin yapmak ve en güzel anne olmakKızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?
İyiyim canım
Eşim biraz hastaydı ya onun bakımı bitirdi benibebiş kokusu özledim diyordum ama bebek kokusu yerine bebiş bakımı yaptım sayılır
Koskoca adam bildiğin 0-6 ay bebesi olduBi emzirmediğim kaldı, onu da versem hayır demezdi eminim
Bi çeşit lohusaydımşükür iyileşti de paçayı kurtardım
Olucak cidomm sen cok azimlisinBenim en büyük ve belki de tek halayim sağlıktan sonra tabi, kiyafetlerin üstüme yapışmaması s-m bedenlerin. Yaklaşık 5-6 yıldır x-xl dan kurtuluyorum yavaş yavaş. M tam otursa da oluyor, rahatsız etmiyor.36 bedeni görür müyüm 55 e düşünce bilemiyorum ama cooookk isterim
Bacim ben sadece bi gun bal tereyag yedin sandim ama sen hergun yemissin anlasilanGece 03:30
1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir 4 zeytin
Salata yoğurt
1 çatal bal tereyağ doğal
1 dlm ekmek
1 ceviz
Akşam 19:45
Salata
Patlıcan salatası
Yoğurtlu ıspanak yemeği
20:30
10 fıstık
Su anca 1 lt olur. Çok içemiyorum
Spor yok biraz gezdik eşimle sadece
İyiyim canım
Eşim biraz hastaydı ya onun bakımı bitirdi benibebiş kokusu özledim diyordum ama bebek kokusu yerine bebiş bakımı yaptım sayılır
Koskoca adam bildiğin 0-6 ay bebesi olduBi emzirmediğim kaldı, onu da versem hayır demezdi eminim
Bi çeşit lohusaydımşükür iyileşti de paçayı kurtardım
Yuzmeye gidersen harika olur canim firsatin varsa mutlaka gitValla icimi okudun kusum bende oyle diyordum kendi kendime hatta yüzmeye yazılayim felan dedim hayirlisi artik
aksin aksin erisin popolaarrNazik popomdan ter akmasın yahu
Şaka bir yana canım hislerim çok çok iyidir.Aileden geçen bişey , kardeşlerimde ve babamda da var bu durum.Aklımdan geçenler genelde olur ben de bu nedenle hiç kötü düşünmem hep en iyisini düşünürümbi kac defa rasgeldi boyle anam fal bakiyon mu sen
Ay okdt kotumu hemen bulmam lazim
Anladim cnm ozaman yapma bayramdab snra baslarsin
ustune renkli dar bise giy ysparken sonra fotosunu bize at :) altinda ne oldugu onmli degil
Aaaaa okdr kotumu yaaaa
ohh supersin canimm
sanırım 2009 yılından beri üyeyim ve gerçek manada çok güzel arkadaşlıklarım dostluklarım oldu :)Rica ederim tatlım
En önemli kısmı inanç zaten.İnandıktan sonra mutlaka başarırsın canım.
Mümkün olduğu kadar burada aktif olup,sohbete katılırsan zamanla buradaki kişilerle gönül bağın oluşuyof ve bu da çok iyi geliyor.
İnşallah canım herkes hayaline kavussun inşallah.Olucak cidomm sen cok azimlisin
zayiflamayi bayramda memlekete gittigimde aaa kiz sen birde dogum yaptin ne kadar zayiflamissin annelik yaramis gibi kurulan cumleleri ve kizimla cekinmeden resim cekebilmek icin istiyorum. Hala cektigim resimlerde kendimi begenmiyorum filtreleme vs kullaniyorum. Veee istedigim kiyafeti beden bulamama problemi yasamadan almak giymek istiyorum. Cunku simdiye kadar begendigimi degilde vucuduma uygun olan kiyafetleri giymekten sikildim. Ee tabi birde ise dondugumde yeni bedenimle garfrobumu komple yenilemek istiyorum. Yazinca anladim ki benim zayiflamak icin ne kadar cok nedenim varmisKızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?
ay bi yandan iyi bi yandan kotu bisey ya. Keske sadece iyi seyleri hissetsen :)Şaka bir yana canım hislerim çok çok iyidir.Aileden geçen bişey , kardeşlerimde ve babamda da var bu durum.Aklımdan geçenler genelde olur ben de bu nedenle hiç kötü düşünmem hep en iyisini düşünürümister olumlu düşünmenin gücü diyelim ister telepati diyelim ama var bende biraz
Bir de ben rüya görmem daha doğrusu hatırlamam ama hatırladıklarım nerdeyse birebir aynı şekilde çıkar.
burdada cok guzel dostluklar var aile gibi olduk :) insallah sende bizi sever ailemize katilirsinsanırım 2009 yılından beri üyeyim ve gerçek manada çok güzel arkadaşlıklarım dostluklarım oldu :)
kendi kendimi motive edemediğim için bu gruba gerçekten çok ihtiyacım olucak
Patates kizartmasindan iyidir tabi ki, sonuçta protein ama bundan sonrakiler haşlama ya da ızgara olsun, en azından kapama olsunbu arada tavukçularda satılan kızarmış baget öğle yemeğim olsa bugünlük :)
2 tane yanına da ayran sizce uygunmudur
Kizartma derken aklima nedense su fastfodculardakilrr geldi o meshur tavukvu mu yoksa hani su terbiyeli tavuk satan yerbu arada tavukçularda satılan kızarmış baget öğle yemeğim olsa bugünlük :)
YAZ GELDI canim artik terlersin :) terlemezsende canin sagolsun
Valla canim guzel bir yer var ama işte esimin saatleri gore ayarlamamiz lazim istiyorum ama çoookYuzmeye gidersen harika olur canim firsatin varsa mutlaka git
Ya ben ne yapayim 4 kg dogmusum 7 sene neki benimki 32 seneİnşallah canım herkes hayaline kavussun inşallah.
Benim bundan sonraki kilolarim yaklaşık yedi yıllık, o yüzden artık çok yavaşladım ama hedefim 1 temmuz, inşallah olacak
Ayarla canim sende :) madem istiyisun git yuz bol bolValla canim guzel bir yer var ama işte esimin saatleri gore ayarlamamiz lazim istiyorum ama çoook
Az daha ac bakalim sen bu tavugu canim :)bu arada tavukçularda satılan kızarmış baget öğle yemeğim olsa bugünlük :)
Olur tatlım,gerçekten ben o ışığı ve inancı görüyorum sende. Ben geçen yıl senin düşündüklerini hayal ediyordum şimdi hayalimin bir adım uzağındayım.Benim en büyük ve belki de tek halayim sağlıktan sonra tabi, kiyafetlerin üstüme yapışmaması s-m bedenlerin. Yaklaşık 5-6 yıldır x-xl dan kurtuluyorum yavaş yavaş. M tam otursa da oluyor, rahatsız etmiyor.36 bedeni görür müyüm 55 e düşünce bilemiyorum ama cooookk isterim
canımm sık sık bu hayalini düşün ve kendine inan .oğlun da büyüdüğünde ne kadar harika ve iradeli bir annesi olduğunu farkedecektir. Oğlunun bir yaş doğum gününü inan ben de merak ediyorum.Kizzz bende mi anlatayim ayyy gözlerim doldu yine :) oglum icin beni şişman anne bilmesini istemiyorum... illaki kilolu resimlerimi görücek ama ben gururla senin icin zayıfladim diycem... birde oglumub ilk dogum gununde baba anne cocuk kombin yapmak ve en güzel anne olmak
hahaha
İyi hadi geçmiş olsun
Tonbik tosba da olsam kocamsiz olmaz kiskaniyor beniAyarla canim sende :) madem istiyisun git yuz bol bol
Ayyu resim aticam boll bolll allahim inşallah yapıcam artik ne kadar olursacanımm sık sık bu hayalini düşün ve kendine inan .oğlun da büyüdüğünde ne kadar harika ve iradeli bir annesi olduğunu farkedecektir. Oğlunun bir yaş doğum gününü inan ben de merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?