Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?
Kizzz bende mi anlatayim ayyy gözlerim doldu yine :) oglum icin beni şişman anne bilmesini istemiyorum... illaki kilolu resimlerimi görücek ama ben gururla senin icin zayıfladim diycem... birde oglumub ilk dogum gununde baba anne cocuk kombin yapmak ve en güzel anne olmak

İyi hadi geçmiş olsun

Olucak cidomm sen cok azimlisin

Bacim ben sadece bi gun bal tereyag yedin sandim ama sen hergun yemissin anlasilan
emzirseydin kiz daha cabuk iyilesirdi gecmis olsun
Valla icimi okudun kusum bende oyle diyordum kendi kendime hatta yüzmeye yazılayim felan dedim hayirlisi artik
Yuzmeye gidersen harika olur canim firsatin varsa mutlaka git
Nazik popomdan ter akmasın yahu
aksin aksin erisin popolaarr

Şaka bir yana canım hislerim çok çok iyidir.Aileden geçen bişey , kardeşlerimde ve babamda da var bu durum.Aklımdan geçenler genelde olur ben de bu nedenle hiç kötü düşünmem hep en iyisini düşünürüm ister olumlu düşünmenin gücü diyelim ister telepati diyelim ama var bende biraz
Bir de ben rüya görmem daha doğrusu hatırlamam ama hatırladıklarım nerdeyse birebir aynı şekilde çıkar.

sanırım 2009 yılından beri üyeyim ve gerçek manada çok güzel arkadaşlıklarım dostluklarım oldu :)
kendi kendimi motive edemediğim için bu gruba gerçekten çok ihtiyacım olucak

Kızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?
zayiflamayi bayramda memlekete gittigimde aaa kiz sen birde dogum yaptin ne kadar zayiflamissin annelik yaramis gibi kurulan cumleleri ve kizimla cekinmeden resim cekebilmek icin istiyorum. Hala cektigim resimlerde kendimi begenmiyorum filtreleme vs kullaniyorum. Veee istedigim kiyafeti beden bulamama problemi yasamadan almak giymek istiyorum. Cunku simdiye kadar begendigimi degilde vucuduma uygun olan kiyafetleri giymekten sikildim. Ee tabi birde ise dondugumde yeni bedenimle garfrobumu komple yenilemek istiyorum. Yazinca anladim ki benim zayiflamak icin ne kadar cok nedenim varmis

ay bi yandan iyi bi yandan kotu bisey ya. Keske sadece iyi seyleri hissetsen :)

sanırım 2009 yılından beri üyeyim ve gerçek manada çok güzel arkadaşlıklarım dostluklarım oldu :)
kendi kendimi motive edemediğim için bu gruba gerçekten çok ihtiyacım olucak
burdada cok guzel dostluklar var aile gibi olduk :) insallah sende bizi sever ailemize katilirsin

bu arada tavukçularda satılan kızarmış baget öğle yemeğim olsa bugünlük :)
2 tane yanına da ayran sizce uygunmudur
Patates kizartmasindan iyidir tabi ki, sonuçta protein ama bundan sonrakiler haşlama ya da ızgara olsun, en azından kapama olsun
Hoşgeldin bu arada canım

bu arada tavukçularda satılan kızarmış baget öğle yemeğim olsa bugünlük :)
2 tane yanına da ayran sizce uygunmudur
Kizartma derken aklima nedense su fastfodculardakilrr geldi o meshur tavukvu mu yoksa hani su terbiyeli tavuk satan yer
Kanguru_ ama ben yatim saat eliptik yapsamda cok terlemiyorum ki yani oyle thsirtim islanmaz
YAZ GELDI canim artik terlersin :) terlemezsende canin sagolsun

Olur tatlım,gerçekten ben o ışığı ve inancı görüyorum sende. Ben geçen yıl senin düşündüklerini hayal ediyordum şimdi hayalimin bir adım uzağındayım.
Geçen yıl o adımı atmamış olsaydım şu an evlendiğim kilomda olamazdım
canımm sık sık bu hayalini düşün ve kendine inan .oğlun da büyüdüğünde ne kadar harika ve iradeli bir annesi olduğunu farkedecektir. Oğlunun bir yaş doğum gününü inan ben de merak ediyorum.

İyi hadi geçmiş olsun
hahaha geçti canım geçti

canımm sık sık bu hayalini düşün ve kendine inan .oğlun da büyüdüğünde ne kadar harika ve iradeli bir annesi olduğunu farkedecektir. Oğlunun bir yaş doğum gününü inan ben de merak ediyorum.
Ayyu resim aticam boll bolll allahim inşallah yapıcam artik ne kadar olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…