ay bi yandan iyi bi yandan kotu bisey ya. Keske sadece iyi seyleri hissetsen :)
burdada cok guzel dostluklar var aile gibi olduk :) insallah sende bizi sever ailemize katilirsin
Patates kizartmasindan iyidir tabi ki, sonuçta protein ama bundan sonrakiler haşlama ya da ızgara olsun, en azından kapama olsun
Hoşgeldin bu arada canım
yok yok hani bütün kızarmış piliç satılır ya tavukçularda kanatları bagetleri ayrı satılıyor kilo ile ben 1 baget 2 kanat aldım birde ayran böyle oldu :)Kizartma derken aklima nedense su fastfodculardakilrr geldi o meshur tavukvu mu yoksa hani su terbiyeli tavuk satan yer
YAZ GELDI canim artik terlersin :) terlemezsende canin sagolsun
ah bide sen kendini esinin gozunden gor canim :)Tonbik tosba da olsam kocamsiz olmaz kiskaniyor beni
Afiyet olsun ozaman :) yarin daha guzel olur insallahkarşılıklı severiz birbirimizi
bu birkaç gün böyle hafif aperatif geçirip sonrasında beslenme çantam ile geçincem :)
yok yok hani bütün kızarmış piliç satılır ya tavukçularda kanatları bagetleri ayrı satılıyor kilo ile ben 1 baget 2 kanat aldım birde ayran böyle oldu :)
O kadar güzel anlatmışsın ki canımzayiflamayi bayramda memlekete gittigimde aaa kiz sen birde dogum yaptin ne kadar zayiflamissin annelik yaramis gibi kurulan cumleleri ve kizimla cekinmeden resim cekebilmek icin istiyorum. Hala cektigim resimlerde kendimi begenmiyorum filtreleme vs kullaniyorum. Veee istedigim kiyafeti beden bulamama problemi yasamadan almak giymek istiyorum. Cunku simdiye kadar begendigimi degilde vucuduma uygun olan kiyafetleri giymekten sikildim. Ee tabi birde ise dondugumde yeni bedenimle garfrobumu komple yenilemek istiyorum. Yazinca anladim ki benim zayiflamak icin ne kadar cok nedenim varmis
Az daha ac bakalim sen bu tavugu canim :)
Yarınn mübarek cuma
Bu akşamı hafif atlatın olur mu kuzucuklarım
Fasulye,nohut,et vs gibi besinler geç sindirildiği için yarına şişkinlik yapabilir mümkün olduğu kadar yememeye çalışın.
Akşamı sebze yemeği,yoğurt salata ile yaparsanız daha iyi olur.
Akşam öğününü de mümkün olduğu kadar erken yapın canlarım
inşallah :)Afiyet olsun ozaman :) yarin daha guzel olur insallah
bende yarın için buzlukta haşlanmış nohut vardı nohutlu yeşillikli salata getiririm diye düşünüyordumBen nohut yedim ya
Ahhaha öyle bir anlattınız ki tavuk sevmeyen biri olarak benim bile ağzım sulandıbildiğin çiğ tavuk satan dükkanların önünde bütün kızarmış piliç satılıyor ya elektirikli ızgarada pişiyor döne döne onların kanatları :)
Şeker bağımlılık,insanın yedikçe yiyesi geliyor.Ben tatlıya müthiş düşkün bir insandım.Çok uzun süredir şeker tüketmediğim için alıştım artık ve canım da istemiyor.21 gün şekersiz devam edersen sendeki müthiş değişimi farketmemen imkansız olur.
Dışarıda temiz ve sağlıklı beslenemiyorsak evden hazırlayıp götürmek en akıllıcası canım.
Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin,gazan mübarek olsun canım
Leyla da cok cirkinmisti ama mecnun ona deli gibi asikmisti benim adamcagizimda astimat herhalde zayif goruyo beni hehehejah bide sen kendini esinin gozunden gor canim :)
kıyamam afiyet olsun sizede :)Ahhaha öyle bir anlattınız ki tavuk sevmeyen biri olarak benim bile ağzım sulandıGidip de bi kahve içip kendime geleyim ben
Geç saat değilmiş canım.Tartı öncesi gece sindirimi zor şeyler tartıda artış gibi görünebiliyor canım.Ben nohut yedim ya
Hmmmsss derisini yeme kuzum bence masum gibi duruyorlar :)bildiğin çiğ tavuk satan dükkanların önünde bütün kızarmış piliç satılıyor ya elektirikli ızgarada pişiyor döne döne onların kanatları :)
OkudumHoşgeldin tatlım.
İlk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtabişirsen sevinirim:)
( yaş,boy,kilo,hedef kilo,evli bekar,kilo alma sebebi gibi)
Bana da yap kahveye gelem sanaAhhaha öyle bir anlattınız ki tavuk sevmeyen biri olarak benim bile ağzım sulandıGidip de bi kahve içip kendime geleyim ben
evet yemedim sadece et yerlerini bende kahve içeceğim birazdanHmmmsss derisini yeme kuzum bence masum gibi duruyorlar :)
Geç saat değilmiş canım.Tartı öncesi gece sindirimi zor şeyler tartıda artış gibi görünebiliyor canım.
Beni geçmişsin ühüüü
Tavuk ve yoğurt çorbası düşünmüştüm ama sadece çorba mo içeyimtavuk da yapar mı?
Bu arada hoş geldin canım
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?