Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay bi yandan iyi bi yandan kotu bisey ya. Keske sadece iyi seyleri hissetsen :)

burdada cok guzel dostluklar var aile gibi olduk :) insallah sende bizi sever ailemize katilirsin

karşılıklı severiz birbirimizi

Patates kizartmasindan iyidir tabi ki, sonuçta protein ama bundan sonrakiler haşlama ya da ızgara olsun, en azından kapama olsun
Hoşgeldin bu arada canım

bu birkaç gün böyle hafif aperatif geçirip sonrasında beslenme çantam ile geçincem :)

Kizartma derken aklima nedense su fastfodculardakilrr geldi o meshur tavukvu mu yoksa hani su terbiyeli tavuk satan yer
YAZ GELDI canim artik terlersin :) terlemezsende canin sagolsun
yok yok hani bütün kızarmış piliç satılır ya tavukçularda kanatları bagetleri ayrı satılıyor kilo ile ben 1 baget 2 kanat aldım birde ayran böyle oldu :)

Afiyet olsun ozaman :) yarin daha guzel olur insallah

O kadar güzel anlatmışsın ki canım
Beğendiğini değil de bedenine uyanı giymek zorunda kalmak,hareketlerinin kısıtlanması,yazın kilonun aşırı rahatsız edici olması,terlemek,çocuklarımızla sevdiklerimizle kaliteli zaman geçirememek hemen yorulmak çok sinir bozucu bir durum.bunlardan kurtulmak da bizim elimizde

Ben nohut yedim ya

bildiğin çiğ tavuk satan dükkanların önünde bütün kızarmış piliç satılıyor ya elektirikli ızgarada pişiyor döne döne onların kanatları :)
Ahhaha öyle bir anlattınız ki tavuk sevmeyen biri olarak benim bile ağzım sulandıGidip de bi kahve içip kendime geleyim ben

11 nisandan beri ağzıma koymadım tatlı canım rekorumu kırıyorum

Hoşgeldin tatlım.
İlk sayfadaki kuralları okuyup bize kendini tanıtabişirsen sevinirim:)
( yaş,boy,kilo,hedef kilo,evli bekar,kilo alma sebebi gibi)
Okudum yasım 25 boyum 1 .52 cm kilom 55.3 kg hedaf kilom 50 insalalh olur evluyim bir tane 2 yasinda oglum var :) kilo alma sebebim dogumdan sonra evdeydim ucretsiz izindeydim yeni basladım calismaya vucut olculerimden rahatsizim bakalım nasıl ilerliyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…