Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hedef kilona çok birşey yok yaparsın canım
İşe de başladığın için hareketin artacaktır ve doğal olarak bol eksiler gelir.
Allah bağışlasın miniği de

Sürekli bayramda gezdiğimizi düşünüyorum eşimle , herkes ne kadar zayıflamışsın fitcivciv diyor diye hayal ediyorum.Tabiki polikistik overden kurtulmak içinde yapıyorum diyeti esperenzaa

Canımm hayırlı uğurlu olur inşallah.Çok güzel heyecanlar bunlar.
Eş adayın da alem adam
Baban tabi ki iyice araştıracak sonra karar verecek.
İnşallah herşey iyi gider.
İnşallah canım.Teşekkür ederim.Akıllısı beni bulmaz ki

İnşallah kaptanım.Zorlaştırmasın Mevlam diye dua ediyorum.
Ben hala evlilik teklifi almadım yaaa Ne gerek varmış artık ailemde biliyormuş

Kızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?
İlk önce sağlığım için PKO,miyom,insüline karşı direnç şimdiden sahibim.Aile genetik yapımızda şeker ve kalp rahatsızlığı olduğu için zayıflayarak önlem almak istiyorum.
İkinci nedenim de Allah izin verirse evleneceğim ve şişman bir gelin olmak istemiyorum.
Üçüncü nedenimse benim öküzümün bana söylediği lafları yedirme isteği
4.nedenimse istediğim beğendiğim kıyafetleri giyememek

Sabah
1,5 dilim ekmek
domates
peynir
tavada yumurta

Ara kuru incir

Öğlen
1 tabak mantar sote içinde patatesler vardı ayırdım sadece tavuk ve mantar yedim
salata
ayran

ara
1 kuru incir
1 adet ceviz

akşam
1 tabak tavuk sote
ayran

ara
süt tarçını kestim

Spor yok yapamadım

buda dünkü canım medgic26

Sabah
1 dilim ekmek
3 4 dilim ince peynir
şekersiz çay

ara
1 kuru incir

öğlen
1 bardak ayran
1 tabak nohut

ara
türk kahvesi
1 kuru incir

akşam
meçhul
Mechulde sıkıntı seziyorum kahvaltınida hiccc begenmiyorum kusum bak anne olucaksin allahin izni ile senin herseyden yemen lazim zeytin domates salatalık cig kuruyemis vb... eklemen lazim yagdan vermezsin haberin olsun boyle gidersen de hasta olursun allah korusun lazimsin sen bize civcivim

Kahvaltina cig kuruyemis ekle ekmek istemeyeceksin bak ben okuz gibi ekmek yerdim 1 ince belli cay bardagina dolduruyorum cig kuruyemis hem acikmiyorum hemde saglikli karbonhidrat aliyorum... kuzum bi dene bak afiyet olsun

Canım poğaça almadığıma dua et İşyerinde yapıyorum en zararsız bu kadar oluyor inan ki..Haşlanmış yumurta canım istemiyo neyse yarın dikkat edeyim bakalım şu kahvaltıya domates var aslında işyerinde

Kahvaltina cig kuruyemis ekle ekmek istemeyeceksin bak ben okuz gibi ekmek yerdim 1 ince belli cay bardagina dolduruyorum cig kuruyemis hem acikmiyorum hemde saglikli karbonhidrat aliyorum... kuzum bi dene bak afiyet olsun

Çiğ kuruyemiş derken mesela neler canım..Her akşam süt içiyorum canım .Öğlen akşam ekmek yok tatlı bayağdır yok aslında en kaçamaksızlardan biriyim bence

Arkadaslar sizlere bir sorum olacak bu hazır tavuk köftelerinve turevleriyle ilgili neler dusunuyorsunuz hazır olması pilirilmesi itibariyle cok kolay oluyor yanına da bşr salata yapılır olur bşter pratik ama cok da saglıllı defil siz yiyormusunuz bunlardan

Yok canım biz ne salam ne sosis ne hazır köfte almıyoruz sadece kıyma sucuk tüketiyoruz.Evimize kola girmez normal de de..Cips te ayda yılda bir bu kış onu da bıraktık.E sen niye kilo alıyosun dersen kendim sürekli yapıyorum kek kurabiye şerbetli tatlılar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…