aynı sayılırız :) haftaya takipleşelim benceAkşama daha hafif geçiştiririm canım dayanamadım tartıldım sabah 64 ü gördüm
Hedef kilona çok birşey yok yaparsın canımOkudumyasım 25 boyum 1 .52 cm kilom 55.3 kg hedaf kilom 50 insalalh olur evluyim bir tane 2 yasinda oglum var :) kilo alma sebebim dogumdan sonra evdeydim ucretsiz izindeydim yeni basladım calismaya vucut olculerimden rahatsizim bakalım nasıl ilerliyecek
aynı sayılırız :) haftaya takipleşelim bence
Afiyet olsun canimevet yemedim sadece et yerlerini bende kahve içeceğim birazdan
Tamam canım sen kaç kilosun boy kaç
teşekkür ederimmmAfiyet olsun canim
İnşallah canım.Teşekkür ederim.Akıllısı beni bulmaz kiCanımm hayırlı uğurlu olur inşallah.Çok güzel heyecanlar bunlar.
Eş adayın da alem adam
Baban tabi ki iyice araştıracak sonra karar verecek.
İnşallah herşey iyi gider.
İnşallah kaptanım.Zorlaştırmasın Mevlam diye dua ediyorum.Huzurvermeyolunda canim ailen geldi ama galiba diyetten uzaklastin yapma kuzum okdr cektigin zahmeti hic etme
medgic26 cankus nasilsin :)
@cgdmk kuzum rakibim +lar gitmistir insallah
S smygnc en heycanli zamanllar :) insallah tatlilikla halledrrsiniz tnaisma isini
İlk önce sağlığım için PKO,miyom,insüline karşı direnç şimdiden sahibim.Aile genetik yapımızda şeker ve kalp rahatsızlığı olduğu için zayıflayarak önlem almak istiyorum.Kızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?
Paylaşmıştım canım oruç tutuyorum. Ağzımı da tutmaya çalışıyorum. Ben yarın ne zaman tartılayım. Çünkü gece 4 te yiyorum. Nasıl yapıyım canımGiremedigim gunlerde en cok merak ettigim sey @kolera88 nin menuleri oldu
Civcivim ne yedin bugunTamam canım sen kaç kilosun boy kaç
Civcivim ne yedin bugun
64,2 kilom
1,58 boyum
teşekkür ederimmm
Mechulde sıkıntı seziyorumSabah
1 dilim ekmek
3 4 dilim ince peynir
şekersiz çay
ara
1 kuru incir
öğlen
1 bardak ayran
1 tabak nohut
ara
türk kahvesi
1 kuru incir
akşam
meçhul
Kahvaltina cig kuruyemis ekle ekmek istemeyeceksin bak ben okuz gibi ekmek yerdim 1 ince belli cay bardagina dolduruyorum cig kuruyemis hem acikmiyorum hemde saglikli karbonhidrat aliyorum... kuzum bi dene bak afiyet olsunSabah
1,5 dilim ekmek
domates
peynir
tavada yumurta
Ara kuru incir
Öğlen
1 tabak mantar sote içinde patatesler vardı ayırdım sadece tavuk ve mantar yedim
salata
ayran
ara
1 kuru incir
1 adet ceviz
akşam
1 tabak tavuk sote
ayran
ara
süt tarçını kestim
Spor yok yapamadım
buda dünkü canımmedgic26
Mechulde sıkıntı seziyorumkahvaltınida hiccc begenmiyorum kusum bak anne olucaksin allahin izni ile senin herseyden yemen lazim zeytin domates salatalık cig kuruyemis vb... eklemen lazim yagdan vermezsin haberin olsun boyle gidersen de hasta olursun allah korusun lazimsin sen bize civcivim
Kahvaltina cig kuruyemis ekle ekmek istemeyeceksin bak ben okuz gibi ekmek yerdim 1 ince belli cay bardagina dolduruyorum cig kuruyemis hem acikmiyorum hemde saglikli karbonhidrat aliyorum... kuzum bi dene bak afiyet olsun
Arkadaslar sizlere bir sorum olacak bu hazır tavuk köftelerinve turevleriyle ilgili neler dusunuyorsunuz hazır olması pilirilmesi itibariyle cok kolay oluyor yanına da bşr salata yapılır olur bşter pratik ama cok da saglıllı defil siz yiyormusunuz bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?