Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ek gidaya 6. Ayina geldiginde baslamaya calistik ama benim cadi yemiyor neler neler yaptim yesin diye ilk blw usul basladik olmadi yemedi pure ve corbalara gectik bir yayla corbasini fincanla istahli icti simdiye kadar. Ne versem diliyle disari itiyor bir daha da agzini acmiyor doktorda zorlamadan surekli teklif ederek devam et dedi ama henuz bir gelisme kaydedemedik malesef

esperenzaa bahar kaptanligini onayladi. 2 kaptanin daha referans olmasindan sonra kazene mesaj atip topigin sahipligini isteyebilir, ilk sayfadaki mesaji bu sayede duzenleyebilirsin.
Simdiden hayirli olsun ❤
Teşekkür ederim canımSenin için de en hayırlısı olur inşallah kuzumİyice dinlen kafanı boşalt gerisi kendiliğinden gelir canım.
Herşey için çok çok teşekkürler canımm

Esperenzaacım annemler fün aksam yolcuettik ama fakat lakin bu sabah kayınvalidem geldi bir hafta on gun kalmak niyetinde sanırsam tam olarak döenemesem de sahalara yesiklerime ictiklerime daha cok dikkat edicem annemlerin yanındaki kadar salmama niyetindeyim spor da zorlanabilirim belki onu da yatak odasına girip hirip zıplar bölgesel calısırım esperenzaa

Canım onun arkadaşı gelmiş Salı’ya kadar yokmuş
Aaa bilmiyodum
Bezelyenin glisemik indeksi yüksek olduğu için çok çabuk acıktırır bu yüzden diyette yasak

Tamam canım Bir sonraki hafta bir aksilik olmazsa dön canım listeye.
Kayınvalidenle ilişkin nasıldır bilmiyorum ama kolaylıklar diliyorum canım
Aaa bilmiyodum

Bezelyenin glisemik indeksi yüksek olduğu için çok çabuk acıktırır bu yüzden diyette yasak
Napiyon bebişNeler hüpletiyorsun

Tamam canım Bir sonraki hafta bir aksilik olmazsa dön canım listeye.
Kayınvalidenle ilişkin nasıldır bilmiyorum ama kolaylıklar diliyorum canım

Napiyon bebişNeler hüpletiyorsun
Iyiyim esperenzam fabrikadakilerle pikniğe geldik et ve bol salata yedim güvendeyim sen nasılsın napıyosun buralarda olduğuna göre kocişin yok mu
Misafirim var kusum yatili saliya kadar giremiyorum ozledim muckk
Bizde özledik bebeğim gel artık

Iyiyim esperenzam fabrikadakilerle pikniğe geldik et ve bol salata yedim güvendeyim sen nasılsın napıyosun buralarda olduğuna göre kocişin yok mu

Bizde özledik bebeğim gel artık
Var canım,sabah erkenden kalkıp dışarı kahvaltıya çıktık hâlâ dışarıdayız Oğlanı babaya itekledim söylemesi ayıptır hamakta yayılıyorumSusuzluktan dilim damağım kurudu ama kalkıp da keyfimi bozmak istenmyorum öyle bi soteye tünemişim ki kuş uçmaz garson geçmez bi yerdeyim
Afiyet olsun canım sana da.Bol bol hareket et,bol bol oksijen al.

Ay valla bende şuan hamakta yayıldım yatıyorum çocuklar sağolsun çayımı kahvemi eksik etmiyolar hayat sana güzel kız

Ay valla bende şuan hamakta yayıldım yatıyorum çocuklar sağolsun çayımı kahvemi eksik etmiyolar hayat sana güzel kız
O çocuklardan keşke benim taraflarımda da olsaydıAğaçların arasından ufak ufak güneş de geliyor bir mayıştım ki sormaZamanı şu anda dondurabilmeyi o kadar çok isterdim ki.
Hayat sana da güzelmiş bebişim

Bizdeki keyif kimsede yok ya sana da göndereyim çocukları hizmet etsinler

Merhaba kızlar. Benim hala bir geldi tam geldi ağrıyan yerlerde yuvarlaniyorum. Eşim de çarşıya gitti gelmedi sağolsun ev harman yeri. Çocukların biri parmağını gözüme sokuyor biri uzerimden atliyor

ballikayfe
Merhaba kızlar. Benim hala bir geldi tam geldi ağrıyan yerlerde yuvarlaniyorum. Eşim de çarşıya gitti gelmedi sağolsun ev harman yeri. Çocukların biri parmağını gözüme sokuyor biri uzerimden atliyor
arasan gelmez mi canım

Canım gözün aydın ve kolay gelsin çok kötüysen eşini arasan gelse sanki iyi olur
Kızlar dün misafirden kalan yemeklerim var az az ama annemler burda.bi yemek daha yapayım diyorum, sarma dolma geçiyor aklımdan bolca yoğurtla
ballikayfe esperenzaa of off
sarma dolmayı annenlere yapıyorsun değil misana da yoğurt,çorba,salata ve varsa biraz da sebze yemeği iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…