Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım gözün aydın ve kolay gelsin çok kötüysen eşini arasan gelse sanki iyi olur

sarma dolmayı annenlere yapıyorsun değil misana da yoğurt,çorba,salata ve varsa biraz da sebze yemeği iyi olur.
cici kaptanım şey ııı yani hislerinin kuvvetli olduğunu bilmesem annemler tabiki benim hiiçç canım çekmedi diyecem amna diyemiyorum sebze olarak da bezelye var.o zaman ben az çorba az bezelye az güveç ve çok yoğurt yiyeyim

aksam hic olmamis telafi edecegine inaniyorum:)

hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim
Dün ve bugün yemiyorum resmenn :)

Dün sabah geç kahvaltı
2 yumurta 1 ceviz 1 incir 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir

İkindi ara
Tarçınlı süt
Oğlumun patates kızartmasından 3 ad

Akşam
Izgara köfte 3 ad
Boll salata
1 kaşık bulgur pilavı

Akşam ara
1 bardak süt
3 adet kuru üzüm

3 lt su

Afiyet olsun canım
3 patates kızartması 3 kuru üzüm yiyerek devamını getirmediysen tebrikler vallaBen olsam başlamışken kesinlikle duramazdım

Merhaba kizlar ben iyiden iyiye gribe dogru yol aldim. Doktora gittim.
Sabah : tavada 1 tane yumurta peynir zeytin ceviz yesillik ve sekersiz cay
Ara: 3 tane findik bir hurma ve yesil cay
Oglen : 1 tane kofte iki uc patetes ve iki kasik pilav
Ara: yarim muz 3 kayisi
Aksam: portakalli bezelyeli kereviz iki kasik pilav bir kase yogurt ve salata yedim. Yemek faslini kapattim suan. Turk kahvesi icicem acikirsam
Su yatana kadar 3 litreyi bulur.
Spor iyilesene kadar yapamayacagim sanirim. esperenzaa ballikayfe

Afiyet olsun canım
3 patates kızartması 3 kuru üzüm yiyerek devamını getirmediysen tebrikler vallaBen olsam başlamışken kesinlikle duramazdım
Ayyy yok bir önceki gün zaten çok abartmıştım pazartesiye kadar + çıkmaması lazım kilomun

Auol aklim burda valla... inanmiycaksiniz ama cafenin tuvaletinden yaziyorum anacim telefonlari elimize almiycaz diye soz verdik beraberken geziom hoydur hoydur misafir yaradi bacakta dermab kalmadi 13000 kusur adim oldu vayyy bayilacam simdi opuyorum safal 2

Neler yapıyorsunuz acabahiç sesiniz çıkmıyor da
Çay içiyorum şekerim gelHamak yok ama beşikte sallarım cancağızım
çok tatlısın canım ya

Canım önce geçmiş olsun ,sonra da afiyet olsun.Bulduğun her fursatta dinlenmeye çalış canım.
Ayyy yok bir önceki gün zaten çok abartmıştım pazartesiye kadar + çıkmaması lazım kilomun
iyi canım yarın tartıda bakalım neler olacak inşallah güzel eksilmen olur
Çay içiyorum şekerim gelHamak yok ama beşikte sallarım cancağızım
çok tatlısın canım ya
Afiyet olsun canımmm
İşmiş kadar oldum ben de yazdığın saatlerde yeşil çayımı içiyordum

İki gündür bir saniye durmadım kızlar... Şu an bacaklarımı hissetmiyorum... Bugün
Sabah 1 yumurta
Çay domates peynir ve ucundan lspanaklı gözleme
Öğlen 4 kaşık etli bulgur pilavı ayran ve soğan salatası

Akşam mercimek çorbası salata
Yarım saat yürüyüş ve sayılırmı bilmem ama tüm evi süpürüp sildim. 2.5 litre su içtim. fattylamb94 ballikayfe

Geçmiş olsun canım, bitki çayı ve uyku iyi gelir umarım
sana da afiyet olsun canım benim de günlük bi fincan hakkım var emzirince ama günün hangi saatinde alsam bilemedim

Geçmiş olsun canım, bitki çayı ve uyku iyi gelir umarım
sana da afiyet olsun canım benim de günlük bi fincan hakkım var emzirince ama günün hangi saatinde alsam bilemedim
Canım geç saatte içmemeye çalış,hatta içebiliyorsan kahvaltıda içmeni tavsiye ederim.geç içinde uyku durumunu etkileyebilir
Tesekkur ederim. Yarin tartilip yazacagiz degil mi canim ?
Rica ederim canım evet canım her pazartesi ve cuma tartı günümüz

Canım geç saatte içmemeye çalış,hatta içebiliyorsan kahvaltıda içmeni tavsiye ederim.geç içinde uyku durumunu etkileyebilir

Rica ederim canım evet canım her pazartesi ve cuma tartı günümüz
yemekle değil mümkünse aç için diye okudum nette ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…