- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
cici kaptanım şey ııı yani hislerinin kuvvetli olduğunu bilmesem annemler tabiki benim hiiçç canım çekmedi diyecem amna diyemiyorum sebze olarak da bezelye var.o zaman ben az çorba az bezelye az güveç ve çok yoğurt yiyeyimCanım gözün aydın ve kolay gelsinçok kötüysen eşini arasan gelse sanki iyi olur
sarma dolmayı annenlere yapıyorsun değil misana da yoğurt,çorba,salata ve varsa biraz da sebze yemeği iyi olur.
Dün ve bugün yemiyorum resmenn :)aksam hic olmamistelafi edecegine inaniyorum:)
hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim
Afiyet olsun canımDün ve bugün yemiyorum resmenn :)
Dün sabah geç kahvaltı
2 yumurta 1 ceviz 1 incir 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
İkindi ara
Tarçınlı süt
Oğlumun patates kızartmasından 3 ad
Akşam
Izgara köfte 3 ad
Boll salata
1 kaşık bulgur pilavı
Akşam ara
1 bardak süt
3 adet kuru üzüm
3 lt su
Afiyet olsun canımmcici kaptanım şey ııı yani hislerinin kuvvetli olduğunu bilmesem annemler tabiki benim hiiçç canım çekmedi diyecem amna diyemiyorum sebze olarak da bezelye var.o zaman ben az çorba az bezelye az güveç ve çok yoğurt yiyeyim
Ayyy yok bir önceki gün zaten çok abartmıştım pazartesiye kadar + çıkmaması lazım kilomunAfiyet olsun canım
3 patates kızartması 3 kuru üzüm yiyerek devamını getirmediysen tebrikler vallaBen olsam başlamışken kesinlikle duramazdım
Oyyy yirimmmIyiyim esperenzam fabrikadakilerle pikniğe geldik et ve bol salata yedim güvendeyimsen nasılsın napıyosun buralarda olduğuna göre kocişin yok mu
Bizde özledik bebeğim gel artık
Sagol kuşum muckkkKolay gelsin kuzum sana
Çay içiyorum şekerim gelNeler yapıyorsunuz acabahiç sesiniz çıkmıyor da
çok tatlısın canım yaAuol aklim burda valla... inanmiycaksiniz ama cafenin tuvaletinden yaziyorumanacim telefonlari elimize almiycaz diye soz verdik beraberken geziom hoydur hoydur misafir yaradi bacakta dermab kalmadi 13000 kusur adim oldu vayyy bayilacam simdi opuyorum safal 2
Canım önce geçmiş olsun ,sonra da afiyet olsun.Bulduğun her fursatta dinlenmeye çalış canım.Merhaba kizlar ben iyiden iyiye gribe dogru yol aldim. Doktora gittim.
Sabah : tavada 1 tane yumurta peynir zeytin ceviz yesillik ve sekersiz cay
Ara: 3 tane findik bir hurma ve yesil cay
Oglen : 1 tane kofte iki uc patetes ve iki kasik pilav
Ara: yarim muz 3 kayisi
Aksam: portakalli bezelyeli kereviz iki kasik pilav bir kase yogurt ve salata yedim. Yemek faslini kapattim suan. Turk kahvesi icicem acikirsam
Su yatana kadar 3 litreyi bulur.
Spor iyilesene kadar yapamayacagim sanirim.esperenzaa ballikayfe
iyi canım yarın tartıda bakalım neler olacakAyyy yok bir önceki gün zaten çok abartmıştım pazartesiye kadar + çıkmaması lazım kilomun
Afiyet olsun canımmmÇay içiyorum şekerim gelHamak yok ama beşikte sallarım cancağızım
çok tatlısın canım ya
Geçmiş olsun canım, bitki çayı ve uyku iyi gelir umarımMerhaba kizlar ben iyiden iyiye gribe dogru yol aldim. Doktora gittim.
Sabah : tavada 1 tane yumurta peynir zeytin ceviz yesillik ve sekersiz cay
Ara: 3 tane findik bir hurma ve yesil cay
Oglen : 1 tane kofte iki uc patetes ve iki kasik pilav
Ara: yarim muz 3 kayisi
Aksam: portakalli bezelyeli kereviz iki kasik pilav bir kase yogurt ve salata yedim. Yemek faslini kapattim suan. Turk kahvesi icicem acikirsam
Su yatana kadar 3 litreyi bulur.
Spor iyilesene kadar yapamayacagim sanirim.esperenzaa ballikayfe
sana da afiyet olsun canım benim de günlük bi fincan hakkım var emzirince ama günün hangi saatinde alsam bilemedimCanım önce geçmiş olsun ,sonra da afiyet olsun.Bulduğun her fursatta dinlenmeye çalış canım.
iyi canım yarın tartıda bakalım neler olacakinşallah güzel eksilmen olur
Afiyet olsun canımmm
İşmiş kadar oldumben de yazdığın saatlerde yeşil çayımı içiyordum
Tesekkur ederim. Yarin tartilip yazacagiz degil mi canim ?
Tesekkur ederim insallah iyilesirim hemen :) yuruyuse baslamam lazim.Geçmiş olsun canım, bitki çayı ve uyku iyi gelir umarım
Canım geç saatte içmemeye çalış,hatta içebiliyorsan kahvaltıda içmeni tavsiye ederim.geç içinde uyku durumunu etkileyebilirGeçmiş olsun canım, bitki çayı ve uyku iyi gelir umarım
sana da afiyet olsun canım benim de günlük bi fincan hakkım var emzirince ama günün hangi saatinde alsam bilemedim
Rica ederim canımTesekkur ederim. Yarin tartilip yazacagiz degil mi canim ?
yemekle değil mümkünse aç için diye okudum nette amaCanım geç saatte içmemeye çalış,hatta içebiliyorsan kahvaltıda içmeni tavsiye ederim.geç içinde uyku durumunu etkileyebilir
Rica ederim canımevet canım her pazartesi ve cuma tartı günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?