Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa ben 3 4 gün menü paylaşmak istemiyorum Canım. Hak verirsin di mi bana? Ama sana söz döndüğümde menülerime hayran kalacaksın, yani ben 1 aylık kotamı burada doldurup gelicem.
Gittiğin yer itibari ile diyetin dışına çıkmaman imkansız gibi ama menü paylaşımın olmazsa acaba çok çok büyük kaçamaklar yapar mısın bilemedin?
Ne zaman döneceksin canım evine?
Bari perşembe günü tartı öncesi mümkün olduğunca az yiyerek belki de detoks yaparak cumaya en az hasarla gelebilirsen çok iyi olur.Senin uç noktada aldığın kilo hepimizi etkileyecek ya bari minimum hasar alalım istiyorum.

Merhaba hanımlar. Bugün tertemiz bir menuyle karsinizdayim.
Sabah 1 haşlanmış yumurta maydanoz 1 kibrit kutusu peynir 1 ısırık karışık tost
Ara
Ugrayacagimi sanmiyorum canim. Belki biraz toparlandiktan sonra. Artik siz gunlugume gelirsiniz :)
Ay şimdi gördüm çok üzüldüm yaa nereye gidiyorsun bizi bırakıp

esperenzaa cım kilo alacağımı düşünmüyorum. Çok da yürüyorum. Zaten Salı’dan itibaren en hafif şekilde olacak. Ben de detoks misali şeyler düşünüyorum. Merak etme o iş bende.

Günaydın kızlar bugün pazar hepiniz sevdiklerinizle vakit geçiriyorsunuz eminim ama lütfen diyetinize sağdık kalın. Haftasonları bizim için çok önemli. Vermiş olduğunuz kilonun yarısını alıp bir sonraki hafta tekrar verilmiş kiloyu vermekle uğraşmayın. Size güveniyorum

Günaydın canlar
Kızlar sıkı durun Ramazan Bayramı sonrası sözüm olacak inşallah.Hiç bir sorun olmadı.Şükürler olsun.
Hayırlı oldun canım çok sevindim

Canım onun arkadaşı gelmiş Salı’ya kadar yokmuş

Dünkü menüyü paylaşamadım
Sabah klasik kahvaltı.
Akşam(5gini)
Güveç et, 2yk pilav, salata,gazoz(normalde hiç içmem kızlar ama dün içim yandı.3 aile vardı yemekte, bi taraftan iş yaptım bi taraftan uyandıkça çocuğu emzirdim.)
Akşam 9 gibi de 2 çilek bi ısırık şeftali

günaydınnnnn hava içerden çok güzel ama dışarı çıkınca sıcak diye çıkamıyorum gece kitap okudum bi de sanırım bahardan dolayı yine geç uyandım .şimdi hemen güzel bir kahvaltı yiyeceğim

Afiyet olsun canım güzel dolu dolu bi kahvaltı yap.
Biz de ailece attık kendimizi dışarı güzel havanın keyfini çıkarıyoruz

Dunku menum

Kahvalti. 1 haslanmis yumurta, 1dilim peynir, 7 adet siyah zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, sekersiz cay

Ogle. 1 tabak bezelye yemegi, 1 kase yogurt, 1dilim tam bugday ekmegi

Ara.1 fincan sekersiz nescafe, 3 kare bitter, 1 avucdan az beyaz leblebi (bunu aksam ustu vok aciktim ondan yedim)

Aksam. 1 kepce kirmizi mercimek corbasi, 4 kasik bezelye yemegi, 3 kasik bulgur pilavi, 1 kase yogurt

Su. 2.5 lt
Spor 400 adet ip atlama 80 puan

fattylamb94 ballikayfe

Kizlar bu ara nedense hic doymuyorum surekli birseyler yeme istegi var. Regl da hala gelmedi ondan midir bilmiyorum. Sabah yine uyaninca tartildim dune gore de baya eksiye gecmisim sanirim cuma gunu o kadar arti cikmamin sebebi odem filandi yoksa bu kadar hizli gitmezdi birde regl olsam bu hafta cumaya cok guzel bir eksi olacak ama hayirlisi bakalim

Reglden olabilidiği gibi,emziriyorsun ya belki senin afacanın da iştahı iyice açılmıştır ve o vakumlayıp emdikçe senin açlığın tavan yapıyordur

Bezelye yemeği de çabuk acıktırır canım
Afiyet olsun

Reglden olabilidiği gibi,emziriyorsun ya belki senin afanın da iştahı iyice açılmıştır ve o vakumlayıp emdikçe senin açlığın tavan yapıyordur
Emzirme hic aklima gelmemisti
Emmek ne kelime benimki ek gida da almiyor 7 24 memedeyiz bazen kiziyorum kuruttun beni diye memeler sunuyor bildigin :)))
Bezelye yemeği de çabuk acıktırır canım
Afiyet olsun
hadi ya bunu bilmiyordum bak cok da severim kendisini neyse bugunluk daha var yemegim misafir gelecek diye fazladan yaptim yemege de gelmeyince fazladan kaldi. Yarina da patlican oturtma yapacagim ama kizartmadan firinlayip oyle pisirecegim.

Ek gıdaya geçmedin mi canım? Minik minik başla ki ileride zorluk olmasın.tabi ki yine temel besin anne sütü olacak ama ayına uygun en gıdaları 3 gün kuralına uyarak başla tatlım
Bezelye havuç patates bunlar çabuk acıktırır canım.
Akşama ben de patlıcan yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…