- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Gittiğin yer itibari ile diyetin dışına çıkmaman imkansız gibi ama menü paylaşımın olmazsa acaba çok çok büyük kaçamaklar yapar mısın bilemedin?esperenzaa ben 3 4 gün menü paylaşmak istemiyorum Canım. Hak verirsin di mi bana? Ama sana söz döndüğümde menülerime hayran kalacaksın, yani ben 1 aylık kotamı burada doldurup gelicem.
Ay şimdi gördüm çok üzüldüm yaa nereye gidiyorsun bizi bırakıpUgrayacagimi sanmiyorum canim. Belki biraz toparlandiktan sonra. Artik siz gunlugume gelirsiniz :)
Hayırlı oldun canım çok sevindimKızlar sıkı durun Ramazan Bayramı sonrası sözüm olacak inşallah.Hiç bir sorun olmadı.Şükürler olsun.
Gecen sene mayis ayinda ikinci defa geldim yarismaya ve sanirim haziran gibi kaptan oldum... neredeyse 1 sene olmus. Okadar cok insan geldi ki. Kimi bir gorunup kayboldu, kimi listeye girdigi hafta buhar olup uctu, kimiyle kavga ettim, kimini kovdum. Ama cok guzel arkadasliklar edindim. Cok guzel anilar biriktirdim. Belki kiminize gore burasi sadece bi forum sadece bir yarisma. Ama bana gore oyle olmadi hic bir zaman. Burasi benim ailem gibi oldu. Kimi zaman cocuklarima ayirmam gereken vakti buraya ayirdim, evimin isini birakip burayla ilgilendim ama hic gocunmadim. Severek yaptim kaptanligi. Birakip gitmek inanin ki benim icin cok zor. Uzuun bir zamandir aklimda birakmak ama yapamadim. Kismet buguneymis.
Hepinizi cok seviyorum. Ama ozellikle kalbimde yer edinenesperenzaa bazen abla bazen arkadas oldun bana. Burda fikirlerine ve samimiyetine guvendigim sayili insanlardansin. Olmayan ablam oldun ❤ seni seviyorum.
fattylamb94 sanirim sende olmayan kiz kardesimsin :) hic gorusmedik ama aramizda bir bag oldugunu inkar edemezsin. Zayiflayip dugununde istedigin gelinligi giyecegine inaniyorumm tek yapman gereken totonu biraz kaldirip harakt etmen. Bu kesinlikle bir veda degil
Veee takimimim degerli uyeleri sizler de benim icin cok degerlisiniz. Burda bazen derdimi dinlediniz kaprislerimi cektiniz. Hakkinizi helal edin. Hepinizi cok seviyorum.
Aglamiyorum yahu.. gozume toz kacti
Hoscakalin.
Canım onun arkadaşı gelmiş Salı’ya kadar yokmuşmedgic26 sen nerelerdesin
bu hafta beniMenü için kimi etiketliyorduk
Afiyet olsun canımgünaydınnnnnhava içerden çok güzel ama dışarı çıkınca sıcak diye çıkamıyorum gece kitap okudum bi de sanırım bahardan dolayı yine geç uyandım .şimdi hemen güzel bir kahvaltı yiyeceğim
Reglden olabilidiği gibi,emziriyorsun ya belki senin afacanın da iştahı iyice açılmıştır ve o vakumlayıp emdikçe senin açlığın tavan yapıyordurKizlar bu ara nedense hic doymuyorum surekli birseyler yeme istegi var. Regl da hala gelmedi ondan midir bilmiyorum. Sabah yine uyaninca tartildim dune gore de baya eksiye gecmisim sanirim cuma gunu o kadar arti cikmamin sebebi odem filandi yoksa bu kadar hizli gitmezdi birde regl olsam bu hafta cumaya cok guzel bir eksi olacak ama hayirlisi bakalim
Bezelye yemeği de çabuk acıktırır canımDunku menum
Kahvalti. 1 haslanmis yumurta, 1dilim peynir, 7 adet siyah zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, sekersiz cay
Ogle. 1 tabak bezelye yemegi, 1 kase yogurt, 1dilim tam bugday ekmegi
Ara.1 fincan sekersiz nescafe, 3 kare bitter, 1 avucdan az beyaz leblebi (bunu aksam ustu vok aciktim ondan yedim)
Aksam. 1 kepce kirmizi mercimek corbasi, 4 kasik bezelye yemegi, 3 kasik bulgur pilavi, 1 kase yogurt
Su. 2.5 lt
Spor 400 adet ip atlama 80 puan
fattylamb94 ballikayfe
Emzirme hic aklima gelmemistiReglden olabilidiği gibi,emziriyorsun ya belki senin afanın da iştahı iyice açılmıştır ve o vakumlayıp emdikçe senin açlığın tavan yapıyordur
hadi ya bunu bilmiyordum bak cok da severim kendisini neyse bugunluk daha var yemegim misafir gelecek diye fazladan yaptim yemege de gelmeyince fazladan kaldi. Yarina da patlican oturtma yapacagim ama kizartmadan firinlayip oyle pisirecegim.Bezelye yemeği de çabuk acıktırır canım
Afiyet olsun
Ek gıdaya geçmedin mi canım? Minik minik başla ki ileride zorluk olmasın.tabi ki yine temel besin anne sütü olacak ama ayına uygun en gıdaları 3 gün kuralına uyarak başla tatlımEmzirme hic aklima gelmemisti
Emmek ne kelime benimki ek gida da almiyor 7 24 memedeyiz bazen kiziyorum kuruttun beni diye memeler sunuyor bildigin :)))
hadi ya bunu bilmiyordum bak cok da severim kendisini neyse bugunluk daha var yemegim misafir gelecek diye fazladan yaptim yemege de gelmeyince fazladan kaldi. Yarina da patlican oturtma yapacagim ama kizartmadan firinlayip oyle pisirecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?