Çok üzüldüm. Sizleri tanımıyorum ama içtenlik ve samimiyet kurduğunuz diyaloglarda hissediliyor. Umarım herşey senin için daha iyi olurArkadaslar hepinizden ozur dileyerek kaptanligi birakma karari aldim. Cogunuzun bildigi gibi bir turlu motivasyon saglayamadim ve surekli bir ileri 2 geri seklinde surduruyorum diyeti. Kilo vermeyen bi kaptanin kimseye yarari olmaz kanisindayim. Hem bu yuzden hemde biraz kendi kabuguma cekilip sorumlulugum olmadan birseyler yapmak istiyorum. Kendime diyet gunluklerinde bir kinu actim.Bir sure forumda olsam bile buraya ugramayacagim.
Kaptan olmasini istedigimesperenzaa fattylamb94 @ballikayfe kizlar lutfen biriniz kaptanligi alin. Inanin bu bana iyi gelecek. Patlayacak gibi hissediyorum. Yoruldum.Belli bir sure sonra belki donerim
Sınavlarımın tam tarihi belli değil esperenzacım ama 15 haziranda herşeyim bitmiş rahatlamış olacağım artık sadece iş olacak o zaman bu sorumluluğu alabilirim. Sana yük olmazsa şimdi sen yaparsan sevinirim. Zaten takip ediyorsun herkesi burayı seviyorsun da zorlanmazsın diye düşünüyorum o sorumluluğu alabilirsin.Canımm sınavların ne zaman bitiyor?
Ben dediğim gibi iki ay belki zorlayarak üç ay daha yapabilirim.Sonra o gün geldiğinde sen de istersen sana bırakırım ya da şimdi bile sen olabilirsin ben her koşulda yardımcı olurum.belki kaptan sen olursan sana moral ve motivasyon olarak çok iyi gelebilir.sorumluluk hissedersin ve zayıflaman hızlanır ne dersin
Seabahar’a tekrar mesaj atılabilir espreneza uzun dönem kaptanlık yapamayacağından esra olsun denilebilir canım
Cok tesekkur ederim. Burasi benim ailem gibi oldum hicbir zaman yarisma olarak gormedim burayi ama kendim icin boyle olmasi gerektigine inaniyorum.Çok üzüldüm. Sizleri tanımıyorum ama içtenlik ve samimiyet kurduğunuz diyaloglarda hissediliyor. Umarım herşey senin için daha iyi olurKanguru_
Burada epey zaman geçirip her telden konuşuyoruz ya canım,kimi zaman dertleşiyoruz çoğu zaman gülüyoruz ve kilo engellilerÇok üzüldüm. Sizleri tanımıyorum ama içtenlik ve samimiyet kurduğunuz diyaloglarda hissediliyor. Umarım herşey senin için daha iyi olurKanguru_
Canımmm çok sevindimKızlar sıkı durun Ramazan Bayramı sonrası sözüm olacak inşallah.Hiç bir sorun olmadı.Şükürler olsun.
Evet canım senin ve siz arkadaşlarımın desteğine sopasına ihtiyacım varCanımmm çok sevindim
Bayram sonrasına kadar tempoyu arttır kuzum, maksimum kiloyu ver burada söz yaparız sana
Çok sevindim hayırlı olsunKızlar sıkı durun Ramazan Bayramı sonrası sözüm olacak inşallah.Hiç bir sorun olmadı.Şükürler olsun.
Emin ol bu defa sopa daha sert olur ama bence sopaya gerek kalmaz ki senin önünde net bir tarih var ve bu tarih ve gaz seni her hafta daha da iyiye götürür.Evet canım senin ve siz arkadaşlarımın desteğine sopasına ihtiyacım var
İnşallah kuzum sinirlenince gözüm dönüyor tek korkum bı.Emin ol bu defa sopa daha sert olur ama bence sopaya gerek kalmaz ki senin önünde net bir tarih var ve bu tarih ve gaz seni her hafta daha da iyiye götürür.
Saol canım.Çok sevindim hayırlı olsun
Hayırlı olsun kuzu Rabbim mutluluğunu daim etsinKızlar sıkı durun Ramazan Bayramı sonrası sözüm olacak inşallah.Hiç bir sorun olmadı.Şükürler olsun.
cok uzuldum gitmene dsha yeni de tanismistik ama hayirlisi olsun hakkinda onemli olan senin iyi olman bizden yana helal olsun sende hakkini helal etGecen sene mayis ayinda ikinci defa geldim yarismaya ve sanirim haziran gibi kaptan oldum... neredeyse 1 sene olmus. Okadar cok insan geldi ki. Kimi bir gorunup kayboldu, kimi listeye girdigi hafta buhar olup uctu, kimiyle kavga ettim, kimini kovdum. Ama cok guzel arkadasliklar edindim. Cok guzel anilar biriktirdim. Belki kiminize gore burasi sadece bi forum sadece bir yarisma. Ama bana gore oyle olmadi hic bir zaman. Burasi benim ailem gibi oldu. Kimi zaman cocuklarima ayirmam gereken vakti buraya ayirdim, evimin isini birakip burayla ilgilendim ama hic gocunmadim. Severek yaptim kaptanligi. Birakip gitmek inanin ki benim icin cok zor. Uzuun bir zamandir aklimda birakmak ama yapamadim. Kismet buguneymis.
Hepinizi cok seviyorum. Ama ozellikle kalbimde yer edinenesperenzaa bazen abla bazen arkadas oldun bana. Burda fikirlerine ve samimiyetine guvendigim sayili insanlardansin. Olmayan ablam oldun ❤ seni seviyorum.
fattylamb94 sanirim sende olmayan kiz kardesimsin :) hic gorusmedik ama aramizda bir bag oldugunu inkar edemezsin. Zayiflayip dugununde istedigin gelinligi giyecegine inaniyorumm tek yapman gereken totonu biraz kaldirip harakt etmen. Bu kesinlikle bir veda degil
Veee takimimim degerli uyeleri sizler de benim icin cok degerlisiniz. Burda bazen derdimi dinlediniz kaprislerimi cektiniz. Hakkinizi helal edin. Hepinizi cok seviyorum.
Aglamiyorum yahu.. gozume toz kacti
Hoscakalin.
Hakkında hayırlısı olsun ekifcim kendş adıma üzüldüm senin adına sevindim umarım tek basına dahanguzel yol alırsınArkadaslar hepinizden ozur dileyerek kaptanligi birakma karari aldim. Cogunuzun bildigi gibi bir turlu motivasyon saglayamadim ve surekli bir ileri 2 geri seklinde surduruyorum diyeti. Kilo vermeyen bi kaptanin kimseye yarari olmaz kanisindayim. Hem bu yuzden hemde biraz kendi kabuguma cekilip sorumlulugum olmadan birseyler yapmak istiyorum. Kendime diyet gunluklerinde bir kinu actim.Bir sure forumda olsam bile buraya ugramayacagim.
Kaptan olmasini istedigimesperenzaa fattylamb94 @ballikayfe kizlar lutfen biriniz kaptanligi alin. Inanin bu bana iyi gelecek. Patlayacak gibi hissediyorum. Yoruldum.Belli bir sure sonra belki donerim
İyi geceler kızlar
Menüm
10:30 Klasik karatay kahvaltısı
13:00 Şekersiz duble Türk kahvesi
16:00 Şekersiz Türk kahvesi ( küçük)
19:00 Semizotu yemeği,yoğurt ve salata
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor: yok
@ballikayfe
sümeyyecim cok sevindim hayırlı ugurlu olsun ramazan sonuna kadar yemek icmek yok tuut kendşnş bak sakın ha sakın salma olurmuKızlar sıkı durun Ramazan Bayramı sonrası sözüm olacak inşallah.Hiç bir sorun olmadı.Şükürler olsun.
bizim bir hakkımız yok da senin coktur sen helal et canım biz de seni sevşyoruzGecen sene mayis ayinda ikinci defa geldim yarismaya ve sanirim haziran gibi kaptan oldum... neredeyse 1 sene olmus. Okadar cok insan geldi ki. Kimi bir gorunup kayboldu, kimi listeye girdigi hafta buhar olup uctu, kimiyle kavga ettim, kimini kovdum. Ama cok guzel arkadasliklar edindim. Cok guzel anilar biriktirdim. Belki kiminize gore burasi sadece bi forum sadece bir yarisma. Ama bana gore oyle olmadi hic bir zaman. Burasi benim ailem gibi oldu. Kimi zaman cocuklarima ayirmam gereken vakti buraya ayirdim, evimin isini birakip burayla ilgilendim ama hic gocunmadim. Severek yaptim kaptanligi. Birakip gitmek inanin ki benim icin cok zor. Uzuun bir zamandir aklimda birakmak ama yapamadim. Kismet buguneymis.
Hepinizi cok seviyorum. Ama ozellikle kalbimde yer edinenesperenzaa bazen abla bazen arkadas oldun bana. Burda fikirlerine ve samimiyetine guvendigim sayili insanlardansin. Olmayan ablam oldun ❤ seni seviyorum.
fattylamb94 sanirim sende olmayan kiz kardesimsin :) hic gorusmedik ama aramizda bir bag oldugunu inkar edemezsin. Zayiflayip dugununde istedigin gelinligi giyecegine inaniyorumm tek yapman gereken totonu biraz kaldirip harakt etmen. Bu kesinlikle bir veda degil
Veee takimimim degerli uyeleri sizler de benim icin cok degerlisiniz. Burda bazen derdimi dinlediniz kaprislerimi cektiniz. Hakkinizi helal edin. Hepinizi cok seviyorum.
Aglamiyorum yahu.. gozume toz kacti
Hoscakalin.
Huzurum canım ciğerim iki gözüm ,annenler gittiler mi? Gittilerse Allah kavuştursun.Hakkında hayırlısı olsun ekifcim kendş adıma üzüldüm senin adına sevindim umarım tek basına dahanguzel yol alırsın
sümeyyecim cok sevindim hayırlı ugurlu olsun ramazan sonuna kadar yemek icmek yok tuut kendşnş bak sakın ha sakın salma olurmu
bizim bir hakkımız yok da senin coktur sen helal et canım biz de seni sevşyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?