Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok üzüldüm. Sizleri tanımıyorum ama içtenlik ve samimiyet kurduğunuz diyaloglarda hissediliyor. Umarım herşey senin için daha iyi olur Kanguru_

Sınavlarımın tam tarihi belli değil esperenzacım ama 15 haziranda herşeyim bitmiş rahatlamış olacağım artık sadece iş olacak o zaman bu sorumluluğu alabilirim. Sana yük olmazsa şimdi sen yaparsan sevinirim. Zaten takip ediyorsun herkesi burayı seviyorsun da zorlanmazsın diye düşünüyorum o sorumluluğu alabilirsin.

Çok üzüldüm. Sizleri tanımıyorum ama içtenlik ve samimiyet kurduğunuz diyaloglarda hissediliyor. Umarım herşey senin için daha iyi olur Kanguru_
Cok tesekkur ederim. Burasi benim ailem gibi oldum hicbir zaman yarisma olarak gormedim burayi ama kendim icin boyle olmasi gerektigine inaniyorum.

Burada epey zaman geçirip her telden konuşuyoruz ya canım,kimi zaman dertleşiyoruz çoğu zaman gülüyoruz ve kilo engelliler olarak birbirimizi iyi anladığımız için kurduğumuz bağ güçlü oluyor
Zamanla senin de katılımın artar ve bir bakmışsın birbirimizi çok iyi tanımış olabiliriz

Gecen sene mayis ayinda ikinci defa geldim yarismaya ve sanirim haziran gibi kaptan oldum... neredeyse 1 sene olmus. Okadar cok insan geldi ki. Kimi bir gorunup kayboldu, kimi listeye girdigi hafta buhar olup uctu, kimiyle kavga ettim, kimini kovdum. Ama cok guzel arkadasliklar edindim. Cok guzel anilar biriktirdim. Belki kiminize gore burasi sadece bi forum sadece bir yarisma. Ama bana gore oyle olmadi hic bir zaman. Burasi benim ailem gibi oldu. Kimi zaman cocuklarima ayirmam gereken vakti buraya ayirdim, evimin isini birakip burayla ilgilendim ama hic gocunmadim. Severek yaptim kaptanligi. Birakip gitmek inanin ki benim icin cok zor. Uzuun bir zamandir aklimda birakmak ama yapamadim. Kismet buguneymis.
Hepinizi cok seviyorum. Ama ozellikle kalbimde yer edinen esperenzaa bazen abla bazen arkadas oldun bana. Burda fikirlerine ve samimiyetine guvendigim sayili insanlardansin. Olmayan ablam oldun ❤ seni seviyorum.

fattylamb94 sanirim sende olmayan kiz kardesimsin :) hic gorusmedik ama aramizda bir bag oldugunu inkar edemezsin. Zayiflayip dugununde istedigin gelinligi giyecegine inaniyorumm tek yapman gereken totonu biraz kaldirip harakt etmen. Bu kesinlikle bir veda degil

Veee takimimim degerli uyeleri sizler de benim icin cok degerlisiniz. Burda bazen derdimi dinlediniz kaprislerimi cektiniz. Hakkinizi helal edin. Hepinizi cok seviyorum.

Aglamiyorum yahu.. gozume toz kacti

Hoscakalin.

Son düzenleme:
Bugün 11 e kadar herşy yolundaydı 11 den sonra ipin ucu kaçtı.
Sabah
2 çeri domates
2 salatalık
. 1 etimek
2 zeytin
2yumurtalı yarım kibrit kutusu kadar kaşar rendelenmiş 2 cevizli yağsız omlet
Yeşil çay
İşte buradan sonra işler karıştı kayınvalidem rahatsızdı okul çıkışı onu da bize getirdim ona hürmet ve hizmette kusur etmezken kendimi de ayakta es geçmediğimi dolu bir mide İle başbaşa kalınca anladım. Simit peynir etli pilav... Çok utandım çok.... 2.5 litre su içtim ama bugün yürüyüş yapamadım

cok uzuldum gitmene dsha yeni de tanismistik ama hayirlisi olsun hakkinda onemli olan senin iyi olman bizden yana helal olsun sende hakkini helal et

Kanguru_ gitmene gerçekten üzüldüm. Yazdıklarını okuyunca da çok yorulduğunu anladım. Kaptan olmak, takip etmek gerçekten meşakkatli.. günlüğüne uğrarız canım sen kiloları verdikçe bizde burada seviniriz

esperenzaa ben 3 4 gün menü paylaşmak istemiyorum Canım. Hak verirsin di mi bana? Ama sana söz döndüğümde menülerime hayran kalacaksın, yani ben 1 aylık kotamı burada doldurup gelicem.

Hakkında hayırlısı olsun ekifcim kendş adıma üzüldüm senin adına sevindim umarım tek basına dahanguzel yol alırsın

Kızlar sıkı durun Ramazan Bayramı sonrası sözüm olacak inşallah.Hiç bir sorun olmadı.Şükürler olsun.
sümeyyecim cok sevindim hayırlı ugurlu olsun ramazan sonuna kadar yemek icmek yok tuut kendşnş bak sakın ha sakın salma olurmu

bizim bir hakkımız yok da senin coktur sen helal et canım biz de seni sevşyoruz

Huzurum canım ciğerim iki gözüm ,annenler gittiler mi? Gittilerse Allah kavuştursun.
Eee artık eski bombastik huzurumuz geri dönsün artık ne dersin?
İzin süren dolar dolmaz da takıma geri dön ,mezun üye ile ilgili kural da değişti zaten.mezun olduğun kilonun altında geri dönmek istedğinde dönüş yolu da var.iznin bitsin dön ve mezun ol ,mezuniyet kepini tak yazını yaz artık kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…