Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın...
hafta sonu o kadar dikkat etmeme rağmen
hafta sonu spor yapamadım dün sadece 250 ad ip atladım
cuma 63,5
bugün 63,9

çok moralim bozuldu
2 haftadır spora gidiyorum doğru düzgün kilo vermedim
Günaydın, acaba haftasonu hiç kaçamak yaptın mı neden olabilir ki böyle

dün sabah
1 yumurta
çeyrek simit
peynir çay

öğle yok

ikindi
2 kaşık yulaf ezmesi
çeyrek muz 3 çilek süt karıştırıp yedim

akşam 1 tabak yağsız mercimek çorbası
salata

yatsı 1 bardak süt

250 ad ip atladım

Yediklerin az ama hepsi karbonhidrat. her öğününde karbonhidrat var. Biraz daha sebze ve protein ağırlıklı beslenebilirsin

kaçamak yapmadım ama spora da gitmedim sadece
öyle bir kaçamak söz konusuda olmadı
normalde dikkat etmediğimde hep sabitti kilom
eşimde diyor sen spora başladın daha çok şişti kolların diye anlamadım ben birşey

Sporda bölgesel mi çalışıyorsun cardio mu yapıyorsun ? Acaba yanlış spor mu yapıyosun bilemedim ki. Insan spora başladığında ödem yapar şişer sonrada çok güzel inceltir. Ama iyi hocalarla çalışmak önemli

hocayla çalışıyorum
cardio + yüzme haftada 2 günde plates anlamadım
dün wc ye çıkamadım bu akşam tekrar tartılacağım bakalım

Gunaydin kizlar. Hayirli kandiller. En son cuma gunu 65.8 kiloyken suan 65.1 olmusum 3 gunde bu kadar vermemde hasta olmamin da payi var sanirim.
Geçmiş olsun kuşum, maşallah iki gün için çok iyi
Cuma 77.4 kg
Bugun 75.7 kg
Fark 1.7 kg gitmis
Cuma gunu bu kadar arti cikmamin sebebi odemmis demekki gecen haftaki kiloma dusmusum. Cunaya kadar insallah 74 leri gorebilirim.
İnşallah canım,tebrik ederim
Şöyle bir gezmeye gitsem diyorum, sonra vazgeçiyorum , sonra yine çıksam uzaklaşsam biraz diyorum kararsız kaldım
al benden de o kadar Uykum var bi sürü, uyuyayım da süt olsun diyorum Bi haftadır aralıksız misafir ağırlayınca pertim çıktı

Eline sağlık canım evet geçen hafta spor yapmıştım bildireceğim dedim ve tembellik edip bildirmedim
Teşekkürler canım

Eline sağlık canım evet geçen hafta spor yapmıştım bildireceğim dedim ve tembellik edip bildirmedim
Teşekkürler canım
Spor yaptığını biliyorum esperenezam ama bildirmek gerekiyo işte takımın amacı birbirimizi teşvik etmek. Ben listeyi hazırladığım halde kendi puanımı hesaplamaya üşendim

Şeker orucuna başladım bugün hanımlar, var mı benimle tutacak olann.aslında ne zamandır aklımda ama yapamam diyordum şimdi baktım kahvaltıda hiç şekerli ürün tüketmedim hadi balıyayımdidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…