- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Heheee ben bakmışım zaten bu konuya
Inşallah hakkıyla yaparız :) bugün başladım ve aynı zamanda regl oldum. Tatlı isteğimin tavan yaptığı zaman. Üstelik çok kötüyüm normalde yarın başlarım falan diyip sallardım ama bu sefer kararlıyım. Sen de bırakma bundan sonra menülerini takip edicem :) ben meyve yemeyide düşünmüyorum bu süreçteAma başladınmı okumuştum başlayacağını o zaman da aklıma gelmişti sana teklif etmek ama kendime pek güvenemedim için ses etmemiştimSabah Karatay kahvaltı yaptım şimdi de tarçınlı süt içip elma yicem yanında şeker isteğimi azalsın diye
Bahçeniz mi var ay ne güzel, ben de balkonda saksılarla idare ediyorum
Afiyet olsun canım yarasınşaka bi yana yapma etme canım tam beni geçmişken, dilimden kurtulamazsın çok fena hava atarım bak kilo bildirimini göremedim de bakalım
Ben de ben desanki her gün gördüğüm tanıdığım biri gibi yakınlık duyuyorum @medgic26
tam ihtiyacım olan şey, hemen bakıyorum, sağ olasın
Teşekkür ederim canımmesperenzaa kuzuuumm kaptan olmuşsun hayırlı olsun. Görünce hemen bir tebriğe geleyim dedim. Ha bu arada özlendiniz. Öpüyorum. Başarılar diliyorum ki zaten başarılı olacağına eminim yavrum.
@Rzgrece kaptanım ayrılmanıza üzüldüm, ama eminim güzel sonuçlarla geri döneceksin :) Bence kaptanlığı emin ellere devretmişsin :) Hepiniz için hayırlı olsun :)
Ben de erteledim hep ama az sişimi sıkıp kısa sürede sonuç alıp korumada tadına bakmak daha iyi olacak yoksa kaçamak yapmamaya çalışmak daha çok yoruyorInşallah hakkıyla yaparız :) bugün başladım ve aynı zamanda regl oldum. Tatlı isteğimin tavan yaptığı zaman. Üstelik çok kötüyüm normalde yarın başlarım falan diyip sallardım ama bu sefer kararlıyım. Sen de bırakma bundan sonra menülerini takip edicem :) ben meyve yemeyide düşünmüyorum bu süreçte
Doğru olanı aç karnına içmek diye ben de duymuştum ama emin değilim canım.geç vakitte içmenin uykuyu olumsuz etkilediğini biliyorum canımyemekle değil mümkünse aç için diye okudum nette ama
Afiyet sağlık süt olsun tarMenumu yazip uykuya gecis yapacagim
Kahvalti. 2 yumurta ile omlet 1 dilim peynir 4 adet zeytin 1 tk kayisi receli 1 dilim tam bugday ekmegi sekersiz cay
Ogle sabah esime yaptigim patatesli yumurtadan kalan 4 5 catal omlet 1 kk peynir
Ara. 1 fincan nescafe, 2 kare bitter, 7 8 adet cig badem ve beyaz leblebi
Aksam. 1 kase kirmizi mercimek corbasi, 3 kasik bezelye yemegi, 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
Orta seker turk kahvesi
Su. Min 2.5 lt olmustur
Spor. 750 adet ip atlama 150 puan
fattylamb94 @ballikayfe
Misafiri yolla da dön artık sahalata çitosumGunaydin etli butlu hatuncuklarim :) herkes uyuyor adet olamadim daha kilom 107 halen catliycammmgideyimde kahvaltı hazirlayayim millet uyanmadan hadin optummm byee
tekrar geçmiş olsun canımmGunaydin kizlar. Hayirli kandiller. En son cuma gunu 65.8 kiloyken suan 65.1 olmusum3 gunde bu kadar vermemde hasta olmamin da payi var sanirim.
İnşallah günden güne daha iyi olacak canımGünaydın hanımlar. Gene pardon kuldur yoğun bir güne başladık şükür. Ben de bugün tartildim 79.8 oldu şükür. Bakalım inşallah daha iyi sonuçlar alırız.
Ben iki hafta spor eslesmelerinde olamam canım, yarın memlekete yola çıkıyoruz nasipse.Geldimm bi geçmiş yapayım
Arkadaşlar sporlar maalesef biraz kötü durumda.( ben de buna dahilim)
Akşam spor eşleşmesi yapacağım ve lütfen mazereti olup da spor yarışmasına dahil olamayacak olanlar akşam. 20:00’ye kadar bildirirse sevinirim.
Haydi 6. Takımın güzelleri silkelenip kendimize gelmenin tam sırasıdır.
Kaçamak görmek istemiyorum, zaten siz de yapmazsınız öyle cıss şeyler
Tamamdir birazdan ara ogun yapacagim hurma vardi evde sut ve hurma ile gecistiririm o zaman. Recelde iste pazar kahvaltisi kacamagi gibi oldu normalde pek yememDoğru olanı aç karnına içmek diye ben de duymuştum ama emin değilim canım.geç vakitte içmenin uykuyu olumsuz etkilediğini biliyorum canım
Afiyet sağlık süt olsun tar
Canım emzirdiğin için canın tatlı çekiyor olabilir reçel,bitter de olsa çikolata yerine hurma,kayısı,incir vs yersen sanki daha iyi olur.
Misafiri yolla da dön artık sahalata çitosum
tekrar geçmiş olsun canımmönce sağlık tabi ki ama iyi bir eksilme de gelmiş
İnşallah günden güne daha iyi olacak canım
Senin ve tüm takım arkadaşlarımında kandili mübarek,duaları kabul olsun inşallah canım.Günaydın kızlarkandiliniz mübarek olsun, dualarımızda birbirimizi unutmayalım
Afiyet olsun canım.menülerin git gide daha iyi oluyor canımSabah
1 dilim ekmek
kıymalı domatesli yumurta
şekersiz çay
2 3 kuru kayısı
Öğlen
yok
ara
3 hurma
şekersiz çay
akşam
tarhana çorbası
kıtır ekmek vardı içinde bir dilime tekabül eder mi bilemedim
ara
patlamış mısır
süt
1 hurma
Tatlı paketli gıda kaçamağı yapmadım vardı yemedim sadece patlamış mısır ve kıtır ekmek kafamı karıştıran
@medgic26 kuşum olmamış mı ya olmadı bu akşam sütle geçiştiririm ama çok spor yaptım 2 saat yürüdüm fullfattylamb94
canım hiç moralini bozma vücudun direnç gösteriyor olabilir,spor,regl yada tuz miktarın fazla ise onun ödemi olabilir.bol su iç tartıdaki geçici artıyı unut önügünaydın...
hafta sonu o kadar dikkat etmeme rağmen
hafta sonu spor yapamadım dün sadece 250 ad ip atladım
cuma 63,5
bugün 63,9
çok moralim bozuldu
2 haftadır spora gidiyorum doğru düzgün kilo vermedim
karbonhidrat alımın çok fazla canım.protein ve sebzeyi biraz arttır canımdün sabah
1 yumurta
çeyrek simit
peynir çay
öğle yok
ikindi
2 kaşık yulaf ezmesi
çeyrek muz 3 çilek süt karıştırıp yedim
akşam 1 tabak yağsız mercimek çorbası
salata
yatsı 1 bardak süt
250 ad ip atladım
Az yiyorsun ya canım belli bir saatten sonra gözünün dönmesi normal.öğünlerini biraz daha kuvvetli sağlıklı yapsan iyi olur canımGünaydınnnn. Dün akşam cozuttum biraztartı 84.7 gösterdi yine. Epey oldu uyanalı ama daha yeni kahvaltı yaptım. Domates salatalık zeytin tuzsuz lor peynir ve çay 2 dilim de tam tahıl ekmeği
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış derler ya kuzum ,buna da şükürGünaydın canlar kilo 83.6.0.1 kilo az cumadan... Halim duman artık pi sayısı gibi gibi virgülden sonraki sayılarıda hesaplarsam şaşırmayın... öptm hepinizi....
harikasınnnn canımmm.tebriklerCuma 77.4 kg
Bugun 75.7 kg
Fark 1.7 kg gitmis
Cuma gunu bu kadar arti cikmamin sebebi odemmis demekki gecen haftaki kiloma dusmusum. Cunaya kadar insallah 74 leri gorebilirim.
maç daha bitmedi bi atakla fitcivcivi geçersin ha gayret
Şeker oruvAaa ben de bugün başladım :) birbirimizi takip edelim de bozmayalım ya 21 gün
Özledik yavSelam kizlar hafta sonu giremedim cumartesi bahceyle ugrastik dünde misafir vardı ama çok yorulmustum neysekı bugün geç uyandım birazda olsa yorgunluğumu attım
Tamam canımmBen iki hafta spor eslesmelerinde olamam canım, yarın memlekete yola çıkıyoruz nasipse.
Tamam canımaRKADAŞLAR BEN KİLO BİLDİRİMİ YARIN YAPSAM OLUR MU AKŞAM ANNEMDEYDİM TARTI YOK GECELERİDE GİREMİYORUM CUMA GÜNLERİ BU KONUDA DİKKATLİYİM AMA PAZARTESİ AFFOLA
AMA PAZAR SABAHI 63,5 TUM
Senin ve tüm takım arkadaşlarımında kandili mübarek,duaları kabul olsun inşallah canım.
Afiyet olsun canım.menülerin git gide daha iyi oluyor canımmısır ve ekmek hariç tabi ki spor için d kocaman alkışş
canım hiç moralini bozma vücudun direnç gösteriyor olabilir,spor,regl yada tuz miktarın fazla ise onun ödemi olabilir.bol su iç tartıdaki geçici artıyı unut önü
karbonhidrat alımın çok fazla canım.protein ve sebzeyi biraz arttır canım
Tamam canımesas önemli olan cuma bildirimi ve sen bu konuda dikkatlisin
Maşallah canım ya
En kısa sürede fazlalıklarından kurtulacaksın ve hayırlısı ile bebişini kucağına alacaksın.senin için dua ediyorım canım.seni çok iyi anlıyorum bebek konusunda
Yok yok o Mısırdan ekmekten önceydiaRKADAŞLAR BEN KİLO BİLDİRİMİ YARIN YAPSAM OLUR MU AKŞAM ANNEMDEYDİM TARTI YOK GECELERİDE GİREMİYORUM CUMA GÜNLERİ BU KONUDA DİKKATLİYİM AMA PAZARTESİ AFFOLA
AMA PAZAR SABAHI 63,5 TUM
tuzlu da su tutarAslında tatlı değil tuzlu yedim daha zararsız bence
Biraz kaçamak yaptım ama sporuda çok yaptım pazar günü niş dengelenmiştir. bUrası olmasa çoktan bozmuştum sağolsun herkes amacımı hatırlatıyoriyiki tanıştık kaynaştık
Ay hem emzirip hem adet olan bu garip ne yapsın pekiBen de erteledim hep ama az sişimi sıkıp kısa sürede sonuç alıp korumada tadına bakmak daha iyi olacak yoksa kaçamak yapmamaya çalışmak daha çok yoruyorben de emzirdikçe tatlıya saldırmak istiyorum başaracağız inşallah kaptan yarım zehirleöeyeceğiz kendimizi
Ben meyveyi bi tane ile sınırlı tutmak istiyorum bi de üç hurma çayın yanında 7 gibi.sonra yatmadan yeşil çay ile final yaparım diyorum inşallahhadi bismillah bakalım
Bu arada kaptan yok ortalarda
esperenzaa hani projelerin vardı bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?