Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elifcim canımm gerçekten çok üzüldüm ayrilmana. hayır gidemezsin de diyemoyorum çünkü çok yoruldun biraz dinlen yine geri dönersin.
hakkında hayırlısı olsun canım seni çok sevdim @Rzgrece

Misiri Yağlı tuzlu patlatsaydin aferin corbayada ekmek ohhh misss cok güzel olmusss aferimmm

Iyiyim kuzum çalışıyorum işte acıktım yemeği bekliyorum sen nasılsın napıyosun

hee elinde catal kaşık yemek bekliyon haa şimdiden afiyet olsun kuzuma..

iyim çok şükür evdeyim çocuklarla uğraşıyorum biraz önce kahvaltı yaptım şimdide yeşil çay icicem' gel beraber icelim

hee elinde catal kaşık yemek bekliyon haa şimdiden afiyet olsun kuzuma..

iyim çok şükür evdeyim çocuklarla uğraşıyorum biraz önce kahvaltı yaptım şimdide yeşil çay icicem' gel beraber icelim
Valla geleyim şöyle evde ayaklarımı uzatarak oturmayı ve arkadaşlarımla sohbet etmeyi özledim. Bodrumda yeşilçay daha bi güzel olur

Aaa ben de bugün başladım :) birbirimizi takip edelim de bozmayalım ya 21 gün
Ama başladınmı okumuştum başlayacağını o zaman da aklıma gelmişti sana teklif etmek ama kendime pek güvenemedim için ses etmemiştim Sabah Karatay kahvaltı yaptım şimdi de tarçınlı süt içip elma yicem yanında şeker isteğimi azalsın diye
Selam kizlar hafta sonu giremedim cumartesi bahceyle ugrastik dünde misafir vardı ama çok yorulmustum neysekı bugün geç uyandım birazda olsa yorgunluğumu attım
Bahçeniz mi var ay ne güzel, ben de balkonda saksılarla idare ediyorum
kARARSIZ KALMA ÇIK

dÜN PATLAMIŞ MISIR YEDİM BİR GÜN GİRMİYİM HEMEN ASIYORUM
Afiyet olsun canım yarasınşaka bi yana yapma etme canım tam beni geçmişken, dilimden kurtulamazsın çok fena hava atarım bakkilo bildirimini göremedim de bakalım
ay ben senin yorumlarına çok gülüyorum :)))
walla grup olarak senden korkucaz sanırım
Ben de ben desanki her gün gördüğüm tanıdığım biri gibi yakınlık duyuyorum medgic26
tam ihtiyacım olan şey, hemen bakıyorum, sağ olasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…