- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Aaa ben de bugün başladım :) birbirimizi takip edelim de bozmayalım ya 21 günŞeker orucuna başladım bugün hanımlar, var mı benimle tutacak olann.aslında ne zamandır aklımda ama yapamam diyordum şimdi baktım kahvaltıda hiç şekerli ürün tüketmedim hadi balıyayımdidim
Hoşgeldin bebişimSelam kizlar hafta sonu giremedim cumartesi bahceyle ugrastik dünde misafir vardı ama çok yorulmustum neysekı bugün geç uyandım birazda olsa yorgunluğumu attım
Şöyle bir gezmeye gitsem diyorum, sonra vazgeçiyorum , sonra yine çıksam uzaklaşsam biraz diyorum kararsız kaldım
Hoşgeldin bebişim
Iyiyim kuzum çalışıyorum işte acıktım yemeği bekliyorumHoş buldum bebeğim.. nasılsın napiyosun kusum
Misiri Yağlı tuzlu patlatsaydin aferin corbayada ekmek ohhh misssSabah
1 dilim ekmek
kıymalı domatesli yumurta
şekersiz çay
2 3 kuru kayısı
Öğlen
yok
ara
3 hurma
şekersiz çay
akşam
tarhana çorbası
kıtır ekmek vardı içinde bir dilime tekabül eder mi bilemedim
ara
patlamış mısır
süt
1 hurma
Tatlı paketli gıda kaçamağı yapmadım vardı yemedim sadece patlamış mısır ve kıtır ekmek kafamı karıştıran
medgic26 kuşum olmamış mı ya olmadı bu akşam sütle geçiştiririm ama çok spor yaptım 2 saat yürüdüm full fattylamb94
Misiri Yağlı tuzlu patlatsaydin aferin corbayada ekmek ohhh missscok güzel olmusss aferimmm
Iyiyim kuzum çalışıyorum işte acıktım yemeği bekliyorumsen nasılsın napıyosun
Misiri Yağlı tuzlu patlatsaydin aferin corbayada ekmek ohhh missscok güzel olmusss aferimmm
Valla geleyim şöyle evde ayaklarımı uzatarak oturmayı ve arkadaşlarımla sohbet etmeyi özledim. Bodrumda yeşilçay daha bi güzel olurhee elinde catal kaşık yemek bekliyon haa şimdiden afiyet olsun kuzuma..
iyim çok şükür evdeyim çocuklarla uğraşıyorum biraz önce kahvaltı yaptım şimdide yeşil çay icicem' gel beraber icelim
Canım ben izne ayrildim bu haftaEki Görüntüle 2141767
bunlar benim geçmişi inceleyip gördüğüm menü takibi. gözden kaçırdığım varsa lütfen alıntılayıp sayfa sayısını yazıp beni etiketleyin düzelteyim. ismi yazmayanlar 3 gün hiç menü paylaşmayanlar
Tamam canım not aldımCanım ben izne ayrildim bu hafta
Ama başladınmı okumuştum başlayacağını o zaman da aklıma gelmişti sana teklif etmek ama kendime pek güvenemedim için ses etmemiştimAaa ben de bugün başladım :) birbirimizi takip edelim de bozmayalım ya 21 gün
Bahçeniz mi var ay ne güzel, ben de balkonda saksılarla idare ediyorumSelam kizlar hafta sonu giremedim cumartesi bahceyle ugrastik dünde misafir vardı ama çok yorulmustum neysekı bugün geç uyandım birazda olsa yorgunluğumu attım
Afiyet olsun canım yarasınkARARSIZ KALMA ÇIK
dÜN PATLAMIŞ MISIR YEDİM BİR GÜN GİRMİYİM HEMEN ASIYORUM
Ben de ben deay ben senin yorumlarına çok gülüyorum :)))
walla grup olarak senden korkucaz sanırım
tam ihtiyacım olan şey, hemen bakıyorum, sağ olasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?