- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Getirin ordan bi kilo baklavaAy hem emzirip hem adet olan bu garip ne yapsın peki
cancağızım illa tatlı yiyeceksen kahvaltıda ye ama illa yiyeceksen diyorum bakBugünkü menumu yazayım fırsat bulmusken
Sabah 1 yumurtadan Lorlu cevizli omletin yarısı yarım süzme peynir
Ara kahve 3 tam ceviz 3 çilek
Öğle 4 kaşık kısır ayran
Ara 1 elma
Aksam yumurta kadar et haşlama salata
Ve açık ve net olucam 2 çatal da kıbrıs tatlısı yedim.hen adet oldum hem emiriyorum gözüm dönüyor.
Şu 3u geçti bile
Spor temizlik yaptım daha bişey yok.
Eşleşmeler çok iyi oluresperenzaa iyice bosladik kendimize gelmemiş lazım. Ben elimden geleni yapıcam inşallah.
Valla geleyim şöyle evde ayaklarımı uzatarak oturmayı ve arkadaşlarımla sohbet etmeyi özledim. Bodrumda yeşilçay daha bi güzel olur
Ama başladınmı okumuştum başlayacağını o zaman da aklıma gelmişti sana teklif etmek ama kendime pek güvenemedim için ses etmemiştimSabah Karatay kahvaltı yaptım şimdi de tarçınlı süt içip elma yicem yanında şeker isteğimi azalsın diye
Bahçeniz mi var ay ne güzel, ben de balkonda saksılarla idare ediyorum
Afiyet olsun canım yarasınşaka bi yana yapma etme canım tam beni geçmişken, dilimden kurtulamazsın çok fena hava atarım bak kilo bildirimini göremedim de bakalım
Ben de ben desanki her gün gördüğüm tanıdığım biri gibi yakınlık duyuyorum @medgic26
tam ihtiyacım olan şey, hemen bakıyorum, sağ olasın
Özledik yav
S smygnc tatlım nerelerdesin sen acaba?
Huzurvermeyolunda canım ağır misafirlerin geldi mi?
AhSen_2504 kuzum kilo bildirimi yapmadın sanırım? Ne durumdasın acaba?
fattylamb94 spora başladın mı canım?
Cumaya gider canım o konuda sana güveniyorumBende cok ozlemisim sohbet etmeyi burda hic arkadasim yok keske olaydın arkadaş olurduk çok güzel takılırdık.
Evet gün batiminda yeşil çay Vala mis
Var canım hemde çok büyük içinde güller ve meyve ağaçları var birde zeytin ağacı var hafta sonu budadik temizledik çok iyi oldu...
Haklısın giremedim bebeğim affola dahada dikkat ederim bu konuyu..
Balım bicegimm kaptanligin hayırlı uğurlu olsun insallah..
Hafta sonu dikat edemedim +400 deyim canım cumaya hepsi gider kuzum
Cumaya gider canım o konuda sana güveniyorum
Teşekkür ederim bi denemmm
Çok güzel yerde yaşıyormuşsun,evinin tadilatından sonra Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inşallah
tam benlikmişBende cok ozlemisim sohbet etmeyi burda hic arkadasim yok keske olaydın arkadaş olurduk çok güzel takılırdık.
Evet gün batiminda yeşil çay Vala mis
Var canım hemde çok büyük içinde güller ve meyve ağaçları var birde zeytin ağacı var hafta sonu budadik temizledik çok iyi oldu...
Haklısın giremedim bebeğim affola dahada dikkat ederim bu konuyu..
Balım bicegimm kaptanligin hayırlı uğurlu olsun insallah..
Hafta sonu dikat edemedim +400 deyim canım cumaya hepsi gider kuzum
Ay çok teşekkür ederim .baklavani yemiş kadar oldum.Getirin ordan bi kilo baklavabaşarabilirsin canım içinde doğal şeker olan hurma kuru üzüm vs ile atlatmaya çalış krizleri.hem hurma süt de yapar bak Bebişin kaç aylık?
cancağızım illa tatlı yiyeceksen kahvaltıda ye ama illa yiyeceksen diyorum bakben öyle yaptım dayanamadığım zamanlarda.akşam misafirim varken yemedim, kendime yarım dilim ayırdım ama dediğim gibi hiç dayanamayacaksam.bi de umarsın diyorlar ya ne olur ne olmaz diye Canımın çektiklerine yaptım.aslında akşamdan sabaha erteleyebiliyorsan diyet sonrasına da erteleyebilirsin diye yemedim ya da bi çatal aldım sabahları da
tam benlikmişnerdeysin datlum sen aç kapıyı davetsiz misafir geliyor
Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin canım
Hayırlı kandiller... Allah kabul etsin..Merhaba arkadadlar hayirli kandiller bugun oruçtum giremedim nasılsiniz
Merhaba arkadadlar hayirli kandiller bugun oruçtum giremedim nasılsiniz
Tadilat çok yorucu oluyor canım, ama sonu iyi oluyorGüvenin için teşekkür ederim canimm
Evet oturduğum yer çok güzel bu taraflara yolun duserse seni agirlamak isterim. daha evin tadilatının başlamadık ramazanda yaklaşıyo belliki çok sıkıntı yasiycam çünkü eve ek yapicaz ama yasal olarak sıkıntı yaşıyoruz şuan beklemedeyiz
Hayırlı kandiller canımCuma 62.2
Bugun 62.0
Fark -200
Canım çok çok geçmiş olsunesperenzaa şu anda dönüş yolundayım yarından itibaren dönüyorum canım.
Dün midemi üşüttüm ve içimde hiç bişe kalmadı. Hala daha bişe yiyemiyorum. Eve gidince de sadece Çorbayla beslenmek niyetim..
birinin gözü varmış ama kimin bulamadım:)
Afiyet olsun kuşum ne demek canın sağ olsunAy çok teşekkür ederim .baklavani yemiş kadar oldum.
13 aylık oldu sipa ama dış çıkarıyoruz iştah sıfır. Sürekli beni somuruyor
Çok teşekkür ederim canım gelmiş kadar oldum ben deAyy gel valla kUzum seve seve ağrılarım senibodrumdayim canim
Aminnn inşallah canım hemizin evin bol bol huzur olsun
Allah kabul etsin canımMerhaba arkadadlar hayirli kandiller bugun oruçtum giremedim nasılsiniz
Çok geçmiş olsun canım salgın var buralarda benim oğlan da öyle iki gündüresperenzaa şu anda dönüş yolundayım yarından itibaren dönüyorum canım.
Dün midemi üşüttüm ve içimde hiç bişe kalmadı. Hala daha bişe yiyemiyorum. Eve gidince de sadece Çorbayla beslenmek niyetim..
birinin gözü varmış ama kimin bulamadım:)
Oğluna da geçmiş olsun canımAfiyet olsun kuşum ne demek canın sağ olsundiş mi oyy allah sabır versin, oğlum da sürekli memede kalmak isterdi diş çıkarırken
Çok teşekkür ederim canım gelmiş kadar oldum ben de
Allah kabul etsin canım
Çok geçmiş olsun canım salgın var buralarda benim oğlan da öyle iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?