Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay hem emzirip hem adet olan bu garip ne yapsın peki
Getirin ordan bi kilo baklavabaşarabilirsin canım içinde doğal şeker olan hurma kuru üzüm vs ile atlatmaya çalış krizleri.hem hurma süt de yapar bakBebişin kaç aylık?
cancağızım illa tatlı yiyeceksen kahvaltıda ye ama illa yiyeceksen diyorum bakben öyle yaptım dayanamadığım zamanlarda.akşam misafirim varken yemedim, kendime yarım dilim ayırdım ama dediğim gibi hiç dayanamayacaksam.bi de umarsın diyorlar ya ne olur ne olmaz diye Canımın çektiklerine yaptım.aslında akşamdan sabaha erteleyebiliyorsan diyet sonrasına da erteleyebilirsin diye yemedim ya da bi çatal aldım sabahları da

Menüm
10:00 klasik karatay kahvaltısı
13:30 yeşil çay
16:00 sade duble türk kahvesi
18:00 1 kase mercimek çorba,5 kaşık patlıcan musakka,mor lahana salatası
Su:25 lt
Spor yok : yapınca yazarım

ballikayfe
Canım dünkü menüm de aynı gibiydi, sadece akşam mercimek çorbası yoktu,bir tabak dolusu patlıcan musakka yemiştim
Patlıcanlar kızartılmadı,fırınlandı

Valla geleyim şöyle evde ayaklarımı uzatarak oturmayı ve arkadaşlarımla sohbet etmeyi özledim. Bodrumda yeşilçay daha bi güzel olur

Bende cok ozlemisim sohbet etmeyi burda hic arkadasim yok keske olaydın arkadaş olurduk çok güzel takılırdık.
Evet gün batiminda yeşil çay Vala mis

Var canım hemde çok büyük içinde güller ve meyve ağaçları var birde zeytin ağacı var hafta sonu budadik temizledik çok iyi oldu...

Haklısın giremedim bebeğim affola dahada dikkat ederim bu konuyu..

Balım bicegimm kaptanligin hayırlı uğurlu olsun insallah..

Hafta sonu dikat edemedim +400 deyim canım cumaya hepsi gider kuzum

Cumaya gider canım o konuda sana güveniyorum
Teşekkür ederim bi denemmm
Çok güzel yerde yaşıyormuşsun,evinin tadilatından sonra Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inşallah

Cumaya gider canım o konuda sana güveniyorum
Teşekkür ederim bi denemmm
Çok güzel yerde yaşıyormuşsun,evinin tadilatından sonra Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inşallah

Güvenin için teşekkür ederim canimm

Evet oturduğum yer çok güzel bu taraflara yolun duserse seni agirlamak isterim. daha evin tadilatının başlamadık ramazanda yaklaşıyo belliki çok sıkıntı yasiycam çünkü eve ek yapicaz ama yasal olarak sıkıntı yaşıyoruz şuan beklemedeyiz

tam benlikmişnerdeysin datlum senaç kapıyı davetsiz misafir geliyor
Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin canım

Ay çok teşekkür ederim .baklavani yemiş kadar oldum.
13 aylık oldu sipa ama dış çıkarıyoruz iştah sıfır. Sürekli beni somuruyor

esperenzaa şu anda dönüş yolundayım yarından itibaren dönüyorum canım.
Dün midemi üşüttüm ve içimde hiç bişe kalmadı. Hala daha bişe yiyemiyorum. Eve gidince de sadece Çorbayla beslenmek niyetim..
birinin gözü varmış ama kimin bulamadım:)

Tadilat çok yorucu oluyor canım, ama sonu iyi oluyor
kolaylıklar diliyorum.
İnşallah yasal pürüz de bir an önce hallolur ve ağız tadı ile evinizin yeni halinde mutlu mesut yaşarsınız

Cuma 62.2
Bugun 62.0
Fark -200
Hayırlı kandiller canım ha gayret canım biraz dikkat ile mezuniyetin gelecek
Canım çok çok geçmiş olsun
Alla alla kimin gözü kaldı kiNe piss gözlü insanlar var,popoyu kaşı canım
İyi yolculuklar canım.

Ay çok teşekkür ederim .baklavani yemiş kadar oldum.
13 aylık oldu sipa ama dış çıkarıyoruz iştah sıfır. Sürekli beni somuruyor
Afiyet olsun kuşum ne demek canın sağ olsundiş mi oyy allah sabır versin, oğlum da sürekli memede kalmak isterdi diş çıkarırken
Ayy gel valla kUzum seve seve ağrılarım seni bodrumdayim canim

Aminnn inşallah canım hemizin evin bol bol huzur olsun
Çok teşekkür ederim canım gelmiş kadar oldum ben de
Merhaba arkadadlar hayirli kandiller bugun oruçtum giremedim nasılsiniz
Allah kabul etsin canım
Çok geçmiş olsun canım salgın var buralarda benim oğlan da öyle iki gündür

Oğluna da geçmiş olsun canım benim oğlum da grip oluyor gibi.

Selam ben Fatma almanyadan katilioyorum zayifamak istiyorum hamile kalmadan önceki kilom 66 ydi ve 5 senedir kilo veremiyorum Troid bezlerim calismiyor ilac kulaniyorum onun yani sira metobolizmamda calismiyor cok diyet denedim veremiyorum insallah burda dahada cok heycanli bir sekilde sporada yüklenerek vermek istiyorum suan kilom 83 ve ilk hedefim 70 olmak.

Selam canlarım. Menümü yazayım girmişken

06.00
1 t.kaşığı çörekotu yağı
1 bardak ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta

07.30
2 dilim süzme peynir (1 dl parmak kadar)
10 yeşil zeytin
Çay

13.00
3 - 4 çatal tavuk döner
5 y.kaşığı Patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata çok az yedim

19.00
4 y.kaşığı baharatlı yoğurt (nane, pul biber, karabiber)

esperenzaa ballikayfe
2.5 lt su bardaklada içti onları sayamadım 3ü bulmuş olabilir. Spor açık havada 1 saat 15 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…