- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Cacık gibi düşün canımmedgic26 semizotu salatasini nasil yapiyorsun ben hic denemedim de guzel oluyorsa pazardan alip bende yapayim
Kızz ne güzel olur o. Ben de içine 1 tatlı kaşıği bulgur koyuyorum bunun daha bi güzel oluyo. Bir de salatalik doğruyodum ama bulgurlunun içinde var mıydi hatırlamiyorumCacık gibi düşün canımtemizle yıka doğra yoğurt sarımsak biraz zeytinyağı ile harika oluyor ben bir iki tane ceviz de atmayı severim içine.
Ağzımda su kalmadıKızz ne güzel olur o. Ben de içine 1 tatlı kaşıği bulgur koyuyorum bunun daha bi güzel oluyo. Bir de salatalik doğruyodum ama bulgurlunun içinde var mıydi hatırlamiyorum
Kayınvalidene çok geçmiş olsun.Herkese selam benim kayinvaldem cok agir hasta o yuzden türkiye ucuruyoz orda takip ede bilirmiyim biomiorum zaten türk hattim yok ve internete yok onlari ayarlamak yolculuk malesef uzun sürcek yeni basladim ama ne yaziki cikmam gerekiyor cok üzgünüm ve cok özür dilerim
Tamam cnm herkese bol sans insallah.. beni grupdan siz cikariormusunus ben nasil yapcam bilmiorum yada üyeliyi bitirmemi gerekioKayınvalidene çok geçmiş olsun.
Özür dilenecek bi durum yok kuzum. Müsait olduğunda tekrar başlarsın.burada yada başka yerde önemli olan iradeli olman.
Borek neyim yemiyorum ben kuzum... ya neden seviyorlar biliyon mu fiks tir lokantada restoran da corbacida gore gore seviyorlar sanırımKuru pilava tüm kocalar mu bayılır? Benim eşim de çok sever.
Semizotu salatasını ben de çok severim
Bir de ıspanağın zamanı geçti gibi ama geçen karatay usulü ıspanak böreği yapmıştım ilk kez.çok beğenmiştim. Eşimle arkadaşım da bayılmıştı canım.
Bencede yaptım rahatladım canimTam bana göre
Herseyi yazicaz cizicez sırf diyet yok her konu dertlesiriz sende icini acabilirsin herkes mantikli yaklasir merak etme canım
İnşallah olacak bende inanıyorum
Kg fazlaligin çok yok zaten
Bende akşama şehriye çorbası kuru fasulye nohutlu tavuklu pilav var
Ne yiyeceksin bakalim.cok merak ediyorum eleştiririm ben haberin olsun bidik bidik didiklerim
Miss gibi
Kuzum ben yikiyorum koparip atarim dogramam pek sebze yeşillik... ev yoğurdu 2 ceviz 2 sarimsak nane katiyorum kuru... bu kadar z.yagu katanda var ama ben katmiyorummedgic26 semizotu salatasini nasil yapiyorsun ben hic denemedim de guzel oluyorsa pazardan alip bende yapayim
Bencede yaptım rahatladım canim
Bende uykusuzum ama geceye kadar devam gece en kaliteli uyku ve kg vermeyede yardimci.. uyku muhimmmEllerine sağlık canım benim ki de ocakta pişiyor bir uyku çöktü bana
Herkese selam benim kayinvaldem cok agir hasta o yuzden türkiye ucuruyoz orda takip ede bilirmiyim biomiorum zaten türk hattim yok ve internete yok onlari ayarlamak yolculuk malesef uzun sürcek yeni basladim ama ne yaziki cikmam gerekiyor cok üzgünüm ve cok özür dilerim
Öyle tabi ki. Zaten ortanca kız okuldan alınacak sonra büyük kız alınacak yemekler hazır edilecek eşim gelir yemek kahve falan derken yatma saati gelirBende uykusuzum ama geceye kadar devam gece en kaliteli uyku ve kg vermeyede yardimci.. uyku muhimmm
Aman bende sarimsak canim isteyince kocise de yediriyorumAğzımda su kalmadıAkşama ben de yoğurtlu bol sarımsaklı bişeyler yapayım Eşim de yok ,kokarca gibi dolaşmamın bir mahsuru yok
Esrammm ben bulguru hic duymadiydum deniycem nasipse bir gun kuzumKızz ne güzel olur o. Ben de içine 1 tatlı kaşıği bulgur koyuyorum bunun daha bi güzel oluyo. Bir de salatalik doğruyodum ama bulgurlunun içinde var mıydi hatırlamiyorum
Kocisle gece kahvesi ennnn sevdigimmmÖyle tabi ki. Zaten ortanca kız okuldan alınacak sonra büyük kız alınacak yemekler hazır edilecek eşim gelir yemek kahve falan derken yatma saati gelir
Evet canim haklidin saol az da süre olsa buraya gelip bir iki tüyo kaptigim icin coook mutluyum ... bol sans diliyorum sana öptümGecmis olsun allah şifa versin... dikkat et kuzum hersey kendin icin... iradeni oturttugun sürece her zamab kg verebilirsin
Dene canım çok güzel oluyo mincik bi suyla pişirebilirsin ya da sıcak suda bekletebilirsin bulguruEsrammm ben bulguru hic duymadiydum deniycem nasipse bir gun kuzum
Sagol canim.. geri gelmek istersende cik gel hic dusunme tamam mi allah yardimcin olsun sende zayıflama yolunda devam et sakin vazgecmeEvet canim haklidin saol az da süre olsa buraya gelip bir iki tüyo kaptigim icin coook mutluyum ... bol sans diliyorum sana öptüm
Kısırlık bulgur olurmu??onu demliyoz ya oyle yapabilirim birgunDene canım çok güzel oluyo mincik bi suyla pişirebilirsin ya da sıcak suda bekletebilirsin bulguru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?