Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cacık gibi düşün canım temizle yıka doğra yoğurt sarımsak biraz zeytinyağı ile harika oluyorben bir iki tane ceviz de atmayı severim içine.
Kızz ne güzel olur o. Ben de içine 1 tatlı kaşıği bulgur koyuyorum bunun daha bi güzel oluyo. Bir de salatalik doğruyodum ama bulgurlunun içinde var mıydi hatırlamiyorum

Kızz ne güzel olur o. Ben de içine 1 tatlı kaşıği bulgur koyuyorum bunun daha bi güzel oluyo. Bir de salatalik doğruyodum ama bulgurlunun içinde var mıydi hatırlamiyorum
Ağzımda su kalmadıAkşama ben de yoğurtlu bol sarımsaklı bişeyler yapayım Eşim de yok ,kokarca gibi dolaşmamın bir mahsuru yok

Herkese selam benim kayinvaldem cok agir hasta o yuzden türkiye ucuruyoz orda takip ede bilirmiyim biomiorum zaten türk hattim yok ve internete yok onlari ayarlamak yolculuk malesef uzun sürcek yeni basladim ama ne yaziki cikmam gerekiyor cok üzgünüm ve cok özür dilerim

Kayınvalidene çok geçmiş olsun.
Özür dilenecek bi durum yok kuzum. Müsait olduğunda tekrar başlarsın.burada yada başka yerde önemli olan iradeli olman.

Kayınvalidene çok geçmiş olsun.
Özür dilenecek bi durum yok kuzum. Müsait olduğunda tekrar başlarsın.burada yada başka yerde önemli olan iradeli olman.
Tamam cnm herkese bol sans insallah.. beni grupdan siz cikariormusunus ben nasil yapcam bilmiorum yada üyeliyi bitirmemi gerekio

Borek neyim yemiyorum ben kuzum... ya neden seviyorlar biliyon mu fiks tir lokantada restoran da corbacida gore gore seviyorlar sanırım

Bencede yaptım rahatladım canim

Gecmis olsun allah şifa versin... dikkat et kuzum hersey kendin icin... iradeni oturttugun sürece her zamab kg verebilirsin

Bende uykusuzum ama geceye kadar devam gece en kaliteli uyku ve kg vermeyede yardimci.. uyku muhimmm
Öyle tabi ki. Zaten ortanca kız okuldan alınacak sonra büyük kız alınacak yemekler hazır edilecek eşim gelir yemek kahve falan derken yatma saati gelir

Ağzımda su kalmadıAkşama ben de yoğurtlu bol sarımsaklı bişeyler yapayım Eşim de yok ,kokarca gibi dolaşmamın bir mahsuru yok
Aman bende sarimsak canim isteyince kocise de yediriyorum zaten alisti hemen der ver bakalim taze sarmsak hahahaha

Evet canim haklidin saol az da süre olsa buraya gelip bir iki tüyo kaptigim icin coook mutluyum ... bol sans diliyorum sana öptüm
Sagol canim.. geri gelmek istersende cik gel hic dusunme tamam mi allah yardimcin olsun sende zayıflama yolunda devam et sakin vazgecme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…